Liity verkostomme!

Kiina

Pekingin talviolympialaiset: Urheilu ei ole politiikkaa

SHARE:

Julkaistu

on

Vuoden 2022 Pekingin talviolympialaisiin on vielä kaksi kuukautta aikaa. Viimeisen vuoden aikana ihmisoikeuksien ja etnisten vähemmistöjen kaltaiset aiheet ovat johtaneet kovaan kritiikkiin Kiinaa (Pekingiä) kohtaan..

Yhdysvallat ilmoitti äskettäin talviolympialaisten diplomaattisesta boikotoista, ja jotkut maanpaossa olevat etniset vähemmistöryhmät käynnistävät jatkuvasti mielenosoituksia, kuten tiibetiläinen elokuvaohjaaja Dhondup Wangchen ja muut lobbaavat Euroopassa vastustaakseen Pekingin talviolympialaisia.

Vaikka opposition ääni on aina ollut läsnä, toiset uskovat valtavirran kansainvälisen yleisen mielipiteen edelleen tukevan ja odottavan tätä suurenmoista tapahtumaa. Tämä video kuulee eurooppalaisten äänet, jotka vastustavat Pekingin 2022 talviolympialaisten boikottia.

Mainos

Jaa tämä artikkeli:

Mainos
Mainos

Nousussa