Liity verkostomme!

Iran

Iranin kruununprinssi Reza Pahlavi historiallisella vierailulla Israeliin

SHARE:

Julkaistu

on

Kruununprinssi Reza Pahlavi (Kuvassa): “The Iranian people aspire to a government that respects its heritage, with the preservation of human rights and respect for religious and cultural diversity, among other things, through the restoration of peaceful and friendly relations with Israel and Iran’s other neighbours.”

Vierailun tavoite: Iranin kansan ja Israelin kansan suhteiden uudistaminen – Israelin tiedusteluministeri Gila Gamliel isännöi tällä viikolla Israelissa Iranin kruununprinssi Reza Pahlavia, shaahin poikaa, tavoitteenaan luoda silta Israelin välille ja Iranin kansa ja ilmaisivat yhteisen vastustuksen Ajatollahin hallintoa kohtaan.

Reza Pahlavi on vanhin iranilainen henkilö, joka on koskaan käynyt Israelissa.

Ministeri Gamliel sanoi: ”Minulla on kunnia isännöidä Iranin kruununprinssi Reza Pahlavia ja arvostan hänen rohkeaa päätöstään vierailla Israelissa ensimmäistä kertaa. Kruununprinssi symboloi Ajatollahin hallintoa poikkeavaa johtajuutta ja puolustaa rauhan ja suvaitsevaisuuden arvoja toisin kuin Irania hallitsevat ääriliikkeet. Kansakunnillamme on ollut hyvät suhteet tuhansia vuosia kuningatar Esterin ajoista lähtien, kun hän esti pahan Hamanin juonen Persian juutalaisten tuhoamiseksi. Tänään otamme ensimmäisen askeleen kansakuntiemme välisten suhteiden jälleenrakentamisessa."

Crown Prince Pahlavi,who lives in the United States since the Islamic Revolution of 1979 in Iran, stressed that “the Iranian people aspire to a government that respects its heritage, with the preservation of human rights and respect for religious and cultural diversity, among other things, through the restoration of peaceful and friendly relations with Israel and Iran’s other neighbours”.

He added: “Millions of my compatriots still remember living alongside their Jewish-Iranian friends and neighbours, before the Islamic Revolution tore the fabric of our society apart. They reject the regime’s murderous anti-Israel and antisemitic policies and long for cultural, scientific and economic exchanges with Israel. A democratic Iran will seek to renew its ties with Israel and our Arab neighbours. In my opinion, that day is closer than ever.”

Kruununprinssi vierailee Israelissa ilmaistakseen solidaarisuutta Israelin kansalaisia ​​kohtaan Iranin suojeluksessa toimivien terroristijärjestöjen iskujen valossa, uudistaa kansojen välistä suhdetta ja rakentaa vesiteknologiaan keskittyvää taloudellista suhdetta. .

Hän myös kunnioittaa holokaustin uhreja osana holokaustin marttyyrien ja sankarien muistopäivän tapahtumia ja tuomitsee ajatollahin hallinnon antisemitismin ja holokaustin kieltämisen.

Mainos

Hän osallistuu viralliseen avajaisseremoniaan holokaustin marttyyrien ja sankarien muistopäivänä, vierailee suolanpoistolaitoksessa saadakseen tietoa Israelin edistyneistä vesitekniikoista mahdollisena vastauksena Iranin romahtavaan vesiinfrastruktuuriin, vierailee länsimuurilla, tapaa bahá'i-yhteisön ja Israelin juutalais-iranilaisen yhteisön jäsenten kanssa.

Iran recognized Israel as a state in 1950 and maintained diplomatic representation in each other’s country until 1979. Diplomatic relations extended to economic cooperation and even limited security ties. This ended in 1979 when Ayatollah Khomeini came to power and declared Israel “the enemy of Islam”.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa