Liity verkostomme!

koronavirusantigeenin

Ranskalaiset lainsäätäjät hyväksyvät laskun koronaviruksen neljännen aallon torjumiseksi

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Mielenosoittajat osallistuvat ranskalaisen nationalistisen puolueen Les Patriotes (The Patriots) kutsumaan mielenosoitukseen Ranskan rajoituksia vastaan ​​koronavirustaudin (COVID-19) taudin torjumiseksi Droits de l'Homme (ihmisoikeudet) -planadalla Trocadero-aukiolla Pariisi, Ranska, 24. heinäkuuta 2021. REUTERS / Benoit Tessier

Ranskan parlamentti hyväksyi maanantaina (26. heinäkuuta) lakiesityksen, joka tekee COVID-19-rokotuksista pakollisen terveydenhuollon työntekijöille ja vaatii vahvistettua terveystodistusta monissa sosiaalisissa tiloissa, kun Ranska taistelee neljännen koronavirusinfektioiden kanssa. kirjoittaa Matthias Blamont, Reuters.

Ranskan museoihin, elokuvateattereihin tai uima-altaille meneviltä vierailijoilta on jo evätty pääsy, jos he eivät pysty esittämään passia, joka osoittaa, että heidät on rokotettu COVID-19: ää vastaan ​​tai että heillä on äskettäin ollut negatiivinen testi. Lippu on vaadittu suurille festivaaleille tai klubille.

Mainos

Elokuun alusta alkaen korttia tarvitaan edelleen sisäänpääsyyn ravintoloihin ja baareihin sekä pitkän matkan juna- ja lentomatkoille.

Laskun sisältämien toimenpiteiden on määrä päättyä 15. marraskuuta. Lopullista vihreää valoa perustuslakituomioistuimelta, joka on maan korkein toimivalta, tarvitaan ennen lain voimaantuloa.

Päivittäiset infektiot Ranskassa ovat lisääntyneet vähitellen heinäkuun alussa noin 4,000 22,000 uudesta tapauksesta päivässä ja ylittäneet XNUMX XNUMX viime viikolla, ja sairaalahoidot ovat myös lisääntymässä.

Mainos

Kuten monet muutkin maat Euroopassa, Ranska käsittelee erittäin tarttuvaa Delta-muunnosta, joka tunnistettiin ensimmäisen kerran Intiassa ja joka uhkaa pidentää pandemiaa ja suistaa talouden elpymisen.

Viranomaiset lisäävät ponnisteluja joukkorokotusten helpottamiseksi ja lisäävät yhteydenpitoa niille, jotka eivät ole nimittäneet tapaamisia.

Sunnuntaihin mennessä 49.3% Ranskan 67 miljoonasta väestöstä oli saanut kaksi annosta - tai yhden yksittäiskuvan - COVID-19-rokotetta, joka on edelleen kaukana kynnyksestä, joiden mukaan joidenkin asiantuntijoiden mukaan se voisi auttaa pitkälti hillitsemään COVID-19 -siirtoa. väestön vastustuskyky."

Maan Institut Pasteurin asiantuntijat sanoivat aiemmin tänä vuonna, että rajoitusten täydellistä lieventämistä maassa voitaisiin suunnitella ilman epidemian uusiutumista, jos yli 90% aikuisista saisi rokotteen.

koronavirusantigeenin

Komissio hyväksyy 1.8 miljoonan euron Latvian järjestelmän koronavirusepidemiasta kärsineiden karjankasvattajien tukemiseksi

Julkaistu

on

Euroopan komissio on hyväksynyt 1.8 miljoonan euron Latvian tukiohjelman, jolla tuetaan koronaviruksen aiheuttaman karjankasvatusalan viljelijöitä. Ohjelma hyväksyttiin valtiontuella Väliaikainen kehys. Tukiohjelman mukaan tuki myönnetään suorina avustuksina. Toimenpiteellä pyritään lieventämään edunsaajien likviditeettivajetta ja vastaamaan osaan koronavirusepidemian aiheuttamista tappioista sekä Latvian hallituksen toteuttamiin rajoittaviin toimenpiteisiin viruksen leviämisen rajoittamiseksi. Komissio katsoi, että järjestelmä on tilapäisten puitteiden ehtojen mukainen.

Erityisesti tuki (i) saa olla enintään 225,000 31 euroa tuensaajaa kohti; ja ii) myönnetään viimeistään 2021. joulukuuta 107. Komissio päätteli, että toimenpide on tarpeellinen, asianmukainen ja oikeasuhteinen jäsenvaltion talouden vakavan häiriön poistamiseksi 3 artiklan XNUMX kohdan b alakohdan mukaisesti Euroopan unionin toiminnasta tehdyn sopimuksen ja tilapäisten puitteiden edellytykset. Tämän perusteella komissio hyväksyi järjestelmän EU: n valtiontukisääntöjen mukaisesti. Lisätietoja tilapäisistä puitteista ja muista komission toimista koronaviruspandemian taloudellisten vaikutusten käsittelemiseksi löytyy tätä. Päätöksen ei-luottamuksellinen versio julkaistaan ​​asiakirjassa SA.64541 numerolla valtiontukirekisteri komissiolle kilpailu sivustolla, kun luottamuksellisuusongelmat on ratkaistu.

Mainos

Continue Reading

koronavirusantigeenin

Komissio hyväksyy 500,000 XNUMX euron Portugalin järjestelmän Azorien matkustajaliikenteen tukemiseksi koronavirusepidemian yhteydessä

Julkaistu

on

Euroopan komissio on hyväksynyt 500,000 XNUMX euron Portugalin järjestelmän Azorien alueen matkustajaliikenteen tukemiseksi koronavirusepidemian yhteydessä. Toimenpide hyväksyttiin valtiontuella Väliaikainen kehys. Tästä seuraa toinen Portugalin järjestelmä Azorien henkilöliikenteen tukemiseksi, jonka komissio hyväksyi 4 kesäkuu 2021 (SA.63010). Uudessa järjestelmässä tuki myönnetään suorina avustuksina. Toimenpide on avoin kaikenkokoisille kollektiivisille henkilöliikenneyrityksille, jotka toimivat Azoreilla. Toimenpiteen tarkoituksena on lieventää äkillisiä likviditeettivajeita, joita näillä yrityksillä on, ja käsitellä tappioita, jotka ovat aiheutuneet vuoden 2021 aikana koronavirusepidemian ja hallituksen toteuttamien rajoittavien toimenpiteiden vuoksi viruksen leviämisen rajoittamiseksi.

Komissio katsoi, että Portugalin järjestelmä on tilapäisten puitteiden ehtojen mukainen. Erityisesti tuki i) saa olla enintään 1.8 miljoonaa euroa yritystä kohden; ja ii) myönnetään viimeistään 31. joulukuuta 2021. Komissio päätteli, että toimenpide on tarpeellinen, asianmukainen ja oikeasuhteinen jäsenvaltion talouden vakavan häiriön poistamiseksi 107 artiklan 3 kohdan b alakohdan mukaisesti SEUT -sopimuksen ja tilapäisten puitteiden ehdot. Tämän perusteella komissio hyväksyi toimenpiteen EU: n valtiontukisääntöjen mukaisesti. Lisätietoja tilapäisistä puitteista ja muista komission toimista koronaviruspandemian taloudellisten vaikutusten käsittelemiseksi löytyy tätä. Päätöksen ei-luottamuksellinen versio julkaistaan ​​asiakirjassa SA.64599 numerolla valtiontukea rekisteriin komissiossa kilpailun verkkosivuilla Kun luottamuksellisuusongelmat on ratkaistu.

Mainos

Continue Reading

koronavirusantigeenin

Komissio antaa Ranskalle 3 miljardin euron tukiohjelman koronaviruksen aiheuttamien yritysten tukemiseksi lainojen ja osakesijoitusten kautta

Julkaistu

on

Euroopan komissio on hyväksynyt EU: n valtiontukisääntöjen mukaisesti Ranskan suunnitelmat perustaa 3 miljardin euron rahasto, joka sijoittaa velkainstrumenttien sekä osake- ja hybridi -instrumenttien välityksellä pandemian kohteena oleviin yrityksiin. Toimenpide hyväksyttiin tilapäisen valtiontuen puitteissa. Järjestelmä pannaan täytäntöön rahastolla, jonka otsikko on ”Siirtymärahasto COVID-19-pandemiasta kärsineille yrityksille” ja jonka budjetti on 3 miljardia euroa.

Tässä järjestelmässä tukea myönnetään i) pääomalainoina tai osallistuvina lainoina; ja ii) pääomapohjan vahvistamistoimenpiteet, erityisesti hybridipääomainstrumentit ja äänioikeutetut etuoikeutetut osakkeet. Toimenpide on avoin Ranskaan sijoittautuneille ja kaikilla aloilla (paitsi rahoitusalalla) toimiville yrityksille, jotka olivat elinkelpoisia ennen koronaviruspandemiaa ja jotka ovat osoittaneet taloudellisen mallinsa pitkän aikavälin elinkelpoisuuden. Tästä järjestelmästä odotetaan hyötyvän 50–100 yritystä. Komissio katsoi, että toimenpiteet täyttivät väliaikaisissa puitteissa asetetut ehdot.

Komissio päätteli, että toimenpide oli tarpeellinen, asianmukainen ja oikeasuhteinen korjaamaan vakava häiriö Ranskan taloudessa SEUT -sopimuksen 107 artiklan 3 kohdan b alakohdan ja tilapäisen valvonnan edellytysten mukaisesti. Tämän perusteella komissio hyväksyi nämä järjestelmät EU: n valtiontukisääntöjen mukaisesti.

Mainos

Varatoimitusjohtaja Margrethe Vestager (kuvassa) ”Tämä 3 miljardin euron pääomapohjan vahvistamisjärjestelmä antaa Ranskalle mahdollisuuden tukea koronaviruspandemiasta kärsineitä yrityksiä helpottamalla niiden rahoitusta näinä vaikeina aikoina. Jatkamme tiivistä yhteistyötä jäsenvaltioiden kanssa löytääksemme käytännön ratkaisuja koronaviruspandemian taloudellisten vaikutusten lieventämiseksi samalla kun noudatamme EU: n sääntöjä. ”

Mainos
Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa