Liity verkostomme!

G20 Summit

"Italia on työskennellyt lujasti edistääkseen oikeudenmukaisempaa elpymistä", Mario Draghi

SHARE:

Julkaistu

on

Italian pääministeri Mario Draghi sanoi tänään (30. lokakuuta) pidetyssä G20-huippukokouksessa, että Italia on työskennellyt oikeudenmukaisemman elpymisen edistämiseksi. Hän viittasi Rooman maailmanlaajuiseen terveyshuippukokoukseen, mutta korosti myös oikeudenmukaisempaa kansainvälistä veroa koskevan sopimuksen historiallista luonnetta. järjestelmä. 

"Nämä tulokset ovat voimakas muistutus tai siitä, mitä voimme saavuttaa yhdessä", hän sanoi. "Meidän on rohkaistava toisiamme olemaan kunnianhimoisia kaikilla aloilla, joilla työskentelemme yhdessä."

Draghi kuvaili, kuinka viime vuodet ovat olleet vaikeita globaalille yhteisölle, ja vetosi paitsi pandemiaan, myös kasvavaan protektionismiin ja yksipuolisuuteen viitaten vinosti Trumpin hallintoon. Hän sanoi: ”Pandemiasta ilmastonmuutokseen, oikeudenmukaiseen ja tasapuoliseen verotukseen, yksin selviäminen ei yksinkertaisesti ole vaihtoehto. Meidän on tehtävä kaikkemme voittaaksemme erimielisyytemme, ja meidän on sytytettävä henki, joka johti tämän ryhmän luomiseen. 

Mainos

Draghi sanoi, että optimismiin on syytä, pandemia ei ole ohi ja rokotteiden maailmanlaajuisessa jakelussa on hätkähdyttäviä eroja. Hän sanoi, että 40 prosenttia maailman väestöstä rokotettaisiin vuoden 2021 loppuun mennessä, mutta tarvitaan enemmän yhteisiä toimia. Uusi tavoite on saavuttaa 70 prosentin rokotusaste vuoden 2022 puoliväliin mennessä.

Jaa tämä artikkeli:

Puolustus

# G20-johtajien lausunto terrorismin torjunnasta

Julkaistu

on

G20 sopi tänään (7 heinäkuu) toimintasuunnitelmasta terrorismin torjumiseksi. G20: n johtajat tuomitsivat voimakkaasti kaikki terroristihyökkäykset maailmanlaajuisesti ja yhtyivät terrorismin torjuntaan ja sen rahoitukseen. Terrorismin vastaisessa julistuksessa G20-johtajat ilmaisivat päättäväisyytensä estää ja torjua terrorismia.

Lausunnon koko teksti löytyy tätä.

Presidentti Junckerin lehdistön huomautukset tämän aamun lehdistötilaisuudesta ovat saatavilla tätä.

Jaa tämä artikkeli:

Continue Reading

EU

EU sanoo vastatakseen, jos USA asettaa rangaistuksellisia #steel-toimenpiteitä

Julkaistu

on

Euroopan unioni reagoi, jos Yhdysvallat asettaa teräkselle rangaistustullit, Euroopan komission puheenjohtaja Jean-Claude Juncker sanoi perjantaina (7. heinäkuuta) G20-huippukokouksessa Hampurissa, kirjoittaa Noah Barkin.

"Jos Yhdysvallat ottaa käyttöön tullit Euroopan teräksen tuonnille, Eurooppa on valmis reagoimaan välittömästi ja riittävästi", Juncker kertoi.

Kaivaa Yhdysvaltain presidentti Donald Trump, hän sanoi, että uusi EU: n ja Japanin kauppasopimus, joka allekirjoitettiin torstaina, osoitti, että eurooppalaiset eivät asettaneet "protektionistisia muureja".

Jaa tämä artikkeli:

Continue Reading

EU

Presidentti Juncker klo #G20 Hampurissa: varoittaa protektionismista

Julkaistu

on

Komission puheenjohtaja Jean-Claude Juncker ja komission jäsen Pierre Moscovici osallistuvat G20-huippukokoukseen Hampurissa tänään (7 heinäkuu) ja huomenna. Saksan G20-puheenjohtajakaudella G20-maat kokoontuvat tunnuslauseen ”Muodosta yhteenliitetty maailma”.

Tänä aamuna puheenjohtaja Juncker ja Eurooppa-neuvoston puheenjohtaja Donald Tusk pitivät yhteisen lehdistötilaisuuden ennen G20-huippukokouksen alkua. Puhuessaan maailmantalouden näkymistä presidentti Juncker sanoi: "Tänä vuonna tapaamme tuulemme purjeissamme. Kaikki 28 EU: n jäsenvaltiota kasvavat. Vuodesta 2013 lähtien Euroopan unioniin on luotu kymmenen miljoonaa työpaikkaa. Me on pienin työttömyys Yhdeksässä vuodessa. Työssä on 233 miljoonaa eurooppalaista - korkein työllisyysaste, joka meillä on koskaan ollut Euroopan unionissa. "

Presidentti Juncker sanoi myös, että "protektionismiin palaaminen ei ole tie eteenpäin", vaan eilen tehty EU: n ja Japanin talouskumppanuussopimus oli oikea tapa edetä, ja lisäsi, että tässä sopimuksessa otetaan huomioon kaikki Euroopan edut ja työhön liittyvät korkeat vaatimukset , ympäristö ja tietosuoja.

Presidentti Juncker korosti kumppanuuden tärkeyttä Afrikan kanssa ja kuvasi ilmastonmuutosta "tulevaisuuden suurimpana haasteena". G20-ryhmän konkreettiset sitoumukset Afrikan tukemiseksi ovat keskeisiä huippukokouksessa. Työ G20-huippukokouksessa tapahtuu neljässä työistunnossa: 1. Globaali kasvu ja kauppa; 2. Kestävä kehitys, ilmasto ja energia; 3. Kumppanuus Afrikan kanssa, muuttoliike ja terveys sekä 4. Digitalisaatio, naisten vaikutusmahdollisuuksien lisääminen ja työllisyys. EU: n painopisteet G20 - huippukokouksessa on esitetty yhteinen kirje Jonka presidentit Juncker ja Tusk lähettivät EU: n valtion- tai hallitusten päämiehille 4-heinäkuussa.

Presidentti Junckerin lehdistötiedotteet ovat saatavilla tätä.

Jaa tämä artikkeli:

Continue Reading
Mainos
Mainos

Nousussa