Liity verkostomme!

Valko-Venäjä

Valko-Venäjä: EU myöntää 700,000 XNUMX euroa humanitaariseen apuun rajalla jumissa oleville haavoittuville ihmisille

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Vastatessaan välittömästi vetoomukseen Euroopan komissio on myöntänyt 200,000 500,000 euroa humanitaarista rahoitusta Punaisen Ristin ja Punaisen Puolikuun yhdistysten kansainväliselle liitolle (IFRC). Rahoitus on osa EU:n kokonaisosuutta IFRC:n hallinnoimaan katastrofiapurahastoon. Tällä välittömällä EU:n rahoituksella tuetaan IFRC:tä ja sen kansallista yhteiskuntaa, Valko-Venäjän Punaista Ristiä, toimittamaan kipeästi kaivattua apua, mukaan lukien ruokaa, hygieniapakkauksia, peittoja ja ensiapupakkauksia. EU on mobilisoinut XNUMX XNUMX euroa lisää humanitaarista rahoitusta ja on tällä hetkellä yhteydessä humanitaarisiin kumppaniorganisaatioihinsa varojen täytäntöönpanoa varten.

Kriisinhallintakomissaari Janez Lenarčič sanoi: "EU tukee humanitaarisia kumppaneitaan auttaakseen lievittämään rajalla ja muualla Valko-Venäjällä jumissa olevien ihmisten kärsimyksiä. Vaadin humanitaaristen järjestöjen jatkuvaa pääsyä molemmilta puolilta, jotta he tavoittaisivat tämän suuren pakolaisten ja siirtolaisten ryhmän antamaan heille kiireellistä apua.

Euroopan komissio on valmis myöntämään humanitaarista lisärahoitusta vastauksena selkeästi määriteltyihin humanitaarisiin tarpeisiin, mikäli humanitaaristen kumppanijärjestöjen pääsy Valko-Venäjälle paranee entisestään. Kaikki EU:n humanitaarinen apu perustuu kansainvälisiin humanitaarisiin periaatteisiin. EU tarjoaa tarpeisiin perustuvaa humanitaarista apua ihmisperäisten ja luonnonkatastrofien koettelemille ihmisille kiinnittäen erityistä huomiota haavoittuvimpiin uhreihin. Apu kanavoidaan puolueettomasti kärsineille väestöryhmille heidän rodustaan, etnisestä ryhmästään, uskonnosta, sukupuolesta, iästä, kansallisuudesta tai poliittisesta suuntautumisesta riippumatta.

Mainos

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.
Mainos
Mainos

Nousussa