#Terrorism: Minuutin hiljaisuuden terrori pommi uhrien Brysselissä ja muualla

minuutin hiljaisuudenIstunto alkoi minuutin hiljaisuudella varten 32 ihmistä kuoli ja 340 loukkaantua 22 maaliskuun pommi-iskut Bryssel. Parlamentin puhemies Martin Schulz tuomitsi iskut kuin julma, epäinhimillinen ja kyyninen yritys tartuttaa eurooppalaisille pelkoa ja vihaa.

Nämä hyökkäykset tehnyt tiistai 22 maaliskuussa musta päivä Belgiassa ja Euroopassa. Heidän rikollinen rikolliset kohdennettu Euroopan sydämessä, Bryssel, monikielinen, kosmopoliittinen ja suvaitsevainen kaupunki, joka isännöi EU ja kansainväliset elimet ja kiteytyy avoin yhteiskunta he vihaavat. He suunnattu viattomia ihmisiä julkisissa tiloissa - lentokenttää ja metroasemilla - luodakseen pelon ja vihan poikki Bryssel, Belgia ja Euroopassa, sanoi Schulz.

Tapa tyhjäksi tappajia "kyyninen laskelma osoittaa solidaarisuutta vastaan ​​pelkoa, seistä yhdessä muistoksi niiden uhrien toisten eurooppalaisten ja osoittavat, että me emme voi saada tartunnan murhaajia" vihaa. Emme saa torjua vihaa vihaa tai väkivaltaa enemmän väkivaltaa, hän kehotti.

Sen sijaan meidän täytyy pysyä rauhallisena ja torjua epäluottamus, seisomaan vapaus kaikkea puolustaa demokratiaa ja suojella ihmisarvoa, hän jatkoi.

Schulzin luovuttaa parlamentin syvimmän osanottonsa uhrien omaisille ja toivotti loukkaantuneille pikaista paranemista.

Lopuksi Schulz totesi, että ihmiset ympäri maailmaa joutuvat jihadisteihin lähes päivittäin. Viime kuukausina itsemurhapommittajia ovat tappaneet viattomia ihmisiä Afganistanissa, Pakistanissa, Irakissa, Norsunluurannikolla, Tunisia, Turkki, Egypti, Syyria, Somalia, Nigeria ja muualla. Tämä terrori on maailmanlaajuinen ja sen torjumiseksi, meidän on toimittava yhdessä Euroopassa ja muualla maailmassa, hän totesi.

Tunnisteet: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kategoria: Etusivu, EU, terrorismi, Maailma