Liity verkostomme!

EU

Taiwanin kansainvälisten nuorisolähettiläiden kulttuuritulos "suuri menestys"

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

IMG_4449 2Taiwanin kansainvälisten nuorten suurlähettiläiden ensi-ilta Euroopassa ja Afrikassa järjestettiin ennen innostunutta yleisöä 2-syyskuussa Luxemburgin kaupungin konserttisalissa. 450-katsojaan osallistui noin Luxemburgin kaupungin apulaiskaupunginjohtaja Colette Mart, Luxemburgin parlamentin jäsen Cécile Hemmen ja Luxemburg-Taiwan-yhdistyksen presidentti Astrid Lulling. Nuorten suurlähettiläät myös esiintyivät Luxemburgissa Sacre-Coeur des Soeurs Franciscainesissa, Hopital Intercommunal de Steinfortissa ja La Maison de Soins Elysisissä, tuoden potilaille lämpöä.

Kiinan tasavallan (Taiwan) ulkoministeriö (MOFA) on johtanut kansainvälistä nuorisoa edustajien vaihto-ohjelmaa 2009: n jälkeen. Ohjelma, jonka avulla lahjakkaat nuoret voivat osallistua kansainvälisiin asioihin ja laajentaa näköaltaan, on lisännyt tuntemusta Taiwanin kulttuurista ja kehityksestä isäntämaissa. Lisäksi nuorten suurlähettiläät voivat kansainvälisen vaihdon ja vuorovaikutuksen kautta helpottaa kansainvälistä rauhaa ja yhteistyötä parantamalla kulttuurien välistä ymmärrystä.

Tänä vuonna MOFA on valinnut 160-yliopisto- ja yliopisto-opiskelijat toimimaan nuorten suurlähettilääinä jakamalla heidät 10-lähetystöihin, joiden 3 vieraili Euroopassa. Luxemburgissa toiminut valtuuskunta vieraili myös Saksassa ja Swazimaassa, ja loput kaksi valtuuskuntaa vierailivat Turkissa, Omanissa, Puolassa, Slovakiassa sekä Irlannissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Portugalissa ja São Tomé e Príncipessä.

Mainos

2015-valtuuskunnan teema on ”Taiwanista tulevat nuoret, myötätunto kaikille”, jonka tarkoituksena on paitsi korostaa taiwanilaisten nuorten elinvoimaa ja avoimuutta, myös korostaa Taiwanin jatkuvaa sitoutumista globaalisti kiinnostaviin aiheisiin, kuten humanitaarinen apu ja kestävä kehitys .

Esityksen esittely

Näyttely, oikeutettu Energinen Uusi Taiwan, jaettiin kuuteen pääteemaan, joissa keskityttiin luontoon, terveyden ja kestävän elämäntapaan (LOHAS), kulttuuriperintöön, ruokaan, kulttuuriseen luovuuteen ja lämpöön.

Mainos

Ensimmäinen teema korosti Taiwanin luonnollista ympäristöä, joten tanssijat kuvasivat metsien ja pilvien välisen kontrastin alkuperäiskansallisen musiikin säestykseksi. Alkuperäisen kappaleen ”Ho-Hai-Yan Ocean” kautta yleisölle tarjottiin joitain taiwanilaisten suosittuja virkistystoimintoja: pyöräily, vaellus ja snorklaus.

Toisessa teemassa, kulttuuriperinnössä, Taiwan kehui valtavan etnisen ja kulttuurisen monimuotoisuuden kanssa. Yhdistämällä alkuperäiskansojen, lasten ja Hakkan musiikkia, tanssijat kuvasivat monia erilaisia ​​yhteisöjä, jotka ovat tehneet Taiwanista nykypäivän. Musiikki elokuvasta Hiipivä tiikeri, piilotettu lohikäärme merkitsi alkua taistelulajien esitykselle, joka esittelee perinteistä kiinalaista kulttuuria.

Seuraavaksi esiteltiin erityyppisiä ruokia tanssin, räppin, laulamisen ja kung fu -toiminnan avulla, ja kulttuurista luovuutta käsittelevässä osiossa kiinnitettiin huomiota Taiwanin huipputeknologiaan. Siinä on tuikuvia valotehosteita ja elokuva, joka osoittaa Taiwanin roolin yhtenä maailman suurimmista korkean teknologian tuotteiden tuottajista.

Viimeinen teema, joka keskittyy Taiwanin ihmisten lämpöön, korostettiin valtuuskunnan motiivilla ”Taiwanin nuoret, myötätunto kaikille”. Taiwanin kansalaisjärjestöjen toimintaa korostettiin humanitaaristen asioiden, ihmisoikeuksien ja kestävän kehityksen alueilla, ja valtuuskunnan jäsenille esiteltiin sitten yksi kerrallaan lyhytelokuva, jossa korostettiin heidän valmistautumistaan ​​ohjelmaan näyttelyn loppuun saattamiseksi.

Kypros

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun, mikä vastaa 13 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio hyväksyy lisämaksut Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 1.2 miljardia euroa, ja miljardi euroa on avustuksia ja 1 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 200 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 80 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa.

Kyproksen suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Belgia

EU: n koheesiopolitiikka: Belgia, Saksa, Espanja ja Italia saavat 373 miljoonaa euroa terveys- ja sosiaalipalvelujen, pk -yritysten ja sosiaalisen osallisuuden tukemiseen

Julkaistu

on

Komissio on myöntänyt 373 miljoonaa euroa viidelle Euroopan sosiaalirahasto (ESR) ja Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) -operatiiviset ohjelmat Belgiassa, Saksassa, Espanjassa ja Italiassa auttamaan maita, joilla on koronaviruksen hätätilanne ja korjaus REACT-EU. Belgiassa Vallonian toimenpideohjelman muutoksen myötä 64.8 miljoonaa euroa lisätään terveydenhuoltopalveluja ja innovaatioita varten tarkoitettujen lääkinnällisten laitteiden hankintaan.

Rahastolla tuetaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä (pk-yrityksiä) sähköisen kaupankäynnin, kyberturvallisuuden, verkkosivustojen ja verkkokauppojen kehittämisessä sekä alueellista vihreää taloutta energiatehokkuuden, ympäristönsuojelun, älykkäiden kaupunkien ja vähähiilisen energian avulla. julkiset infrastruktuurit. Saksassa, Hessenin osavaltiossa, 55.4 miljoonaa euroa tuetaan terveyteen liittyvää tutkimusinfrastruktuuria, diagnostiikkakapasiteettia ja innovointia yliopistoissa ja muissa tutkimuslaitoksissa sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatioinvestointeja ilmasto- ja kestävän kehityksen aloilla. Tällä muutoksella tuetaan myös pk-yrityksiä ja aloitusrahastoja sijoitusrahaston kautta.

Sachsen-Anhaltissa 75.7 miljoonaa euroa helpottaa pk-yritysten ja instituutioiden yhteistyötä tutkimuksen, kehityksen ja innovoinnin alalla, ja tarjota investointeja ja käyttöpääomaa koronaviruskriisistä kärsineille mikroyrityksille. Lisäksi varat mahdollistavat investoinnit yritysten energiatehokkuuteen, tukevat pk -yritysten digitaalista innovaatiota ja hankkivat digitaalisia laitteita kouluille ja kulttuuri -instituutioille. Italiassa kansallinen toimenpideohjelma '' Sosiaalinen osallisuus '' saa 90 miljoonaa euroa edistääkseen vakavaa aineellista puutetta, kodittomuutta tai äärimmäistä syrjäytymistä kokeneiden ihmisten sosiaalista integroitumista '' Asuminen ensin '' -palvelujen avulla, joissa yhdistyvät välittömän asumisen tarjoaminen mahdollistaviin sosiaalisiin ja työvoimapalveluihin .

Mainos

Espanjassa Castilla y Leónin ESR-toimenpideohjelmaan lisätään 87 miljoonaa euroa itsenäisten ammatinharjoittajien ja työntekijöiden tukemiseksi, joiden työsopimus keskeytettiin tai sitä lyhennettiin kriisin vuoksi. Rahat auttavat myös vakavasti kärsineitä yrityksiä välttämään lomautuksia, etenkin matkailualalla. Lopuksi varoja tarvitaan, jotta keskeiset sosiaalipalvelut voivat jatkaa turvallista toimintaa ja varmistaa koulutuksen jatkuvuus koko pandemian ajan palkkaamalla lisähenkilöstöä.

REACT-EU on osa Seuraava sukupolviEU ja tarjoaa 50.6 miljardin euron lisärahoituksen (käypinä hintoina) koheesiopolitiikan ohjelmille vuosien 2021 ja 2022 aikana. Toimenpiteissä keskitytään tukemaan työmarkkinoiden sietokykyä, työpaikkoja, pk-yrityksiä ja pienituloisia perheitä sekä luomaan tulevaisuuden kannalta perusta vihreät ja digitaaliset siirtymät ja kestävä sosioekonominen elpyminen.

Mainos

Continue Reading

Euroopan komissio

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Saksalle 2.25 miljardin euron ennakkomaksut

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Saksalle 2.25 miljardia euroa ennakkomaksuna, mikä vastaa 9 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Tämä vastaa Saksan elvytys- ja selviytymissuunnitelmassaan pyytämää ennakkomaksua. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Saksan elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden toteuttamisen. Komissio hyväksyy lisämaksut Saksan elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten toteuttamisen perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 25.6 miljardia euroa, joka koostuu kokonaan avustuksista. Maksaminen seuraa NextGenerationEU: n ensimmäisten lainaustoimien viimeaikaista onnistunutta toteuttamista. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 80 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 723.8 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa. Saksan suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä ja vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. Koko lehdistötiedote on saatavilla tätä.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa