Liity verkostomme!

Ranska

Kenes Rakishev kiistää maksaneensa "Legion d'Honneur".

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Julkaisimme 10. elokuuta 2022 artikkelin, jossa kerrottiin, että Kenes Rakishev oli maksanut Fabian Baussartille huomattavan summan saadakseen Legion d'Honneur -palkinnon. Tämä artikkeli oli uudelleenjulkaisu artikkelista, joka ilmestyi alun perin ranskalaisessa mediassa.

Hyväksymme nyt, että herra Rakishevillä ei ole "Legion d'Honneur" -palkintoa, että tämän tueksi ei ole todisteita ja että hän ei palkannut herra Baussart tai ketään muuta henkilöä auttamaan häntä saamaan sen. Tuossa artikkelissa kerrottiin myös, että Rakishev on Ramzan Kadyrovin "luottamusmies" ja saattaa sen seurauksena uhata Yhdysvaltain pakotteita. Hyväksymme nyt sen, että Rakishev ei ole ollut yhteydessä Kadyroviin vuoden 2016 jälkeen – yli vuoden ennen Yhdysvaltain valtiovarainministeriön joulukuussa 2017 määräämiä pakotteita.

Lisäksi hyväksymme sen, että Rakishev tuomitsee täysin jäsen Kadyrovin toimet, jotka johtivat hänelle seuraamuksiin, eikä millään tavoin tue hänen toimiaan sen jälkeen. Pahoittelemme herra Rakisheviltä artikkelimme virheitä ja korjaamme mielellämme ennätyksen.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa