Liity verkostomme!

Maailma

Maailman kansalaisuusraportti käsittelee vuoden 2024 vaaleja

SHARE:

Julkaistu

on


CS Global Partners on julkaissut vuosittaisen kolmannen painoksen Maailman kansalaisuusraportti. Tämän vuoden painos keskittyy tuleviin vuoden 2024 maailmanlaajuisiin vaaleihin ja korkean nettovarallisuuden yksilöiden (HNWI) ajatuksiin tästä myrskyisästä globaalista ajanjaksosta. 

CS Global Partners World Citizenship Report on edelleen lippulaiva-analyysi maailman kansalaisten kiireellisimmistä ongelmista. Raportin teemana on yksilön vastuuntunto vaalimuutoksen keskellä. Valinnan ja velvoitteen risteyskohtaa tutkiva raportti on tietopohjainen lähestymistapa kansalaisuuden ymmärtämiseen ja arvioi tuloksia vaalimuutoksen kontekstissa.  

Tämä vuosi tulee olemaan historian suurin globaali vaalivuosi, ja puolet maailman väestöstä äänestää vaaleissa. Se on enemmän äänestäjiä kuin koskaan ennen. Intiasta Yhdysvaltoihin, Britanniasta Bangladeshiin, maita testataan demokraattisten oikeuksiensa perusteella. World Citizenship Report tarjoaa kommentteja ja analyyseja tutkijoilta ja tutkijoilta, mukaan lukien Cambridgen yliopiston geopoliittinen keskus, näiden vaalien tärkeydestä maailman kansalaisille.

World Citizenship Report on maailman ensimmäinen yritys tutkia kansalaisuuden arvoa globaalin kansalaisen linssin kautta. Monipuolista lähestymistapaa suosiva World Citizenship Report käyttää maailman kansalaisuusindeksiä. TheWorld Citizenship Index on innovatiivinen työkalu, joka ottaa kokonaisvaltaisen lähestymistavan maailman kansalaisuuksien sijoittumiseen useilla eri ulottuvuuksilla.

Passin vahvuuden tyypillisiä käsitteitä pidemmälle menevä World Citizenship Index tunnustaa ne monet syyt, joiden vuoksi ihmiset lähtevät maistaan, ja monet syyt siihen, miksi ihmiset jäävät. Tämä raportti erottuu siitä, että siinä korostetaan enemmän erilaisia ​​asenteita kansalaisuuden keskeisistä puolista. Maailman kansalaisuusraportti mittaa 188 maata viideltä motivaattorilta, joista maailman kansalaiset välittävät eniten – turvallisuus ja turvallisuus, taloudelliset mahdollisuudet, elämänlaatu, globaali liikkuvuus ja taloudellinen vapaus.  

"Odotamme näkevämme merkittävän muutoksen globaalissa maisemassa. Vaalit tuovat mukanaan muutoksen, jossa toivotaan positiivista innovaatiota ja mahdollisuus parantaa geopoliittista vakautta. Vuoden 2024 maailmankansalaisuusraportti parantaa aiempia julkaisuja, kun kohtaamme maailmanlaajuiset haasteet, joita globaalit kansalaiset kohtaavat. Raporttimme ei ole koskaan ollut merkityksellisempi ja tärkeämpi", päättää Micha Emmett, CS Global Partnersin toimitusjohtaja.  

Maailman kansalaisuusraportin kokonaissijoituksissa Irlannin tasavalta sijoittui ensimmäiseksi. Irlanti sai erinomaiset arvosanat turvallisesta ja vakaasta yhteiskunnastaan, kasvavasta taloudestaan ​​ja taloudellisesta vapaudestaan. Maa on tunnettu vehreästä luonnonympäristöstään, kasvukeskeisestä taloudestaan ​​ja demokraattisesta vakaudestaan. Viime vuoden paras maalintekijä (sijoittui kolmanneksi tämän vuoden WCR:ssä), Tanska, sai myös parhaat arvosanat elämänlaadusta, taloudellisesta vapaudesta ja turvallisuudesta.  

Mainos

Viime vuoden World Citizenship Reportin tapaan elämänlaadun pilari sijoittui tärkeimmäksi viiden pilarin joukossa HNWI-tutkimuksemme mukaan. Tämä osoittaa jatkuvaa kiintymystä asioihin, jotka ovat usein tärkeimpiä vaaleissa – joita usein kutsutaan "leipä- ja voikysymyksiksi".

Poliitikkojen on pohdittava näitä asioita, jos he haluavat saada äänestävän väestön tuen. Elämänlaadun pilari todellakin tarkastelee kansakunnan kykyä tarjota kansalaisilleen korkean elintason edellyttämät asiat, mukaan lukien ympäristön laatu, koulutuksen laatu ja terveydenhuollon laatu. Monaco, Tanska ja Hongkong nousivat elämänlaadun pilarin kolmeen kärkeen. Yhdistynyt kuningaskunta sai korkeat pisteet ja sijoittui kuudenneksi kaikkien maiden joukossa. Yhdysvallat sijoittui sijalle 29.  

Viime vuoden raportin tapaan Afrikan maat sijoittivat kymmenen alimman sijan, kun Somalia, Tšad ja Etelä-Sudan ovat heikoimmin sijoittuneet maat. Turvallisuus-motivaattori arvioi maan sosiaalisen turvallisuuden ja turvallisuuden mittareita hallinnosta rikollisuuteen ja muuhunkin, ottaen huomioon maan tarjoaman turvaverkon epävakautta ja epäjärjestystä vastaan. Islanti sijoittui ensimmäiseksi Turvallisuus-motivaattorissa, Sveitsi tuli lähelle toiseksi ja Irlanti kolmanneksi. Syyria sai alhaisimmat pisteet tässä pilarissa.  

Turvallisuus on erittäin tärkeää erityisesti HNWI:lle. Kun sota jatkuu Venäjän ja Ukrainan välillä ja sodan syttyessä Israelin ja Palestiinan välillä, maailman kansalaiset saattavat olla innokkaita etsimään maita, jotka ovat rauhallisia ja turvallisia. Maailman kansalaisuusraportti tarjoaa oppaan turvallisimpiin ja turvallisimpiin maihin ja korostaa myös niitä, jotka ovat alttiimpia sodankäynnille ja eripuraisille maille.  

Financial Freedom -motivaattori mittaa maan kykyä tarjota suotuisa ja vakaa sääntely-ilmapiiri yritysten perustamiselle ja toiminnalle sekä henkilökohtaisen ja yritysomaisuuden hallussapidolle. Tanska, Singapore ja Sveitsi saivat tämän pilarin kolme ensimmäistä sijaa. HNWI:iden World Citizenship Report -tutkimuksessa todettiin, että Euroopassa ja muilla taloudellisesti kehittyneemmillä alueilla HNWIt painottavat enemmän sijoituksia, salkun hajauttamista ja varallisuuden suunnittelua harkitessaan toista kansalaisuutta. 45.4 prosenttia eurooppalaisista piti tätä prioriteettina.  

Sitä vastoin Latinalaisen Amerikan kaltaiset alueet, joilla on vähemmän vahva talous, korostavat työmahdollisuuksia enemmän kuin investointeja. Vain 24.1 prosenttia latinalaisamerikkalaisista piti sijoituksia, salkun hajauttamista ja varallisuussuunnittelua painopisteenä. Raportin tarjoama vaalitarkkailu on välttämätön uudistus Raportin tarjontaan.

Voit ladata 2024 World Citizenship Reportin käymällä: https://csglobalpartners.com/world-citizenship-report/Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa