Liity verkostomme!

EU

EU: n on osoitettava se tarkoittaa liiketoimintaa noin ei kaupankäynti Thaimaa

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

ce138cec18d6fc972869129f23cdf0480245c2c2James Drew'n lausunto

Kun otetaan huomioon ASEANin kaltaisten ASEANin kauppamahdollisuuksien hyödyntäminen tällä hetkellä EU: n ja Vietnamin välillä äskettäin allekirjoitettu vapaakauppasopimus ja Yhdistyneen kuningaskunnan hallituksen aktiivinen suhtautuminen EU: n ja ASEANin väliseen kauppasopimukseen, voidaan antaa anteeksi usko, että kaikki on myönteistä ASEAN-maiden kanssa käytävissä kauppaneuvotteluissa.

Ei niin - EU: lla on nyt mahdollisuus tarttua nyt osoittamaan Thaimaalle, että sen nykyiset tulokset ihmiskaupasta, demokratian vastaisista ryöstöistä, kalastusalusten ihmisoikeusloukkauksista ja oman perustuslain laatimisesta on täysin mahdotonta hyväksyä - nyt on EU: n aika ottaa paljon tiukempi kanta Thaimaasta tulevaan tuontiin osoittaakseen, että se tarkoittaa liiketoimintaa.

Mainos

Toukokuussa 2014 Thaimaan sotilaallinen haltuunotto merkitsi sitä, että kumppanuus- ja yhteistyösopimus (PCA), joka oli parafoitu tarjoamaan kattava ja kunnianhimoinen kehys EU: n ja Thaimaan suhteille ja avaamaan laajat mahdollisuudet yhteistyön kehittämiseen, ei enää voisi olla EU allekirjoittaa, kunnes demokraattisesti valittu hallitus on paikallaan. Neuvosto antoi päätelmät 23. kesäkuuta 2014 vaatii Thaimaan juntta, kenraali Prayuth Chan-ochan johdolla, palauttamaan pikaisesti kiireellisen laillisen demokraattisen prosessin ja perustuslain uskottavien ja osallistavien vaalien kautta.

Ainakin Euroopan unioni toimi nopeasti rikosoikeudellisilla toimenpiteillä, mutta juntan viimeisimmät yritykset perustuslakiuudistukseen ovat pitkäaikainen uhka, johon on puututtava - Euroopan unionia ja Thaimaa sitoo vahvat ja pitkäaikaiset siteet, jotka vaihtelevat kaupasta, matkailu, investoinnit ja kulttuuri, ihmisten välisiin kontakteihin.

Mutta Chan-okha, vallan tarttuminen ja vannotus järjestyksen palauttamiseen kuuden kuukauden poliittisen myllerryksen jälkeen, toi suhde kriisiin: "Viralliset vierailut Thaimaahan ja Thaimaasta on keskeytetty; EU ja sen jäsenvaltiot eivät allekirjoita kumppanuutta ja yhteistyötä Sopimus Thaimaan kanssa, kunnes demokraattisesti valittu hallitus on paikallaan ", neuvoston päätelmissä todetaan.

Mainos

"Muut sopimukset vaikuttavat tarvittaessa. EU: n jäsenvaltiot ovat jo alkaneet tarkistaa sotilaallista yhteistyötään Thaimaan kanssa."

Kumppanuus- ja yhteistyösopimuksen tarkoituksena oli lisätä yhteistyötä matkailun, työllisyyden, koulutuksen, muuttoliikkeen, liikenteen ja ympäristön alalla sekä mahdollistaa läheisempi poliittinen vuoropuhelu. EU: n ja Thaimaan välillä vaihdettiin tavaroita EU: n tietojen mukaan noin 32 miljardia euroa vuonna 2013.

Neuvosto on lisäksi ilmoittanut, että se seuraa suhteitaan Kaakkois-Aasian kuningaskuntaan ja harkitsee muita mahdollisia toimenpiteitä olosuhteista riippuen.

"Vain varhainen ja uskottava etenemissuunnitelma paluuta perustuslailliseen sääntöön sekä uskottavien ja osallistavien vaalien pitäminen sallivat EU: n jatkuvan tuen", se lisäsi.

Viime vuonna 30. toukokuuta pitämässään puheenvuorossa Prayuth sanoi, että poliittisten ryhmittymien ja uudistusten välinen sovintoprosessi "vie noin vuoden ja yleiset vaalit pidetään vasta sen jälkeen" - tuolloin EU piti tätä mahdottomana hyväksyä, ja tässä me ovat nyt yli vuoden ajan, eikä ole mitään merkkejä uskottavista vaaleista.

Yleisen tullietuusjärjestelmän (GSP) päättyessä 1 yli 2015 6,200 thaimaalaista äyriäistuotetta vetäytyi kaupasta, jota seurasi EU: n Thaimaan keltaiset kortit laittoman kalastuksensa vuoksi punaisen kortin uhalla. ", täydellinen tuontikielto, joka näyttää nyt yhä todennäköisemmältä -" punainen kortti "johtaisi kauppapakotteisiin, jotka estäisivät Thaimaa viemästä thaimaalaisten alusten pyytämiä kaloja EU: hun ja EU: n aluksia kalastamasta Thaimaan vesillä. Punaisella kortilla olisi sekä merkittäviä taloudellisia että maineellisia vaikutuksia Thaimaahan ja sen äyriäisalaan.

Thaimaa on maailman kolmanneksi suurin merenelävien viejä; EU toi Thaimaasta yli 835.5 miljoonan euron arvoisia äyriäisiä vuonna 2012. Mutta äyriäisalaa syytetään endeemisistä ihmisoikeusrikkomuksista katkarapujen "kuorimista" merivalta-aluksiin, joiden miehistönä ovat burmalaiset ja kambodžalaiset uhrit. ihmiskauppaa, joita kohdellaan nykyajan orjina. Näiden alusten pyytämät roskakalat voivat päästä Thaimaan katkaraputiloilla käytettävään kalajauhoon, jolloin tuloksena olevasta katkaravusta tulee osa toimitusketjua, joka on tarkoitettu tuottoisille vientimarkkinoille Aasiassa, Yhdysvalloissa ja Euroopassa.

59% kyselyyn osallistuneista työntekijöistä sanoi nähneensä toisen miehistön jäsenen murhan - Thaimaan kalastusteollisuus on edelleen vahvasti riippuvainen ihmiskaupasta ja pakkotyöstä. Veneen kuljettajien pyrkiessä leikkaamaan kustannuksia työolot ja palkat ovat kärsineet, mikä pakottaa jotkut työnantajat luottamaan rikollisen kaupan verkostoihin työvoimapulan korjaamiseksi. Naapurimaista maahanmuuttajat, jotka haluavat löytää työtä Thaimaasta, joutuvat rikollisverkostojen uhreiksi, heidät petetään kalastusaluksille ja pakotetaan maksamaan ihmiskauppiaille velka.

Korkea edustaja Federica Mogherini totesi 2. huhtikuuta 2015 pitämässään puheessa: "Thaimaan ystävänä ja kumppanina EU toistaa, että oikeusvaltion ja ihmisoikeuksien suojelun ja edistämisen pitäisi tukea Thaimaan demokraattisen hallinnon täydellistä palauttamista."

Mutta kuinka paljon edistystä on tapahtunut kohti "täydellistä palauttamista"? Hallinto ei ole pelkästään peukaloinut EU: n vaatimuksia tähän mennessä, vaan toteuttamalla uudistuksina naamioituja asetuksia junta on pyrkinyt syventämään ja vahvistamaan omaa tyrannilaista hallintoa. Omiin tietoihinsa jätettyinä Prayuth ja hänen kätensä näyttävät omistautuneen siirtämään maata entistä pidemmälle Thaimaan kansalaisten ansaitsemasta demokratiasta - Euroopan oma historia on leimattu sotilaallisten tyrannien vaaroilla, jotka ovat pyyhkäisseet demokratian "kansallisen edun" edelle. . Euroopan on nyt oltava valmis toimimaan rohkeasti. Vahva EU: n kanta auttaisi tukahduttamaan Thaimaan sotahallitsijoiden tavoitteet ja asettamaan samalla Brysselin globaalin demokratian vartijaksi.

Aika lähestyy nopeasti, kun EU, erityisesti korkea edustaja Federica Mogherini ja hänen tiiminsä, testataan todella Thaimaassa - voi vain odottaa ja miettiä, välittääkö EU tarpeeksi huomaa.

Euroopan komissio

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Slovenialle 231 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Slovenialle 231 miljoonaa euroa ennakkomaksuna, mikä vastaa 13 prosenttia maan avustuksista elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) puitteissa. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio sallii lisämaksujen suorittamisen Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 2.5 miljardia euroa, joka koostuu 1.8 miljardista eurosta avustuksia ja 705 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Komissio aikoo vuoden loppuun mennessä kerätä yhteensä 80 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa.

RRF on NextGenerationEU: n ydin, joka tarjoaa 800 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa. Slovenian suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Kypros

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun, mikä vastaa 13 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio hyväksyy lisämaksut Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 1.2 miljardia euroa, ja miljardi euroa on avustuksia ja 1 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 200 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 80 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa.

Kyproksen suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Belgia

EU: n koheesiopolitiikka: Belgia, Saksa, Espanja ja Italia saavat 373 miljoonaa euroa terveys- ja sosiaalipalvelujen, pk -yritysten ja sosiaalisen osallisuuden tukemiseen

Julkaistu

on

Komissio on myöntänyt 373 miljoonaa euroa viidelle Euroopan sosiaalirahasto (ESR) ja Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) -operatiiviset ohjelmat Belgiassa, Saksassa, Espanjassa ja Italiassa auttamaan maita, joilla on koronaviruksen hätätilanne ja korjaus REACT-EU. Belgiassa Vallonian toimenpideohjelman muutoksen myötä 64.8 miljoonaa euroa lisätään terveydenhuoltopalveluja ja innovaatioita varten tarkoitettujen lääkinnällisten laitteiden hankintaan.

Rahastolla tuetaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä (pk-yrityksiä) sähköisen kaupankäynnin, kyberturvallisuuden, verkkosivustojen ja verkkokauppojen kehittämisessä sekä alueellista vihreää taloutta energiatehokkuuden, ympäristönsuojelun, älykkäiden kaupunkien ja vähähiilisen energian avulla. julkiset infrastruktuurit. Saksassa, Hessenin osavaltiossa, 55.4 miljoonaa euroa tuetaan terveyteen liittyvää tutkimusinfrastruktuuria, diagnostiikkakapasiteettia ja innovointia yliopistoissa ja muissa tutkimuslaitoksissa sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatioinvestointeja ilmasto- ja kestävän kehityksen aloilla. Tällä muutoksella tuetaan myös pk-yrityksiä ja aloitusrahastoja sijoitusrahaston kautta.

Sachsen-Anhaltissa 75.7 miljoonaa euroa helpottaa pk-yritysten ja instituutioiden yhteistyötä tutkimuksen, kehityksen ja innovoinnin alalla, ja tarjota investointeja ja käyttöpääomaa koronaviruskriisistä kärsineille mikroyrityksille. Lisäksi varat mahdollistavat investoinnit yritysten energiatehokkuuteen, tukevat pk -yritysten digitaalista innovaatiota ja hankkivat digitaalisia laitteita kouluille ja kulttuuri -instituutioille. Italiassa kansallinen toimenpideohjelma '' Sosiaalinen osallisuus '' saa 90 miljoonaa euroa edistääkseen vakavaa aineellista puutetta, kodittomuutta tai äärimmäistä syrjäytymistä kokeneiden ihmisten sosiaalista integroitumista '' Asuminen ensin '' -palvelujen avulla, joissa yhdistyvät välittömän asumisen tarjoaminen mahdollistaviin sosiaalisiin ja työvoimapalveluihin .

Mainos

Espanjassa Castilla y Leónin ESR-toimenpideohjelmaan lisätään 87 miljoonaa euroa itsenäisten ammatinharjoittajien ja työntekijöiden tukemiseksi, joiden työsopimus keskeytettiin tai sitä lyhennettiin kriisin vuoksi. Rahat auttavat myös vakavasti kärsineitä yrityksiä välttämään lomautuksia, etenkin matkailualalla. Lopuksi varoja tarvitaan, jotta keskeiset sosiaalipalvelut voivat jatkaa turvallista toimintaa ja varmistaa koulutuksen jatkuvuus koko pandemian ajan palkkaamalla lisähenkilöstöä.

REACT-EU on osa Seuraava sukupolviEU ja tarjoaa 50.6 miljardin euron lisärahoituksen (käypinä hintoina) koheesiopolitiikan ohjelmille vuosien 2021 ja 2022 aikana. Toimenpiteissä keskitytään tukemaan työmarkkinoiden sietokykyä, työpaikkoja, pk-yrityksiä ja pienituloisia perheitä sekä luomaan tulevaisuuden kannalta perusta vihreät ja digitaaliset siirtymät ja kestävä sosioekonominen elpyminen.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa