Liity verkostomme!

EU

Todellinen työ EU: n jäsenille on vasta alkanut, sanoo World Vision ennen historiallinen huippukokous antaa maailmanlaajuisen kehitystavoitteet

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

köyhyysEnnen YK: n huippukokousta uusien kestävän kehityksen tavoitteiden hyväksymiseksi avustusjärjestö World Vision sanoo, että todellinen työ on vasta alkanut, ja kehottaa poliitikkoja ja päättäjiä aloittamaan toimintansa, jos he haluavat hyödyntää tätä historiallista mahdollisuutta lopettaa äärimmäinen köyhyys sukupolven sisällä.

Valtionpäämiehet Euroopasta ja ympäri maailmaa kokoontuvat New Yorkiin 25-27 syyskuu hyväksyä kunnianhimoinen ohjelma äärimmäisen köyhyyden poistamiseksi seuraavan 15 vuoden aikana. Esityslista koskee kaikkia maita ja siinä esitetään 17 tavoitetta köyhyyden, eriarvoisuuden ja ympäristön tuhoamisen perimmäisten syiden ratkaisemiseksi. Ne pyrkivät myös edistämään rauhanomaisia ​​ja osallistavia yhteiskuntia.

”Uudet tavoitteet tarjoavat ennennäkemättömän mahdollisuuden muuttaa heikoimmassa asemassa olevien lasten elämää vaikeimmissa paikoissa. Tämä sisältää sitoumukset lopettaa köyhyys kaikissa muodoissaan, poistaa lasten nälkä ja ennaltaehkäistävät lasten kuolemat ja lopettaa lapsiin kohdistuva väkivalta ”, World Vision sanoi. Public Policy Ohjaaja Chris Derksen-Hiebert.

Mainos

World Vision on sitoutunut varmistamaan, että Euroopan unioni ja sen jäsenvaltiot toteuttavat täysin kestävän kehityksen tavoitteet. World Vision Brusselin asianajajan johtaja Deirdre de Burca sanoi: ”World Vision on osa laajaa eurooppalaisten järjestöjen allianssia, jotka jo ajattelevat, miten uudet tavoitteet tulisi toteuttaa täällä.

”Tämän liiton jäsenet lähettivät äskettäin yhteinen kirje Euroopan komission ensimmäiselle varapresidentille Franz Timmermansille, joka johtaa EU: n valtuuskuntaa YK: n huippukokoukseen New Yorkissa. Tässä kirjeessä vaaditaan selkeää EU: n täytäntöönpanostrategiaa kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamiseksi, täydellistä julkista kuulemista sekä vankkoja ja avoimia seuranta- ja tarkastelumekanismeja EU: n tasolla edistymisen analysoimiseksi ja ponnistelujen ohjaamiseksi tarvittaessa uudelleen. ”

De Burca sanoo, että tavoitteet ovat vain sitoumuksia paperilla, kunnes työ niiden saavuttamiseksi alkaa. ”Meillä ei ole varaa tuhlata aikaa. Poliitikkojen ja päättäjien on ryhdyttävä kiireellisiin toimiin sen varmistamiseksi, että tämä kunnianhimoinen asialista toteutuu ja että heikoimmassa asemassa olevat lapset tavoitetaan ensin. He ovat lapsia syrjäisillä alueilla, pahimmassa kaupunkialueella, keskellä vaikeita konflikteja ja ilmastonmuutoksen vaikutusten aiheuttamien kuivuuden tai tulvien takia. ”

Mainos

World Vision pyrkii varmistamaan, että EU ja kaikki YK: n jäsenvaltiot sitoutuvat maatasolle. Tähän työhön kuuluu yhteisöjen valtuuttaminen pitämään paikalliset johtajansa ja hallituksensa vastuussa edistymisestä.

World Vision on helpotus-, kehitys- ja puolustusjärjestö, joka on sitoutunut työskentelemään lasten, perheiden ja yhteisöjen kanssa maailmanlaajuisesti ja saavuttamaan täyden potentiaalinsa torjumalla köyhyyden ja epäoikeudenmukaisuuden syitä. Se toimii lähes 100 maassa useimmilla maailman alueilla, mukaan lukien Latinalainen Amerikka ja Karibia, Eurooppa, Afrikka, Lähi -itä ja Aasian ja Tyynenmeren alue.

Euroopan komissio

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Slovenialle 231 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Slovenialle 231 miljoonaa euroa ennakkomaksuna, mikä vastaa 13 prosenttia maan avustuksista elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) puitteissa. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio sallii lisämaksujen suorittamisen Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 2.5 miljardia euroa, joka koostuu 1.8 miljardista eurosta avustuksia ja 705 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Komissio aikoo vuoden loppuun mennessä kerätä yhteensä 80 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa.

RRF on NextGenerationEU: n ydin, joka tarjoaa 800 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa. Slovenian suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Kypros

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun, mikä vastaa 13 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio hyväksyy lisämaksut Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 1.2 miljardia euroa, ja miljardi euroa on avustuksia ja 1 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 200 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 80 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa.

Kyproksen suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Belgia

EU: n koheesiopolitiikka: Belgia, Saksa, Espanja ja Italia saavat 373 miljoonaa euroa terveys- ja sosiaalipalvelujen, pk -yritysten ja sosiaalisen osallisuuden tukemiseen

Julkaistu

on

Komissio on myöntänyt 373 miljoonaa euroa viidelle Euroopan sosiaalirahasto (ESR) ja Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) -operatiiviset ohjelmat Belgiassa, Saksassa, Espanjassa ja Italiassa auttamaan maita, joilla on koronaviruksen hätätilanne ja korjaus REACT-EU. Belgiassa Vallonian toimenpideohjelman muutoksen myötä 64.8 miljoonaa euroa lisätään terveydenhuoltopalveluja ja innovaatioita varten tarkoitettujen lääkinnällisten laitteiden hankintaan.

Rahastolla tuetaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä (pk-yrityksiä) sähköisen kaupankäynnin, kyberturvallisuuden, verkkosivustojen ja verkkokauppojen kehittämisessä sekä alueellista vihreää taloutta energiatehokkuuden, ympäristönsuojelun, älykkäiden kaupunkien ja vähähiilisen energian avulla. julkiset infrastruktuurit. Saksassa, Hessenin osavaltiossa, 55.4 miljoonaa euroa tuetaan terveyteen liittyvää tutkimusinfrastruktuuria, diagnostiikkakapasiteettia ja innovointia yliopistoissa ja muissa tutkimuslaitoksissa sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatioinvestointeja ilmasto- ja kestävän kehityksen aloilla. Tällä muutoksella tuetaan myös pk-yrityksiä ja aloitusrahastoja sijoitusrahaston kautta.

Sachsen-Anhaltissa 75.7 miljoonaa euroa helpottaa pk-yritysten ja instituutioiden yhteistyötä tutkimuksen, kehityksen ja innovoinnin alalla, ja tarjota investointeja ja käyttöpääomaa koronaviruskriisistä kärsineille mikroyrityksille. Lisäksi varat mahdollistavat investoinnit yritysten energiatehokkuuteen, tukevat pk -yritysten digitaalista innovaatiota ja hankkivat digitaalisia laitteita kouluille ja kulttuuri -instituutioille. Italiassa kansallinen toimenpideohjelma '' Sosiaalinen osallisuus '' saa 90 miljoonaa euroa edistääkseen vakavaa aineellista puutetta, kodittomuutta tai äärimmäistä syrjäytymistä kokeneiden ihmisten sosiaalista integroitumista '' Asuminen ensin '' -palvelujen avulla, joissa yhdistyvät välittömän asumisen tarjoaminen mahdollistaviin sosiaalisiin ja työvoimapalveluihin .

Mainos

Espanjassa Castilla y Leónin ESR-toimenpideohjelmaan lisätään 87 miljoonaa euroa itsenäisten ammatinharjoittajien ja työntekijöiden tukemiseksi, joiden työsopimus keskeytettiin tai sitä lyhennettiin kriisin vuoksi. Rahat auttavat myös vakavasti kärsineitä yrityksiä välttämään lomautuksia, etenkin matkailualalla. Lopuksi varoja tarvitaan, jotta keskeiset sosiaalipalvelut voivat jatkaa turvallista toimintaa ja varmistaa koulutuksen jatkuvuus koko pandemian ajan palkkaamalla lisähenkilöstöä.

REACT-EU on osa Seuraava sukupolviEU ja tarjoaa 50.6 miljardin euron lisärahoituksen (käypinä hintoina) koheesiopolitiikan ohjelmille vuosien 2021 ja 2022 aikana. Toimenpiteissä keskitytään tukemaan työmarkkinoiden sietokykyä, työpaikkoja, pk-yrityksiä ja pienituloisia perheitä sekä luomaan tulevaisuuden kannalta perusta vihreät ja digitaaliset siirtymät ja kestävä sosioekonominen elpyminen.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa