Liity verkostomme!

koronavirusantigeenin

Eurooppa uskaltaa avata uudelleen, kun annettu 200 miljoonas rokoteannos

Julkaistu

on

TIEDOSKUVA: Ihmiset juovat baarin terassilla, koska koronavirustaudin (COVID-19) rajoitukset helpottavat, Lontoossa, Iso-Britanniassa, 16. huhtikuuta 2021. REUTERS / Henry Nicholls / Tiedosto Kuva / Tiedosto Kuva
Ihmiset kokoontuvat "makrobotellon" -kadulle, kun Espanjan hallitus on määrittänyt hätätilan koronavirustaudin (COVID-19) leviämisen estämiseksi Barcelonassa. Espanja, 10. toukokuuta 2021. REUTERS / Nacho Doce / File Photo

Kun rokotusajo tavoittaa kolmanneksen aikuisista ja COVID-19-infektiot helpottuvat, Eurooppa alkaa avata kaupunkeja ja rantoja uudelleen, mikä lisää toivoa, että tämän kesän lomakausi voidaan säästää ennen kuin on liian myöhäistä, kirjoittavat Michael Gore ja Estelle Shirbon.

Innostuneita espanjalaisia "vapauden" laulaminen tanssinut kaduilla, kun COVID-19-ulkonaliikkumiskielto päättyi suurimmalla osalla maata viikonloppuna, kun taas Kreikka avasi uudelleen julkiset rannat - kansituoleilla turvallisesti.

Toimitettuaan 200 miljoonaa rokoteannosta Euroopan unioni on tiellä tavoitteensa siirtämiseksi 70 prosenttiin aikuisväestöstä kesään mennessä, komission puheenjohtaja Ursula von der Leyen twiitti sunnuntaina.

Ja Saksassa kesän auringon ensimmäinen viikonloppu nosti mieltä sen jälkeen, kun terveysministeri Jens Spahn julisti pandemian kolmannen aallon vihdoin rikki.

Silti Spahn varoitti: "Tunnelma on parempi kuin todellisuus."

COVID-19-tapausten kansallinen seitsemän päivän ilmaantuvuus on edelleen korkea, 119 per 100,000 XNUMX ihmistä, hän sanoi. "Tämän vuoksi rokotuskampanjan vauhdin ylläpitäminen on entistä tärkeämpää."

COVID-19: n seitsemän päivän ilmaantuvuus on kaikkialla EU: ssa 185 maailman tietojemme mukaan. Se on paljon korkeampi kuin sellaisissa maissa kuin Israel, jossa on 6, Iso-Britannia (31) tai Yhdysvallat (123), jotka kaikki edistyivät nopeammin varhaisessa vaiheessa rokotustoiminnassaan.

Isossa-Britanniassa rokotteiden varhaiset tilaukset ja hyväksyminen sekä päätös ensimmäisten annosten antamisesta mahdollisimman monelle ihmiselle ovat aiheuttaneet infektioiden ja kuolemantapausten vähentämisen paljon nopeammin.

Pääministerin Boris Johnsonin odotettiin aloittavan seuraavan vaiheen lukituksen helpottaminen Englannissa, antamalla vihreän valon "varovaiselle halailulle" ja sallimalla pubien palvella asiakkaita pinttejä kuukausien tiukkojen toimenpiteiden jälkeen.

"Tiedot heijastavat sitä, mitä tiesimme jo - emme anna tämän viruksen voittaa meitä", Johnson sanoi ennen virallista ilmoitusta myöhemmin maanantaina.

Rokotteiden toimittaminen oli alun perin hitaampaa EU: ssa sen keskitetyn hankintastrategian mukaisesti.

Nyt kun BioNTech / Pfizer ja Moderna ovat ottaneet kuvia suhteellisen runsaasti, rokotusten osuus väestöstä Euroopassa kasvaa, kun taas varhaisessa vaiheessa edistyneet maat näkevät hidastumisen, kun rokottamattomien keskuudessa esiintyy epäröintiä.

Noin 31.6% aikuisista 30 Euroopan maassa on saanut ensimmäisen annoksen ja 12% täydellisen kahden laukauksen, Euroopan tautien ehkäisy- ja valvontakeskus COVID-19-rokoteseuranta osoittivat.

Ranska odottaa 20 miljoonan ensimmäisen pistoksen antamista toukokuun puoliväliin mennessä ja 30 miljoonan pistoksen saamisen kesäkuun puoliväliin mennessä.

Tartuntaprosenttien laskiessa ja sairaaloiden tehohoitoyksikköjen käyttöasteessa laski, Ranska aikoo aloittaa ulkonaliikkumiskiellon ja sallia kahviloiden, baarien ja ravintoloiden tarjota ulkotiloja 19. toukokuuta.

Tarjonnan parantaminen on antanut maille suuremman vapauden mukauttaa strategioitaan raporttien mukaan erittäin harvoista, mutta joskus kuolemaan johtaneista veren hyytymisistä ihmisissä, jotka saivat laukauksia AstraZenecalta (AZN.L) ja Johnson & Johnson (JNJ.N).

Saksa on päättänyt valmistaa nämä kaksi rokotetta kaikkien käytettävissä kuka haluaa heitä, kunhan lääkäri on neuvoo heitä - tarjous nuoremmille aikuisille, joiden tulisi muuten odottaa vuoroaan.

Norjan rokotetoimikunta tehty vastaavan puhelun maanantaina (10. toukokuuta) sanoen, että AstraZeneca- ja J&J-laukaukset tulisi antaa vapaaehtoisten saataville. Jotkut Italian alueet tarjoavat myös molempia laukauksia alle 60-vuotiaille.

Kun jotkut hallitukset lyhentävät annosten välisiä aukkoja ja aikovat kesäkuussa suunnitella EU: n digitaalista vihreää passia koskevaa järjestelmää matkustajille todisteeksi rokotuksista tai immuniteetista, kuukausia yhteistyössä olleet ihmiset uskaltavat lopulta tehdä lomasuunnitelmia.

"Kiinnitämme toiveitamme matkailusta", sanoi Nikos Venieris, joka hoitaa rantaa Alimoksessa, Ateenan esikaupungissa.

Matkailun osuus Kreikan taloudesta ja työpaikoista on noin viidesosa, ja maalla voi olla varaa jälleen menetettyyn kesään. Kreikka on rajoitusten poistaminen rokotettujen ulkomaalaisten osalta 15 päivästä toukokuuta.

koronavirusantigeenin

Koronavirus: Komissio allekirjoittaa sopimuksen monoklonaalisen kehon vastaisen hoidon hankkimisesta

Julkaistu

on

Komissio allekirjoitti eilen (27. heinäkuuta) yhteishankinnan puitesopimuksen lääkeyhtiön Glaxo Smith Kline -yhtiön kanssa sotrovimabin (VIR-7831) toimittamisesta. Se on osa ensimmäinen viiden lupaavan terapian salkku, jonka komissio ilmoitti kesäkuussa 2021, ja sitä tarkastellaan parhaillaan Euroopan lääkevirastossa. 16 EU: n jäsenvaltiota osallistuu hankintaan, joka koskee enintään 220,000 19 hoidon ostamista. Sotrovimabia voidaan käyttää sellaisten koronaviruspotilaiden hoitoon, joilla on lieviä oireita ja jotka eivät vaadi lisähappea, mutta joilla on suuri riski saada vaikea COVID-XNUMX. Käynnissä olevat tutkimukset viittaavat siihen, että varhainen hoito voi vähentää niiden potilaiden määrää, jotka etenevät vakavampiin muotoihin ja vaativat sairaalahoitoa tai teho -osastoille pääsyä.

Terveys- ja elintarviketurvallisuuskomissaari Stella Kyriakides sanoi: "Olemme sitoutuneet toimintaan COVID-19-terapiastrategia vähintään kolme uutta lääkettä luvan saamiseksi lokakuuhun mennessä. Toimitamme nyt toisen puitesopimuksen, joka tuo potilaille monoklonaalisia vasta-aineita. Rokotteiden ohella turvallisilla ja tehokkailla lääkkeillä on keskeinen rooli Euroopan palatessa normaaliin tilanteeseen. "

Monoklonaaliset vasta -aineet ovat laboratoriossa kehitettyjä proteiineja, jotka jäljittelevät immuunijärjestelmän kykyä torjua koronavirusta. Ne kiinnittyvät piikkiproteiiniin ja estävät siten viruksen kiinnittymisen ihmissoluihin. Euroopan komissio teki lähes 200 sopimusta erilaisista lääketieteellisistä vastatoimista yli 12 miljardin euron arvosta.

Nykyisen Glaxo Smith Klinen kanssa tehdyn puitesopimuksen mukaan jäsenvaltiot voivat tarvittaessa ostaa sotrovimabia (VIR-7831) saatuaan joko hätäkäyttöluvan kyseisessä jäsenvaltiossa tai (ehdollisen) myyntiluvan EU: n tasolla. Euroopan lääkevirasto. Lisätietoja löytyy tätä.

Continue Reading

koronavirusantigeenin

Rokotteiden viivästyessä hoidot tarjoavat avaimen Intian COVID -kuolemantapausten hillitsemiseen

Julkaistu

on

Washingtonissa sijaitsevan Global Development Centerin raportissa on paljasti Vaikka viralliset luvut asettavat Intian Covid-19-kuolleiden määrän hieman yli 420,000, todellinen luku voi olla jopa kymmenen kertaa suurempi. Keskuksen mukaan se tekisi Intiasta maan, jolla on korkein koronaviruksen kuolleiden määrä maailmassa, kaukana verraton Yhdysvaltoihin ja Brasiliaan, ja se tekisi pandemiasta myös "epäilemättä Intian pahimman inhimillisen tragedian sitten jakautumisen ja itsenäisyyden", kirjoittaa Colin Stevens.

Covid-19-kuolemia on todennäköisesti aliarvioitu myös Euroopassa, Maailman terveysjärjestö (WHO) raportointi kuolemantapaukset maailmassa ovat todennäköisesti "kaksi -kolme" kertaa korkeammat kuin viralliset luvut. Mutta Intiassa, neljä viidestä kuolemia ei tutkittu lääketieteellisesti jo ennen pandemiaa; nyt sairaalapaikkojen ja hapen puutteen vuoksi tuntematon määrä koronavirusta sairastavia on kuoleva testaamaton ja rekisteröimätön kotona. Laaja sosiaalinen häpeä ympäröivä COVID-19 on pahentanut tätä ilmiötä, ja perheet ilmoittavat usein eri kuolinsyyn.

Vaikka Intian koronavirusinfektiot ja kuolemat ovat vähentyneet jyrkästi vuodesta huippu toukokuun toisesta aallosta maa on edelleen hävinnyt 16,000 ihmiset Covidille heinäkuun alusta lähtien. Kansanterveyden asiantuntijat varoittaa Intian pitäisi varautua kolmanteen tuhoisaan aaltoon lokakuuhun mennessä, mikä lisää kiireellisyyttä työkalujen etsinnässä, jotka auttavat potilaita, jotka saavat vakavia Covid -tapauksia.

Intian rokoteajo menettää tavoitteet

Rokotteet ovat tärkein ennaltaehkäisevä väline vakavien infektioiden pitämisessä kurissa, ja Intia on jo jakanut niitä 430 miljoonaa annosta- enemmän kuin mikään muu kansa Kiinan jälkeen. Siitä huolimatta vain 6.9% Intian väestöstä on tähän mennessä täysin rokotettu 1.4 miljardia kansalaiset. Koska syntyminen erittäin tarttuvasta Delta-muunnoksesta lokakuussa 2020 Intian immunisaatiota on vaivannut rokotepula, rikkoutuneet toimitusketjut ja rokotteiden epäröinti.

Tässä kuussa WHO ilmoitti Intian vastaanottavan 7.5 euroa annoksia Moderna -rokotetta COVAX -laitoksen kautta, mutta Intian kotimainen rokotteiden käyttöönotto on edelleen kompastuskiviä. Bharat Biotech - joka tuottaa maan ainoan kotimaisen rokotteen, Covaxinin - tällä viikolla ennustetaan lisää viivästyksiä, mikä tekee Intian mahdottomaksi saavuttaa jakelutavoitteensa 516 euroa laukausta heinäkuun loppuun mennessä.

Kansainvälinen erimielisyys hoidosta

Koska lauman koskemattomuus on vielä kaukana, Intian lääketieteelliset palvelut tarvitsevat edelleen kipeästi tehokkaita hoitoratkaisuja sairaalahoitopotilaiden auttamiseksi. Onneksi Euroopassa koetellut ja testatut hengenpelastusmenetelmät voivat pian tarjota tehokkaita aseita vaarallisimpia infektioita vastaan.

Vaikka saatavilla olevien Covid -hoitojen määrä kasvaa, kun lääkkeet suorittavat kliiniset tutkimukset, maailmanlaajuiset kansanterveyselimet ovat edelleen eri mieltä siitä, mitkä niistä ovat tehokkaimpia. Ainoa hoito, joka saa Euroopan unionin vihreän valon, on Gileadin remdesivir, mutta WHO neuvoo aktiivisesti kyseistä viruslääkettä, suositella sen sijaan kaksi 'interleukiini-6-reseptorin salpaajaa', jotka tunnetaan nimellä tosilitsumabi ja sarilumabi. Tosilitsumabi on myös ollut osoittautunut tehokkaaksi Yhdistyneessä kuningaskunnassa toteutetussa laaja-alaisessa RECOVERY-kokeessa, mikä vähentää sairaalassa vietettyä aikaa ja mekaanisesti avustetun hengityksen tarvetta.

Huolimatta siitä, että Intia on huumeiden valmistuksen globaali keskus, Intia ei aina hyväksy niitä niin nopeasti. Yhdysvaltalainen lääkeyhtiö Merck kasvatti Intian viruskapasiteetin molnupiraviirin tuotantokapasiteetti auttaa torjumaan toista aaltoa viime huhtikuussa, mutta paikallisia lääkekokeita ei valmistunut aikaisintaan syyskuuhun. Sillä välin Intian viranomaiset ovat palkittiin hätälupa erilaiseen hoitoon Covid-19, 2-DG: lle, vaikka molekyylistä ei ole julkaistuja koetietoja.

Uusia hoitoja, kuten Leukine, valmisteilla

Tätä rajoitettua Covid-19-lääkkeiden sarjaa tuetaan pian muilla lupaavilla hoidoilla. Yksi tällainen hoito, Partner Therapeuticsin sargramostiimi - joka tunnetaan kaupallisesti nimellä Leukine - on parhaillaan testattavissa sekä Euroopassa että Yhdysvalloissa nopean hyväksynnän saamiseksi. Helmikuussa, tutkimukset johtivat Gentin yliopistollisesta sairaalasta ja yhdistämällä viisi belgialaista sairaalaa havaitsi, että Leukine "voi parantaa merkittävästi hapetusta COVID-19-potilailla, joilla on akuutti hypoksinen hengitysvajaus", lisäämällä hapetusta useimmilla potilailla vähintään kolmanneksella lähtötasosta.

Huomattuaan Leukinen potentiaalin Yhdysvaltain puolustusministeriö allekirjoitettu 35 miljoonan dollarin sopimus kahden vaiheen 2 kliinisen tutkimuksen rahoittamiseksi alustavien tietojen täydentämiseksi. Viime kesäkuussa, tulokset toisen satunnaistettu Yhdysvalloissa tehdyt inhaloitavan leukiinin tutkimukset osoittivat jälleen positiivisen parannuksen potilaiden, joilla oli vakavan Covidin aiheuttama akuutti hypoksemia, keuhkofunktioissa, mikä vahvisti Belgian havainnot siitä, että happipitoisuudet potilailla, joilla oli sai Leukiini oli korkeampi kuin ne, jotka eivät.

Tehokkaat Covid-hoidot vähentäisivät intialaisten terveydenhuollon tarjoajien painetta paitsi parantamalla selviytymismahdollisuuksia myös nopeuttamalla elpyminen ja vapauttamalla sairaalasängyt muille potilaille, mukaan lukien potilaat, joilla on hoito muut sairaudet. Nopeampi hoito vähentäisi myös tarttuvien olosuhteiden, kuten jo aiemmin esiintyneen mustasienen, potilaille aiheuttamia vaaroja sekaantunut Intiassa yli 4,300 sairaalassa olleen Covid-potilaan kuolemassa. Hoitojen ympärillä oleva selkeys ja saavutettavuus parantaisivat myös intialaisten perheiden huolestuttavaa nousua mustapörssi ostaa lääketieteellisiä tarvikkeita, joiden alkuperä on tuntematon, erittäin korkealla hinnalla.

Hoidot, jotka parantavat toipumista ja estävät kuolemaan johtaneet Covid -tapaukset, ovat ratkaisevia niin kauan kuin suurin osa intialaisista on rokottamattomia. Jos uudet lääkkeet hyväksytään ajoissa, parantunut lääketieteellinen ymmärrys viruksesta tarkoittaa sitä, että uusilla Covid -potilailla pitäisi olla parempi ennuste kuin koskaan.

Continue Reading

koronavirusantigeenin

COVID-19-rokotteet: Interaktiivisen kartan käynnistäminen rokotteiden tuotantokapasiteetista EU: ssa

Julkaistu

on

Komissio on julkaissut interaktiivisella kartalla COVID-19-rokotteiden tuotantokapasiteetti EU: ssa koko toimitusketjussa. Kartoitustyökalu perustuu tietoihin, jotka on saatu COVID-19-rokotteen tuotannon teollisen mittakaavan työryhmän työstä, komission maaliskuussa järjestämän matchmaking-tapahtuman aikana kerättyihin tietoihin sekä julkisesti saataviin tietoihin jäsenvaltioiden mukaan. Näitä tietoja täydennetään ja päivitetään, kun lisätietoja tulee saataville.

Sisämarkkinoista vastaava komissaari Breton ja työryhmän johtaja totesivat: "Yli miljardin rokoteannoksen tuotannon myötä teollisuutemme on auttanut EU: ta tulemaan maailman rokotetuimmista mantereista ja johtavista COVID-19-rokotteiden viejistä. Tämä vuorovaikutteinen kartta, joka sisältää satoja EU: ssa sijaitsevia valmistajia, toimittajia ja jakelijoita, näyttää teollisen ekosysteemin laajuuden sekä mahdollisuudet uusille teollisille kumppanuuksille, joilla voidaan edelleen parantaa terveyshätävalmiuttamme. ”

Työryhmä luokitti yritykset päätoimialueensa perusteella, joten yrityksillä voi olla enemmän kapasiteettia kuin kartassa näkyvät. Komissio perusti helmikuussa 19 COVID-2021-rokotteiden tuotannon laajentamista käsittelevän työryhmän lisäämään COVID-19-rokotteiden tuotantokapasiteettia EU: ssa ja toimii keskitetysti tukea hakeville valmistajille. sekä tunnistaa ja korjata tuotantokapasiteetin ja toimitusketjun pullonkaulat. Interaktiivinen kartta on saatavilla tätä.

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa