Liity verkostomme!

Belgia

Kiireellinen kirje belgialaisille kollegoille

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Hyvät kollegat Belgian parlamentissa,

Euroopan parlamentin Vapaan Iranin ystävien puolesta kiinnitämme huomionne sopimukseen, josta äänestetään ensi viikolla Belgian parlamentissa. Belgian hallituksen ja Iranin hallituksen välinen sopimus tuomittujen siirtämisestä.

Pyydämme kollegoitamme Belgian parlamentissa hylkäämään sopimuksen Belgian ja Iranin hallinnon välisestä siirtosopimuksesta. Tämä siirto tasoittaa tietä Assadollah Assadin, Iranin hallinnon terroristidiplomaatin vapauttamiselle, jonka Antwerpenin tuomioistuin ja muut terroristit ovat tuominneet 20 vuodeksi vankeuteen, ja antaa vihreää valoa Irania hallitsevalle uskonnolliselle fasismille jatkaa rikollista toimintaansa ja terrorismia. Euroopan maaperä.

Tällainen sopimus johtaa enemmän rikoksiin ja salamurheihin Euroopassa, ja ellemme kaikki ota lujasti kantaa, tämä ei ole viimeinen näistä tappavista terroristisuunnitelmista. Pyydämme teitä hylkäämään tämän sopimuksen rauhan ja turvallisuuden vuoksi.

Ystävällisin terveisin,

Javier Zarzalejos, Euroopan parlamentin jäsen Espanjasta Ryszard Czarnecki, Euroopan parlamentin jäsen Puolasta Stanislav Polčák, Euroopan parlamentin jäsen Tšekin tasavallasta Gianna Gancia, MEP Italiasta Susanna Ceccardi, MEP Italiasta Anna Bonfrisco, MEP Italiasta Hermann Tertsch, MEP Espanjasta Franc Bogovič, MEP Sloveniasta Maite Pagazaurtundúa, MEP Espanjasta Antonio López-Istúriz White, MEP Espanjasta Milan Zver, MEP Slovenia Petri Sarvamaa, MEP Suomesta Ladislav Ilcic, MEP Kroatia Ivan Stefanec, MEP Slovakia Ljudmila Novak MEP Belgiasta Gerolf Marc Annemans, MEP Belgiasta Campomenosi, MEP Italiasta José Manuel Fernandez, MEP Portugalista Zdzisław Krasnodebski, MEP Puolasta Romana Tomc, MEP Sloveniasta Tomáš Zdechovsky, MEP Tsekin tasavallasta Kosma Zlotowski, MEP Puola Lukas Mandl, MEP Itävallasta Jan Zahradil, MEP Tšekin tasavallasta Veronika Vrecionova, Euroopan parlamentin jäsen Tšekin tasavallasta Helmut Geuking, Euroopan parlamentin jäsen Saksasta Alexandr Vondra, Euroopan parlamentin jäsen Tšekin tasavallasta Petras Austrevicius, Euroopan parlamentin jäsen Liettuasta LiudasMazylis, Euroopan parlamentin jäsen Liettuasta Jaak Madison, Euroopan parlamentin jäsen Virosta Jorge Buxade Villalba, Euroopan parlamentin jäsen Espanjasta

Mainos

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa