Liity verkostomme!

EU

Huolta Pohjois-Korean pitkän kantaman ohjustavoitteista

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

NK-ase-lisäysEuroopan parlamentin tapahtuman sanottiin olevan kasvava huoli Pohjois-Korea saattaa valmistautua käynnistämään kiistanalaisia ​​pitkän kantaman ohjuksia. Kuulemisessa, 70 vuoden jakautumisessa, käytiin keskustelu EU: n roolista mahdollisessa Pohjois- ja Etelä-Korean jälleenyhdistämisessä. Yhden päivän konferenssin osallistujat kuulivat myös, kuinka Saksan jälleenyhdistymisen oppitunnit voivat olla hyödyllisiä kahdelle Korealle.

Sanottiin, että pohjoista ei pidättäydytä suunnitelmista käynnistää kiistanalaisia ​​pitkän kantaman ohjuksia uhkaamalla uusia länsimaisia ​​pakotteita.

Pyongyang vaatii, että laukaisut ovat osa rauhanomaista satelliittiohjelmaa, mutta Yhdysvallat ja sen liittolaiset sanovat, että ne ovat naamioituja ballististen ohjusten kokeita ja ydinasekehitysjärjestelmän keskeinen osa.

Mainos

Lähde Etelä-Korean edustustollaan EU: hun sanoi, että Pyongyang voisi ampua yhden raketteista 10. lokakuuta työväenpuolueen perustamisen 70-vuotispäivän kunniaksi, mikä on salaisen kansakunnan tärkeä poliittinen vuosipäivä.

Ison-Britannian torin parlamentin jäsen Nirj Deva kertoi torstaina pidetyssä kuulemistilaisuudessa, että vaikka pohjoinen on "autokraktinen" valtio, etelässä on kukoistava demokratia ja Aasian neljänneksi suurin talous.

Ohjuksen laukaiseminen, tapahtuma kuuli, kutsisi uusia pakotteita lännestä ja todennäköisesti raiteilta Korean välisen perheenyhdistämisen suunnitelmat lokakuun lopulle.

Mainos

Viimeaikaisten satelliittikuvien asiantuntija-analyysi viittaa siihen, että Pohjois-Korea on saattanut päätökseen päivitykset tärkeimmällä Sohae-satelliittilähetyspaikallaan, vaikka analyytikoiden mukaan aktiivisuudesta ei ole merkkejä välittömän laukaisun ehdottamiseksi

Pohjois-Korea on yrittänyt parantaa monivaiheista pitkän kantaman rakettia vuosikymmenien ajan ja käyttää sitä ensimmäisen satelliittinsa avaruuteen loppuvuodesta 2012 useiden epäonnistumisten jälkeen.

YK ilmoitti, että se oli kielletty ballististen ohjustekniikoiden testi, koska satelliittilähetysten raketit jakavat samanlaisia ​​runkoja, moottoreita ja muuta tekniikkaa ohjusten kanssa ja asettivat pakotteita.

Maa vaatii, että sen satelliittihanke on rauhallinen ja sille asetetut maailmanlaajuiset rajoitukset ovat epäoikeudenmukaisia.

Aiemmin tässä kuussa Yhdysvaltain ulkoministeri John Kerry varoitti Pohjois-Koreaa kohtaamaan "vakavia seurauksia", jos se jatkaisi ilmoitettua päätöstä käynnistää ydinreaktori uudelleen.

Samaan aikaan pohjoisen suurlähettiläs Isossa-Britanniassa, Hyon Hak-bong, kertoi Lontoon Chatham Housen yleisölle, että hänen hallituksensa harkitsisi pakotteiden eskaloitumista "uudeksi provokaatioksi" eikä häntä estettäisi.

”Meillä ei ole mitään pelättävää. Menemme eteenpäin, varmasti, varmasti ”, Hyon sanoi. "Olemme valmiita laukaisemaan milloin tahansa tai missä tahansa."

"Satelliittien laukaiseminen on jokaisen maan tekemää työtä, suvereenin valtion laillinen oikeus kehittää avaruusohjelma", Hyon sanoi. "He eivät käyttäisi tällaisia ​​pakotteita muita maita vastaan."

Kypros

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun, mikä vastaa 13 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio hyväksyy lisämaksut Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 1.2 miljardia euroa, ja miljardi euroa on avustuksia ja 1 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 200 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 80 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa.

Kyproksen suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Belgia

EU: n koheesiopolitiikka: Belgia, Saksa, Espanja ja Italia saavat 373 miljoonaa euroa terveys- ja sosiaalipalvelujen, pk -yritysten ja sosiaalisen osallisuuden tukemiseen

Julkaistu

on

Komissio on myöntänyt 373 miljoonaa euroa viidelle Euroopan sosiaalirahasto (ESR) ja Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) -operatiiviset ohjelmat Belgiassa, Saksassa, Espanjassa ja Italiassa auttamaan maita, joilla on koronaviruksen hätätilanne ja korjaus REACT-EU. Belgiassa Vallonian toimenpideohjelman muutoksen myötä 64.8 miljoonaa euroa lisätään terveydenhuoltopalveluja ja innovaatioita varten tarkoitettujen lääkinnällisten laitteiden hankintaan.

Rahastolla tuetaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä (pk-yrityksiä) sähköisen kaupankäynnin, kyberturvallisuuden, verkkosivustojen ja verkkokauppojen kehittämisessä sekä alueellista vihreää taloutta energiatehokkuuden, ympäristönsuojelun, älykkäiden kaupunkien ja vähähiilisen energian avulla. julkiset infrastruktuurit. Saksassa, Hessenin osavaltiossa, 55.4 miljoonaa euroa tuetaan terveyteen liittyvää tutkimusinfrastruktuuria, diagnostiikkakapasiteettia ja innovointia yliopistoissa ja muissa tutkimuslaitoksissa sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatioinvestointeja ilmasto- ja kestävän kehityksen aloilla. Tällä muutoksella tuetaan myös pk-yrityksiä ja aloitusrahastoja sijoitusrahaston kautta.

Sachsen-Anhaltissa 75.7 miljoonaa euroa helpottaa pk-yritysten ja instituutioiden yhteistyötä tutkimuksen, kehityksen ja innovoinnin alalla, ja tarjota investointeja ja käyttöpääomaa koronaviruskriisistä kärsineille mikroyrityksille. Lisäksi varat mahdollistavat investoinnit yritysten energiatehokkuuteen, tukevat pk -yritysten digitaalista innovaatiota ja hankkivat digitaalisia laitteita kouluille ja kulttuuri -instituutioille. Italiassa kansallinen toimenpideohjelma '' Sosiaalinen osallisuus '' saa 90 miljoonaa euroa edistääkseen vakavaa aineellista puutetta, kodittomuutta tai äärimmäistä syrjäytymistä kokeneiden ihmisten sosiaalista integroitumista '' Asuminen ensin '' -palvelujen avulla, joissa yhdistyvät välittömän asumisen tarjoaminen mahdollistaviin sosiaalisiin ja työvoimapalveluihin .

Mainos

Espanjassa Castilla y Leónin ESR-toimenpideohjelmaan lisätään 87 miljoonaa euroa itsenäisten ammatinharjoittajien ja työntekijöiden tukemiseksi, joiden työsopimus keskeytettiin tai sitä lyhennettiin kriisin vuoksi. Rahat auttavat myös vakavasti kärsineitä yrityksiä välttämään lomautuksia, etenkin matkailualalla. Lopuksi varoja tarvitaan, jotta keskeiset sosiaalipalvelut voivat jatkaa turvallista toimintaa ja varmistaa koulutuksen jatkuvuus koko pandemian ajan palkkaamalla lisähenkilöstöä.

REACT-EU on osa Seuraava sukupolviEU ja tarjoaa 50.6 miljardin euron lisärahoituksen (käypinä hintoina) koheesiopolitiikan ohjelmille vuosien 2021 ja 2022 aikana. Toimenpiteissä keskitytään tukemaan työmarkkinoiden sietokykyä, työpaikkoja, pk-yrityksiä ja pienituloisia perheitä sekä luomaan tulevaisuuden kannalta perusta vihreät ja digitaaliset siirtymät ja kestävä sosioekonominen elpyminen.

Mainos

Continue Reading

Euroopan komissio

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Saksalle 2.25 miljardin euron ennakkomaksut

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Saksalle 2.25 miljardia euroa ennakkomaksuna, mikä vastaa 9 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Tämä vastaa Saksan elvytys- ja selviytymissuunnitelmassaan pyytämää ennakkomaksua. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Saksan elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden toteuttamisen. Komissio hyväksyy lisämaksut Saksan elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten toteuttamisen perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 25.6 miljardia euroa, joka koostuu kokonaan avustuksista. Maksaminen seuraa NextGenerationEU: n ensimmäisten lainaustoimien viimeaikaista onnistunutta toteuttamista. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 80 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 723.8 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa. Saksan suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä ja vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. Koko lehdistötiedote on saatavilla tätä.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa