Liity verkostomme!

Israel

Netanyahu, Bennett, kun Israel merkitsee aikakauden loppua

Julkaistu

on

Benjamin Netanyahun ennätyksellinen 12 vuoden juoksu Israelin pääministerinä päättyi sunnuntaina parlamentin hyväksyessä uuden "muutoshallituksen", jota johti nationalisti Naftali Bennett, mikä on epätodennäköinen skenaario, jonka harvat israelilaiset olisivat voineet kuvitella, kirjoittaa Jeffrey Heller että Maayan Lubell.

Mutta partahöyläinen, 60-59-luottamushenkinen ääni vasemmistolaisten, keskustaisten, oikeistolaisten ja arabipuolueiden koalitiossa, jolla on vain vähän yhteistä lukuun ottamatta halua irrottaa Netanyahu, vain korosti sen todennäköistä haurautta.

Tel Avivissa tuhannet osoittautuivat tervetulleiksi tulokseen neljän vakuuttavan vaalin jälkeen kahdessa vuodessa.

"Olen täällä juhlistamassa aikakauden loppua Israelissa", sanoi Erez Biezuner Rabin-aukiolla. "Haluamme heidän menestyvän ja yhdistävän meidät jälleen", hän lisäsi, kun uuden hallituksen lippua heiluttavat kannattajat lauloivat ja tanssivat hänen ympärillään.

Mutta taisteleva Netanyahu, 71, sanoi palaavansa odotettua aikaisemmin. "Jos meidän on tarkoitus mennä oppositioon, teemme niin ylöspäin nostettuna, kunnes voimme kaataa sen", hän kertoi parlamentille ennen kuin Bennett vannoi valansa.

- uusi hallitus aikoo suurelta osin välttää laajamittaisia ​​liikkeitä kansainvälisissä kysymyksissä, kuten palestiinalaisia ​​koskevassa politiikassa, ja keskittyä sen sijaan sisäisiin uudistuksiin.

Hallinnon muutos ei vaikuttanut palestiinalaisiin, ennustaa, että entinen puolustuspäällikkö Bennett, joka kannattaa miehitetyn Länsirannan osien liittämistä, noudattaa samaa oikeistolaista asialistaa kuin Likud-puolueen johtaja Netanyahu.

Koalitiosopimuksen nojalla Bennett, 49-vuotias ortodoksinen juutalainen ja huipputeknologian miljonääri, korvataan pääministerinä vuonna 2023 keskitetyn Yair Lapidin (57), suositun entisen televisio-isännän toimesta.

Hänen äärioikeiston Yamina-puolueensa voitti viimeisissä vaaleissa vain kuusi parlamentin 120 paikasta, ja Bennettin nousu pääministeriin oli poliittinen leuka-aukko.

Keskeytyneinä Netanyahun uskollisten eduskunnan "valehtelija" ja "häpeä" -huudot parlamentissa, Bennett kiitti entistä pääministeriä hänen "pitkästä ja saavutuksellisesta palveluksestaan".

Mutta kahden miehen välillä ei ole menetetty juurikaan rakkautta: Bennett toimi kerran Netanyahun esikuntapäällikkönä ja hänellä oli kivinen suhde puolustusministerinä. Vaikka molemmat ovat oikeistolaisia, Bennett kumosi Netanyahun kehotuksen liittyä mukaansa 23. maaliskuuta pidettyjen vaalien jälkeen.

Yhdysvaltain presidentti Joe Biden onnitteli Bennettiä jaLapidia sanoen, että hän toivoo voivansa vahvistaa "läheisiä ja kestäviä" suhteita maiden välillä.

Ehdotetun uuden koalitiohallituksen puolueen johtajat, mukaan lukien Yhdistyneiden arabiemiirikuntien puolueen johtaja Mansour Abbas, Työväenpuolueen johtaja Merav Michaeli, Sinivalkoisen puolueen johtaja Benny Gantz, Yesh Atidin johtaja Yair Lapid, Yamina-puolueen johtaja Naftali Bennett, New Hope -puolueen johtaja Gideon Saar Yisrael Beitenu -puolueen johtaja Avigdor Lieberman ja Meretz-puolueen johtaja Nitzan Horowitz esittävät kuvan Israelin parlamentissa Knessetissä ennen koalitiohallituksen hyväksymistä ja vannoa käsittelevän ylimääräisen istunnon alkua Jerusalemissa 13. kesäkuuta 2021. Ariel Zandberg / Moniste REUTERSin kautta
Israelin pääministeri Benjamin Netanyahu odottaa Israelin parlamentin Knessetin erityisistunnossa uuden koalitiohallituksen hyväksymistä ja vannomista Jerusalemissa 13. kesäkuuta 2021. REUTERS / Ronen Zvulun

"Hallintoni on täysin sitoutunut työskentelemään uuden Israelin hallituksen kanssa turvallisuuden, vakauden ja rauhan edistämiseksi israelilaisille, palestiinalaisille ja koko alueen ihmisille", Biden sanoi lausunnossaan.

Netanyahu - joka tunnetaan yleisesti nimellä 'Bibi' - oli Israelin pisin toiminut johtaja, joka toimi pääministerinä vuodesta 2009 ensimmäisen kauden 1996 - 1999 jälkeen.

Sukupolvensa hallitsevin Israelin poliitikko, hänestä oli tullut Israelin kasvot kansainvälisellä näyttämöllä kiillotetulla englanniksi ja kukoistavalla baritoniäänellä.

Hän käytti maailmanlaajuista asemaansa vastustamaan vaatimuksia Palestiinan valtiollisuudesta ja kuvasi sitä vaaraksi Israelin turvallisuudelle. Sen sijaan hän yritti kiertää palestiinalaiskysymyksen solmimalla diplomaattisia sopimuksia alueellisten arabivaltioiden kanssa Iranin yhteisten pelkojen takia.

Mutta hän oli erimielinen hahmo kotimaassa ja ulkomailla, jota heikensi toistuva epäonnistuminen ratkaisevan vaalivoiton saavuttamisessa ja jatkuva korruptiotutkinta, jossa hän on kiistänyt väärinkäytökset.

Hänen vastustajansa ovat pitkään pilkanneet mielestään Netanyahun jakavaa retoriikkaa, aliarvioitua poliittista taktiikkaa ja valtion etujen alistamista hänen omalle poliittiselle selviytymiselle.

Hän toivoi voivansa voittaa Israelin maailmankuulun COVID-19-rokotusten takana, mutta vastustajat kutsuivat häntä, jotka kutsuivat häntä "rikosministeriksi" ja syyttivät häntä aikaisemmasta koronaviruskriisin ja sen taloudellisen laskeuman väärästä käsittelystä.

Parlamentin puheessaan Bennett toisti Netanyahun kehotuksen, jonka mukaan Yhdysvallat ei palaa vuoden 2015 Iranin ja maailmanvaltojen väliseen ydinsopimukseen, jonka Bidenin edeltäjä Donald Trump kumosi.

"Iranin kanssa tehdyn ydinsopimuksen uusiminen on virhe, virhe, joka antaisi jälleen oikeutuksen yhdelle maailman synkimmistä ja väkivaltaisimmista järjestelmistä", Bennett sanoi. "Israel ei salli Iranin varustaa itseään ydinaseilla."

Kiitos Bidenille "vuosien sitoutumisestaan ​​Israelin turvallisuuteen" ja "seisomasta Israelin vieressä" taistelussa Hamasin militanttien kanssa Gazassa viime kuussa, Bennett sanoi, että hänen hallituksellaan on hyvät suhteet sekä Yhdysvaltain demokraatteihin että republikaaneihin.

Kotona Bennett on suututtanut oikeistolaisia, kuitenkin rikkomalla kampanjasitoumuksen yhdistää voimansa Lapidin kanssa ja joutua torjumaan Netanyahun väitteet siitä, että hän petti äänestäjiä. Bennett mainitsi kansallisen edun väittäen, että viides vaali olisi ollut katastrofi Israelille.

Sekä Bennett että Lapid ovat sanoneet haluavansa kuroa umpeen poliittiset erot ja yhdistää israelilaiset.

Mutta uudella kabinetilla, joka kokoontui ensimmäistä kertaa myöhään sunnuntaina, on edessään valtavia ulko-, turvallisuus- ja rahoitushaasteita: Iran, hauras tulitauko palestiinalaisten militanttien kanssa Gazassa, Kansainvälisen rikostuomioistuimen sotarikosten tutkinta ja pandemian jälkeinen talous elpyminen.

Bennett mainitsi ensisijaisina uudistuksina koulutuksen, terveydenhuollon, byrokratian vähentämisen yritysten kasvattamiseksi ja asuntokustannusten pienentämisen. Koalition johtajat ovat sanoneet, että se hyväksyy kahden vuoden budjetin maan talouden vakauttamiseksi.

Israel

Ilmainen lääketieteellisten laitteiden lainausverkko juutalaisyhteisöille alkaa levittää kaikkialla Euroopassa

Julkaistu

on

Yksi kiireellisimmistä tarpeista, joita monilla juutalaisyhteisöillä Euroopassa on ollut COVID-kriisin suussa, oli vakava lääketieteellisten laitteiden puute sairaalahoidosta vapautettujen ja kotona toipuvien rajoitusten ja paineiden vuoksi kotona toipuvien yhteisön jäsenten hoidossa. terveydenhuoltojärjestelmät, kirjoittaa Yossi Lempkowicz.

”Lääketieteellisten laitteiden lainaamista Israelissa käytetyssä muodossa ei ole olemassa monissa Euroopan maissa, ja monilla yhteisön jäsenillä ei yksinkertaisesti ole varaa ostaa laitteita. Tunnistimme, että tämä tarve johtui melkein kaikista keskusteluistamme sellaisten yhteisön johtajien kanssa, joiden jäsenet saivat taudin ”, selitti Euroopan Rabbinical Centerin (RCE) pääjohtaja rabbi Aryeh Goldberg. Keskus toimii Euroopan juutalaisjärjestön (EJA) puitteissa.

Hän jatkoi: "Tarpeisiin perustuvan kyselyn jälkeen koko mantereella olemme koonneet monipuolisen luettelon laitteista, jotka palvelevat yhteisöjen jäseniä - ilmaiseksi - syntymästä vanhuuteen", hän sanoi. RCE-projektipäällikkö rabbi Yossi Beinhaker sanoi, että jokaiseen hyväntekeväisyyskeskukseen kuuluu yli 300 tuotetta, mukaan lukien: happigeneraattorit, pyörätuolit, uimatuolit, kainalosauvat, rullat, rintapumput, pinnasängyt, TENS-laitteet, verenpainemittarit ja kymmeniä muita.

Lisäksi hyväntekeväisyyskeskukset tarjoavat myös huoltopalvelua pilaantumattomien lääkinnällisten laitteiden ja tarvikkeiden säilyttämistä, sterilointia ja korjaamista varten ja hallinnoivat logistista järjestelmää laitteiden ja lisävarusteiden jakamiseksi ja keräämiseksi tarvitsevat yhteisön jäsenet. Rabboi Beinhaker mainitsi, että verkon ensimmäinen hyväntekeväisyyskeskus toimii jo Ukrainan Odessan kaupungissa.

Lisää sivuliikkeitä avataan lähiviikkoina. On odotettavissa, että vuoden 2021 loppuun mennessä 26 hyväntekeväisyyskeskusta lainaa lääketieteellisiä laitteita Ukrainaan, Valko-Venäjälle, Bulgariaan, Latviaan, Romaniaan, Puolaan, Kroatiaan, Kazakstaniin, Moldovaan, Georgiaan ja Montenegroon. "Ukrainan ensimmäisen keskuksen vihkiminen on jännittävä virstanpylväs, sanoi Odessan holokaustista selvinneiden yhdistyksen puheenjohtaja Schwartzman Roman Markowitz.

”Holokaustista selviytyneille annettiin jo lämpimiä aterioita, mutta monissa tapauksissa he eivät voineet nousta sängystä ja mennä keittiöön syömään niitä. Nyt keskuksen ansiosta voimme saada myös ilmaisia ​​lääketieteellisiä laitteita. " Rabbi Menachem Margolin, Euroopan juutalaisyhdistyksen puheenjohtaja, onnitteli Euroopan rabbiinikeskuksen henkilökuntaa ammattimaisesta ja nopeasta vastauksesta yhteisöjen tarpeisiin aloitteen toteuttamisessa ja ilmoitti, että yhdistys ylläpitää yhteyksiä lääketieteen ammattilaisiin eri Euroopan maissa.

Continue Reading

Antisemitismi

Progressiivinen keskustelu 'peruuttaa' antisemitismin torjunnan

Julkaistu

on

Antisemitismin räjähdysminen ympäri maailmaa viimeisten kahden kuukauden aikana on ollut erittäin huolestuttavaa juutalaisyhteisöille. Tosiasiat puhuvat puolestaan. Synagogat, hautausmaat ja juutalaisten omaisuudet on tuhottu, kun taas juutalaisia ​​on häiritty suullisesti ja fyysisesti hyökkäsi kaikkialla Euroopassa ja Yhdysvalloissa, ja verkossa on paljon enemmän kohdistettuja. Isossa-Britanniassa a 250% Äskettäin todettiin antisemitististen tapausten nousu. Vastaavia piikkejä dokumentoitiin muissa Euroopan maissa ja Yhdysvalloissa, kirjoittaa prika. Kenraali (res) Sima Vaknin Gill.

Antisemitististen tapahtumien pelkkä voimakkuus on vähentynyt, mutta ketään ei pidä tuudittaa väärään turvallisuuden tunteeseen. Kaukana siitä. Itse asiassa. progressiiviset piirit ovat vaarassa hyväksyä vahingollisen "uuden normaalin", jossa taistelu juutalaisvihaa vastaan ​​"peruutetaan". Tämän seurauksena he puhaltavat antisemitismin tulen.   

On paljon tuskallisia kysymyksiä. Miksi Israelin konfliktista Gazan Hamasin kanssa, toisin kuin muissa konflikteissa maailmassa, tuli vihreä valo pelotella vähemmistöyhteisöä ja hyökätä siihen? Miksi juutalaisille ja juutalaisyhteisöille annetaan ainutlaatuinen vastuu toiminnasta vuosikymmenten pituisessa geopoliittisessa kiistassa tuhansien mailien päässä? Ehkä kaikkein kauhistuttavin kysymys, miksi juutalaiset tuntuivat hylkäävänsä tarvitsemistuntinaan edistyneiden joukossa, jotka saarnaavat suvaitsevaisuutta ja sosiaalista oikeudenmukaisuutta?

Osa vastauksesta löytyy vaarallisesti yksinkertaistetusta binäärisestä maailmankuvasta, joka on tarttunut progressiivisiin piireihin. Tämä objektiivi näkee vain etuoikeutetut ja etuoikeutetut (rodun eikä vaurauden perusteella), sortajat ja sorretut. Tässä yhteydessä juutalaisia ​​pidetään perusteettomasti valkoisina ja etuoikeutettuina, kun taas israelilaisia ​​pidetään automaattisesti jumalattomina sorrojina. Juutalaiset ja Israel ovat löytäneet itsensä progressiivisen aidan 'väärälle' puolelle tehdyn ja suoraan sanottuna antisemitistisen stereotypian ansiosta.

Olemme nyt todistamassa tämän erittäin virheellisen ryhmän ajattelun erittäin huolestuttavia seurauksia. Viimeisten kahden kuukauden aikana progressiiviset henkilöt eivät ole pelkästään suhtautuneet juutalaisten pelkoihin, vaan myös vihamielisesti heitä kohtaan. Liian usein antisemitismiin liittyvien huolenaiheiden ilmaisemista pidetään loukkauksena, mikä on uhka muille vähemmistöryhmille.

Toukokuun lopussa Rutgersin yliopiston kansleri Christopher J. Molloy ja provosti Francine Conway antoivat lyhyen viestin ilmaisemaan surun ja syvän huolen "vihamielisten tunteiden ja antisemitistisen väkivallan voimakkaasta kasvusta Yhdysvalloissa". Siinä viitattiin myös yleiseen rodun epäoikeudenmukaisuuteen Yhdysvalloissa mainitsemalla George Floydin murha ja hyökkäykset Aasian Amerikan Tyynenmeren saaren kansalaisia, hinduja, muslimeja ja muita kohtaan. Uskomatonta, vain päivää myöhemmin, Molloy ja Conway antoivat anteeksipyynnön sanoen: "Meille on selvää, että viesti ei välittänyt tukea palestiinalaisyhteisömme jäsenille. Pahoittelemme vilpittömästi tämän viestin aiheuttamaa loukkaantumista. "

Samoin kesäkuussa, huhtikuussa Powers, musta juutalainen nainen ja monimuotoisuutta ja osallisuutta edistävien aloitteiden johtaja SCBWI: ssä (Lastenkirjailijoiden ja kuvittajien yhdistys), antoi yksinkertaisen ja selvästi kiistaton lausunnon sanoen: "Juutalaisilla on oikeus elämään, turvallisuuteen ja vapauteen syntipukki ja pelko. Hiljaisuus katsotaan usein vääräksi hyväksymiseksi ja johtaa lisääntyneeseen vihaan ja väkivaltaan erityyppisiä ihmisiä kohtaan. " Organisaation pääjohtaja Lin Oliver palasi pian takaisin ja sanoi: "Haluan SCBWI: n puolesta pyytää anteeksi kaikkia palestiinalaisyhteisön edustajia, jotka tunsivat olevansa edustamattomia, hiljennettyjä tai syrjäytyneitä", kun taas Powers erosi "kiistan" vuoksi.

Uskomuksen ulkopuolella vääntyneessä logiikassa, loukkaavaksi katsotaan antisemitismin huolenaiheiden ilmaiseminen tai sympatian ilmaiseminen juutalaisia ​​kohtaan, jotka joutuvat pelottelun ja hyökkäyksen kohteeksi. Löydämme itsemme progressiivisessa maailmassa, joka on kääntynyt päähänsä. Tasa-arvosta ja sosiaalisesta oikeudenmukaisuudesta huolehtivien tulee ylpeänä osoittaa solidaarisuuttaan uhkaa olevan vähemmistön kanssa. Yhä useammin heidän tekonsa on pahempaa kuin vain antisemitismin sivuuttaminen. He sensuroivat, `` peruuttavat '' yritykset seisoa juutalaisten kanssa vihassa ja pelossa heidän turvallisuudestaan.

Ne, jotka todella välittävät juutalaisyhteisöjen hyvinvoinnista ja jotka ovat kauhistuneita antisemitismin levinneisyydestä, hiljennetään tai kiusataan liian usein "korjaamaan" tapojaan. Se tarkoittaa progressiivista "totalitarismia", joka sensuroi hyväksyttävän ajattelun rajat. Mustavalkoisessa maailmassa tämä näkymä määrää, että juutalaiset ja Israel on asetettava historian pimeälle puolelle.

Ellei progressiiviset ihmiset herää tällaisen itsensensuurin vaaroihin, he helpottavat voimakasta pitkähäntäistä antisemitismiä. Samalla kun he maksavat huulilta yhtäläisten oikeuksien puolesta, he erottavat sen sijaan yhden ainoan vähemmistön, joka ei ansaitse solidaarisuutta ja suojelua. Tällöin etenevät ihmiset tekevät rasistien työtä heidän puolestaan. He jättävät oven auki antisemitismille, jonka väittävät kauhistuvan.   

Prikaari Kenraali (res) Sima Vaknin Gill on Israelin strategisten asioiden ministeriön entinen johtaja, Strategic Impact -konsulttien perustaja ja Antisemitism Combat -liikkeen perustajajäsen..

Continue Reading

Israel

Ennen Yair Lapidin vierailua EU: hun: "Tunnelmamme puolellamme on erittäin myönteinen", sanoo EU: n korkea virkamies

Julkaistu

on

"Tunnelmamme puolellamme on erittäin myönteinen ja puhumme uudesta alusta Israelin uuden hallituksen kanssa ja erilaisista suuntauksista kuin edellinen", sanoi EU: n korkea virkamies ennen Israelin ulkoministeri Yair Lapidin vierailua Brysseliin, missä hän on EU: n 12 ulkoministerin on määrä kokoontua tänään (27. heinäkuuta), kirjoittaa Yossi Lempkowicz.

Lapid, josta tuli ulkoministeri pääministeri Naftali Bennettin johtamassa uudessa Israelin koalitiohallituksessa, kutsui EU: n ulkoministeri Josep Borrell tapaamaan kollegoitaan.

Tämä on ensimmäinen kerta, kun Israelin ulkoministeri puhuu EU: n ulkoministereille yli 12 vuoden aikana. Viimeinen näin tekeminen oli Avigdor Lieberman vuonna 2011.

Entisen pääministerin suhteet olivat usein kireät Benjamin Netanyahu"hallitukselle ja EU: lle ratkaisupolitiikassa. Israelin ja Palestiinan konfliktista johtuvien erimielisyyksien vuoksi EU: n ja Israelin assosiaationeuvosto, joka on vuosittain koolle järjestettävä korkeimman tason kahdenvälinen elin, ei ollut koolle vuodesta 2012. Netanyahu osallistui ulkoministerineuvoston epäviralliseen kokoukseen aamiaista varten. 2017 ja entinen ulkoministeri Gabi Ashkenazi osallistuivat vastaavaan kokoukseen Berliiniin vuonna 2020.

Yair Lapid, joka on myös varapääministeri, on luvannut "muuttaa, parantaa ja syventää vuoropuhelua" Israelin ja Euroopan välillä vuosien poliittisen jännityksen jälkeen.

Puhuessaan ulkoministeriön luovutusseremoniassa, kun hänet nimitettiin kesäkuussa, Lapid korosti, että '' tilanne ei ole riittävän hyvä Euroopan unionin maiden kanssa. Suhteemme liian moniin hallituksiin, joissa on liian monta hallitusta, on laiminlyöty ja siitä on tullut vihamielinen. Huutaminen siitä, että kaikki ovat antisemitistejä, ei ole politiikka tai työsuunnitelma, vaikka se joskus tuntuu oikealta. ''

Sitten Borrell '' onnitteli lämpimästi '' Lapid nimityksestä ja sanoi, että he keskustelivat kahdenvälisen kumppanuuden vahvistamisen ja turvallisuuden ja rauhan edistämisen tärkeydestä alueella '' ja lisäsi, että hän '' odotti innokkaasti häntä pian Brysselissä. ''

'' Ulkoministeri Lapid haluaa muuttaa EU: n ja Israelin suhteiden ilmapiiriä ja aloittaa uuden vuoropuhelun '', sanoi Israelin ulkoministeriön tiedottaja Lior Hayat online-tiedotustilaisuudessa, joka järjestettiin tällä viikolla eurooppalaisille toimittajille Eurooppa-Israelin toimesta. Lehdistöyhdistys (EIPA).

'' Suhteet Eurooppaan ovat luultavasti tärkeimmät yhdysvaltojen kanssa tekemämme liittouman jälkeen '', hän sanoi.

Mutta vaikka viestit muuttuvat '', hän korosti, että Israelin ja EU: n välillä on viime vuosina tapahtunut paljon saavutuksia eri aloilla.

EU: n korkea virkamies totesi myös, että EU: n ja Israelin välillä on '' erittäin merkittäviä '' kahdenvälisiä suhteita. '' Israel osallistuu melkein kaikkiin EU: n ohjelmiin. Suhde on erittäin tiheä ja merkittävä '', hän sanoi.

Kahdenvälisten suhteiden lisäksi Lapid ja 27 ministeriä puhuvat myös Lähi-idän rauhanprosessista. '' Haluamme kuulla, onko Israelin uudella hallituksella uusi lähestymistapa, uusi ajattelu rauhanprosessia ja palestiinalaisia ​​kohtaan '', virkamies lisäsi.

He keskustelevat myös alueellisista kysymyksistä, jotka kiinnostavat sekä Israelia että EU: ta, kuten Iran, Libanon ja Syyria. '' Olemme täysin tietoisia siitä, että Israelilla on vahvat strategiset huolet joistakin alueen kehityksistä, esimerkiksi Iranista ja Libanonista '', EU: n korkea virkamies sanoi.

EU haluaa myös keskustella Lapidin kanssa Israelin normalisoitumisprosessista joidenkin arabimaiden, kuten Yhdistyneiden arabiemiirikuntien ja Marokon kanssa. Viime viikolla hän matkusti Arabiemiirikuntiin vihkimään Israelin suurlähetystön Abu Dhabiin ja sen pääkonsulaatin Dubaissa.

Lapid herättää todennäköisesti kysymyksen kutsua koolle mahdollisimman pian EU: n ja Israelin assosiaationeuvosto.

Israelin suhteet EU: hun '' ovat ensisijaisia ​​'' Lapidille, sanoi Maya Sion-Tzidkiyahu, Israelin asiantuntija EU: n ja Israelin suhteista Israelin alueellisen ulkopolitiikan instituutissa (Mitvim).

Mihai Sebastian Chihai, johtava EU: n ja Lähi-idän suhteita käsittelevä analyytikko Brysselissä sijaitsevassa Euroopan toimintakeskuksessa (EPC), ennustaa lisää poliittista vuoropuhelua, enemmän yhteistyötä ja vuorovaikutusta sekä korkean tason vierailuja EU: n ja Israelin välillä uuden Israelin ulkoministeriön alaisuudessa. Ministeri.

Continue Reading
Mainos
Mainos

Nousussa