Liity verkostomme!

Dalai Lama

Euroopan parlamentti isännöi valokuvanäyttely Dalai Laman elämä

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

dalai-lamaHuomenna (30. kesäkuuta) parlamentin jäsenet Thomas Mann (Saksa, PPE) ja Csaba Sógor (Romania, PPE), Tiibetin kansainvälinen kampanja (ICT), Tiibetin toimisto Brysselissä ja Edustamattomien maiden ja kansojen järjestö (UNPO) yhdessä. järjestää erityistapahtuman Dalai Laman 80. syntymäpäivän kunniaksi Euroopan parlamentissa.  

Näyttely - Viisauden tapoja: Dalai Laman 80. syntymäpäivän kunniaksi - tuodaan esiin Dalai Laman elämän tärkeimmät vaiheet, jotka on omistettu väkivallattomuuden edistämiselle ja joka juhlii vuoropuhelun, sovinnon ja uskontojen välisen harmonian viestiä. Euroopan parlamentissa Brysselissä 30. kesäkuuta - 3. heinäkuuta.

Avajaiset pidetään ASP-rakennuksen 3. kerroksen parvekealueella 30. kesäkuuta klo 18-00. Sen jälkeen se siirretään Euroopan parlamentaarisen yhdistyksen rakennukseen Strasbourgiin. Tapahtuma sekoittaa politiikkaa, ihmisoikeuksia ja rikkaan kulttuuriohjelman, mukaan lukien tiibetiläisen rukous, tiibetiläiset tanssi- ja musiikkiesitykset. Kahden isännän, seremonian avaavien parlamentin jäsenten Thomas Mannin ja Csaba Sógorin lisäksi järjestäjät - Tseten Samdup, Hänen Pyhyytensä Dalai Laman edustaja EU: ssa ja Länsi-Euroopassa sekä Matteo Mecacci, Kansainvälisen Kampanja Tiibetille - tekee johdantolauseita. Lisäksi Euroopan talous- ja sosiaalikomitean puheenjohtaja Henri Malosse pitää avainkokouspuheen.

Mainos

Laajat ryöstöt, mielivaltaiset pidätykset ja pidätykset sekä vankilassa olevien mielenosoittajien kiduttaminen ovat johtaneet Tiibetin ihmisoikeustilanteen heikkenemiseen. 140 tiibetiläistä on itsesyntynyt helmikuusta 2009 lähtien. Tällaista poliittisen mielenosoituksen muotoa ei ole ennen nähty Tiibetin historiassa. Se on selvin esimerkki Tiibetin tilanteen pahenemisesta Kiinan miehityksen aikana.

Koska tänä vuonna on kulunut 40 vuotta EU: n ja Kiinan suhteista ja 17. EU: n ja Kiinan huippukokous alkaa tänään Brysselissä, Euroopan parlamentti osoittaa jatkuvan tukensa Tiibetin tavoitteelle. Tämän näyttelyn isännöinnillä Euroopan parlamentissa on erittäin symbolinen merkitys, koska tämä toimielin on aina ollut eturintamassa taistelussa maailmanlaajuisesti sekä Tiibetin puolesta erityisesti Tiibetin eturyhmän jatkuvan ja sitoutuneen työn kautta.

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa