Liity verkostomme!

Belgia

Lausuma Naton pääsihteeri Jens Stoltenberg alussa Naton puolustusministereiden kokoukset

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Jens StoltenbergHyvää iltapäivää.

"Tänään teemme päätöksiä vahvistaaksemme kollektiivista puolustustamme ja teemme sen, koska Naton on käsiteltävä uutta ja haastavampaa turvallisuusympäristöä.

"Odotan, että kasvatamme edelleen Naton reagointivoimien voimaa ja kykyä, mukaan lukien sen ilma-, meri- ja erikoisjoukkojen komponentit. Odotamme kaikkien näiden joukkojen olevan jopa 40,000 13,000 vahvaa. Tämä on huomattava lisäys edelliseen verrattuna XNUMX armeijan taso.

Mainos

"Parannamme myös ennakkosuunnittelua. Ja nopeutamme poliittista ja sotilaallista päätöksentekoa.

"Tämä antaa meille mahdollisuuden sijoittaa joukkomme niin nopeasti kuin tarvitsemme kriisitilanteissa, samalla kun säilytämme täyden poliittisen valvonnan.

"Tarkastamme myös puolustusinvestointilukuja. Ne osoittavat, että tänä vuonna viiden liittolaisen odotetaan käyttävän puolustuspolitiikkaan vähintään kaksi prosenttia BKT: sta. 2015 liittolaista on lisännyt puolustusmenoja, mutta Naton puolustusinvestointien odotetaan laskevan yhdellä viisi prosenttia vuonna XNUMX.

Mainos

"Joten meidän on tehtävä enemmän puolustusalan investointien lisäämiseksi, kun turvallisuutemme haasteet ovat kasvaneet.

"Meitä ei vedetä asevarusteluun, mutta meidän on pidettävä maamme turvassa.

"Teemme myös läheisempää yhteistyötä kumppaneiden kanssa auttaaksemme naapurustomme vakaana.

"Odotan, että hyväksymme puolustusvalmiuksien kehittämispaketin auttaaksemme Moldovaa parantamaan puolustus- ja turvallisuusinstituutioitaan.

"Huomenna tapaamme Ukrainan puolustusministerin tarkastelemaan maan kohtaamia haasteita. Samalla tarkastelemme myös tukea, jota tarjoamme vahvalle ja itsenäiselle Ukrainalle.

"Tapaamme myös toimivan Afganistanin puolustusministerin keskustellaksemme jatkuvasta tuestamme Afganistanille nyt ja pidemmällä aikavälillä.

"Ja tämän kanssa olen valmis vastaamaan kysymyksiisi."

KYSYMYS: Wall Street Journal. "Maanantaina Yhdysvallat ilmoitti joukosta tukitoimenpiteitä VJTF: lle, ja mietin vain, mitä se antaisi voimalle mahdollisuuden tehdä, mitä se ei olisi kyennyt tekemään. Kuinka tärkeää se on? Mitä eroa sillä on? "

PÄÄSIHTEERI: "Yhdysvaltojen ilmoitus on erittäin arvostettu, ja pidän sitä erittäin myönteisenä, koska se on erittäin tärkeä, ja sihteeri Carterin tällä viikolla tekemä Yhdysvaltojen ilmoitus on erittäin tärkeä, koska se lisää joukkojemme valmiutta ja valmiutta. Sekä se tosiasia, että Yhdysvallat tarjoaa nyt meille keskeiset valmiudet erittäin korkean valmiuden omaavalle yhteiselle työryhmällemme, kärkipääjoukot, esimerkiksi strateginen ilmahissi, ilma-ilma-tankkaus, erityisoperaatiojoukot. Tällä on suuri merkitys korkean valmiuden voimillemme.

"Lisäksi olemme erittäin tyytyväisiä siihen, että Yhdysvallat myös ennakoi raskaan kaluston. Tämä on tärkeää harjoituksissa, useampien harjoitusten tekemisessä Yhdysvaltain joukkojen kanssa, ja mielestäni se, mitä näet nyt, on transatlanttinen yhteinen ponnistus ja päättäväisyys vahvistamisen suhteen. Eurooppalaiset liittolaiset ovat tehostamassa toimintaansa ja toimittaneet johtavia kansakuntia, joten seitsemän eurooppalaista liittolaista on nyt johtavia kansakuntia korkean valmiusjoukon, keihäänkärjen suhteen, ja sitten Yhdysvallat tarjoaa keskeiset valmiudet ja myös Ja kaikki tämä on vahva esimerkki siitä, kuinka Nato sopeutuu vaativampaan turvallisuusympäristöön. "

KYSYMYS: AFP. "Pääsihteeri, sanotte, ettemme aio vetää asekilpailuun. Mutta Venäjä väittää päinvastoin. Venäjä väittää, että raskaiden aseiden ennakkoon sijoittaminen rajoille, NRF: n lisääminen, harjoitukset, nämä ovat provokaatioita ja Nato vetää Venäjää asekilpailuun. Vastauksesi? "

PÄÄSIHTEERI: "Nato on puolustava allianssi. Ja mitä teemme, on puolustava. Ja vastaamme uuteen ja haastavampaan turvallisuusympäristöön. Mutta kaikki, mitä teemme, on puolustavaa, se on oikeasuhteista ja täysin kansainvälisten sitoumuksiemme mukaista.

"Naton on vastattava, kun näemme uusia haasteita, ja olemme nähneet uusia haasteita etelässä, väkivallan, myllerryksen, Irakissa, Syyriassa, Pohjois-Afrikassa, ISIL: ssä. Mutta näemme myös haasteita idästä. Ja mitä Ja luulen, että kun näemme nämä perustavanlaatuiset muutokset Naton ympäröivässä turvallisuusympäristössä, jos emme olisi tehneet mitään, se olisi syy huoleen.

"Pidämme kiinni kansainvälisistä sitoumuksistamme; kunnioitamme asevalvontasopimuksia; pyrimme edelleen yhteistyöhön ja rakentavuuteen Venäjän kanssa. Kaikki Naton liittolaiset ovat yhtä mieltä siitä, että asevalvonta on tärkeää. Emme etsimään uutta asevarustelua, mutta meidän on pidettävä kansamme turvassa ja meidän on sopeuduttava, kun maailma muuttuu.

KYSYMYS: "Onko Yhdysvaltojen ilmoitus raskaiden aseiden asentamisesta Baltian maihin uusi provokaatio ja uusi askel kohti eskaloitumista kohti Venäjää? "

PÄÄSIHTEERI: "Nämä ovat raskaita aseita harjoituksiin. Viime syksynä päätimme lisätä harjoitusten määrää, koska meidän on lisättävä joukkojemme valmiutta ja valmiutta. Olen tyytyväinen Yhdysvaltojen päätökseen sekä laitteiden esikäsittelystä että tärkeiden valmiuksien tarjoamisesta, kuten ilma-ilma-tankkaus, erityisoperaatiojoukot, strateginen lentokuljetus.

"Kuten sanoin, että tämä on puolustavaa, tämä on järkevää ja välttämätöntä vastausta siihen, mitä olemme nähneet Venäjältä pitkään aikaan. Venäjä on vuosien ajan investoinut voimakkaasti puolustukseen, he ovat lisänneet puolustusmenoja monien vuosien ajan, samaan aikaan Naton liittolaiset ovat vähentäneet puolustusmenoja ja ovat suorittaneet monia pikaharjoituksia ja ovat käyttäneet näitä pikaharjoituksia peitteenä esimerkiksi joukkojen siirtämiseksi Krimiin, epävakauttamalla Itä-Ukrainaa ja käyttävät nyt myös ydinretoriaa ja muita ydinharjoituksia kuten osa heidän puolustuksestaan.

"Kaikki tämä luo uuden turvallisuusympäristön, ja siksi vastaamme vastuullisesti, puolustavasti ja teemme edelleen hyvin selväksi, että teemme tämän tasapainoisesti ja pyrimme edelleen vuoropuheluun. Venäjän kanssa, eikä vahvan puolustuksen ja vuoropuhelun välillä ole ristiriitaa. Itse asiassa uskon, että vahva puolustus, ennustettavuus ja avoimuus ovat avainasemassa, jotta meillä on perusta, jotta voimme käydä poliittista vuoropuhelua Venäjän kanssa. "

KYSYMYS: Novaja Gazeta. "Puhuminen vuoropuhelusta Venäjän kanssa - suunnitelmia vuoropuheluun Venäjän kanssa? Nyt se on käytännössä kuivunut, ainakin Naton tasolla. Ehkä käydään kahdenvälistä vuoropuhelua Naton jäsenmaiden ja Moskovan kanssa, mutta Naton välillä ei ole lainkaan vuoropuhelua organisaatio ja Moskova. Molemmat osapuolet sanovat tavallaan puolustavan asennon eivätkä puhu keskenään. Se näyttää vaaralliselta. Suunnitteletko vuoropuhelun aloittamista tai jatkamista? "

PÄÄSIHTEERI: "Haluan ensin korostaa, että se, mitä Venäjä on tehnyt Ukrainassa, ei ole puolustava. Osan liittäminen toiseen maahan ei ole puolustavaa. Se on aggressiota. Ja tämä on ensimmäinen kerta kylmän sodan päättymisen jälkeen, kun yksi Euroopan valtio ottaa tai nappaa osan toisesta maasta. Se ei ole puolustava. Ja Venäjä lähettää edelleen joukkoja, joukkoja ja tarvikkeita Itä-Ukrainaan. Ja horjuttaa Itä-Ukrainaa. Se ei ole puolustava. Joten ei ole epäilystäkään siitä, että Venäjä on vastuussa aggressiivisista toimista Euroopassa. Ja siksi me, Nato, reagoimme puolustavasti. Ja koska pääasiallinen vastuumme on, että olemme edelleen kalliita, kun on kyse kyvystämme suojella ja puolustaa kaikkia liittolaisia ​​kaikilta uhilta.

"Päätimme viime keväänä keskeyttää käytännön yhteistyön Venäjän kanssa, mutta pitää poliittisen vuoropuhelun kanavat avoimina. Ja se on mielestäni erittäin tärkeää. Poliittista vuoropuhelua käydään eri tasoilla myös Naton virkamiesten ja venäläisten kollegoiden välillä. Olen tavannut ulkoministerin Sergei Lavrov kahdesti ja mielestäni on tärkeää, että pidämme nämä poliittisen vuoropuhelun kanavat avoimina ja pidämme myös kanavat sotilaallisesta sotilaalliseen kontaktiin.

"Ja mielestäni tämä on aina tärkeää, mutta varsinkin tilanteissa, joissa jännitteet ovat lisääntyneet ja sotilaallinen toiminta on lisääntynyt rajojen varrella. Mielestäni se on vielä tärkeämpää nyt. Koska meidän on vältettävä, että tapaukset, onnettomuudet, tilanteet menevät hallitsemattomiksi ja aiheuttavat vaarallisia tilanteita .

"Tämä on myös syy siihen, miksi keskitymme hyvin ennustettavuuteen ja avoimuuteen. Naton puolella, kun on kyse sotaharjoituksista. Kutsumme tarkkailijoita ja teemme harjoituksia kansainvälisten sitoumuksiemme mukaisesti. Ja se on myös syy, miksi olemme huolissamme Venäjän toteuttamista pikaharjoituksista, koska ne vähentävät avoimuutta, vähentävät ennustettavuutta ja lisäävät uusia haasteita Euroopassa.

"Joten kyllä ​​meillä on vuoropuhelu, kyllä ​​meidän pitäisi jatkaa vuoropuhelua. Mutta vuoropuhelun on perustuttava kunnioitukseen. Ja yksi tärkeimmistä säännöistä, joihin turvallisuutemme perustuu, on tietysti rajojen kunnioittaminen. Ja tämä on syy miksi meidän on vastattava, kun näemme, että Venäjä ei kunnioita naapureidensa rajoja. "

KYSYMYS: Ukrainan tiedotusvälineet. "Paitsi sotilaalliset reaktiot, lukuun ottamatta keihäänkäräjien valmistelua ja muita asioita, joista olemme olleet pitkään tietoisia. Mitä epäsymmetrisiä tai melko symmetrisiä vastauksia Venäjän hybridisotaan, kuten propagandaa, kuten kansalaisjärjestöjen perustamista, ja korruptoituneet poliitikot, jotka yrittävät tasapainottaa tilannetta Euroopan valtioissa, joissa on venäläisiä vähemmistöjä, joilla on mahdolliset mahdollisuudet osallistua Venäjään. Ehdotatko ja keskusteletko näinä päivinä. Ja toinen kysymys, jos et välitä, hyvin lyhyt. keskustelet Venäjän mahdollisesta osallistumisesta kapinallisiin islamilaisiin toimiin, kuten ISIS, ISIL tai muut erilaiset Irakin valtiot, jotka ovat heti täällä maailmassa. "

PÄÄSIHTEERI: "Voin ottaa viimeisen kysymyksen ensin. Nato on keskeyttänyt kaiken käytännön yhteistyön Venäjän kanssa. Mutta tietysti monet Naton liittolaiset jatkavat vuoropuhelua ja tekevät yhteistyötä Venäjän kanssa eri alueilla. Esimerkiksi liittyen ponnisteluihin, joita yritetään nyt saada aikaan Iranin kanssa ydinaseita koskeva sopimus, myös poliittisiin pyrkimyksiin löytää poliittinen ratkaisu Libyan kriisiin ja myös Syyrian kriisiin. Ja tietysti Venäjä on YK: n turvallisuusneuvoston jäsen. Se on globaali toimija, jossa useat Naton liittolaiset eri tehtävissä ja erilaisissa puitteissa työskentelevät Venäjän kanssa näissä asioissa. Se on tavallaan myös osa vuoropuhelua, jota ei käydä sellaisenaan Naton, vaan Naton eri liittolaisten ja Venäjän välillä.

"Sitten hybridistä. Joten hybridi on yksi asia, johon nyt keskitymme todella ja kehitämme strategiaamme, ja mielestäni meidän on ymmärrettävä, että hybridisota on yhdistelmä sotilaallisia ja ei-sotilaallisia keinoja avoimien ja piilotettujen operaatioiden kanssa. laaja valikoima erilaisia ​​välineitä, joita käytetään hybridisodankäynnissä, ja siksi meillä on oltava kattava vastaus ja työskentelemme myös muiden järjestöjen, esimerkiksi Euroopan unionin, kanssa voidaksemme lisätä kapasiteettiamme ja kykyämme vastustaa hybridisotaa.

"Olemme jo toteuttaneet useita toimenpiteitä, jotka ovat erittäin merkityksellisiä hybridisodan torjunnassa. Lisääntynyt älykkyys, lisääntynyt valvonta, kaikki tilannetietoisuuteen liittyvä asia on avainasemassa, koska yksi hybridisodan haasteista on se, että vastustaja tai (kuulematon) haluaisi tehdä se tavalla, joka antaa meille mahdollisimman vähän varoitusaikaa, mahdollisimman lyhennetyn varoitusajan. Joten älykkyys, valvonta ovat avainasemassa. Erityisoperaatioiden joukot ovat avainasemassa ja kehitämme myös kapasiteettiamme kyberpuolustuksen suhteen. käsittelemme jo useita hybridisodankäyntiin liittyviä seikkoja.Lisäksi sanon, mitä teemme esimerkiksi, kun on kyse puolustusvalmiuksien lisäämisestä, uudistuksista, mahdollistajien sietokyky on myös osa strategiaamme, kun on tarkoitus tehdä maista vähemmän haavoittuvia hybridisotaan. "

Belgia

Ilmastonmuutos teki tappavien tulvien Länsi -Euroopassa vähintään 20% todennäköisemmin - tutkimus

Julkaistu

on

By

Maanvyörymässä talossa nähdään rankkasade, joka aiheutti tulvia Como -järveä ympäröivissä kaupungeissa Pohjois -Italiassa, Lagliassa, Italiassa. REUTERS/Flavio Lo Scalzo

Ilmastonmuutos on tehnyt äärimmäisistä sateistapahtumista, jotka saivat tappavan veden virtauksen Saksan ja Belgian halki viime kuussa, vähintään 20% todennäköisemmin alueella, tiedemiehet sanoivat kirjoittaa Isla Binnie, Reuters.

Sateet pahenivat todennäköisesti myös ilmastonmuutoksen seurauksena. Sadepäivä voi nyt olla alueella jopa 19% voimakkaampi kuin se olisi ollut, jos ilmakehän lämpötila ei olisi noussut 1.2 celsiusastetta (2.16 astetta Fahrenheit) korkeammalle kuin esiteollinen lämpötila, World Weather Attributionin julkaiseman tutkimuksen mukaan ( WWA) tieteellinen yhteenliittymä.

Mainos

"Saamme varmasti enemmän tätä lämpenevässä ilmastossa", sanoi ryhmän johtaja Friederike Otto, ilmastotutkija Oxfordin yliopistosta.

"Äärimmäiset säät ovat tappavia", sanoi Otto ja muistutti ottaneensa kiireellisesti yhteyttä kärsineillä alueilla asuviin perheenjäseniin varmistaakseen, että he olivat turvassa tulvien sattuessa. "Minulle se oli hyvin lähellä kotia."

Äärimmäiset sääilmiöt ovat hallinneet uutisotsikoita viime vuosina, joten tiedemiehet ovat olleet yhä voimakkaammin paineet määrittää tarkasti, kuinka paljon ilmastonmuutos on syyllinen.

Mainos

Pelkästään viime vuoden aikana tutkijat havaitsivat, että lämpeneminen on pahentanut Yhdysvaltojen kuivuutta, tappavaa Kanadan helleaaltoa ja metsäpaloja Siperian arktisella alueella.

Heinäkuun 12. ja 15. päivän sademäärä Euroopan yli aiheutti tulvia, jotka pyyhkäisivät talot ja sähköjohdot pois ja kuolivat yli 200 ihmistä, enimmäkseen Saksassa. Belgiassa kuoli kymmeniä ja tuhannet joutuivat pakenemaan kodeistaan ​​Alankomaissa. Lue lisää.

"Se, että ihmiset menettävät henkensä yhdessä maailman rikkaimmista maista - on todella järkyttävää", sanoi ilmastotutkija Ralf Toumi Grantham -instituutista, Imperial College London, joka ei ollut mukana tutkimuksessa. "Missään ei ole turvallista."

Vaikka vedenpaisumus oli ennennäkemätön, 39 WWA -tutkijaa havaitsi, että paikalliset sademallit ovat hyvin vaihtelevia.

Niinpä he suorittivat analyysinsä laajemmalla alueella, joka ulottui Ranskaan, Saksaan, Belgiaan, Alankomaihin, Luxemburgiin ja Sveitsiin. He käyttivät paikallisia sääennätyksiä ja tietokonesimulaatioita vertaamaan heinäkuun tulvia tapahtumaan, mitä olisi voitu odottaa maailmassa, johon ilmastonmuutos ei vaikuta.

Koska lämpimämpi ilma pitää enemmän kosteutta, kesäsateet tällä alueella ovat nyt 3-19% raskaampia kuin ilman ilmaston lämpenemistä, tutkijat havaitsivat.

Ja itse tapahtuma tapahtui 1.2–9 kertaa - tai 20–800% - todennäköisemmin.

Tämä laaja epävarmuus selittyi osittain historiallisten tietueiden puutteella, WWA selitti, ja pahensi tulvia tuhoamalla laitteita, jotka seurasivat jokien olosuhteita. Lue lisää.

Silti "tutkimus vahvistaa, että globaalilla lämmityksellä on ollut suuri merkitys tulva -katastrofissa", sanoo tutkija Stefan Rahmstorf, Potsdamin ilmastonmuutostutkimuslaitoksen tiedemies ja merentutkija, joka ei ollut mukana tutkimuksessa.

"Tämä vastaa IPCC: n äskettäisen raportin havaintoa, jonka mukaan äärimmäisten sateiden määrä on lisääntynyt maailmanlaajuisesti", hän lisäsi viitaten YK: n ilmastopaneelin tulokset. Lue lisää.

Continue Reading

Belgia

Seitsemän belgialaisen hoitokodin asukasta kuolee COVID-1.621-linjan B.19 puhkeamisen jälkeen

Julkaistu

on

By

Seitsemän Belgiassa sijaitsevan hoitokodin asukasta on kuollut, kun he ovat saaneet koronaviruksen, joka havaittiin ensimmäisen kerran Kolumbiassa, vaikka he olivat täysin rokotettuja, testit suorittanut virologi -tiimi sanoi perjantaina (6. elokuuta), kirjoittaa Sabine Siebold, Reuters.

Virologi-tiimin mukaan asukkaat olivat saaneet tartunnan COVID-1.621-linjasta B.19, joka on peräisin Kolumbiasta ja joka on havaittu viime viikkoina Yhdysvalloissa, mutta tapaukset Euroopassa ovat olleet harvinaisia.

Euroopan tautien ehkäisy- ja valvontakeskus on luetellut linjan B1.621 osana koronaviruksen Kappa -varianttia, mutta ei muunnoksena itsessään.

Mainos

Seitsemän ihmistä, jotka kuolivat hoivakodissa Belgian Zaventemin kaupungissa lähellä Brysseliä, olivat kaikki 80- tai 90 -vuotiaita, ja jotkut heistä olivat jo huonossa fyysisessä kunnossa, kertoi virologi Marc Van Ranst. Leuven, joka teki testejä hoitokodista löydetystä viruksesta.

"Se on huolestuttavaa", Van Ranst sanoi kommentoidessaan sitä, että asukkaat kuolivat huolimatta siitä, että he olivat täysin rokotettuja COVID-19-tautia vastaan.

Toistaiseksi tutkijat eivät tiedä, onko B.1.621 -linja tarttuvampi kuin muut linjat tai koronaviruksen muunnokset, hän sanoi.

Mainos

Belgiassa B.1.621 on tällä hetkellä alle 1% tunnetuista COVID-19-tapauksista, hän sanoi, verrattuna 2% tapauksista Yhdysvalloissa ja enemmän kuin Floridassa.

Van Ranst kertoi Reutersille Zaventemin hoitokodissa 21 asukasta sekä useita henkilökunnan jäseniä. Tartunnan saaneella henkilökunnalla oli vain lieviä oireita.

Van Ranst sanoi, että hallitseva koronaviruksen variantti Belgiassa, jossa on noin 95% tartunnoista, on Delta, joka löydettiin ensimmäisen kerran Intiasta, ja sen jälkeen Alfa, joka oli aiemmin hallitseva Britanniassa.

Lisäkokeita tehdään perjantaina sulkea pois kaikki mahdollisuudet, että hoitokodin asukkaat kuolivat eri viruksen muunnoksesta tai erilaisesta hengityselinsairaudesta, Van Ranst sanoi.

"Se on epätodennäköistä, mutta ei mahdotonta", hän sanoi.

Continue Reading

Belgia

Komissio hyväksyy 14.3 miljoonan euron julkisen tuen tavaraliikenteen siirtämiseksi maanteiltä sisävesiväylille Belgiassa

Julkaistu

on

Euroopan komissio on hyväksynyt EU: n valtiontukisääntöjen mukaisesti 14.3 miljoonan euron tukiohjelman rahtiliikenteen siirtämiseksi maantieliikenteestä sisävesiliikenteeseen Flanderin alueella Belgiassa. Ohjelma, joka kestää tammikuusta 2022 vuoden 2025 loppuun, tarjoaa tukea terminaalioperaattoreille terminaalikeskusten ja käytäväkuljetusten yhteydessä, jotta edunsaajia kannustettaisiin ryhmittämään rahtimäärät, jotka kuljetetaan Belgian flaaminkielisiin satamiin ja sieltä. Tuki muodostuu avustuksena, jonka tarkoituksena on kattaa ylimääräisen käytäväkuljetuksen kustannukset ja edunsaajien kustannukset yhdistämällä tehokkaasti Flanderin satamiin ja sieltä kuljetetut rahtimäärät.

Ylimääräinen edestakainen liikennekäytävä ja rahtimäärien niputtaminen tekevät sisävesiliikenteestä ajankäytöllisempää, halvempaa ja siten houkuttelevampaa ja kilpailukykyisempää rahdinantajille kuin maantiekuljetukset. Komissio katsoi, että toimenpide on tarpeen, jotta rahdinantajille tarjotaan oikeat kannustimet valitsemaan vähemmän saastuttavat liikennemuodot ja samalla vähennetään tieliikenteen ruuhkautumista. Komissio totesi, että sen lisäksi, että toimenpide tukee vihreämpää liikkuvuutta, kuten sisävesiliikennettä, se on oikeasuhteinen ja välttämätön tavoitellun tavoitteen saavuttamiseksi eli liikennemuotojen siirtymisen helpottamiseksi maantieliikenteestä sisävesiliikenteeseen, mutta ei aiheuta kohtuutonta kilpailua. vääristymiä.

Tämän perusteella komissio päätteli, että toimenpide on yhteensopiva erityisesti EU: n valtiontukisääntöjen kanssa Artikla 93 Euroopan unionin toiminnasta tehdyn sopimuksen Lisätietoja on saatavissa komissiosta kilpailun verkkosivusto vuonna julkinen diaariin tapauksen numero SA.60177, kun luottamuksellisuusongelmat on ratkaistu.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa