Liity verkostomme!

Kypros

Pitäisikö minun äänestää vai ei?

SHARE:

Julkaistu

on

Sunnuntaina 9. kesäkuuta 2024 Kyproksen äänestäjiä pyydetään äänestämään kuutta Euroopan parlamentin jäsentä ja 6 7,280 ehdokasta 3,227 XNUMX virkaan, kuten presidenttejä, pormestareita, kunnanvaltuutettuja ja piirikunnan johtajia Kyproksen kunnissa ja paikkakunnissa. Silti hakijoilta ei vaadita pätevyyttä tai kokemusta kaupungin, yhteisön tai maan asioiden hoitamisesta ja hoitamisesta! Ehdokkaan valitseminen on kuin lottoa tai venäläistä rulettia. joko voitat tai kärsit, kirjoittaa Andreas C Chrysafis.

Loogisesti katsottuna ei ole mitään järkeä, että ihmiset äänestävät järjestelmää, joka hyväksyy epäpätevyyden ja hylkää meritokratian kodikkaassa itsemukavuusjärjestelmässä, joka lopulta inspiroi ja synnyttää korruptiota. Valitettavasti Kypros on nähnyt sitä paljon!

Vaalikampanja on alkanut ja Kommatokratia yrittää saada kansalaiset käyttämään "demokraattista oikeuttaan" ja äänestämään. He ovat huolissaan siitä, että tyhjää äänestämisestä tulee Kyproksen suurin puolue. He eivät pystyisi kyytiin tuossa kastikejunassa! 

Kansalaisilla on hyvä syy äänestää tyhjää tai äänestää tyhjänä. ehdokkaiden on ymmärrettävä, että ihmisten äänet ansaitaan, eikä niitä voida jakaa kuin karkkia! 

Samaan aikaan veitset ovat ulkona ja myrkytettyjen kielten heiluttelu poistaakseen yhden ja ainoan luotetun auktoriteetin, Odysseas Michaelidesin, virastaan ​​valtion tilintarkastajana. Miksi…? Koska hän ei ole korruptoitunut ja on saavuttanut suuren yleisön kunnioituksen paljastamalla korruption korkeilla paikoilla; tapa, jota on harjoitettu ja peitetty vuosia. Mutta maassa, jossa ei ole lakia, ei ole rikollisuutta!

Valtakunnansyyttäjä on jättänyt korkeimmalle perustuslakituomioistuimelle hakemuksen, jossa se pyrkii erottamaan valtion tilintarkastajan, vedoten epäilyttäviä syytteitä "sopimattomasta käytöksestä". Hallituksen aikomusten todelliset syyt ovat hyvin piilossa, mutta kansalaiset eivät ole herkkäuskoisia ja ovat lähteneet kaduille valtiontilintarkastajansa tukemiseksi.

Mainos

Tällaiset tapaukset vahvistavat sen, miksi jotkut äänestäjät eivät halua äänestää valittua diktatuuria ja järjestelmää, joka syö hitaasti heidän oikeuksiaan valtion kansalaisina.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa