Liity verkostomme!

Israel

Nollatoleranssi vihaopetusta kohtaan ei ole neuvoteltavissa

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Kesäkuu 2021 julkaisu Saksan Georg Eckert -instituutin (GEI) palestiinalaisten oppikirjojen myöhäisestä tarkastelusta oli tarkoitus tuoda mielenrauha niille, jotka ovat pitkään epäilleet, että Palestiinalaishallinnon (PA) opetussuunnitelma ei täytä UNESCO standardit. Huoli siitä, että opetussuunnitelma ylläpitää konfliktia edistämällä vihaa ja väkivaltaa sekä antisemitististen ja militarististen alueiden käyttöä, 225,000 XNUMX euroa investoineet rahoittaa näennäisesti kattavaa tarkastelua, kirjoittaa Euroopan parlamentin jäsen David Lega (Ruotsi), Euroopan parlamentin jäsen Miriam Lexmann (Slovakia) ja Euroopan parlamentin jäsen Lukas Mandl (Itävalta).

Tulosten ja niiden esittämisen tulisi olla yhtä huolestuttavia kuin itse oppikirjat. Näiden joukossa oli lukemattomia esimerkkejä, jotka opettavat vihaa, kannustavat väkivaltaan ja torjuvat rauhan. Raportin sivuilta löytyy joukko hälyttävää ja haitallista sisältöä, julman terroritoiminnan, kuten vuoden 1978 rannikkotien joukkomurhan, kunnioittamisesta Israelin laillisen kokonaisuuden kieltämiseen karttojen ja nimikkeistön kautta. Esimerkkejä eivät rajoitu historian tai kansalaistoiminnan opettamiseen, ja matematiikan ja luonnontieteiden oppikirjoissa on vain väliaikainen katsaus esimerkkeihin väkivallasta ja kuolemasta.

On aivan selvää, että tällaisen materiaalin esiintyvyys-raportin mukaan juontaa juurensa antagonismista ja vastarinnasta-ei missään tapauksessa täytä Unescon rauhan, suvaitsevaisuuden ja väkivallattomuuden normeja. Ei ole selvää, miten GEI nelinkertaistaa tämän tosiasian ja väittävät, että oppikirjat ”noudattavat suurelta osin Unescon standardeja”. Vaikka sen oli tarkoitus olla katsaus, GEI -raportti toimi lopulta perusteluna lasten radikalisoitumiselle PA -opetussuunnitelman kautta.

Mainos

Tämä voidaan tiivistää yhteen lauseeseen, joka löytyy sen tiivistelmän alussa: "Palestiinalaiset oppikirjat tuotetaan ja sijaitsevat ympäristössä, joka on täynnä jatkuvaa miehitystä, konflikteja ja väkivaltaa, jotka puolestaan ​​heijastavat".

Jos konfliktien sitkeys luo uusia standardeja, jotka oikeuttavat yllytyksen esiintymiseen koulun opetussuunnitelmassa, miksi vaivautua tutkimaan sitä lainkaan kansainvälisten standardien mukaisesti? Opetussuunnitelman käytön anteeksipyyntö tehokkaasti väkivallan ylläpitämiseksi, koska se on kirjoitettu konfliktialueella, ei ole vain intuitiivista, vaan se on selkeästi YK: n standardien vastaista.

Kansanmurhan torjuntavirasto omissa poliittisissa suosituksissaan yllytyksen estämiseksi toteaa"Valtioiden tulisi perustaa koulutusjärjestelmä, joka kehittää vihan ja ennakkoluulojen torjumiseksi tarvittavia asenteita ja käyttäytymistä… mukaan lukien moduulit yllytyksen estämiseksi ja vastustamiseksi". PA -oppikirjoissa näin ei selvästikään ole.

Mainos

Euroopan parlamentin jäsenenä, joka asettaa etusijalle suvaitsevaisuuden, oikeudenmukaisuuden, solidaarisuuden ja syrjimättömyyden arvot. Euroopan unionin sopimuksen 2 artikla, pidämme tällaisten "arvojen" omaksumista vihan perustelemiseksi häpeälliseksi. Vaikka mietinnössä yksilöidään oikein eurooppalaisten arvojen, kuten ihmisoikeuksien, uusi sisällyttäminen opetussuunnitelmaan, se kuvaa niitä välineenä Palestiinan arsenaalissa, joka auttaa Israelin ”hyökkääjän” laittomuuden poistamisessa. Se myös jättää kätevästi huomiotta PA: t huono kotimainen ennätys ihmisoikeuksista, kasvattaa palestiinalaislapsia, jotka eivät ymmärrä, että mielivaltainen pidätys ja kidutus eivät ole hallituksen hyväksyttäviä vastauksia kritiikkiin.

Mietinnössä käytetään myös näennäisesti vaarattomia käsitteitä, kuten identiteettiä, oikeuttaakseen materiaalin sisällyttämisen sellaiseen aineistoon, joka EU: n oppikirjoissa nähdessään muistuttaisi historiamme synkempiä päiviä. Tämä sisältää kartat, joissa ei mainita Israelin valtiota, joka selitetään mietinnössä "tärkeänä yhdistävänä symbolina palestiinalaisesta identiteetistä", ja antisemitistisiä kuvauksia, jotka on selitetty asianmukaisesti, koska "Israelin valtio määrittelee itsensä kansallisilla termeillä juutalaisvaltioksi".

Toinen ongelmallinen menetelmä, jota käytetään koko GEI -raportissa, on väkivaltaisen sisällön käytön kvantifioiminen keinona perustella sen läsnäolo. Raportissa korostetaan yllyttämisen tai juutalaisvastaisuuden tapauksia, joten niitä esiintyy vain rajoitetusti. Eurooppalaiset arvot, UNESCOn standardit ja yhteinen säädyllisyys yhtyvät käsitykseen siitä, että nollatoleranssi vihaopetusta kohtaan ei ole neuvoteltavissa. Kuinka voimme odottaa rauhanomaista ratkaisua, kun esimerkkeihin, joita käytettiin matematiikan opettamiseen 9. luokan lapsille, sisältyy ”marttyyrien” laskeminen, mukaan lukien itsemurhapommittajat?

Mietintö epäonnistuu tai päättää olla arvioimatta ja hyväksymättä opetusta rauhanomaisesta ratkaisusta konfliktiin tai kahden valtion ratkaisua, joka on EU: n politiikka. Se yksinkertaisesti järkeistää ja puolustaa PA: n päätöstä opettaa vihaa ja "vastarintaa" eikä rauhanomaisia ​​neuvoteltuja päätöslauselmia. Oppikirjassa ei ole sovinnon mahdollisuutta, jossa oppilaita kehotetaan ”poistamaan anastaja [Israel] kotimaastani ja tuhoamaan ulkomaalaiset” (GEI käännetty väärin tuhota as potkia ulos, vaikka tämä on samalla tavalla ristiriidassa kahden valtion vision kanssa).

Nobelin rauhanpalkinnon voittaja Malala Yousafzai Mukailtu koulutuksen tärkeydestä, kun hän totesi: ”Koulutus on valta, jota terroristit pelkäävät eniten”. Päinvastoin, lasten opettaminen vihaan luo kasvualustan terrorismille ja jatkuu loputtomiin väkivaltaisuuksiin. Eurooppalaisten kollegoiden on korkea aika ottaa yllytyskysymys vakavasti ja alkaa painostaa toimielimiämme olemaan rahoittamatta hankkeita, jotka ovat jyrkässä ristiriidassa periaatteiden kanssa. sitovat Euroopan unioniamme, "ihmisarvon, vapauden, tasa -arvon ja solidaarisuuden jakamattomat, yleismaailmalliset arvot".

Antisemitismi

Tutkimukset osoittavat, että antisemitistiset ennakkoluulot ovat yleistyneet Kreikassa, mutta Kreikan kansanedustaja vaatii, että valtio on taistellut paljon antisemitismiä vastaan ​​viime vuosina

Julkaistu

on

Kattava tutkimus 16 Euroopan maan antisemitismistä ennakkoluuloista, joka julkaistiin viime viikolla Brysselin juutalaisten johtajien kokouksen yhteydessä, osoittaa, että Kreikka on Puolan ja Unkarin ohella maa, jossa väestö on kaikkein negatiivisin tunteet juutalaisia ​​kohtaan ja antisemitistiset ennakkoluulot ovat yleisiä, kirjoittaa Yossi Lempkowicz.

Euroopan juutalaisyhdistyksen kumppaniorganisaation Action and Protection League (APL): n tilaaman tutkimuksen mukaan yli kolmannes tutkituista kreikkalaisista uskoo, että ”juutalaiset eivät koskaan pysty integroitumaan täysin yhteiskuntaan”.

58% kreikkalaisista uskoo "salaiseen juutalaiseen verkostoon, joka vaikuttaa maailman poliittisiin ja taloudellisiin asioihin". Lisäksi noin 36% kreikkalaisista on '' melko negatiivisia tunteita '' juutalaisia ​​kohtaan.

Mainos

Maailmanlaajuinen tutkimus osoittaa, että Länsi-Euroopan maissa on enemmän Israelin vastaisia ​​tunteita, kun taas Itä-Euroopan maissa (mukaan lukien Kreikka) on enemmän perinteistä antisemitismiä ja juutalaisuutta.

"Kreikka erottuu maana, jossa antisemitistiset ennakkoluulot ovat eniten läsnä, vaikka en usko, että Kreikka on juutalaisille vähiten turvallinen maa", sanoi APL: n johtaja rabbi Shlomo Koves tutkimuksen esitellessään.

"Kyselyn huolestuttavat tulokset osoittavat, että antisemitismi on juurtunut syvälle Eurooppaan", sanoi EJA: n rabbi Menachem Margolin, joka esitteli konferenssissa 10 pisteen toimintasuunnitelman juutalaisjohtajille.

Mainos

Euroopan juutalainen lehdistö pyysi kommentoimaan tuloksia, jotka koskivat hänen maataan, Konstantinos Karagounis (kuvassa), Kreikan parlamentin jäsen ja entinen ministeri, korosti, että 1980-luvulta, antisemitismin ja antisionismin ajanjaksosta lähtien, Kreikan valtio on tehnyt suuren käänteen, jonka seurauksena Israelista on tullut yksi sen tärkeimmistä liittolaisista.

'' Kyselyn tulokset ovat varsin huolestuttavia, mutta olemme viime vuosina taistelleet paljon antisemitismiä vastaan ​​tiukentamalla lakia, joka vaikuttaa erittäin tehokkaalta '', hän sanoi.

'' Osoitamme nollatoleranssia uusnatseja ja ääriliikkeitä kohtaan '', hän lisäsi

Hän totesi, että kysely osoittaa, että antisemitististen ennakkoluulojen osuus on erittäin korkea etenkin ikääntyneille (yli 50/60 -vuotiaille) kreikkalaisille. '' Tämä liittyy havaintoihin. '' Optimistinen puoli on, että nuoremman sukupolven osuus on hyvin alhainen. Se saa minut optimistiseksi ja osoittaa, että jos annamme enemmän koulutusta ja tiedotamme enemmän väestölle, etenkin nuorille, mielestäni taistelumme on erittäin tehokasta '', Karagounis sanoi.

'' Toinen hyvä asia on, että meillä ei ole väkivaltaisia ​​väkivaltaisuuksia juutalaisia ​​vastaan ​​Kreikassa, mutta tietysti meillä on vielä paljon tehtävää '', hän lisäsi.

Hän kuvaili maansa ja Israelin (ja Kyproksen) välisiä siteitä '' erittäin vahvoiksi ''. '' Meillä on samat arvot '', hän lisäsi.

'' Nyt voimme puhua maasta, joka on omaksunut juutalaisen perintönsä, tunnustanut natsien tuhoavan juutalaisyhteisönsä, tunnistanut sen luontaiset viat. Kreikka on nyt maa, joka taistelee aktiivisesti antisemitismiä koulutuksen, lainsäädännön ja tietysti julkisten lausuntojen kautta ”, Karagounis sanoi.

Euroopan komission varapuheenjohtaja Margaritis Schinas vieraili viime sunnuntaina Thessalonikin juutalaismuseossa (Salonika). Vierailunsa aikana Pohjois -Kreikan kaupungista kotoisin oleva Schinas vakuutti Euroopan juutalaisyhteisöille, että Euroopan unioni tukee heitä nykyaikaisten uhkien edessä.

”Varapresidenttinä haluan vakuuttaa Euroopan juutalaisyhteisöille, että EU ei jätä heitä suojaamatta monilta nykyaikaisilta uhilta, jotka varjostavat heidän elämäänsä tänään. Takaamme heidän turvallisuutensa, vahvistamme heidän koulutustaan ​​ja kulttuuriaan, teemme kaikkemme säilyttääksemme historiallisen muiston holokaustista, varsinkin nyt, kun viimeiset selviytyjät jättävät meidät ilman henkilökohtaisia ​​tarinoitaan ”, hän sanoi.

Hänen vierailunsa Salonikan juutalaismuseoon tuli muutama päivä sen jälkeen, kun esiteltiin EU: n ensimmäinen strategia antisemitismin torjumiseksi ja juutalaisen elämän säilyttämiseksi.

Continue Reading

Antisemitismi

Ranskan juutalainen johtaja: ”Vaikka EU: n toimielimet ja poliitikot käyttävät merkittäviä resursseja eivätkä säästä ponnistuksia antisemitismin torjunnassa, tilanne Euroopassa ei parane. Mikä pahempaa, se huononee '

Julkaistu

on

"Vaikka EU: n toimielimet ja poliitikot käyttävät merkittäviä resursseja eivätkä säästä ponnistuksia antisemitismin torjunnassa, tilanne Euroopassa ei parane. Mikä pahempaa, se huononee", sanoi Joel Mergui. (Kuvassa), Ranskan Keski -israelilaisten konsistorian puheenjohtaja puhuessaan tiistaina (12. lokakuuta) Brysselissä Euroopan juutalaisten yhdistyksen (EJA) järjestämässä juutalaisten johtajien konferenssissa, kirjoittaa Yossi Lempkowicz.

"On aika kohdata tosiasiat. Antisemitismin torjuntaa ei voida rajoittaa antisemitististen tekojen eristämiseen ja rankaisemiseen. Tämä rangaistus on tietysti välttämätön. Antisemitististen tekojen tekijöiden ei pitäisi koskaan jäädä rankaisematta. Mutta jotta se todella olisi tehokkaasti, antisemitismin torjunnan on päästävä ongelman ytimeen ", hän lisäsi.

Mergui sanoi, että Euroopan on käynnistettävä konkreettisia aloitteita koulutuksen alalla juutalaisten vastaisten stereotypioiden torjumiseksi. "Sen on myös arvostettava juutalaisuuden perintöä ja panosta ja muistutettava jatkuvasti, että juutalainen hengellisyys on olennainen osa eurooppalaista kulttuuria."

Mainos

Hänen puheenvuoronsa esiteltiin ennen konferenssia uudesta kattavasta tutkimuksesta 16 Euroopan maan antisemitistisistä ennakkoluuloista. Kyselyn tulokset vaikuttavat melko huolestuttavilta. Toiminta- ja suojeluliitto (AP)-EJA: n kumppanit-tilasi tutkimuksen IPSOS SA: n kanssa Wien-Budapestin Keski-Euroopan yliopiston professori András Kovácsin johdolla, ja se käsitteli 16 Euroopan maata ja kysyi vastaajilta suoraan sinne, missä se tuntui tarpeelliselta. Haastetut maat ovat Itävalta, Belgia, Tšekki, Ranska, Saksa, Kreikka, Unkari, Italia, Latvia, Alankomaat, Puola, Romania, Slovakia, Espanja, Ruotsi ja Yhdistynyt kuningaskunta. Hälyttäviä lukuja ovat: Lähes kolmannes Itävallan, Unkarin ja Puolan vastaajista sanoi, että juutalaiset eivät koskaan pysty integroitumaan täysin yhteiskuntaan. Lähes kolmannes oli samaa mieltä siitä, että on olemassa salainen juutalaisverkosto, joka vaikuttaa maailman poliittisiin ja taloudellisiin asioihin. (Romania - 29%; Ranska - 28%; Tšekki - 23%). Espanjassa 35% sanoi, että israelilaiset käyttäytyvät natsien tavoin palestiinalaisia ​​kohtaan; 29% sanoi samaa Alankomaissa; ja 26% yhtyi Ruotsin lausuntoon. Latviassa hieman yli kolmannes - 34% - sanoi juutalaisten hyödyntävän holokaustin uhreja omiin tarkoituksiinsa; 23% oli samaa mieltä Saksassa; ja 22% oli samaa mieltä Belgiassa. Neljännes kaikista haastatelluista oli samaa mieltä siitä, että Israelin politiikka saa heidät ymmärtämään, miksi jotkut ihmiset vihaavat juutalaisia.

"Juutalaisten ympäri Eurooppaa on ehdotettava erityisiä toimintasuunnitelmia hallituksilleen sekä EU: n tasolla", sanoi rabbi Shlomo Koves, APL: n perustaja ja tutkimuksen aloittaja. "Meidän on otettava kohtalo käsissämme, jos haluamme, että lapsenlapsemme voivat asua Euroopassa 20-50 vuoden kuluttua", hän lisäsi.

Kaksipäiväiseen Brysselin konferenssiin osallistui kymmeniä tunnettuja Euroopan juutalaisia ​​johtajia, parlamentaarikkoja ja diplomaatteja eri puolilta maanosaa, mukaan lukien EU: n komission varapuheenjohtaja Margiritis Schinas sekä Israelin presidentti Isaac Herzog ja diaspora-asioiden ministeri Nachman. Shai, joka puhuu kokoontumisesta Jerusalemista. Euroopan komissio esitteli viime viikolla kaikkien aikojen ensimmäisen EU: n strategian antisemitismin torjumiseksi ja juutalaisen elämän edistämiseksi.

Mainos

Koska antisemitismi on huolestuttavasti lisääntynyt Euroopassa ja sen ulkopuolella, strategiassa on tarkoitus esittää joukko toimenpiteitä, jotka on muotoiltu kolmen pilarin ympärille: kaikenlaisen antisemitismin estäminen; suojella ja edistää juutalaista elämää ja edistää tutkimusta, koulutusta ja holokaustin muistamista.

Continue Reading

Antisemitismi

Juutalaisten ja ruotsalaisten huippujohtajat juhlivat paikallista juutalaisyhteisöä

Julkaistu

on

Ennen merkittävää maailmanlaajuista konferenssia juutalaisten ja ruotsalaisten huippujohtajat kokoontuivat tänään Malmön synagogaan juhlimaan paikallisen juutalaisyhteisön historiaa ja elämää, erityisesti sen sietokykyä alueen korostuneen antisemitismin aikana.

Synagogan tapahtuma, jonka isännöi maailman juutalainen kongressi yhdessä virkamiehen kanssa

Ruotsin juutalaisten yhteisöjen neuvosto ja Malmön juutalaisyhteisö pidettiin päivää ennen 13. lokakuuta Malmön kansainvälinen foorumi holokaustin muistosta ja antisemitismin torjumisesta.

Mainos

Kansainvälinen foorumi, johon osallistuu noin 50 maan valtion- tai hallitusten päämiehiä, keskittyy konkreettisten toimien tunnistamiseen ja toteuttamiseen antisemitismin ja muiden vihan muotojen torjumiseksi sekä holokaustikoulutuksen ja -muistamisen edistämiseksi.

WJC: n presidentti Ronald S.Lauder, Ruotsin pääministeri Stefan Löfven ja juutalaiset yhteisöjohtajat kertoivat näkemyksistään tiistaina synagogassa kokoontumisessa Ruotsin juutalaisten rikkaasta historiasta ja seuraavista askeleista nykypäivän vihanilmausten torjumiseksi paikallisia ja kansallisia tasot.

Puhuessaan synagogassa Amb. Lauder sanoi:

Mainos

”Olen ollut tekemisissä antisemitismin kanssa siitä lähtien, kun liityin juutalaiseen maailmaan. Se on suurin osa aikuiselämästäni. Olen nähnyt sen, olen puhunut liian monille antisemitismin uhreille. Olen itsekin ollut sen kohteena. Olen nähnyt ihmisten menettävän henkensä… koska he olivat satunnaisesti juutalaisia. ”

Amb. Lauder sanoi myös: ”Olen tietoinen siitä, että palestiinalaisten kanssa on löydettävä oikeudenmukainen ja järkevä ratkaisu. Olen etsinyt kahden valtion ratkaisua vuosia, enkä ole koskaan luopunut tästä ajatuksesta. Kaksi tilaa kahdelle ihmiselle on ainoa tapa, jolla tämä pitkä konflikti voi vihdoin tehdä oikeudenmukaisen ratkaisun. ”

Hän lisäsi: "Kaikkien koululaisten on opittava holokaustista ja ymmärrettävä, miten se syntyi ja mihin viha lopulta johtaa." Hän jatkoi kansallispäivän puolustamista 27. tammikuuta, päivänä, jolloin Auschwitz vapautettiin vuonna 1945, koulujen maailmanlaajuiseksi opettamiseksi holokaustista.

"Paljon on vielä tehtävää. En ole naiivi; Ymmärrän, että juutalaisten viha on ollut kanssamme 2,000 vuotta eikä koskaan katoa kokonaan. Mutta voimme tehdä kaikkemme estääksemme tämän viruksen leviämisen. Kiitämme Ruotsin pääministeriä ja hallitusta ensimmäisistä askeleista. Ja kiitän teitä avustanne täällä juutalaisyhteisön kanssa sen synagogien, koulun ja sen ihmisten suojelemisessa ”, Amb. Lauder päätteli.

Viime vuosina antisemitismiä on esiintynyt säännöllisesti Malmössä, Ruotsin kolmanneksi suurimmassa kaupungissa, erityisesti sen kouluissa, ja se on saanut kansainvälistä huomiota. Ruotsin huippujohtajat ovat sitoutuneet käyttämään resursseja demokratiaa vahvistaviin aloitteisiin kouluissa ja muissa koulutuspaikoissa. Maasta tulee maaliskuun 2022 lopussa presidentti Kansainvälinen holokaustimuistoliitto ja on luvannut avata Ruotsin holokaustimuseon heinäkuuhun 2022 mennessä.  

"Tällä viikolla kokoonnumme tänne Malmöön muistamaan historian pimeintä lukua, ihmiskunnan pimeintä lukua", Löfven sanoi. ”Se ei tapahtunut Ruotsin maaperällä; kuitenkin, kun juutalaiset alkoivat lähteä Saksasta vuoden 1933 jälkeen, useimmat maat, Ruotsi mukaan lukien, olivat haluttomia ottamaan vastaan ​​enemmän kuin kourallinen juutalaisia ​​pakolaisia. ”

Hän sanoi myös: "Jokainen sapatti kynttilä, jokainen laulu jiddišin tai ladinon kielellä ja jokainen ruotsalainen juutalainen, joka käyttää kippaa tai Daavidin tähteä ylpeänä, on kanta vihaa vastaan."

Tohtori Nachman Shai, Israelin diaspora -asioiden ministeri, kertoi yleisölle, että Israel seisoi Malmön juutalaisyhteisön takana.

"Jokaisella juutalaisella on oikeus elää täyttä ja ylpeää juutalaista elämää missä tahansa", hän sanoi. "Lisäksi sinulla pitäisi olla mahdollisuus ylpeänä ja aktiivisesti pitää suhteita Israeliin - ilman että sinua kysytään."

Ann Katina, Malmön juutalaisyhteisön puheenjohtaja, osallistuu seremoniaan keskustelemalla Malmön juutalaisen elämän vilkkaasta historiasta. Seurakunta täyttää ensi kuussa 150 vuotta.

"Juutalainen elämä Ruotsissa on enemmän kuin antisemitismiä", Katina sanoi ja lisäsi, että juutalainen oppimiskeskus avataan synagoogaan "tavoitteena lisätä tietoa juutalaisesta kulttuurista, uskonnosta, historiasta, holokaustista ja antisemitismistä". Verständig, Ruotsin juutalaisten yhteisöjen virallisen neuvoston puheenjohtaja, kiittää paikallista yhteisöä tuesta ja omistautumisesta koulutukselle.

Heti 13. lokakuuta pidetyn foorumin päätyttyä Amb. Lauder ja pääministeri Löfven liittyvät Malmön juutalaisyhteisöä edustavaan holokaustista selviytyneeseen pohtimaan tapahtumia ja jatkamaan keskustelua antisemitismin lopettamisesta. Media, joka haluaa osallistua tähän tapahtumaan, on jo hyväksyttävä osallistumaan tapahtumaan Malmön foorumi.

Keskiviikon konferenssin jälkeen WJC: n kansainvälinen antisitismin vastaisten erityislähettiläiden ja -koordinaattorien kokous (SECCA) kokoontuu vaihtamaan näkemyksiä, jakamaan parhaita käytäntöjä ja politiikkoja sekä arvioimaan edistystä yhteisessä antisemitismin vastaisessa taistelussa. SECCA-foorumiin kuuluu virkamiehiä, joiden tehtävänä on torjua antisemitismiä, osallistujia kymmenistä maista ja sellaisista järjestöistä kuin Euroopan komissio, International Holocaust Remembrance Alliance, Euroopan turvallisuus- ja yhteistyöjärjestö ja YK.

Tietoja maailman juutalaisesta kongressista

Maailman juutalaisten kongressi (WJC) on kansainvälinen organisaatio edustaa juutalaisia ​​yhteisöjä 100 maassa hallituksille, parlamenteille ja kansainvälisille järjestöille.

Twitter | Facebook

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa