Liity verkostomme!

general

Italian oikeistolaiset edelläkävijät näkevät tilaa kansallisen elvytyssuunnitelman uudistamiselle

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Euroopan parlamentin jäsen Raffaele Fitto puhuu Euroopan parlamentin täysistunnossa esitelläkseen puheenjohtajavaltio Ranskan toimintaohjelman, sillä Ranska on tällä hetkellä Euroopan unionin kiertävä puheenjohtajamaa. Tämä tapahtui Strasbourgissa, Ranskassa 19. tammikuuta 2022.

Italian veljet -puolue on paalupaikalla seuraavien kuukausien vaaleissa ja näkee potentiaalia uudistaa osia EU:n rahoittamasta investointiohjelmasta, jotta talous selviytyisi nousevista elinkustannuksista ja energiakriisistä.

Pääministeri Mario Draghin ero on avannut oven ennenaikaisiin vaaleihin 25. syyskuuta, ja tutkimukset osoittavat, että äärioikeiston Italian veljekset johtavalla konservatiivisella liittoumalla on hyvät mahdollisuudet saada enemmistö parlamentissa.

Italia voi saada yli 200 miljardin euron (205.4 miljardin dollarin) lainoja ja avustuksia rahastosta, joka on perustettu auttamaan 27 jäsenmaata toipumaan COVID-19-pandemiasta.

EU on tähän mennessä myöntänyt eroavalle hallitukselle varoja lähes 67 miljardia euroa. Rooman on nyt saavutettava 55 lisätavoitetta vuoden 2022 toisella neljänneksellä saadakseen ylimääräiset 19 miljardia euroa tänä vuonna, Euroopan konservatiivien ja reformistien puheenjohtajan Raffaele Fitton mukaan - Italian veljekset -ryhmä Euroopan parlamentissa.

Fitto kirjoitti, että Ukrainan sota oli asettanut meidät erilaisten tavoitteiden ja prioriteettien eteen kuin ne, jotka meillä oli suunnitelmaa kirjoitettaessa vuoden 2021 alussa.

Hän totesi, että EU:n säännöt antavat jäsenille mahdollisuuden muuttaa kansallisia suunnitelmiaan, jos tiettyjä virstanpylväitä tai tavoitteita ei saavuteta.

Mainos

Fitto totesi, että valtakunnallisessa suunnitelmassa tulee ottaa huomioon energian hinnan nousu ja materiaalikustannusten nousu. Tämä vaikeuttaa rakennusyritysten työskentelyä julkisissa projekteissa.

Hän totesi: "Emme halua luopua nykyisestä suunnitelmasta, mutta me... tehostamme sitä varmistaaksemme rakenteellisen kasvun."

Eräs nimettömyyttä pyytänyt Italian Brothersille läheinen lähde totesi, että puolue ei riskeeraisi EU:n rahoja.

Draghin hallitus oli aiemmin sulkenut pois kansallisen elvytyssuunnitelmansa uudelleenneuvottelun. Toukokuussa se osoitti noin 10 miljardia euroa vuoteen 2026 asti auttamaan nousevien raaka-aineiden kustannuksissa.

($ 1 = € 0.9737)

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.
Mainos

Nousussa