Liity verkostomme!

Kiina

Kaupunginjohtaja AnShun: Peking on oikea valinta

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

M5JtAkbJPekingin pormestari Wang Anshun, Pekingin vuoden 2022 hintatarjouskomitean puheenjohtaja, puhui tiedotusvälineille tiistaina 2. kesäkuuta Kansainvälisen olympiakomitean (IOC) arviointikomitean maanantaina julkistamasta raportista.

"Raportti on vahvistanut uskomme, että Peking 2022 tarjoaa varmoja pelien toimituksia ja valtavat mahdollisuudet talviurheiluun", Wang sanoi. "Olemme varmoja siitä, että olemme oikealla tiellä vakuuttamaan KOK: n jäsenet siitä, että Peking on oikea valinta onnistuneisiin talviolympialaisiin vuonna 2022."

Wang selitti Pekingin neljä etua pelin isännöimiseksi. Ensinnäkin se on saanut rahoituksen ja täyden tuen hallitukselta. Toiseksi talvipelien järjestäminen on kiinalaisten yhteinen pyrkimys. Kolmanneksi Pekingin vuoden 2008 pelien kokemus ja perintö otetaan täysimääräisesti käyttöön, jotta urheilijoille saadaan paras kokemus. Neljänneksi Pekingillä on runsaasti kokemusta toiminnasta (mukaan lukien olemassa oleva korkean tason ammattilaisten joukko) ja paljon muuta.

Mainos

"Tarjouksellemme on ollut vauhtia, että KOK: n arviointilautakunta on kiittänyt työtämme alueilla, joita pidämme tarjouksemme kannalta keskeisinä, kuten keskittyminen urheilijoihin, kestävyys ja kustannustehokkuus", hän sanoi ja huomautti, että komissio tunnusti Pekingin vuoden 2008 kisojen merkittävän vaikutuksen kaupunkiin ja tarjouksen tarjoajalle mahdollisuuden hyödyntää vuoden 2008 Pekingin ja vuoden 2014 nuorten olympialaisten järjestämisestä Nanjingissa saatuja kokemuksia ja asiantuntemusta. ja hyötyisi vuoden 2022 Pekingin peleistä monilla toiminta-alueilla ”.

Pekingin vuoden 2022 hintatarjouskomitea on varmistanut, että Yanqingin ja Zhangjiakoun alueet, jotka on tarkoitettu ulkoilulajeihin, kuten hiihto, lumilauta ja ampumahiihto, täyttävät Kansainvälisen olympiakomitean lumisateen vaatimukset. "Pekingin meteorologisen toimiston julkaisemiin virallisiin raportteihin sisältyvät tiedot sekä viime vuosikymmenen säätietojen perusteellinen analyysi osoittavat erityisesti, että sääolosuhteet ovat riittävät näillä alueilla sekä talviolympialaisten että paralympialaisten ennustetun ajanjakson ajan. ," hän selitti.

Ottaen huomioon, että Zhangjiakoussa on jo toiminut menestyksekkäästi viisi hiihtokeskusta, pelkästään pelejä varten ei toteuteta muita lumityötoimenpiteitä sen lisäksi, mikä on jo olemassa tai sisällytetty hiihtokeskusten kehittämissuunnitelmaan peleistä riippumatta. Keinotekoinen lumenkäsittelylaitos kattaa kaikki hiihtokeskukset, ja keinotekoisen lumen tekoon tarvittavat vesivarastolammikot ja vedenjakelujärjestelmät ovat jo käytössä, ja lisäksi alueviranomaiset ovat ottaneet käyttöön tiukan vesivarojen kehittämisen arviointijärjestelmän. käyttää, ottaa käyttöön eriytetty veden hinta- ja ekokompensointijärjestelmä ja edistää veden säästämistä ja kohtuullista kehitystä ja käyttöä, jotta saadaan mahdollisimman paljon ekologisia, taloudellisia ja sosiaalisia etuja.

Mainos

Wang sanoi myös, että Pekingin 2022 -hintatarjouskomitea toimii tiiviissä yhteistyössä Pekingin, Yanqingin ja Zhangjiakoun alueiden viranomaisten kanssa varmistaakseen parhaat ympäristöolosuhteet urheilijoille harjoittelemaan ja kilpailemaan vuoden 2022 peleissä. "Saastumisen parantaminen asetettiin etusijalle nämä viranomaiset kauan ennen Peking 2022 -idean syntymistä ”, hän sanoi. "Parannukset ovat todellisia ja ovat tulosta monista konkreettisista toimenpiteistä."

Osana Kiinan 12. viisivuotista kansantalouden ja sosiaalisen kehityksen suunnitelmaa (2011--2015) 468 miljardia dollaria on investoitu vihreän, vähähiilisen talouden luomiseen kiinnittäen erityistä huomiota avainaloihin. Edellä esitetyn mukaisesti Pekingin kunnan ympäristönsuojeluvirasto hyväksyi aiemmin tänä vuonna oikeudellisesti sitovat säännökset ilman pilaantumisen vähentämiseksi, ja se on päättänyt varmistaa, että kaupunki täyttää ilmanlaatua koskevat viralliset standardit vuoteen 2022 mennessä ja erityisesti vähentää PM2.5-pitoisuutta. . Kaupungin viranomaiset aikovat kohdistaa merkittävän osan rahoituksesta ilmansaasteiden käsittelyyn seuraavien viiden vuoden aikana, mikä on lähes 50 miljardia yuania (8.06 miljardia dollaria). "Greenpeacen äskettäin julkistamat tutkimukset ovat paljastaneet yli 13 prosentin laskun PM 2.5: n keskimääräinen taso kaupunkimme ilmassa vuoden 2015 ensimmäisen neljänneksen aikana.

Kaikki nämä tilastot antavat meille varmuuden siitä, että vaikka tehtävää on vielä paljon, siirrymme oikeaan suuntaan ”, hän sanoi. Ilmanlaadun parantaminen ei hyödytä vain pelejä, vaan se on vielä tärkeämpää pitkäaikaisena. aikavälin perintö alueella asuville ihmisille. "Onnistumisen vuoksi Pekingin 2022-pelit olisivat yksi näiden positiivisten muutosten välittömistä edunsaajista", hän väitti. "Olemme noudattaneet KOK: n teknisiä vaatimuksia ja hyödyntäneet täysimääräisesti olympiaperintömme ja runsaasti kokemustamme kansainvälisten tapahtumien järjestämisestä. Samalla olemme tehneet käytännön suunnitelmia kotimaisten ja kansainvälisten asiantuntijoiden sekä urheilijoiden ehdotusten pohjalta ”, Wang kertoi tiedotusvälineille.

Kiina

Liettuan kyberturvallisuusvirasto havaitsee, että kiinalaiset puhelimet vaarantavat henkilötietovuodon

Julkaistu

on

Liettuan kansallisen puolustusministeriön (NKSC) alainen kansallinen kyberturvallisuuskeskus suoritti Liettuassa myytävien kiinalaisten valmistajien Huawei P40 5G, Xiaomi Mi 10T 5G ja OnePlus 8T 5G älykkäiden laitteiden turvallisuustutkimuksen.

”Tämä tutkimus aloitettiin Liettuassa myytävien 5G -mobiililaitteiden ja niiden sisältämien ohjelmistojen turvallisen käytön varmistamiseksi maassamme. On valittu kolme kiinalaista valmistajaa, jotka ovat tarjonneet 5G -mobiililaitteita liettualaisille kuluttajille viime vuodesta lähtien ja joiden kansainvälinen yhteisö on todennut aiheuttavan tiettyjä tietoturvariskejä ”, sanoi puolustusministeri Margiris Abukevičius.

Tutkimuksessa tunnistettiin neljä keskeistä kyberturvallisuusriskiä. Kaksi liittyy valmistajan laitteisiin asennettuihin gadgeteihin, toinen henkilötietojen vuotovaaraan ja toinen sananvapauden mahdollisiin rajoituksiin. Xiaomin laitteessa tunnistettiin kolme riskiä, ​​yksi Huaweissa, eikä OnePlus -mobiililaitteessa havaittu kyberturvallisuushaavoittuvuuksia.

Mainos

Riskiä gadgetien valmistajille

Analysoimalla Huawein 5G-älypuhelinten suorituskykyä tutkijat havaitsivat, että laitteen virallinen sovelluskauppa App App, joka ei löydä käyttäjän pyytämää sovellusta, ohjaa sen automaattisesti kolmannen osapuolen sähköpostiin. myymälät, joissa jotkin gadget -virustentorjuntaohjelmat on luokiteltu haitallisiksi tai viruksiksi tartunnan saaneiksi. Tutkijat ovat myös pitäneet kyberturvariskejä Xiaomin Mi Browser -laitteella. Se ei käytä vain vakiomuotoista Google Analytics -moduulia muissa selaimissa, vaan myös kiinalaista anturitietoa, joka kerää ja lähettää säännöllisesti jopa 61 parametritietoa käyttäjän puhelimessa suoritetuista toiminnoista.

”Mielestämme tämä on todella tarpeetonta tietoa käyttäjien toiminnoista. Se, että nämä runsaat tilastotiedot lähetetään ja tallennetaan salatulla kanavalla Xiaomi -palvelimille kolmansissa maissa, joissa yleistä tietosuoja -asetusta ei sovelleta, on myös riski ”, sanoi tohtori Tautvydas Bakšys.

Mainos

Sananvapauden rajoitukset

Analysoimalla Xiaomi -laitteen suorituskykyä tutkijat havaitsivat, että sillä oli tekniset valmiudet sensuroida siihen ladattu sisältö. Jopa useat puhelimen valmistajan gadgetit, mukaan lukien Mi -selain, saavat ajoittain valmistajan estettyjä avainsanaluetteloita. Kun laite havaitsee, että lähetettävä sisältö sisältää sanoja luettelossa, se estää sisällön automaattisesti.

Tutkimuksen aikaan luettelo sisälsi 449 kiinalaista merkkiä sisältävää avainsanaa tai avainsanaryhmää, kuten "Vapaa Tiibet", "Amerikan ääni", "Demokraattinen liike" "Longing Taiwan Independence" ja paljon muuta.

"Havaitsimme, että sisällönsuodatustoiminto oli poistettu käytöstä Liettuassa myytäviltä Xiaomi -puhelimilta eikä suorittanut sisällön sensuuria, mutta luettelot lähetettiin säännöllisesti. Laitteella on tekniset valmiudet aktivoida tämä suodatustoiminto etäkäytössä milloin tahansa ilman käyttäjän tietämistä ja Aloitamme ladatun sisällön analysoinnin. Emme sulje pois sitä mahdollisuutta, että estettyjen sanojen luettelo voidaan koota paitsi kiinaksi myös latinalaisin kirjaimin ”, Bakšys lisäsi.

Henkilötietojen vuotamisen vaara

Henkilötietojen vuotovaara on tunnistettu Xiaomi -laitteessa, kun käyttäjä päättää käyttää Xiaomi Cloud -palvelua Xiaomi -laitteessa. Palvelun aktivoimiseksi laitteelta lähetetään salattu tekstiviestin rekisteröintiviesti, jota ei tallenneta muualle myöhemmin. "Tutkijat eivät pystyneet lukemaan tämän salatun viestin sisältöä, joten emme voi kertoa, mitä tietoja laite lähetti. Tämä automaattinen viestien lähettäminen ja niiden sisällön piilottaminen valmistajan toimesta uhkaa käyttäjän henkilökohtaisten tietojen turvallisuutta tietoja, koska hänen tietämättään tuntemattoman sisällön tietoja voidaan kerätä ja lähettää kolmansien maiden palvelimille ", Bakšys lisäsi.

Liettua on jo kärsinyt Kiinan rancorista; elokuussa Peking vaati, että se kutsuu suurlähettiläänsä takaisin, kun se on perustanut Taiwaniin edustuston, joka väittää, että Taiwan (Kiinan tasavalta) on osa Kiinaa (Kiinan kansantasavalta).

Continue Reading

Kiina

Kilpailu: EU, Yhdysvallat ja Kiinan kansantasavalta osallistuivat viidenteen maailmanlaajuiseen merenkulun sääntelyhuippukokoukseen

Julkaistu

on

EU: n, Yhdysvaltojen ja Kiinan kansantasavallan korkeat virkamiehet osallistuivat 7. syyskuuta viidenteen maailmanlaajuiseen merenkulkualan sääntelyhuippukokoukseen. Osallistujia olivat kilpailun ja merenkulkuviranomaisten edustajat, jotka ovat vastuussa kansainvälisen linjaliikenteen sääntelystä maailman suurimmilla linjaliikennekaistoilla.

Huippukokouksessa käsiteltiin alakohtaista kehitystä koronaviruspandemian alkamisen jälkeen, mukaan lukien kansainvälisen konttikuljetusalan kohtaamat haasteet ja merenkulun toimitusketjujen laajemmat kysymykset. Osallistujat olivat yhtä mieltä siitä, että pandemia esitti varustamoiden, satamien ja logistiikkapalvelujen toimijoille poikkeuksellisia haasteita reiteillä EU: hun ja EU: sta sekä muualla maailmassa.

He vaihtoivat näkemyksiä lainkäyttöalueidensa toteuttamista toimista sekä tulevaisuuden näkymistä ja näkymistä, mukaan lukien mahdolliset toimet toimialan kestävyyden lisäämiseksi. Huippukokous järjestetään kahden vuoden välein ja se on foorumi kolmen viranomaisen välisen yhteistyön edistämiseksi. Seuraava huippukokous pidetään vuonna 2023 Kiinassa.

Mainos

Continue Reading

Kiina

Uudistetaan joustavampi YK -järjestelmä Taiwanin kanssa

Julkaistu

on

Yli 200 miljoonan tartunnan ja yli 4 miljoonan kuoleman ja laskemisen jälkeen COVID-19-pandemia on riehunut ympäri maailmaa. Tämä on luonut syvästi tuhoisan sosioekonomisen vaikutuksen yhteenliitettyyn maailmaan ilman, että käytännössä maita säästyy. Pandemia on häirinnyt maailmanlaajuista kauppaa, pahentanut köyhyyttä, vaikeuttanut koulutusta ja vaarantanut sukupuolten tasa -arvon. kirjoittaa Jaushieh Joseph Wu, ulkoministeri, Kiinan tasavalta (Taiwan) (kuvassa alla).

Kun monet maat varautuvat toiseen viruksen piikkiin erittäin tarttuvan Delta -muunnelman innoittamana, maailma odottaa Yhdistyneiden Kansakuntien (YK) tehostavan kokonaisvaltaisia ​​toimia kriisin ratkaisemiseksi, paremman elpymisen varmistamiseksi ja kestävän rakentamisen varmistamiseksi. Tämä on pelottava tehtävä, joka vaatii kaikki kädet kannella. Maailmanlaajuisen elimen on aika toivottaa Taiwan, arvokas ja kelvollinen kumppani, joka on valmis auttamaan.  

Viime kuukausien aikana Taiwan, kuten monet muut maat, on käsitellyt COVID-19-tapausten nousua lähes vuoden menestyksen jälkeen viruksen hillitsemisessä. Siitä huolimatta se otti tilanteen hallintaan ja tuli entistä valmiimmaksi työskentelemään liittolaisten ja kumppanien kanssa pandemian aiheuttamien haasteiden ratkaisemiseksi. Taiwanin tehokas vastaus pandemiaan, sen nopea kapasiteetin laajentaminen vastaamaan maailmanlaajuista toimitusketjun kysyntää ja sen merkittävä apu kumppanimaille ympäri maailmaa osoittavat, että Taiwanilla ei ole pakottavia syitä toimia rakentavassa roolissa YK -järjestelmä.

Mainos

Kuitenkin Kiinan kansantasavallan (Kiinan) painostuksen alaisena YK ja sen erikoisjärjestöt hylkäävät edelleen Taiwanin vedoten vuoden 1971 YK: n yleiskokouksen päätöslauselmaan 2758 (XXVI) tämän poissulkemisen oikeusperustaksi. Mutta päätöslauselman kieli on kristallinkirkas: siinä käsitellään vain Kiinan edustusta YK: ssa; ei mainita Kiinan väitettä Taiwanin suvereniteetista, eikä se valtuuta Kiinaa edustamaan Taiwania YK -järjestelmässä. Tosiasia on, että Kiina ei ole koskaan hallinnoinut Taiwania. Tämä on todellisuus ja status quo Taiwanin salmen molemmin puolin. Taiwanin kansaa voi edustaa kansainvälisellä näyttämöllä vain heidän kansansa valitsema hallitus. Vertaamalla päätöslauselman kielen väärin Pekingin "yhden Kiinan periaatteeseen", Kiina pakottaa mielivaltaisesti poliittiset näkemyksensä YK: lle.

Absurdi ei lopu tähän. Tämä poissulkeminen estää myös Taiwanin kansalaisyhteiskunnan osallistumisen. Taiwanilaisten passinhaltijoilta evätään pääsy YK: n tiloihin sekä kiertueille että kokouksille, kun taas taiwanilaiset toimittajat eivät voi saada akkreditointia kattamaan YK: n tapahtumat. Ainoa syy tähän syrjivään kohteluun on heidän kansalaisuutensa. Taiwanin kansalaisyhteiskunnan jäsenten estäminen YK: sta torjuu monenvälisyyden ihanteen, rikkoo YK: n perusperiaatteita ihmisoikeuksien ja perusvapauksien kunnioittamisen edistämisestä ja vaikeuttaa YK: n yleisiä pyrkimyksiä.

Taiwan on avustanut kumppanimaita ympäri maailmaa kuuden vuosikymmenen ajan. YK: n toimintaohjelman 2030 hyväksymisen jälkeen se on keskittynyt auttamaan kumppaneita saavuttamaan kestävän kehityksen tavoitteet ja viime aikoina osallistumaan pandemianvastaisiin toimiin ja toipumiseen. Samaan aikaan Taiwan on kotona saavuttanut tavoitteensa muun muassa sukupuolten tasa-arvon, puhtaan veden ja sanitaation sekä hyvän terveyden ja hyvinvoinnin osalta. Innovatiiviset, yhteisöpohjaiset ratkaisumme hyödyntävät julkisen ja yksityisen sektorin kumppanuuksia koko yhteiskunnan hyväksi.

Mainos

- Maailman onnellisuusraportti 2021, julkaissut Sustainable Development Solutions Network, sijoitti Taiwanin onnellisimmaksi Itä -Aasiassa ja 24. sijalle maailmassa. Sijoitus osoittaa, miten maan ihmiset suhtautuvat saamaansa sosiaaliseen tukeen, ja heijastaa suurelta osin maan kestävän kehityksen tavoitteiden täytäntöönpanoa. Taiwan on valmis välittämään kokemuksensa ja työskentelemään maailmanlaajuisten kumppaneidensa kanssa rakentaakseen paremman ja kestävämmän tulevaisuuden kaikille.

Samaan aikaan, kun maailma kuulee ilmastonmuutosta koskevia toimia ja hiilidioksidipäästöjen saavuttamista vuoteen 2050 mennessä, Taiwan suunnittelee aktiivisesti etenemissuunnitelmaa kohti tavoitetta ja on laatinut erityislainsäädäntöä tämän prosessin helpottamiseksi. Ilmastonmuutos ei tunne rajoja, ja yhteiset ponnistelut ovat välttämättömiä, jos haluamme kestävän tulevaisuuden. Taiwan tietää tämän ja pyrkii parhaisiin tapoihin muuttaa hiilidioksidin vähentämisen haasteet uusiksi mahdollisuuksiksi.

YK: n pääsihteeri António Guterres korosti tämän vuoden kesäkuussa antamassaan valavalassa, että COVID-19-pandemia on paljastanut yhteisen haavoittuvuutemme ja yhteytemme. Hän sanoi, että YK, valtiot ja ihmiset, joita se palvelee, voivat hyötyä vain muiden tuomisesta pöytään.

Kumppanien kieltäminen, joilla on kyky osallistua, on moraalinen ja aineellinen menetys maailmalle, kun pyrimme toipumaan paremmin yhdessä. Taiwan on hyvä voima. Nyt on aika tuoda Taiwan pöytään ja antaa Taiwanin auttaa.

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa