Liity verkostomme!

EU

EU: n varoja Lähi-idän: Keskustelu Strasbourgin vahvistaa suurten häiriöiden tuki palestiinalaisille

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

photo_1379789741344-1-HDEuroopan unioni myöntää Palestiinalle 300 miljoonaa euroa vuodessa koulutukseen, terveydenhuoltoon ja työpaikkoihin, mutta kaikki nämä varat eivät saavu määränpäähänsä EU: n virkamiesten mukaan, jotka puhuivat keskiviikkona (29. huhtikuuta) Strasbourgissa EU: n varoista käytävän keskustelun aikana. Lähi-idässä, Euroopan parlamentin suhteista Israeliin vastaavassa valtuuskunnassa.

Euroopan komission kehitysyksikön Michael Dohertyn mukaan EU jatkaa palkkojen maksamista työntekijöille, jotka eivät todellisuudessa toimi lainkaan, vahvistaen Luxemburgissa sijaitsevan EU: n valvontakeskuksen tilintarkastustuomioistuimen joulukuussa 2013 antaman raportin. paljastaa suuret häiriöt Palestiinan itsehallinnolle myönnetyn EU: n taloudellisen tuen hallinnassa ja vaatia rahoitusmekanismin vakavaa uudistamista.

"Puhumme usean miljoonan euron hankkeita, katso osan varoista menee henkilöille, jotka todellisuudessa ei pitäisi saada euroa", sanoi Italian MEP Fulvio Martusciello, joka johtaa puhetta EP-Israel valtuuskunnan kokouksen aikana.

Mainos

"Tällaisia ​​pohdintoja paitsi Euroopan komission edustaja, myös valtuuskunnan kanssa pidetyssä kokouksessa puuttunut Euroopan tilintarkastustuomioistuimen jäsen Hans Gustaf Wessberg", EPP: n kansanedustaja painotti.

'' Rahaa siirrämme on peräisin Euroopan kansalaisten ja tästä syystä meidän täytyy toimia tarkasti ohjaus heitä, '' Martusciello päätökseen.

Sen 2013 raportissa EU tilintarkastustuomioistuin paljasti, että koska 2007 "huomattava määrä" palestiinalaishallinnon virkamiesten Gazassa ovat saaneet palkat osittain rahoitetaan EU tuki-vaikka ne "eivät tule toimimaan, koska poliittinen tilanne Gazassa. "

Mainos

Tuomioistuin arvosteli myös ilman mitään ehtoja EU: n avun palestiinalaishallinnolle, lähestymistapaa, joka vähentää mahdollisuuksia vipuvaikutus EU ajaa enemmän uudistuksia palestiinalaishallinnolle.

Tuomioistuin totesi myös, että EU: n kiinnittänyt riittävästi huomiota korvattavuutta varat se antoi palestiinalaishallinnolle. On syytä uskoa, että EU: n taloudellinen tuki on mahdollistanut palestiinalaishallintoa käyttämään omaa yleisestä talousarviosta tukea terroristien tai rikollisen toiminnan.

Palestiinalaishallinto, esimerkiksi kohdistaa merkittävän osan budjetistaan ​​palkan ja palestiinalaisvankien tuomittu terrorismiin liittyvistä rikoksista.

Nämä palkat ovat jopa viisi kertaa korkeampi kuin keskipalkka Länsirannalla. Vangit saavat myös suuria avustuksia palestiinalaishallinnolle. Mukaan Israelin ulkoministeriön vuonna 2012 Palestiinan

Viranomaisen maksut tuomituille terroristeille Israelin vankiloissa ja kuolleiden terroristien perheille (mukaan lukien itsemurhapommittajat) muodostivat yhdessä yli 16% vuotuisista ulkomaisista lahjoituksista ja avustuksista Palestiinan itsehallinnon talousarvioon. Viime vuonna Palestiinan vankien ministeri ilmoitti, että nykyisille tai entisille vangeille osoitetaan 30 miljoonaa euroa vuonna 2014.

Koska 1994 Oslon sopimuksen, joka loi palestiinalaishallinto, EU on tarjonnut taloudellista tukea palestiinalaishallinnolle auttaa etukäteen oikeudenmukainen ja kestävä rauha palestiinalaisten ja israelilaisten välillä. EU on nykyään suurin lahjoittaja palestiinalaishallinnolle, joka perustuu pääasiassa ulkomaisia ​​lahjoituksia.

Euroopan lainsäätäjät velvollisuutena on varmistaa, että EU: n varoja ei käytetä muuhun kuin jaloa tarkoitukseen, johon ne on tarkoitettu, ja kanavoida terroristijärjestöille.

Kypros

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun, mikä vastaa 13 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio hyväksyy lisämaksut Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 1.2 miljardia euroa, ja miljardi euroa on avustuksia ja 1 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 200 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 80 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa.

Kyproksen suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Belgia

EU: n koheesiopolitiikka: Belgia, Saksa, Espanja ja Italia saavat 373 miljoonaa euroa terveys- ja sosiaalipalvelujen, pk -yritysten ja sosiaalisen osallisuuden tukemiseen

Julkaistu

on

Komissio on myöntänyt 373 miljoonaa euroa viidelle Euroopan sosiaalirahasto (ESR) ja Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) -operatiiviset ohjelmat Belgiassa, Saksassa, Espanjassa ja Italiassa auttamaan maita, joilla on koronaviruksen hätätilanne ja korjaus REACT-EU. Belgiassa Vallonian toimenpideohjelman muutoksen myötä 64.8 miljoonaa euroa lisätään terveydenhuoltopalveluja ja innovaatioita varten tarkoitettujen lääkinnällisten laitteiden hankintaan.

Rahastolla tuetaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä (pk-yrityksiä) sähköisen kaupankäynnin, kyberturvallisuuden, verkkosivustojen ja verkkokauppojen kehittämisessä sekä alueellista vihreää taloutta energiatehokkuuden, ympäristönsuojelun, älykkäiden kaupunkien ja vähähiilisen energian avulla. julkiset infrastruktuurit. Saksassa, Hessenin osavaltiossa, 55.4 miljoonaa euroa tuetaan terveyteen liittyvää tutkimusinfrastruktuuria, diagnostiikkakapasiteettia ja innovointia yliopistoissa ja muissa tutkimuslaitoksissa sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatioinvestointeja ilmasto- ja kestävän kehityksen aloilla. Tällä muutoksella tuetaan myös pk-yrityksiä ja aloitusrahastoja sijoitusrahaston kautta.

Sachsen-Anhaltissa 75.7 miljoonaa euroa helpottaa pk-yritysten ja instituutioiden yhteistyötä tutkimuksen, kehityksen ja innovoinnin alalla, ja tarjota investointeja ja käyttöpääomaa koronaviruskriisistä kärsineille mikroyrityksille. Lisäksi varat mahdollistavat investoinnit yritysten energiatehokkuuteen, tukevat pk -yritysten digitaalista innovaatiota ja hankkivat digitaalisia laitteita kouluille ja kulttuuri -instituutioille. Italiassa kansallinen toimenpideohjelma '' Sosiaalinen osallisuus '' saa 90 miljoonaa euroa edistääkseen vakavaa aineellista puutetta, kodittomuutta tai äärimmäistä syrjäytymistä kokeneiden ihmisten sosiaalista integroitumista '' Asuminen ensin '' -palvelujen avulla, joissa yhdistyvät välittömän asumisen tarjoaminen mahdollistaviin sosiaalisiin ja työvoimapalveluihin .

Mainos

Espanjassa Castilla y Leónin ESR-toimenpideohjelmaan lisätään 87 miljoonaa euroa itsenäisten ammatinharjoittajien ja työntekijöiden tukemiseksi, joiden työsopimus keskeytettiin tai sitä lyhennettiin kriisin vuoksi. Rahat auttavat myös vakavasti kärsineitä yrityksiä välttämään lomautuksia, etenkin matkailualalla. Lopuksi varoja tarvitaan, jotta keskeiset sosiaalipalvelut voivat jatkaa turvallista toimintaa ja varmistaa koulutuksen jatkuvuus koko pandemian ajan palkkaamalla lisähenkilöstöä.

REACT-EU on osa Seuraava sukupolviEU ja tarjoaa 50.6 miljardin euron lisärahoituksen (käypinä hintoina) koheesiopolitiikan ohjelmille vuosien 2021 ja 2022 aikana. Toimenpiteissä keskitytään tukemaan työmarkkinoiden sietokykyä, työpaikkoja, pk-yrityksiä ja pienituloisia perheitä sekä luomaan tulevaisuuden kannalta perusta vihreät ja digitaaliset siirtymät ja kestävä sosioekonominen elpyminen.

Mainos

Continue Reading

Euroopan komissio

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Saksalle 2.25 miljardin euron ennakkomaksut

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Saksalle 2.25 miljardia euroa ennakkomaksuna, mikä vastaa 9 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Tämä vastaa Saksan elvytys- ja selviytymissuunnitelmassaan pyytämää ennakkomaksua. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Saksan elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden toteuttamisen. Komissio hyväksyy lisämaksut Saksan elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten toteuttamisen perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 25.6 miljardia euroa, joka koostuu kokonaan avustuksista. Maksaminen seuraa NextGenerationEU: n ensimmäisten lainaustoimien viimeaikaista onnistunutta toteuttamista. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 80 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 723.8 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa. Saksan suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä ja vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. Koko lehdistötiedote on saatavilla tätä.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa