Liity verkostomme!

Karibian

Caribbean Kitchen palaa ANUGA 2015: een

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Anuga Pres Kuvan yleiskuvaJälleen kerran joukko Karibian erikoisruokakaupan yrityksiä kasvaa jälleen kansainvälisillä markkinoilla, kun he esittelevät tuotteitaan ANUGA 2015 -messuilla sateenvarjon alla. Karibian keittiö. ANUGA on maailman johtava vähittäiskaupan, ruokapalvelujen ja ateriapalvelumarkkinoiden ruokamessu, jossa noin 6,800 näytteilleasettajaa 100 maasta odotetaan näyttävän tavarat 155,000 284,000 kävijälle. ANUGA pidetään koko 10 14 m² messualueella Kölnissä, Saksassa, 2015.-XNUMX.

Karibian keittiön debyyttinsä ANUGA: lla vuonna 2013 onnistumisen jälkeen Karibian viennin kehittämiskeskus (Caribbean Export), jota rahoittivat 10th Euroopan kehitysrahasto (EDF) ja Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) tukee 12 elintarvike- ja juomatuottajaa osallistumaan tämän vuoden messuille. Kuusi Karibian saarta edustavat näytteilleasettajat tuovat etusijalle valikoiman eksoottisia Karibian kastikkeita ja mausteita, liköörejä ja juomia sekä kaakaota ja suklaata.

Karibia on rommin syntymäpaikka, ja tänä vuonna rommi on edustettuna Caribbean Kitchenissä kolmessa selvästi epätavallisessa muodossa. Trakinidadista ja Tobagosta peräisin oleva SMAKS Luxury Group Ltd. esittelee maailman ainoan Chai Rumin, poikkeuksellisen rajoitetun vararommin, johon on lisätty teetä ja kasvitieteellisiä aineita. 10 Saints Brewery Co. Ltd Barbadoksen saarelta esittelee ensiluokkaisen, mikro-haudutetun lager-juomansa, joka on vanhentunut rommivalussa ja tuottaa sileän täysmaustetun lagerin, jossa on tammi- ja rommi-nuotteja. Dominikaanisesta tasavallasta J&J Spirits, tuotenimellä Kalembu, näyttää perheen omistaman käsin valmistetun luonnonmukaisesti maustettua rommia. Myös Dominikaanisesta tasavallasta Benedicta SA paljastaa ainoan omenasiiderin, joka on tuotettu Karibialla, ja Perishables Jamaica Ltd käyttää aitoja jamaikalaisia ​​yrttejä. Se esittelee valikoiman yrttiteitä, joiden maku on inkivääriä ja sitruunaruohoa neemiin ja moringaan.

Mainos

Hienomaustetun kaakaon kysynnän nopean kasvun odotetaan jatkavan tuottoisaa hyötyä Karibian hienokaakaoteollisuudelle. Tänä vuonna kolme kaakaon ja suklaan valmistajaa on edustettuna Karibian keittiön paviljongissa. Jamaikalainen Coldbrush Organics Ltd tuottaa luonnonmukaisesti kasvatettuja yhden alkuperän kaakaotuotteita ja suklaapatukoita, jotka on infusoitu Karibian luonnon hedelmillä, pähkinöillä ja mausteilla. Surinamin Tan Bun Skrati NV käyttää Trinitario-kaakaopapuja kaakaonsa tuottamiseen. Perinteisiä käsittelymenetelmiä käyttäen näiden käsintehtyjen suklaiden maku on ainutlaatuinen kukkien, hedelmien, maitotuotteiden, mausteiden ja pähkinöiden muistiinpanojen kanssa. Dominikaanisesta tasavallasta Rizek Cacao SAS luo kaakaovoita, masseja ja jauhetta, jotka on valmistettu märistä kaakaopavuista luoden oman erottuvan makuprofiilinsa.

Karibialta peräisin olevat yrtit ja mausteet erottavat alueen keittiön muusta maailmasta. St. Vincentin saarelta Vincifresh Ltd esittelee ”Harvest to Home” -lähestymistapaansa marinadeja, pippuri- ja chilikastikkeita sekä siirappeja ja sydäntarvikkeita Winfresh-tuotemerkillä. Myös pippurikastikkeita Caribbean Kitcheniin tuo BnRs Holdings LLC., Jamaikalta sen ääliöpohjaisista tuotteista aina pöydän kastikkeista viimeistelymausteisiin. Surinamen Gom Food Industries NV tuottaa soijapohjaisia ​​marinadeja, grillikastikkeita ja mausteita Sishado-tuotemerkillä. Dominikaanisesta tasavallasta tuleva Procesadora Vizcaya esittelee omassa luokassaan hienointa valikoimaa trooppisia hedelmähilloja, selluja, siirappeissa olevia hedelmiä ja hedelmiä pastaa tuotenimellä Delifruit.

Caribbean Kitchen on iloinen esitellessään joitain alueen parhaita tarjoamia vaihtoehtoja ja odottaa innokkaasti näiden yritysten auttamista kehitysprosessissa, kun he pyrkivät kohti vientitavoitteitaan.

Mainos

 

Karibian

Kauppa- ja investointikumppanuuden rakentaminen nousevan Afrikan kanssa

Julkaistu

on

Monet Karibian maat merkitsevät vapautumista elokuussa. Itse asiassa CARICOM -yhteisö juhlii tätä historiallista virstanpylvästä vuosittain 1. elokuuta. Tänä aikana pohdimme orjuuden päättymistä, joka pysyy ikuisesti tahrana ihmiskunnan kollektiiviseen omatuntoon. Käytämme vapautumisen muistoa juhliaksemme syviä ja erottamattomia siteitä, jotka meillä Karibian kansalla on Afrikkaan, kirjoittaa Deodat Maharaj.

Tähän mennessä nämä yhteydet ovat suurelta osin pysyneet historiallisessa, kulttuurisessa ja ihmisten alalla. Tämän on muututtava sisällyttämällä myös erinomaisten siteidemme muuttaminen kauppa- ja investointisuhteisiin, jotka hyödyttävät ihmisiä täällä alueellamme ja Afrikassa. Niille, jotka seuraavat Afrikan kehitystä, toukokuu 2019 merkitsi jännittävän luvun alkua mantereen jatkuvassa nousussa. Se aloitti Afrikan mantereen vapaakauppa -alueen perustamisen, ja sillä oli tiivis ja vakuuttava visio Afrikasta yhdeksi mega vapaakauppa -alueeksi. Pelkästään osallistuvien maiden osalta se on jo maailman suurin vapaakauppa -alue, kun otetaan huomioon jäsenmaiden määrä.

Myös tiedot osoittavat kaunopuheisesti Afrikan nousun. Vaikka koko maailma hälvenee koronaviruspandemiasta ja useimmat meidän kaltaiset maat ja alueet osoittavat negatiivista kasvua, Afrikan kehityspankin tekemät Afrikan talousnäkymät panivat merkille, että BKT: n odotetaan kasvavan 3.4 prosenttia COVID-19-pandemiasta huolimatta. Mosambikin kaltaiset maat ovat saaneet ennätyksellisiä suoria ulkomaisia ​​sijoituksia. Silti, vaikka Kiinan johtamat Aasian maat ovat kiirehtineet Afrikkaan, olemme pitkälti jääneet jälkeen aggressiivisen kauppa- ja investointisuhteen saavuttamisessa Afrikan kanssa. Mahdollisuudet tehdä yhteistyötä Afrikan kanssa ja arviolta 1.4 miljardin ihmisen markkinat ovat valtavat. Kun pyrimme edistämään joustavan Karibian asialistaa, on tärkeää paitsi vahvistaa nykyisiä kauppakumppanuuksia, myös etsiä uusia suhteita kaupan ja investointien alalla.

Mainos

Maailma muuttuu ja meidänkin on muututtava. Kansainvälisen kauppakeskuksen kauppakartan mukaan CARIFORUM -maat (CARICOM ja Dominikaaninen tasavalta) veivät kauppatietojen mukaan Afrikkaan vuonna 249.2 tavaroita 2018 miljoonan dollarin arvosta, mikä kasvoi 601.4 miljoonaan dollariin vuonna 2019. Vaikka tämä on askel oikea suunta on edelleen murto -osa siitä, mitä voidaan saavuttaa, kun teemme yhteisen työn Afrikkaan. Ilmeinen kysymys on sitten se, miten edistetään kaupallista suhdettamme Afrikkaan. Ensinnäkin meidän on siirryttävä poliittisesta diplomatiasta sellaiseen, joka sisältää kaupallisen painopisteen ja antaa Afrikalle sen ansaitseman prioriteetin. Jonkin verran edistystä on saavutettu operaatioiden perustamisessa useisiin Afrikan pääkaupunkeihin Karibian maissa.

Näemme myös tuloksia. Juuri viime kuussa osallistuin Barbadoksen allekirjoitustilaisuuteen, jossa karibialaiset yritykset Global Integrated Fintech Solutions (GIFTS) ja IPayAnywhere (Global) allekirjoittivat yhteisymmärryspöytäkirjan Nigerian jättiläisen TelNetin kanssa maksupalvelujen tarjoamisesta. Suhde oli erilainen siinä, että se aloitti kumppanuuden, joka keskittyi uuteen talouteen eikä perinteiseen tavarakaupan suhteeseen. Barbadoksen korkealla komissialla Ghanassa oli keskeinen rooli tämän toteuttamisessa, joten painotettiin vahvaa kaupallista edustusta. Samoin Kenian Nairobiin perustetun CARICOM -maiden yhteisen operaation on pyrittävä samaan tavoitteeseen keskittyen Itä- ja Etelä -Afrikkaan. Toiseksi, kun rakennamme suhdetta Afrikkaan ja pyrimme myös houkuttelemaan matkailijoita mantereelta, meidän on myös syvennettävä suhteitamme muulla palvelualalla kuin matkailulla. Meillä on jo Karibian osaamista, joka palvelee Afrikassa esimerkiksi Mosambikissa ja tukee heidän energia -alansa kehitystä.

Tämä on kuitenkin yksilöllistä ja tapauskohtaista. Meidän on oltava järjestelmällisempiä ja tarkasteltava sellaisia ​​alueita kuin matkailu, joilla olemme osoittaneet asiantuntemustamme, ja löydettävä tapoja markkinoida tietämystämme sellaisilla alueilla maille, joissa tätä apua tarvitaan. Kolmanneksi, koska planeettamme nuorin maanosa, jossa on noin 60 prosenttia alle 25 -vuotiaista väestöstä ja kasvava keskiluokka, luovan alan potentiaali on valtava. Esimerkiksi karibialainen musiikki on edelleen suosittua Afrikassa, mutta meidän on oltava aktiivisempia tunnistamaan markkinamahdollisuuksia ja tuettava taiteilijoitamme pääsemään niihin digitaalisten ja muiden alustojen pohjalta, jotka perustuvat ensimmäisiin ponnistuksiin, kuten Machel Montanon, kuten Karibian Soca -taiteilijoiden menestyksekkään yhteistyön tuloksiin. Trinidadista ja Tobagosta ja Nigerian Timayasta. Keskittymällä luova alamme Afrikan elinvoimaisiin nuoriin luomme suhteen tuleviksi vuosiksi.

Mainos

Lopuksi on tärkeää korostaa, että tämän suhteen rakentaminen Afrikkaan ja sen yksityiseen sektoriin ei ole pelkästään alueen hallitusten tehtävä. Liiketoiminnalla on tärkeä rooli Afrikan tavoittamisessa, kuten ovat tehneet instituutiot, kuten Ghanaan perustanut Republic Bank. Yksityisen sektorin organisaatioiden, kuten kauppakamarien ja valmistajajärjestöjen, on myös luotava suhteita maanosan vastaaviin.

Me Karibian vientikehitysvirastossa tunnustamme tämän sillan rakentamisen tärkeyden. Juuri tästä syystä uusien kauppasuhteiden tunnistaminen on tärkeä osa strategista suunnitelmaamme vuosille 2021–2024. Olemme jo aloittaneet yhteydenoton instituutioihin, kuten Itä -Afrikan kauppakamariin. Karibianmiehenä, joka on asunut, työskennellyt ja matkustanut Afrikan halki, olen nähnyt omakohtaisesti maanosassa tapahtuvat seismiset muutokset. On aika tehdä tämä käännös Afrikkaan investoimalla tarvittava aika, vaiva ja energia. Nopeasti muuttuvassa maailmassa suhteidemme vahvistaminen Afrikkaan ei ole enää vaihtoehto, vaan sen pitäisi olla keskeinen osa strategiaamme auttaaksemme rakentamaan Karibian kimmoisuutta.

Continue Reading

Karibian

Tuetaan mikroyrityksiä, pieniä ja keskisuuria yrityksiä, Karibian talouden selkärankaa

Julkaistu

on

YK juhli mikro-, pienten ja keskisuurten yritysten päivää 27. kesäkuuta. Tämän MSME-yrityksille omistetun päivän on tunnustettava heidän panoksensa maailmantalouteen. Siihen on todellakin selkeä syy. Yhdistyneiden kansakuntien kauppa- ja kehityskonferenssi raportoi, että pienyritysten osuus on yli 90 prosenttia kaikista yrityksistä ja noin 70 prosenttia työpaikoista maailmanlaajuisesti, kirjoittaa Deodat Maharaj. 

Juuri täällä Karibialla pienet ja keskisuuret yritykset muodostavat monien talouksiemme selkärangan ja tuottavat ihmisille arvokkaita työpaikkoja ja mahdollisuuksia. Karibian kehityspankin mukaan suurten ja keskisuurten yritysten osuus on 70–85 prosenttia Karibian alueen yrityksistä ja 60–70 prosenttia bruttokansantuotteesta. Kriittisesti niiden osuus työllisyydestä on arviolta 50 prosenttia. Tärkeää on, että 40% Karibian alueen yrityksistä on naisten omistuksessa. Näiden yritysten menestys heijastaa yrittäjiemme kekseliäisyyttä, teollisuutta ja innovatiivista henkeä. Tietojen perusteella, jotta voimme rakentaa joustavan Karibian alueen tavanomaisissa olosuhteissa, joissa liiketoiminnan on oltava keskeinen kumppani, meidän on lisättävä tukea mikro-, pienten ja keskisuurten yritysten yrittäjille.
 
Ottaen huomioon tosiasian, että elämme ennennäkemättöminä aikoina pienten ja haavoittuvien Karibian maiden kanssa koronaviruspandemiasta, on painotettava nopeaa elpymistä ja sietokyvyn rakentamista. Menestyäkseen yksityisellä sektorilla on merkittävä rooli. Näin ollen, kun otetaan huomioon pk -yritysten rooli mahdollisuuksien ja työpaikkojen luomisessa, on loogista, että pk -yrityksille on kiinnitettävä ensisijaista huomiota. Poliittiset toimenpiteet, jotka eivät sulje niitä pois tai tarjoavat optimaalista huonompaa tukea, ovat haitallisia ja varmistavat vain pitkän toipumisvaiheen tai vielä pahemman, työpaikkojen menetyksen ja epäoptimaalisen kasvun. 

MSME: t edellyttävät monipuolista tukea, mukaan lukien rahoittaa johon olen aiemmin kirjoittanut. Kyse ei kuitenkaan ole pelkästään taloudellisen tuen tarjoamisesta ja liiketoimintaa edistävän ympäristön luomisesta. On muitakin tärkeitä alueita, joilla tukea tarvitaan, jotta MSME -yrityksemme saisivat suurimman mahdollisuuden menestyä. 

Ensinnäkin, se on tekniikan alue. COVID-19 on osoittanut aivan selvästi, että on välttämätöntä omaksua uudet työskentely- ja liiketoimintatavat. Tuki on ulotettava myös pienille ja keskisuurille yrityksille auttamaan heitä omaksumaan tämä uusi aikakausi. Me Karibian vientikehitysvirastossa (Caribbean Export) olemme jo laajentaneet tukemme tällä alalla ja olemme nähneet valtavan kiinnostuksen alueen yrityksiltä. Esimerkiksi viimeisimmässä verkkokauppaseminaarissamme "Rakenna verkkokaupan kauppa tyhjästä" helmikuussa 2021 meillä oli yli 400 osallistujaa Karibialta. Tämä osoittaa yrityksidemme halun hyödyntää tekniikan tarjoamia mahdollisuuksia kasvattaa yritystään.

Teknologialla on myös demokratisoiva vaikutus, joka auttaa yrityksiä koosta riippumatta ja tarjoaa mahdollisuuden kasvattaa liiketoimintaansa ja tavoittaa uusia asiakkaita edullisesti. Tällä COVID-19-aikakaudella esimerkkejä on runsaasti. Täällä Barbadoksella pienviljelijät ovat ryhtyneet Internetiin myymään tuotteitaan. Trinidadissa ja Tobagossa on Facebook -ryhmä "Trini Farmers", jonka arvioitu jäsenmäärä on 49,500 XNUMX jäsentä ja joka toimii vertaisryhmänä, jossa jäsenet tukevat toisiaan. Nämä ovat kaksi hyvää esimerkkiä, joissa yrittäjät ovat tehneet aloitteen. Samaan aikaan meidän on tuettava aktiivisesti niitä, jotka tarvitsevat apua.

Mitä tulee teknologian hyödyntämiseen yritysten kasvattamiseksi, hallituksella on tärkeä rooli oikean poliittisen ympäristön luomisessa, kannustimien tarjoamisessa ja konkreettisen tuen antamisessa pienille ja keskisuurille yrityksille. Samanaikaisesti kyse ei ole vain valtion avusta, vaan suuremmalla yrityssektorilla, mukaan lukien rahoituslaitokset, on tärkeä tehtävä mentoreina ja liikekumppaneina pienille ja keskisuurille yrityksille. On kaikkien edun mukaista, että mikroyritykset, pienet ja keskisuuret yritykset menestyvät.

Toiseksi, energiakustannukset alueellamme ovat planeetan korkeimpia. Tämä ei estä pelkästään ulkomaisia ​​suoria sijoittajia, vaan myös rajoittaa yritystämme täällä Karibialla. Korkeat energiakustannukset vain nostavat tuotantokustannuksia, mikä vaikeuttaa kilpailemista tuonnin kanssa kansallisella tasolla ja tuotteidemme viemistä alueellisille ja kansainvälisille markkinoille. Tämän asian ratkaisemiseksi uusiutuvien energialähteiden käyttö on tärkeää sekä kansallisella että alueellisella tasolla. Me Caribbean Exportissa teemme tiivistä yhteistyötä alueen pienyritysten kanssa auttaaksemme niitä parantamaan energiatehokkuutta ja parantamaan niiden kilpailukykyä. Meidän on kuitenkin tehtävä tämä mittakaavassa, jolla voi olla muutosvaikutus. Todellisuus on, että emme ole vielä siellä. Tarvittavien resurssien jakamisen energiakustannusten alentamiseksi ilmastotoimien kahden edun avulla on oltava ensisijainen tavoite kansallisella tasolla.

Lopuksi, MSME-yhtiöidemme on keskityttävä erikoismarkkinoille, joissa on ensiluokkaisia ​​tuotteita ja oikeat hinnat niiden laadun heijastamiseksi. Me Karibian viennissä olemme auttaneet alueellisia yrityksiä pääsemään Euroopan markkinoille ja hyödyntämään Euroopan unionin kanssa tehtävää talouskumppanuussopimusta. Ymmärrämme kuitenkin myös, että on tehtävä paljon enemmän. Juuri tästä syystä olemme yhteistyössä Kansainvälisen kauppakeskuksen kanssa perustaneet kestävien tuotteiden kaupan keskuksen. 

Tämä keskus auttaa tukemaan pienyritysten kilpailukykyä tukemalla vihreiden liiketoimintakäytäntöjen toteuttamista. Kestävyyskriteerit täyttäville tuotteille on jo vakiintuneet ja kasvavat markkinat, ja haluamme auttaa Karibian yrityksiä hyödyntämään tätä mahdollisuutta. Jatkossa on tärkeää tehdä yhteistyötä yritysten tukiorganisaatioiden kanssa Euroopassa ja muillakin premium -markkinoilla saadaksemme tuotteemme hyllyille houkutellaksemme kasvavaa asiakaskuntaa tuotteille, jotka täyttävät "kestävyyden" kriteerit. 

Yhteenvetona voidaan todeta, että nopea toipuminen ja kestävyyden parantaminen edellyttävät suurta tukiohjelmaa ja keskittymistä mikroyrityksiin, pieniin ja keskisuuriin yrityksiin. Ne ovat avain tärkeiden työpaikkojen ja mahdollisuuksien luomiseen ihmisillemme. Menestyksen saavuttamiseksi tarvitaan laajapohjaista kumppanuutta, myös suurten alueellisten liikeyritysten kanssa. Karibian vientikehitysvirasto on sitoutunut tähän ohjelmaan. Työskentelemme edelleen kaikkien kanssa tarjotaksemme tämän kaivatun tuen ja luodaksemme vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia ihmisillemme, kun pyrimme rakentamaan todella kestävän Karibian.

Deodat Maharaj on Karibian viennin kehittämisviraston pääjohtaja.

Tietoja Caribbean Export

Karibian vienti on ainoa alueellinen kaupan ja investointien edistämisvirasto Afrikan, Karibian ja Tyynenmeren ryhmässä (AKT). Perustettu vuonna 1996 hallitustenvälisellä sopimuksella alueellisena kaupan ja investointien edistämisen virastona, se palvelee Karibian foorumin (CARIFORUM) 15 osavaltiota, nimittäin: Antigua ja Barbuda, Bahama, Barbados, Belize, Dominica, Dominikaaninen tasavalta, Haiti , Grenada, Guyana, Jamaika, Saint Lucia, St. Kitts ja Nevis, St. Vincent ja Grenadiinit, Suriname sekä Trinidad ja Tobago.

Virasto toteuttaa lukuisia ohjelmapohjaisia ​​toimia, joiden tarkoituksena on parantaa alueellisten pienten ja keskisuurten yritysten kilpailukykyä, edistää kauppaa ja kehitystä CARIFORUM-valtioiden välillä, edistää vahvempaa kauppaa ja investointeja Karibian yhteisön (CARICOM) ja Dominikaanisen tasavallan, CARIFORUM-valtioiden ja muiden maiden välillä. Ranskan Karibian syrjäisimmät alueet (FCOR) ja EU: n merentakaiset maat ja alueet (MMA) Karibialla.

Continue Reading

Karibian

Kansalaisuus sijoitusjärjestelmien mukaan - enemmän kuin silmät?

Julkaistu

on

Re herra Gurdip (Dev) Bath

Toistamme runsaan anteeksipyynnön herra Dev Bathille, ja olemme tänään ratkaisseet herjausmenettelyn herra Dev Bathin kanssa ja olemme maksaneet sovitun summan hänen vaatimuksensa ja oikeudenkäyntikulujensa maksamiseksi nimitetylle hyväntekeväisyysjärjestölle, St John Ambulance UK.

Hyväksymme täysin, että herra Dev Bathia syytettiin virheellisesti ja epäoikeudenmukaisesti osallistumisesta väitettyyn Intian oikeuslaitoksen pakolaisen Mehul Choksin sieppaukseen, joka väitti joutuneensa valtion tukeman sieppauksen Antiguan ja Barbudan aluksilla tai noin 23. toukokuuta 2021 Intian hallituksen puolesta ja luovutettiin Dominican kansainyhteisön viranomaisille, missä hänet pidätetään. Motiiviksi sanottiin kiertävän käynnissä olevia luovutusmenettelyjä Antigualla, missä Intia on pyynnön esittävä valtio.

Mainos

Hyväksymme täysin dokumentoidut tutkintaryhmän johtajat, jotka ovat johtaneet kansainvälisen asianajaja Gary Summers of Counsel, 9 Bedford Row International Chambersista ja jota johtaa Tarique Ghaffur CBE QPM, entinen apulaiskomissaari Lontoon Metropolitan Police Service -palvelussa, joka on haastattellut kaikkia kohteet, joita syytetään sieppauksesta ja jotka ovat täysin vapauttaneet Gurdip (Dev) Bathin, sekä kolme muuta aiheettomasti ja epäoikeudenmukaisesti syytettyä: Barbara Jarabik; Gurmit Singh ja Gurjit Singh Bhandal.

Hyväksymme täysin sen, että herra Dev Bath on aina ollut erittäin kunniakas ja täysin nuhteettomia ihmisiä, jotka eivät koskaan yhdistäisi itseään mihinkään tai mihinkään rikolliseen toimintaan.

Mainos
Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa