Liity verkostomme!

Ranska

Euroopan komissio nimittää kaksi uutta edustustojohtajaa Pariisiin ja Luxemburgiin

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Komissio on nimittänyt kaksi uutta edustustojohtajaa Pariisiin ja Luxemburgiin. Valérie Drezet-Humez aloittaa uudessa tehtävässään vuonna Pariisi Anne Calteux aloittaa tehtävässään edustuston päällikkönä vuonna Luxemburg, vielä päättämättömänä ajankohtana. He toimivat komission virallisina edustajina jäsenvaltioissa presidentti Ursula von der Leyenin poliittisen alaisuudessa.

Drezet-Humez, Ranskan kansalainen, jolla on 25 vuoden kokemus komissiossa, hyödyntää vahvaa poliittista taustaa, strategista viestintää ja johtamistaitoja sekä oikeudellista asiantuntemusta EU-asioissa. Vuodesta 2010 hän on työskennellyt pääsihteeristössä yksikön päällikkönä, joka vastaa presidentin ja varapuheenjohtajien tiedotuksista, joissa käsitellään kaikkia politiikan painopisteitä ja poliittista kehitystä. Sitä ennen hän johti kirjallista, valtuuttamismenettelyistä ja valtuuskuntien käsittelystä vastaavaa ryhmää pääsihteeristössä, jossa hän sai syvällisen käsityksen komission toiminnasta samalla kun tuki kriittistä hyväksymistä komission päätöksenteon mahdollistamiseksi.

Hän aloitti pääsihteeristössä apulaispääsihteerin ja sitten pääsihteerin poliittisena avustajana lähdettyään käännöstoimen pääosastosta, jossa hän toimi pääjohtajan poliittisena avustajana, viroissa, joissa hän joutui alttiiksi poliittisille ja poliittisille tahoille. tiedostojen toimitusulottuvuus. Hän työskenteli Euroopan komission palveluksessa vuonna 1995 ympäristöasioiden pääosastossa, jossa hän työskenteli teollisuuden ja ympäristön alalla sekä politiikan koordinoinnissa, joka on avain nykyisen poliittisen asialistan kannalta. Drezet-Humez on asianajaja, joka on valmistunut Lyon III -yliopistosta ja erikoistunut EU: n oikeuteen.

Luxemburgin kansalainen Anne Calteux tuo uuteen tehtäväänsä pitkän kokemuksen Luxemburgin ja Euroopan diplomatiasta, mikä antaa hänelle mahdollisuuden hallita tehokkaasti keskeistä poliittista viestintää ja strategista koordinointia. Vuodesta 2016 lähtien Calteux on toiminut useissa johtotehtävissä, joissa hänellä oli korkea vastuu ja kriisinhallinta, erityisesti viimeinen vastuuhenkilö koordinoidessa COVID-19-kriisikennoa Luxemburgin terveysministeriössä. EU: n ja kansainvälisten asioiden päällikkönä ja Luxemburgin terveysministeriön vanhempana neuvonantajana vuodesta 2016 lähtien hän on kerännyt runsaasti tietoa EU: n asioista ja politiikoista.

Vuosina 2016--2018 Calteux johti ministeriön viestintäyksikköä, joka osoittaa hänen vankan viestintä- ja analyyttisen taitonsa ja kykynsä strategiseen suuntautumiseen ja komission Luxemburgin edustuston johtamiseen. Vuosina 2004--2013 hän työskenteli Luxemburgin pysyvässä edustustossa Euroopan unionissa neuvonantajana, joka vastaa kansanterveydestä, lääkkeistä ja sosiaaliturvasta. Calteuxilla on oikeustieteen kandidaatti LLM: stä, Lontoon King's Collegesta, jossa hän on erikoistunut vertailevaan eurooppalaiseen oikeuteen.

Tausta

Komissio ylläpitää edustustoja kaikissa EU: n jäsenvaltioiden pääkaupungeissa sekä alueellisia toimistoja Barcelonassa, Bonnissa, Marseillessa, Milanossa, Münchenissä ja Wroclawissa. Edustustot ovat komission silmät, korvat ja ääni paikan päällä EU: n jäsenvaltioissa. He ovat vuorovaikutuksessa kansallisten viranomaisten, sidosryhmien ja kansalaisten kanssa ja ilmoittavat tiedotusvälineille ja yleisölle EU: n politiikasta. Edustustojen päälliköt nimittää Euroopan komission puheenjohtaja, ja he ovat hänen poliittisia edustajiaan siinä jäsenvaltiossa, johon heidät lähetetään.

Lisätietoja

Euroopan komission edustusto Pariisissa

Mainos

Euroopan komission edustusto Luxemburgissa

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa