Liity verkostomme!

jersey

Prinsessa Camilla de Bourbon maksaa sakon, mutta pyytää takuita Jerseyn osavaltiolta

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Bourbon-Sisilian prinsessa Camilla (Kuvassa) on varannut tilille varoja vapauttamaan koko jerseyn tuomioistuimen siviilioikeudessa määräämä kahden miljoonan punnan sakko. Prinsessa Camilla pyytää vastineeksi, että tuomioistuin takaa hänelle korvauksen siltä varalta, että hän voittaa valituksensa Lontoon "salaisessa neuvostossa" ja mahdollisesti Euroopan ihmisoikeustuomioistuimessa, jos asioihin valitetaan myöhemmin.

Prinsessa Camilla kiistää tämän päätöksen sekä sisällöltään että muodoltaan. Jerseyn tuomioistuimen havainnon sisällöstä hän sanoi: "Minut tuomittiin oikeuden halveksunnasta, koska kun minulta kysyttiin äitini omaisuutta, sanoin, että en tiennyt. Tämä on totuus. Tuomitsemalla minut tuomioistuin käänsi todistustaakan: kuinka osoitat, ettet tiedä jotain? "

Jerseyn tuomioistuimen virheellisen toteamuksen muodosta / seurauksista prinsessa Camilla on yllättynyt siitä, että "ei koskaan ole määrätty tällaisen määrän sakkoa yksityishenkilölle siviilialan halveksunnasta Jerseyssä tai Yhdistyneessä kuningaskunnassa". On huomattava, että Jerseyn tuomioistuimelle esitettiin todisteita muiden tuomioistuinten määräämistä sakoista ja korkeimmasta kirjatusta sakosta siviiliarvostuksesta 100,000 XNUMX puntaa.

Mainos

Prinsessa Camilla toivoo, että tämä selvennys johtaa jonkinlaiseen median rauhoittamiseen, jossa hän noudattaa Jerseyn tuomioistuimen määräyksiä käyttäessään laillisia oikeuksiaan kiistää tämän epäoikeudenmukaisen päätöksen. 

Yleisemmin, prinsessa Camilla sanoi: "Minulla ei ole mitään opittavaa pankista - BNP-Paribas - joka on maksanut 140 miljoonan Yhdysvaltain dollarin sakon ja käskenyt menettää 8.89 miljardia dollaria Yhdysvaltojen Sudanin, Kuuban ja Iranin kauppasaartojen rikkomisesta. jonka se tunnusti syylliseksi amerikkalaisissa tuomioistuimissa. "

Yhdysvallat otti käyttöön BNP Paribasin huomiotta jättämät pakotteet seuraamuksen piiriin kuuluvan läänin "osallisuudesta ihmisyyttä vastaan ​​tehtyihin rikoksiin, kansanmurhaan sekä kidutukseen ja barbaarisuuteen" Sudanissa ja toisesta väitetystä roolistaan ​​Ruandan kansanmurhan rahoittamisessa.

Mainos

Lisäksi ei pidä unohtaa, että prinsessa Camilla jatkaa oikeuksiensa puolustamista Monacon, Ranskan ja Yhdistyneen kuningaskunnan tuomioistuimissa BNP Paribasia vastaan, joka on tämän oikeudenkäynnin päähenkilö. BNP Paribas, perhe-luottamuksen ammattimainen edunvalvoja, jota vastaan ​​häntä vastaan ​​käytettiin oikeudellista häirintää, jonka todettiin rikkoneen velvoitteitaan, tätä ranskalaista johtavaa pankkia vastaan ​​on vireillä menettely, joka voi johtaa maksuun prinsessa Camillalle yhteensä yli 330 miljoonaa euroa.

Historia

Camillo Crocianin, Compagnia Italiana Servizi Tecnicin (CISET) vuonna 1970 perustaman ja siviili- ja sotilaslentoliikenteen hallintaan erikoistuneen CISETin osti leski Edoarda Crociani, joka teki siitä Italian teollisuuden lippulaivan. Vuonna 1992 se yhdistyi Vitroseleniaan, joka on puolustuslogistiikkayritys 1960-luvulta lähtien, ja siitä tuli erittäin innovatiivinen Vitrociset.

Suuret teolliset liikkeet saivat Edoarda Crocianin olemaan varovainen. Kahdeksankymmentäluvun lopulla hän asui New Yorkissa kahden teini-ikäisen tyttärensä kanssa luoden luottamuksen suojellakseen omaisuuttaan ja kahden silloisen teini-ikäisen tyttärensä, Camillan ja Cristianan, omaisuutta ja varmisti, että perinnön ja etujen suojausmekanismi alaikäisten tyttöjen käyttöön tulevaisuuden turvaamiseksi.

Tunnettujen asiantuntijoiden neuvoja noudattaen luottamus siirtyi Bahama-alueelta Guernseyyn, ennen kuin se laskeutui lopulta Jerseyssä, jossa sitä hallinnoi Paribas, josta myöhemmin tuli BNP Paribas.

Luottamuksille ominaisen hämärän toiminnan mukaan BNP Jersey hallinnoi luottamusta, kun varat ovat Sveitsin BNP: n kirjanpidossa. Emoyhtiö BNP Paris valvoo koko tiimiä.

Järjestelmä, joka on niin monimutkainen, että BNP ymmärtää, että siitä on tulossa "ongelmallista" ja se saattaa paljastaa vastuunsa. Siksi ranskalainen pankkiiri kehitti vuonna 2005 hänelle edullisemman strategian.

Marraskuussa 2018 rouva Crociani ja hänen tyttärensä Camilla huomasivat BNP: n tekemän petoksen laajuuden valituksen BNP: tä vastaan ​​petoksesta, luottamuksen loukkaamisesta, väärentämisestä ja väärentämisen käytöstä. Nämä valitukset ovat parhaillaan käynnissä oikeudellisessa tutkimuksessa Monacossa. BNP: n vetoomus vapauttaa itsensä vastuusta vaarantuu myös Pariisissa ja Monacossa, joissa pankki ei jättänyt Jerseyn tuomiota täytäntöönpanokelpoiseksi.

Samaan aikaan BNP muuttaa tavoitettaan edelleen 11. syyskuuta 2017 annetun tuomion perusteella: sen jälkeen kun se yritti kaikin keinoin periä takaisin 130 miljoonaa euroa Madame Crocianilta, se kääntyi prinsessa Camillaa vastaan. Ranskalainen pankki yrittää nyt Curaçaon ja Jerseyn tuomioistuimissa saada hänet takaamaan vastuunsa.

Huhtikuussa 2021 havaittuaan, että BNP yritti nyt saada hänet vastuuseen petoksesta, jonka uhrina hän oli, prinsessa Camilla vetosi Ranskan oikeuslaitokseen tuomitsemaan BNP: n korvaamaan hänelle vahingot, jotka pankki aiheutti hänelle ja vaativat BNP: ltä lähes 120 miljoonaa euroa (tämä on muiden vireillä olevien menettelyjen lisäksi, joiden yhteenvetona BNP: tä vastaan ​​vaaditaan yhteensä yli 330 miljoonaa euroa).

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun BNP, joka on neuvonut asiakkaitaan huonosti, on myöhemmin kääntynyt heitä vastaan ​​eri lainkäyttöalueilla. Historia epäilemättä peittää vastuunsa.

Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa