Liity verkostomme!

Maailma

"Olemme valmiita, olemme yhtenäisiä" - Biden osoittaa yhteistyötä EU:n kanssa

SHARE:

Julkaistu

on

Yhdysvaltain presidentti Joe Biden korosti Yhdysvaltojen ja muiden länsimaiden yhteistyötä vastauksena Vladimir Putinin provosoimattomaan hyökkäykseen Ukrainaan. Unionin tilaa koskevassa puheessaan tiistai-iltana hän korosti, kuinka yli 20 muuta valtiota työskentelee yhdessä luodakseen kovia pakotteita Kremliä vastaan. 

"Me vastustimme Venäjän valheita totuudella", Biden sanoi. "Nyt hän on näytellyt. Vapaa maailma pitää hänet vastuussa. Yhdessä 27 Euroopan unionin jäsenvaltion kanssa, mukaan lukien Ranska, Saksa ja Italia. Sekä maat, kuten Iso-Britannia, Canda, Japani, Korea, Australia, Uusi-Seelanti ja monet muut, jopa Sveitsi, aiheuttavat tuskaa Venäjälle ja tukevat Ukrainan kansaa. Putin on nyt eristyneisempi maailmasta enemmän kuin koskaan."

Nämä pakotteet jäädyttävät käytännössä suurimman osan venäläisistä varoista länsimaissa ja pakottavat matkustuskieltoon varakkaita Venäjän kansalaisia, jotka tukevat Putinin hallintoa.

Jaa tämä artikkeli:

Nousussa