Liity verkostomme!

EU

EU: n apu #PalestinianAuthority on liitettävä hylkäämisen vihan ja väkivallan, ruotsalainen Euroopan parlamentin jäsen kertoo rauhanprosessin konferenssi

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

maxresdefault"Meidän pitäisi yhdistää kaikki EU: n varat a selkeä kunto Palestiinan todellisesta luopumisesta vihasta ja kaikenlaisesta väkivallasta ", EPP: n parlamentin jäsen Lars Adaktusson (Kuvassa) kertoi puolueidenväliselle Lähi-idän rauhanprosessikokoukselle, jonka hän isännöi Brysselissä toimivan Israelin puolustusryhmän EIPA: n (Europe Israel Public Affairs) kanssa 13-tammikuussa.

Adaktussonin kommentit ottavat huomioon vakavat rasitukset EU: n ja Israelin suhteissa johtuen EU: n marraskuun 2015 päätöksestä antaa suuntaviivat Israelin tuotteiden merkitsemiselle 1967 vihreän linjan varrella.

Vaihtaessaan parlamentin jäsenten, korkean profiilin EU: n edustajien sekä Israelin arvohenkilöiden ja puhujien kanssa Adaktusson lisäsi:

Mainos

"Kymmenen vuotta sitten minut nimitettiin Lähi-idän kirjeenvaihtajaksi Ruotsin kansalliselle televisiolle. Henkilökohtaisesti ja päivittäin kokenin väkivaltaa ja terrori-iskuja Israelissa ja Palestiinan alueilla, ja olen raportoinut niistä. Valitettavasti siitä lähtien ei ole paljon muuttunut.

"Poliittisesti vastuussa Palestiinan propagandasta ja nykypäivän vakavasta kehityksestä on Palestiinan johto ja etenkin; presidentti Mahmoud Abbas. Presidentin suora tuki Israelin siviilejä vastaan ​​tehtyihin terrori-iskuihin on yhtä ilmeistä kuin mahdotonta hyväksyä. Ja katsotaanpa sitä; Mahmoud Abbasin kuva luotettavasta rauhankumppanista, demokratian ja väkivallattomuuden edustajasta on väärä ja väärä.

"Jotta rauhasta tulisi totta, presidentti Abbasin on lopetettava palestiinalaisväkivalta - ja henkilökohtaiset propagandavierailut palestiinalaisten terroristien perheille. Lisäksi presidentin on lopullisesti ryhdyttävä toimiin korruption torjumiseksi. Palestiinalaishallinnon budjetista palkattujen palestiinalaisten terroristien palkoilla maksettava järjestelmä on poistettava. Rahansiirrot kansalaisjärjestöille, jotka kamppailevat vihaa vastaan ​​Israelia vastaan, on lopetettava.

Mainos

"Kotimaani Ruotsin PA: lle maksettavan kahdenvälisen ja humanitaarisen avun rahoitusosuus on noin 150 miljoonaa euroa seuraavien viiden vuoden aikana. Yhdessä muiden jäsenvaltioiden tuen ja lahjoitusten sekä EU: n rahoituksen kanssa puhumme valtavista rahasummista. Valtavia määriä riskiä joutua vääriin taskuihin.

"Uskon, että EU: n pitäisi lopettaa hiipiminen tästä aiheesta jatkamalla suurien pankkisiirtojen suorittamista PA-pankkitileille. Meidän on oltava lujia. Suuri osa tästä tuesta on haitallista - aivan yhtä haitallista kuin siirtokuntien tuotteiden merkinnät.

"Sen sijaan meidän on tuettava ja helpotettava toimia ja hankkeita, jotka edistävät ihmisoikeuksien ja demokraattisten arvojen kunnioittamista Palestiinan yhteiskunnassa. Samanaikaisesti: Vaikka olemme tekemisissä valtion rakentamista koskevilla toimilla rahastoilla ja asiantuntemuksella, meidän pitäisi yhdistää kaikki EU: n varat a selkeä kunto todellisesta palestiinalaisten luopumisesta vihasta ja kaikenlaisesta väkivallasta.

"Poliittisina edustajina ja päätöksentekijöinä meillä on vastuu - paitsi eurooppalaisten veronmaksajien lisäksi myös ihmisille, jotka tarvitsevat humanitaarista tukeamme. Heikoimmassa asemassa olevien, pahiten kärsineiden palestiinalaisten vuoksi meidän on varmistettava, että EU: n kehitysapu kanavoidaan oikein - palestiinalaisjärjestöille ja sidosryhmille, jotka edistävät ja edustavat rauhaa, demokratiaa ja ihmisoikeuksia. Se on ainoa tehokkain ja rehellinen tapa auttaa Palestiinan kansaa. "

Kypros

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun, mikä vastaa 13 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio hyväksyy lisämaksut Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 1.2 miljardia euroa, ja miljardi euroa on avustuksia ja 1 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 200 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 80 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa.

Kyproksen suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Belgia

EU: n koheesiopolitiikka: Belgia, Saksa, Espanja ja Italia saavat 373 miljoonaa euroa terveys- ja sosiaalipalvelujen, pk -yritysten ja sosiaalisen osallisuuden tukemiseen

Julkaistu

on

Komissio on myöntänyt 373 miljoonaa euroa viidelle Euroopan sosiaalirahasto (ESR) ja Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) -operatiiviset ohjelmat Belgiassa, Saksassa, Espanjassa ja Italiassa auttamaan maita, joilla on koronaviruksen hätätilanne ja korjaus REACT-EU. Belgiassa Vallonian toimenpideohjelman muutoksen myötä 64.8 miljoonaa euroa lisätään terveydenhuoltopalveluja ja innovaatioita varten tarkoitettujen lääkinnällisten laitteiden hankintaan.

Rahastolla tuetaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä (pk-yrityksiä) sähköisen kaupankäynnin, kyberturvallisuuden, verkkosivustojen ja verkkokauppojen kehittämisessä sekä alueellista vihreää taloutta energiatehokkuuden, ympäristönsuojelun, älykkäiden kaupunkien ja vähähiilisen energian avulla. julkiset infrastruktuurit. Saksassa, Hessenin osavaltiossa, 55.4 miljoonaa euroa tuetaan terveyteen liittyvää tutkimusinfrastruktuuria, diagnostiikkakapasiteettia ja innovointia yliopistoissa ja muissa tutkimuslaitoksissa sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatioinvestointeja ilmasto- ja kestävän kehityksen aloilla. Tällä muutoksella tuetaan myös pk-yrityksiä ja aloitusrahastoja sijoitusrahaston kautta.

Sachsen-Anhaltissa 75.7 miljoonaa euroa helpottaa pk-yritysten ja instituutioiden yhteistyötä tutkimuksen, kehityksen ja innovoinnin alalla, ja tarjota investointeja ja käyttöpääomaa koronaviruskriisistä kärsineille mikroyrityksille. Lisäksi varat mahdollistavat investoinnit yritysten energiatehokkuuteen, tukevat pk -yritysten digitaalista innovaatiota ja hankkivat digitaalisia laitteita kouluille ja kulttuuri -instituutioille. Italiassa kansallinen toimenpideohjelma '' Sosiaalinen osallisuus '' saa 90 miljoonaa euroa edistääkseen vakavaa aineellista puutetta, kodittomuutta tai äärimmäistä syrjäytymistä kokeneiden ihmisten sosiaalista integroitumista '' Asuminen ensin '' -palvelujen avulla, joissa yhdistyvät välittömän asumisen tarjoaminen mahdollistaviin sosiaalisiin ja työvoimapalveluihin .

Mainos

Espanjassa Castilla y Leónin ESR-toimenpideohjelmaan lisätään 87 miljoonaa euroa itsenäisten ammatinharjoittajien ja työntekijöiden tukemiseksi, joiden työsopimus keskeytettiin tai sitä lyhennettiin kriisin vuoksi. Rahat auttavat myös vakavasti kärsineitä yrityksiä välttämään lomautuksia, etenkin matkailualalla. Lopuksi varoja tarvitaan, jotta keskeiset sosiaalipalvelut voivat jatkaa turvallista toimintaa ja varmistaa koulutuksen jatkuvuus koko pandemian ajan palkkaamalla lisähenkilöstöä.

REACT-EU on osa Seuraava sukupolviEU ja tarjoaa 50.6 miljardin euron lisärahoituksen (käypinä hintoina) koheesiopolitiikan ohjelmille vuosien 2021 ja 2022 aikana. Toimenpiteissä keskitytään tukemaan työmarkkinoiden sietokykyä, työpaikkoja, pk-yrityksiä ja pienituloisia perheitä sekä luomaan tulevaisuuden kannalta perusta vihreät ja digitaaliset siirtymät ja kestävä sosioekonominen elpyminen.

Mainos

Continue Reading

Euroopan komissio

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Saksalle 2.25 miljardin euron ennakkomaksut

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Saksalle 2.25 miljardia euroa ennakkomaksuna, mikä vastaa 9 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Tämä vastaa Saksan elvytys- ja selviytymissuunnitelmassaan pyytämää ennakkomaksua. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Saksan elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden toteuttamisen. Komissio hyväksyy lisämaksut Saksan elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten toteuttamisen perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 25.6 miljardia euroa, joka koostuu kokonaan avustuksista. Maksaminen seuraa NextGenerationEU: n ensimmäisten lainaustoimien viimeaikaista onnistunutta toteuttamista. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 80 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 723.8 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa. Saksan suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä ja vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. Koko lehdistötiedote on saatavilla tätä.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa