Liity verkostomme!

EU

EU hyväksyy maksaminen € 80 miljoonaa Jordaniaan

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

JordaniaTänään (7 elokuu) Euroopan komission puolesta Euroopan unionin (EU), teki päätöksen tarvittavat maksaminen € 80 miljoonaa Jordanin lainan muodossa. Tämä on toinen ja viimeinen erä € 180m makrotaloudellinen rahoitusapu (UM) ohjelma maan hyväksymä Euroopan parlamentin ja EU: n ministerineuvostolle 18 Joulukuu 2013. Ensimmäisen maksun tämän ohjelman, yhteensä € 100m, pidettiin 10 helmikuu 2015.

Talous- ja rahoitusasioista, verotuksesta ja tulleista vastaava komissaari Pierre Moscovici sanoi: "Jordania on tärkeä kumppani Euroopan unionille, ja olemme sitoutuneet auttamaan Jordanian kansaa selviytymään Lähi-idän vakavien kriisien vaikutuksista Tämänpäiväinen päätös on uusi konkreettinen merkki solidaarisuudestamme. Elämme lupauksemme tukea Jordanian talousuudistuksia kasvun ja työpaikkojen luomisen vauhdittamiseksi. "

Tämä apu tulee täydentämään muita Jordanialle annettavia EU: n tukimuotoja, joihin sisältyy säännöllinen yhteistyö Jordanian uudistustoimissa esimerkiksi energiapolitiikan, työllisyyden ja yksityisen sektorin kehittämisen aloilla sekä Syyrian kriisin alusta lähtien annettu yli 300 miljoonaa euroa. auttaa maata vastaamaan siihen liittyviin humanitaarisiin, kehitykseen ja turvallisuuteen liittyviin tarpeisiin.

Mainos

Tausta

Makrotaloudellinen rahoitusapu on poikkeuksellista EU: n kriisinhallinnan väline EU naapurimaiden kumppanimaiden vakavissa maksutaseen ongelmia. Se täydentää apua Kansainvälisen valuuttarahaston.

Jordanian makrotaloudellisen rahoitusavun ohjelman tarkoituksena on vahvistaa maan valuuttavarantoasemaa ja lievittää sen maksutasetta ja budjettitarpeita, jotka johtuvat alueellisen epävakauden aiheuttamista kielteisistä häiriöistä, mukaan lukien Egyptin kaasutoimitusten keskeytyminen ja Syyrian kriisi. Makrotaloudellisen rahoitusavun ohjelmalla on tarkoitus tukea myös uudistuksia, joilla pyritään vahvistamaan julkisen talouden hallintaa ja verojärjestelmää, lisäämään sosiaalista osallisuutta, parantamaan sijoitusilmastoa, parantamaan energiatehokkuutta ja edistämään taloudellista yhdentymistä EU: hun. Tähän apuun liittyvät yhteisymmärryspöytäkirja Jordanian kanssa ja lainasopimus allekirjoitettiin Brysselissä 18-maaliskuussa 2014.

Mainos

UM lainat rahoitetaan EU lainanoton pääomamarkkinoilla. Varat ovat sitten lainataan samankaltaisia ​​ehdoin edunsaajamaille.

Lisäksi UM, EU kahdenvälistä yhteistyötä Jordan (mukaan lukien € 110m taloudellisen tuen 2014) puitteissa Euroopan naapuruuspolitiikkaa on puuttua monilla eri aloilla, jotka vaihtelevat julkinen varainhoito, tekninen ja ammatillinen koulutus on kestävän hoidon edistäminen energian ja luonnonvarojen.

Tämän päälle, vastauksena Syyrian kriisin, Jordania on saanut yli € 300m humanitaarista ja pitkän aikavälin kehitysavun vuodesta 2012. Tämä tarjoaa kiireellisimpiä tarpeita ja auttaa Jordania täyttämään taakka tarjoamalla koulutusta Syyrian pakolaislasten Jordanian valtion koulujärjestelmässä.

Lisäksi helmikuussa 2015 Euroopan komissio esitteli ensimmäisen kattavan strategian puuttua kriiseihin Syyriassa ja Irakissa, joka kokoaa yhteen aloitteita, jotka mobilisoi € 1 miljardia rahoitusta seuraavan kahden vuoden aikana.

Lisätietoja

Tiedot menneiltä UM, mukaan lukien vuosikertomukset, löytyy täältä

Lisätietoja EU-Jordania yhteistyö

Valtuuskunta Euroopan unionin Jordaniaan

Tiedonanto "Syyrian ja Irakin EU: n aluestrategian elementit sekä Da'esh-uhka"

Euroopan komissio

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Slovenialle 231 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Slovenialle 231 miljoonaa euroa ennakkomaksuna, mikä vastaa 13 prosenttia maan avustuksista elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) puitteissa. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio sallii lisämaksujen suorittamisen Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 2.5 miljardia euroa, joka koostuu 1.8 miljardista eurosta avustuksia ja 705 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Komissio aikoo vuoden loppuun mennessä kerätä yhteensä 80 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa.

RRF on NextGenerationEU: n ydin, joka tarjoaa 800 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa. Slovenian suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Kypros

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun, mikä vastaa 13 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio hyväksyy lisämaksut Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 1.2 miljardia euroa, ja miljardi euroa on avustuksia ja 1 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 200 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 80 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa.

Kyproksen suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Belgia

EU: n koheesiopolitiikka: Belgia, Saksa, Espanja ja Italia saavat 373 miljoonaa euroa terveys- ja sosiaalipalvelujen, pk -yritysten ja sosiaalisen osallisuuden tukemiseen

Julkaistu

on

Komissio on myöntänyt 373 miljoonaa euroa viidelle Euroopan sosiaalirahasto (ESR) ja Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) -operatiiviset ohjelmat Belgiassa, Saksassa, Espanjassa ja Italiassa auttamaan maita, joilla on koronaviruksen hätätilanne ja korjaus REACT-EU. Belgiassa Vallonian toimenpideohjelman muutoksen myötä 64.8 miljoonaa euroa lisätään terveydenhuoltopalveluja ja innovaatioita varten tarkoitettujen lääkinnällisten laitteiden hankintaan.

Rahastolla tuetaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä (pk-yrityksiä) sähköisen kaupankäynnin, kyberturvallisuuden, verkkosivustojen ja verkkokauppojen kehittämisessä sekä alueellista vihreää taloutta energiatehokkuuden, ympäristönsuojelun, älykkäiden kaupunkien ja vähähiilisen energian avulla. julkiset infrastruktuurit. Saksassa, Hessenin osavaltiossa, 55.4 miljoonaa euroa tuetaan terveyteen liittyvää tutkimusinfrastruktuuria, diagnostiikkakapasiteettia ja innovointia yliopistoissa ja muissa tutkimuslaitoksissa sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatioinvestointeja ilmasto- ja kestävän kehityksen aloilla. Tällä muutoksella tuetaan myös pk-yrityksiä ja aloitusrahastoja sijoitusrahaston kautta.

Sachsen-Anhaltissa 75.7 miljoonaa euroa helpottaa pk-yritysten ja instituutioiden yhteistyötä tutkimuksen, kehityksen ja innovoinnin alalla, ja tarjota investointeja ja käyttöpääomaa koronaviruskriisistä kärsineille mikroyrityksille. Lisäksi varat mahdollistavat investoinnit yritysten energiatehokkuuteen, tukevat pk -yritysten digitaalista innovaatiota ja hankkivat digitaalisia laitteita kouluille ja kulttuuri -instituutioille. Italiassa kansallinen toimenpideohjelma '' Sosiaalinen osallisuus '' saa 90 miljoonaa euroa edistääkseen vakavaa aineellista puutetta, kodittomuutta tai äärimmäistä syrjäytymistä kokeneiden ihmisten sosiaalista integroitumista '' Asuminen ensin '' -palvelujen avulla, joissa yhdistyvät välittömän asumisen tarjoaminen mahdollistaviin sosiaalisiin ja työvoimapalveluihin .

Mainos

Espanjassa Castilla y Leónin ESR-toimenpideohjelmaan lisätään 87 miljoonaa euroa itsenäisten ammatinharjoittajien ja työntekijöiden tukemiseksi, joiden työsopimus keskeytettiin tai sitä lyhennettiin kriisin vuoksi. Rahat auttavat myös vakavasti kärsineitä yrityksiä välttämään lomautuksia, etenkin matkailualalla. Lopuksi varoja tarvitaan, jotta keskeiset sosiaalipalvelut voivat jatkaa turvallista toimintaa ja varmistaa koulutuksen jatkuvuus koko pandemian ajan palkkaamalla lisähenkilöstöä.

REACT-EU on osa Seuraava sukupolviEU ja tarjoaa 50.6 miljardin euron lisärahoituksen (käypinä hintoina) koheesiopolitiikan ohjelmille vuosien 2021 ja 2022 aikana. Toimenpiteissä keskitytään tukemaan työmarkkinoiden sietokykyä, työpaikkoja, pk-yrityksiä ja pienituloisia perheitä sekä luomaan tulevaisuuden kannalta perusta vihreät ja digitaaliset siirtymät ja kestävä sosioekonominen elpyminen.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa