Liity verkostomme!

Kypros

Kypros tavoittelee Yhdysvaltojen ICT-ammattilaisia ​​ja sijoittajia

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Kypros hakee Yhdysvaltojen investointeja tieto- ja viestintätekniikka-alalleen, lupaamalla yrityssiirtoja ja verokannustimia, pääsyä EU: n markkinoille ja muita etuja saarelle asettuneille yrityksille ja aloitteleville yrityksille. Kyproksen tavoitteena on muuttaa taloutensa innovatiivisemmaksi. toivoen houkuttelevansa Piilaakson asiantuntemusta ja yhdysvaltalaisia ​​yrityksiä, jotka haluavat laajentua Euroopan markkinoille parantamalla sen teknisiä tietoja. Yli 100 yhdysvaltalaisella sijoittajalla ja yrityksellä oli tilaisuus osallistua Invest Cyprusin isännöimään online-tapahtumaan, jossa heille kerrottiin Kyproksen potentiaalista kasvavana teknologiakeskuksena ja yrityksen laajentamisen tai uudelleensijoittamisen eduista maahan.

Puhuessaan Kyproksen teknologia- ja innovaatioekosysteemistä kansallinen tutkija Nicolas Mastroyiannopoulos kertoi osallistujille hallituksen strategiasta keskittyen innovatiiviseen yrittäjyyteen, translaatiotutkimukseen ja vahvaan startup-ekosysteemiin. "Viime vuosina olemme sijoittaneet yli 20 miljoonaa euroa innovaatioyrityksiin, jotta voimme kasvaa ja olla kilpailukykyisiä kansainvälisesti", hän sanoi.

Hän lisäsi: "Hallitus on hahmotellut erityisen strategian, jolla on selkeät tavoitteet ja ohjeet uuden kestävän talousmallin laatimiseksi, joka perustuu tutkimukseen, innovaatioihin ja teknologiseen kehitykseen, mikä luo useita sosioekonomisia etuja ja vakavia sijoitusmahdollisuuksia ja kannustimia."

Mainos

Kypros yhdessä neljän muun EU: n jäsenvaltion kanssa koki eniten parannuksia vuoden 2021 Euroopan innovaatioiden tulostaulussa, sijoittuen 28 maailmanlaajuiseen innovaatioindeksiin 129 maasta. Invest Cyprusin toimitusjohtaja George Campanellas, joka myös edustaa Kyproksen teknillistä yhdistystä tapahtuman aikana, esitteli Kyproksen teknisen sektorin ja useita etuja, joita maa tarjoaa sijoittajille ja yrittäjille.

”Kypros on kansainvälinen yrityskeskus, joka keskittyy selkeästi teknologiasektoriin ja jonka tarkoituksena on tulla eurooppalaiseksi teknologiakeskukseksi. Hallitus on laatinut vankan suunnitelman, jossa sidosryhmät tekevät tiivistä yhteistyötä, jotta Kyproksesta tulisi Euroopan pääkonttorikohde. Tuore esimerkki on Cyprus Tech Associationin perustaminen, joka tarjoaa vahvan alustan kaikille Kyprokselle sijoittautuneille kansainvälisille ICT-yrityksille uusien mahdollisuuksien ja kumppanuuksien edistämiseksi. "

Yksi Invest Cyprusin tärkeimmistä strategisista tavoitteista on ICT-pääkonttori ja yritysten tukeminen kentällä koko prosessin ajan. Saarella on jo 12,000 XNUMX tekniikan ammattilaista, ja monet kansainväliset teknologiayritykset ovat valinneet Kyproksen laajentamaan toimintaansa tai perustamaan pääkonttorinsa. Paikallisten, EU: n ja EU: n ulkopuolisten lahjakkuuksien saatavuus, maahanmuutto- ja uudelleensijoittamiskannustimet sekä elämänlaatu ovat vain muutamia tekijöitä, jotka tekevät Kyproksesta ihanteellisen määränpään tekniikan ammattilaisille ja ovat johtaneet siihen, että yhä useammat teknologiayritykset valitsevat maan.

Mainos

Osallistujilla oli myös mahdollisuus kuulla joistakin jo perustetuista Kyproksen kansainvälisistä teknologiayrityksistä, jotka jakoivat ensikäden kokemuksensa liiketoiminnasta Kyproksessa. EToro-konsernin operatiivinen johtaja ja äskettäin perustetun Cyprus Tech Associationin hallituksen jäsen Avi Sela korosti yrityksen siirtämisen Kyprokseen etuja. "Olemme löytäneet erittäin tyytyväisen liiketoimintaympäristön, valtion virkamiesten ja sääntelyviranomaisten erittäin innovatiivisen lähestymistavan ja erittäin mukavan paikan kehittää liiketoimintaamme tinkimättä kyvyistä", hän sanoi. "Olemme onnistuneet rakentamaan ja perustamaan toimintakeskuksen, joka palvelee paitsi eurooppalaista asiakaskuntaamme myös palvelemaan muita ryhmän säänneltyjä yksiköitä, käyttämällä kykyjämme ja kokemustamme, joka on kehitetty paikallisesti täällä Kyproksessa", hän lisäsi.

Tapahtuman muita puhujia olivat Michael P. Michael, Invest Cyprusin hallituksen puheenjohtaja, Andreas Assiotis, hallituksen jäsen, Kansantalouden ja kilpailukyvyn neuvosto, Stelios D. Himonas, pysyvä sihteeri, tutkimus- ja innovaatiojohtajan apulaisministeriö ja digitaalipolitiikka, Pieris Markou, toimitusjohtaja, Deloitte Kyproksella, Petros P. Krasaris, yhteistyökumppani, kansainvälisten vero- ja transaktiopalvelujen päällikkö, EY Cyprus, Alexis Pantazis, toinen perustaja ja toimitusjohtaja, Hellas Direct, Michael Milonas, toimitusjohtaja , Naga Group AG ja Kyriacos Kyriacou, toimitusjohtaja, Kyproksen NCR.

Tietoja Invest Kyproksesta

Invest Cyprus (Kyproksen investointien edistämisvirasto) on Kyproksen hallituksen investointien edistämisvirasto, joka on sitoutunut houkuttelemaan ja helpottamaan ulkomaisia ​​suoria sijoituksia maahan. Invest Cyprus on tiiviissä yhteistyössä kaikkien valtion viranomaisten ja julkisten laitosten sekä yksityisen sektorin kanssa maan johtava edustaja Kyproksen perustamisessa maailmanluokan sijoituskohteeksi.

Kypros

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun, mikä vastaa 13 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio hyväksyy lisämaksut Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 1.2 miljardia euroa, ja miljardi euroa on avustuksia ja 1 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 200 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 80 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa.

Kyproksen suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

koronavirusantigeenin

Komissio hyväksyy miljardin euron Kyproksen järjestelmän yritysten ja itsenäisten ammatinharjoittajien tukemiseksi koronavirusepidemian yhteydessä

Julkaistu

on

Euroopan komissio on hyväksynyt miljardin euron Kyproksen järjestelmän, jolla tuetaan yrityksiä ja itsenäisiä ammatinharjoittajia koronavirusepidemian yhteydessä. Ohjelma hyväksyttiin valtiontuella Väliaikainen kehys. Tuki annetaan valtion takauksina uusille lainoille. Toimenpide on avoin yrityksille, jotka toimivat kaikilla aloilla (paitsi rahoitusalalla). Järjestelmän tavoitteena on tarjota likviditeettiä elinkelpoisille yrityksille, jotka ovat kokeneet liiketoiminnan häiriöitä koronavirusepidemian vuoksi.

Komissio totesi, että Kyproksen toimenpide on tilapäisten puitteiden ehtojen mukainen. Järjestelmä i) koskee erityisesti uusia lainoja, joiden maturiteetti on vähintään kolme kuukautta ja enintään kuusi vuotta; ii) ennakoidaan, että takaus kattaa enintään 70 prosenttia lainapääomasta; iii) säädetään takuun vähimmäiskorvauksesta; iv) sisältää riittävät takeet sen varmistamiseksi, että rahoituksen välittäjät kanavoivat tuen tehokkaasti apua tarvitseville; ja v) varmistaa, että tuki myönnetään viimeistään 31. joulukuuta 2021.

Komissio päätteli, että toimenpide on tarpeellinen, asianmukainen ja oikeasuhteinen korjaamaan vakava häiriö jäsenvaltion taloudessa SEUT -sopimuksen 107 artiklan 3 kohdan b alakohdan ja tilapäisten puitteiden ehtojen mukaisesti. Tämän perusteella komissio hyväksyi tukitoimenpiteen EU: n valtiontukisääntöjen mukaisesti.

Mainos

Varatoimitusjohtaja Margrethe Vestager (kuvassa) ”Kilpailupolitiikasta vastaava” sanoi: ”Tämä miljardin euron järjestelmä antaa Kyprokselle mahdollisuuden tukea koronaviruspandemiasta kärsineitä yrityksiä ja itsenäisiä ammatinharjoittajia antamalla valtion takauksia lainoille. Järjestelmä auttaa näitä yrityksiä ratkaisemaan likviditeetin puutteen, jota he kohtaavat jatkuvan kriisin vuoksi. Jatkamme yhteistyötä jäsenvaltioiden kanssa löytääksemme parhaat ratkaisut yritysten tukemiseksi näinä vaikeina aikoina EU: n sääntöjen mukaisesti. ”

Lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos
Continue Reading

Kroatia

Komissio pitää myönteisenä seuraavaa askelta Kroatian, Kyproksen, Liettuan ja Slovenian elvytys- ja sopeutumissuunnitelmien hyväksymisessä

Julkaistu

on

Euroopan komissio on suhtautunut myönteisesti myönteiseen keskustelu neuvoston täytäntöönpanopäätöksistä Kroatian, Kyproksen, Liettuan ja Slovenian kansallisten elvytys- ja sopeutumissuunnitelmien hyväksymisestä pidettiin 26. heinäkuuta EU: n talous- ja valtiovarainministerien (ECOFIN) epävirallisessa videoneuvottelussa. Näissä suunnitelmissa esitetään toimenpiteet, joita elvytys- ja sopeutumisväline (RRF) tukee. RRF on NextGenerationEU: n ydin, joka tarjoaa 800 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi koko EU: ssa. Neuvoston täytäntöönpanopäätökset tehdään virallisesti pian kirjallisella menettelyllä.

Tämä virallinen hyväksyminen tasoittaa tietä enintään 13 prosentin ennakkomaksun maksamiselle kullekin näistä jäsenvaltioista. Komissio pyrkii maksamaan ensimmäisen ennakkomaksun mahdollisimman nopeasti kahdenvälisten rahoitussopimusten ja tarvittaessa lainasopimusten allekirjoittamisen jälkeen. Tämän jälkeen komissio sallii lisämaksut, jotka perustuvat kussakin neuvoston täytäntöönpanopäätöksessä hahmoteltujen välitavoitteiden ja tavoitteiden tyydyttävään toteuttamiseen, mikä heijastaa suunnitelmien kattamien investointien ja uudistusten edistymistä.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa