Liity verkostomme!

EU

Eurooppa-päivä 9. toukokuuta: Schulz ja Mogherini osallistuvat kansalaisten vuoropuheluun Milanon EXPO-messuilla ja avaavat EU-paviljongin

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

schulz_mogherini9. toukokuuta 2015 Euroopan unioni juhlii Eurooppa-päivää jäsenvaltioissaan ja ympäri maailmaa. Tilaisuuden kunniaksi Euroopan parlamentin puheenjohtaja Martin Schulz ja unionin ulkoasioiden ja turvallisuuspolitiikan korkea edustaja / komission varapuheenjohtaja Federica Mogherini avaavat Milanon EXPO-paviljongin ja vaihtavat näkemyksiä yli 1 000 kansalaiset kuulemaan heidän ideoitaan ja näkemyksiään EU: sta.

Tämän kansalaisvuoropuhelun aikana presidentti Schulz ja HRVP Mogherini vaihtavat opiskelijoiden ja EXPO-vierailijoiden kanssa näkemyksiä Euroopan unionista, sen kestävyyspolitiikasta ja Euroopan roolista maailmassa.

Euroopan parlamentin puhemies Martin Schulz sanoi: "Kestävyys joko elintarviketuotannossa, luonnonvarojen käytössä tai julkisessa taloudessa on Euroopan unionin toiminnan keskeinen tavoite. Kestävyydellä ei ole vain taloudellista merkitystä, vaan se on olennainen periaate maailmanlaajuisen ja sukupolvien välisen solidaarisuuden varmistamiseksi. En voinut ajatella parempia puitteita ja parempaa tapaa juhlia Euroopan päivää kuin käydä kansalaisten kanssa vuoropuhelua kestävän kehityksen teemasta Milanon EXPO-messuilla. heidän näkemyksiään, ideoitaan ja ehdotuksiaan siitä, miten EU voi tehostaa toimiaan oikeudenmukaisemman ja kestävämmän maailman luomiseksi kaikille. "

Mainos

HRVP Federica Mogherini sanoi: "Expo Milan 2015 on loistava tilaisuus osallistua julkiseen keskusteluun joistakin aikamme kiireellisimmistä globaaleista haasteista. Rauhallinen kestävä kehitys, tasapuolisuus ja laatu elintarvikejärjestelmässä sekä tietysti sukupuolten tasa-arvo ja elintarvikkeiden hävittäminen köyhyys on asioita, joissa EU on ja sen on pysyttävä yhteydessä kansalaisiinsa, kansalaisyhteiskuntaan ja kansainvälisiin järjestöihin.Euroopan päivän viettäminen kansalaisten vuoropuhelulla Milanon Expo-messuilla on hieno tapa jatkaa tätä matkaa uusimalla yhteisen toimintaamme alkuperäinen inspiraatio. Eurooppalainen projekti: jakamalla perusarvot ja edut rauhan, kehityksen ja todellisen edistymisen rakentamiseksi sekä ihmisoikeuksien edistämiseksi yhdessä. "

Schumanin julistuksen vuosipäivän kunniaksi järjestetyn lippujen nostamisen jälkeen EU-hymnillä Euroopan parlamentin puheenjohtaja Martin Schulz, korkea edustaja / varapuheenjohtaja Federica Mogherini ja noin 1,000 kansalaista kokoontuvat keskustelemaan siitä, miten EU: n tulisi näyttää tulevaisuudessa, miten se voi kohdata kestävyyden haasteet ja sen roolin kansainvälisellä areenalla.

Keskustelua johtaa RaiNews24: n johtaja Monica Maggioni. Kansalaiset voivat keskustella henkilökohtaisesti tai lähettää kommentteja Twitter-hashtagilla #EUdialogues.

Mainos

Kansalaisvuoropuhelun jälkeen presidentti Schulz ja korkea edustaja / varapuheenjohtaja Mogherini avaavat virallisesti EU: n paviljongin.

RAI lähettää tapahtuman ja lähettää sen uudelleen EbS klo 11 Keski-Euroopan aikaa, ja sen jälkeen seuraa valokuvamahdollisuus ja julkilausumat EU-paviljongissa.

Tausta

Käsite Kansalaisten Dialogues perustuu "kaupungintalon kokousten" tai paikallisten foorumien malliin, jonka aikana poliitikot kuuntelevat kansalaisia ​​ja keskustelevat niistä politiikasta ja päätöksistä.

Torstaina 30. huhtikuuta 2015 Euroopan parlamentti hyväksyi päätöslauselma Milanon EXPO: n teemoista, joissa hahmoteltiin useita toimia, jotka EU: n ja sen jäsenvaltioiden on toteutettava aliravitsemuksen torjumiseksi ja kaikkien oikeuksien saamiseksi ruokaan.

Lisätietoja

Euroopan komissio

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Slovenialle 231 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Slovenialle 231 miljoonaa euroa ennakkomaksuna, mikä vastaa 13 prosenttia maan avustuksista elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) puitteissa. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio sallii lisämaksujen suorittamisen Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 2.5 miljardia euroa, joka koostuu 1.8 miljardista eurosta avustuksia ja 705 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Komissio aikoo vuoden loppuun mennessä kerätä yhteensä 80 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa.

RRF on NextGenerationEU: n ydin, joka tarjoaa 800 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa. Slovenian suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Kypros

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun, mikä vastaa 13 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio hyväksyy lisämaksut Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 1.2 miljardia euroa, ja miljardi euroa on avustuksia ja 1 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 200 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 80 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa.

Kyproksen suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Belgia

EU: n koheesiopolitiikka: Belgia, Saksa, Espanja ja Italia saavat 373 miljoonaa euroa terveys- ja sosiaalipalvelujen, pk -yritysten ja sosiaalisen osallisuuden tukemiseen

Julkaistu

on

Komissio on myöntänyt 373 miljoonaa euroa viidelle Euroopan sosiaalirahasto (ESR) ja Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) -operatiiviset ohjelmat Belgiassa, Saksassa, Espanjassa ja Italiassa auttamaan maita, joilla on koronaviruksen hätätilanne ja korjaus REACT-EU. Belgiassa Vallonian toimenpideohjelman muutoksen myötä 64.8 miljoonaa euroa lisätään terveydenhuoltopalveluja ja innovaatioita varten tarkoitettujen lääkinnällisten laitteiden hankintaan.

Rahastolla tuetaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä (pk-yrityksiä) sähköisen kaupankäynnin, kyberturvallisuuden, verkkosivustojen ja verkkokauppojen kehittämisessä sekä alueellista vihreää taloutta energiatehokkuuden, ympäristönsuojelun, älykkäiden kaupunkien ja vähähiilisen energian avulla. julkiset infrastruktuurit. Saksassa, Hessenin osavaltiossa, 55.4 miljoonaa euroa tuetaan terveyteen liittyvää tutkimusinfrastruktuuria, diagnostiikkakapasiteettia ja innovointia yliopistoissa ja muissa tutkimuslaitoksissa sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatioinvestointeja ilmasto- ja kestävän kehityksen aloilla. Tällä muutoksella tuetaan myös pk-yrityksiä ja aloitusrahastoja sijoitusrahaston kautta.

Sachsen-Anhaltissa 75.7 miljoonaa euroa helpottaa pk-yritysten ja instituutioiden yhteistyötä tutkimuksen, kehityksen ja innovoinnin alalla, ja tarjota investointeja ja käyttöpääomaa koronaviruskriisistä kärsineille mikroyrityksille. Lisäksi varat mahdollistavat investoinnit yritysten energiatehokkuuteen, tukevat pk -yritysten digitaalista innovaatiota ja hankkivat digitaalisia laitteita kouluille ja kulttuuri -instituutioille. Italiassa kansallinen toimenpideohjelma '' Sosiaalinen osallisuus '' saa 90 miljoonaa euroa edistääkseen vakavaa aineellista puutetta, kodittomuutta tai äärimmäistä syrjäytymistä kokeneiden ihmisten sosiaalista integroitumista '' Asuminen ensin '' -palvelujen avulla, joissa yhdistyvät välittömän asumisen tarjoaminen mahdollistaviin sosiaalisiin ja työvoimapalveluihin .

Mainos

Espanjassa Castilla y Leónin ESR-toimenpideohjelmaan lisätään 87 miljoonaa euroa itsenäisten ammatinharjoittajien ja työntekijöiden tukemiseksi, joiden työsopimus keskeytettiin tai sitä lyhennettiin kriisin vuoksi. Rahat auttavat myös vakavasti kärsineitä yrityksiä välttämään lomautuksia, etenkin matkailualalla. Lopuksi varoja tarvitaan, jotta keskeiset sosiaalipalvelut voivat jatkaa turvallista toimintaa ja varmistaa koulutuksen jatkuvuus koko pandemian ajan palkkaamalla lisähenkilöstöä.

REACT-EU on osa Seuraava sukupolviEU ja tarjoaa 50.6 miljardin euron lisärahoituksen (käypinä hintoina) koheesiopolitiikan ohjelmille vuosien 2021 ja 2022 aikana. Toimenpiteissä keskitytään tukemaan työmarkkinoiden sietokykyä, työpaikkoja, pk-yrityksiä ja pienituloisia perheitä sekä luomaan tulevaisuuden kannalta perusta vihreät ja digitaaliset siirtymät ja kestävä sosioekonominen elpyminen.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa