Liity verkostomme!

Moldova

Shor Party: Pidätykset ja rikosoikeudelliset toimet oppositiota vastaan

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Moldovassa keskustelu kansalaisoikeuksista, yksilönvapauksista ja oikeusvaltion periaatteista jatkuu, kun oppositiovoimat, mukaan lukien kommunistinen puolue, ovat ilmaisseet viime viikkoina vahvan huolensa Moldovan hallituksen torstaina toteuttamasta autoritaarisesta ajattelusta. poliittisella, institutionaalisella ja oikeudellisella tasolla.

Niin sanottu oikeusuudistus, joka johti valtakunnansyyttäjän erottamiseen, toteutettiin vakavilla menettelyllisillä puutteilla ja säännöillä, jotka eivät yleensä noudata kansainvälisiä standardeja, niin että Euroopan neuvoston Venetsian komissio ilmaisi kielteisen kannan. lausunnon hallituksen tekemistä muutoksista ja muotoili joukon suosituksia, jotka Chisinaun parlamentin enemmistö jätti huomiotta.

Toinen tekijä, joka vahvistaa väitetyt väärinkäytökset, on Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen muistio, jossa suositeltiin Moldovalle uudelleen valtakunnansyyttäjän erottamista koskevia päätöksiään ja ehdotettiin, että jos ei, hän voittaa asiansa Euroopan ihmisoikeustuomioistuimessa.

Shor-puolueen puheenjohtaja Ilan Shor, maan kolmannen poliittisen voiman ja parlamentin johtaja, sanoi: "että Shor-puolueen varapuheenjohtajan rouva Marina Tauberin pidätys ei ole vain rikollinen ja poliittisesti syrjitty toiminta, mutta se on myös järjestetty ja määrätty pidätys.

Tuomioistuinta valvoo ja ohjaa suoraan Moldovan tasavallan presidentti Maia Sandu. Maa ja presidentti, joka suunnittelee liittymistä Euroopan unioniin ja eurooppalaisen oikeuden sääntöjen täytäntöönpanoa ja noudattamista, toimii todellisena idän diktaattorina.

Marina Tauber on yksi puolueen perustavanlaatuisimmista ja korvaamattomimmista jäsenistä, joka taistelee maanmiestensä ja maansa hyvinvoinnin ja vapauden puolesta. Sen vaino on vastoin kaikkia kotimaamme ja Euroopan unionin ihmisoikeussääntöjä ja demokratian periaatteita.

Se ei vaikuta muulta kuin henkilökohtaiselta kostolta jonkun, jolla ei ole johtajuutta maassa", päättää Moldovan puolueen sihteeri.

Mainos

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa