Liity verkostomme!

Saksa

Tärkeimmät saksalaiset yritykset perustavat konsortion litiumin louhintaa varten Kazakstanissa

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Johtavat saksalaiset yritykset – Knauf Group, GP Günter Papenburg AG, Roxtec sekä Saksan Lithium-instituutti (ITEL) – ovat yhdistäneet voimansa muodostaakseen konsortion litiumin louhinnasta Kazakstanin esiintymiä hyödyntäen.

Teollisuus- ja rakennusministeri Kanat Sharlapajev tapasi työvierailullaan Saksassa Manfred Grundken, GP Günter Papenburg AG:n hallintoneuvoston jäsenen, Saksan talouden itäisen komitean jäsenen ja Keski-Aasian maaryhmän puhemiehen.

Sharlapajev ja Grundke sopivat työryhmän perustamisesta tutkimaan mahdollisuuksia litiumin louhintaan ja käyttöön. Lisäksi he pohtivat mahdollisuutta kehittää etenemissuunnitelma aloitteiden toteuttamiseksi.

Osapuolet keskustelivat maiden talouskehityksestä kuluneelta vuodelta, keskustelivat Kazakstanin ja Saksan tämänhetkisistä taloudellisista saavutuksista sekä ilmaisivat molemminpuolisen kiinnostuksen energiatehokkuuden yhteistyön syventämiseen ja kriittisten materiaalien toimitusketjujen kehittämiseen.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa