Liity verkostomme!

Varustellun artikla

Nazarbajev: Facing kovia haasteita

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

photo_39430

Nursultan Nazarbajevin laajasti odotettu uudelleenvalinta Kazakstanissa ei ollut yllätys, vaan vain vahvisti Nazarbajevin johtajuuden jatkuvuutta ja hänen asemaansa "kansan isänä". Tämä uusi toimeksianto eroaa kuitenkin suurelta osin hänen edellisestä pitkästä hallitsemistaan ​​- poliittiset uudistukset on luvattu ja odotetaan laajalti olevan tärkein tavoite. Ajatus liberaalista valtiosta on ilmassa. Olisiko se merkittävä saavutus ja lopullinen johtopäätös sellaisen poliitikon uralle, joka otti jäsenyytensä Neuvostoliiton kommunistisen puolueen politbyroon "täysjäseneksi" vuonna 1990?

Nazarbajevin (74) elämässä on ollut monia dramaattisia käänteitä, mutta hän on osoittanut huomattavaa kykyä nousta ylemmille paikoille, mikä on edellyttänyt poikkeuksellista kykyä muutokseen ja sopeutumiseen. Kommunistisesta menneisyydestään korkeimman neuvoston puheenjohtajana ja Kazakstanin SSR: n ensimmäisenä varustelijana hän on johtanut maansa muuttumiseen liberaaliksi talousmalliksi, jonka tavoitteena on nyt tuoda kansansa entistä kohti perustuslakiuudistusta siirtymän tukemiseksi. vallasta presidentiltä Majilis-parlamentille.

Mainos

Tämä skenaario on todennäköinen, kun Nazarbajev tarjoaa Kazakstanille uuden pelastussuunnitelman, voittaa uudet haasteet ja monipuolistaa taloutta päästäen maailman kehittyneimpiin maihin ja rikkomalla Neuvostoliiton luonnonvaroista riippuvaisen perinnön. Tämä vaalikampanjan osa on ratkaisevan tärkeä uudistusten tulevaisuuden kannalta, ja öljypitoinen Kazakstan on toistaiseksi osoittanut riippuvuutta raaka-aineiden viennistä. Talouden monipuolistaminen liittyy suoraan maan nykyaikaistamiseen, ja sen tavoitteena on pyrkiä toteuttamaan yhteistyössä EU: n ulkoisten toimijoiden kanssa.

Nazarbajev ymmärtää, että läheisemmät suhteet EU: hun ovat syvä tarve sekä teknologian että poliittisten uudistusten nykyaikaistamisen toteuttamiseen - lokakuun 2014 Brysselin vierailu vahvisti hänen päättäväisyytensä käynnistää 20. tammikuuta käynnistetty tehostettu kumppanuus. 2015.

EU: n aloitteesta uudella yhteistyötasolla pyritään tiiviimpään kauppaan ja investointeihin, palveluihin ja sosiaaliseen kehitykseen, mutta myös auttamaan poliittisessa uudistuksessa, jolla varmistetaan kaikkien muiden yritysten menestys. Euroopan parlamentti on useaan otteeseen todennut, että syvemmän yhteistyön edut riippuvat täysin poliittisista uudistuksista, jotka on toteutettava "käsi kädessä" taloudellisen yhdentymisen kanssa.

Mainos

Vaaliohjelman mukaan nämä parlamentin jäsenten toiveet yhtyvät Nazarbajevin tahtoon, joka lupaa perustuslakiuudistuksen, mikä merkitsee vallan jakamista presidentiltä parlamentille ja hallitukselle "Kazakstanin perinteiden mukaisesti".

Tämän prosessin taustalla oleva Kazakstanin kansallinen elementti on olennainen osa poliittista prosessia, joka on halukas irtautumaan Ukrainan tapahtumista tai arabikeväästä, jossa intohimon pyörremyrsky toi kuoleman, tragedian ja tuhon, joka vaatii paljon vaivaa ja aikaa. parantaa.

Poliittisten uudistusten tulevaisuus on myös perinteisen Kazakstanin monikulttuurisessa elämäntavassa - toistaiseksi se on ollut ainoa maa Neuvostoliiton jälkeisessä tilassa, joka on välttänyt nationalismin ja etnisen puhdistuksen kauhut. Itse monikulttuurisuuden mallina Nazarbajev presidenttinä puhuu sekä kazakkia että venäjää puhuessaan äänestäjilleen korostaen kunnioitustaan ​​maan suurimmalle vähemmistölle, nimittäin venäläisille (noin 25%).

Vaikka mutkikulttuurisuuden saavutukset Kazakstanissa heikentävät terrorismin ja fundamentalismin uhkia, ulkoiset vaarat ovat edelleen yleisiä, ja Irakin ja Levantin islamilaisen valtion (ISIL) ja Yhdysvaltojen kasvavat voimat vetävät joukkonsa pois Afganistanista.

Yleisesti ottaen Lähi-idän ja Keski-Aasian tilanne on edelleen vaikea: Taleban, Hizb-ut-Tahrir ja Uzbekistanin islamilaiset liikkeet myötävaikuttavat Kazakstanin äänestäjien tukemaan sekularismia ja suvaitsevaisuutta.

Kazakstanin arojen rauhan säilyttäminen on kuitenkin yhä vaikeampaa ja vaatii poliittisen luokan ja kansalaisyhteiskunnan huomattavia ponnisteluja, jotka tarvitsevat virkistystä presidentti Nazarbajevin lupaamana. Seuraavat 100 presidentinpäivää ovat odotettuja, eikä vain Kazakstanissa, koska alueen johtavan maan uudistamisella ja demokratisoitumisella on valtava vaikutus Keski-Aasian ja sen ulkopuolella olevien kansalaisten tulevaan kehitykseen.

liiketoiminta

Onko loisto kuluttanut aktivistien investointeja?

Julkaistu

on

Muutamat viimeaikaiset tapaukset viittaavat siihen, että vuorovesi saattaa vihdoin kääntyä aktivistien investointien puoleen, mikä viime aikoihin asti näytti siltä kuin siitä olisi tullut vakiintunut osa liike-elämää. Vaikka aktivistien sijoittajien hallussa olevien varojen arvo on saattanut olla nousussa viime vuosina (Isossa-Britanniassa luku kasvoi 43% vuosina 2017--2019 saavuttaakseen $ 5.8 miljardia), kampanjoiden määrä väheni 30% syyskuuhun 2020 edeltävänä vuonna. Tietysti tämä keskeyttäminen voidaan osittain selittää käynnissä olevan koronaviruspandemian laskeumalla, mutta se, että yhä useampi näytelmä näyttää putoavan kuuroille korville, voi olla merkki synkemmästä pitkästä pitkän aikavälin näkymät aktivistisekoittajille eteenpäin.

Viimeisin tapaus on peräisin Englannista, jossa St James's Place (SJP) -rahastoon kohdistettiin yritti aktivistien väliintuloa PrimeStone Capitalin viime kuussa. Ostettuaan 1.2 prosentin osuuden yrityksestä rahasto lähetti avoin kirje SJP: n hallitukselle, joka haastaa heidän viimeaikaisen kokemuksensa ja vaatii kohdennettuja parannuksia. PrimeStone-manifestin viillon tai omaperäisyyden puute merkitsi kuitenkin sitä, että SJP pyyhkäisi sen suhteellisen helposti pois, eikä sen osakekurssiin ollut juurikaan vaikutusta. Kampanjan kauhistuttava luonne ja tulos ovat osoitus viime vuosien kasvavasta trendistä - ja sellaisesta, joka voitaisiin asettaa voimakkaammaksi Covid-19: n jälkeisessä yhteiskunnassa.

PrimeStone ei pysty inspiroimaan

Mainos

PrimeStone-leikki sai aktivistisijoittajien suosiman perinteisen muodon; hankittuaan vähemmistöosuuden SJP: stä, rahasto yritti joustaa lihaksiaan korostamalla nykyisen hallituksen havaitut puutteet 11 sivun ohjuksessa. Kirjeessä yksilöitiin muun muassa yrityksen paisunut yritysrakenne (yli 120 osastopäällikkö palkanlaskennassa), Aasian etujen merkitseminen ja osakekurssien heikkeneminen (osakkeet ovat laskenut 7% vuodesta 2016). He tunnistivat myöskallista kulttuuria”SJP: n takahuoneessa ja teki epäedullisia vertailuja muihin menestyviin alustayrityksiin, kuten AJ Bell ja Integrafin.

Vaikka joillakin kritiikoilla oli pätevyyselementtejä, yksikään niistä ei ollut erityisen uutta - eivätkä ne maalanneet täydellistä kuvaa. Itse asiassa useilla kolmansilla osapuolilla on tule puolustukseen SJP: n hallituksesta ja huomautti, että yrityksen laskusuhdanteen rinnastaminen AJ Bellin kaltaisten etujen nousuun on epäoikeudenmukaista ja liian yksinkertaista ja että kohtuullisempiin kosketuskiviin, kuten Brewin Dolphin tai Rathbones, asetettu SJP pitää omaa huomattavan hyvin.

PrimeStonen kehotukset SJP: n suurista menoista saattavat pitää vettä, mutta he eivät tunnusta, että suuri osa tästä panoksesta oli väistämätöntä, koska yritys joutui noudattamaan sääntelymuutoksia ja alistui tulojen vastatuuleen, jota se ei voi valvoa. Vaikuttava suorituskyky kilpailijoitaan vastaan ​​vahvistaa, että yritys on käsitellyt pandemian pahentamia toimialakohtaisia ​​asioita, joita PrimeStone ei yksinään ole täysin tunnustanut tai käsitellyt.

Mainos

URW: lle on tulossa hetkellinen äänestys

Kyseessä on samanlainen tarina kanavan toisella puolella, jossa ranskalainen miljardööri Xavier Niel ja liikemies Léon Bressler ovat keränneet 5%: n osuuden kansainvälisestä kauppakeskusoperaattorista Unibail-Rodamco-Westfieldistä (URW) ja ottavat käyttöön anglosaksisen aktivistin sijoittajan taktiikat URW: n turvaamiseksi. hallituksen istuimet itselleen ja työnnä URW riskialttiiksi strategiaksi nostaakseen osakkeensa hintaa lyhyellä aikavälillä.

On selvää, että kuten useimmat vähittäiskaupan yritykset, URW tarvitsee uuden strategian pandemian aiheuttaman taantuman torjumiseksi, erityisesti kun otetaan huomioon sen suhteellisen korkea velka (yli 27 miljardia euroa). Tätä varten URW: n hallitus toivoo voivansa käynnistää RESET-projekti, jonka pääomankorotus on 3.5 miljardia euroa, jotta voidaan säilyttää yhtiön hyvä sijoitusluokan luottoluokitus ja varmistaa jatkuva pääsy kaikille tärkeille luottomarkkinoille samalla vähennettäessä vähitellen ostoskeskustoimintaa.

Niel ja Bressler haluavat kuitenkin luopua 3.5 miljardin euron pääoman korotuksesta yrityksen Yhdysvaltain salkun - kokoelman arvostettujen kauppakeskusten - myynnin hyväksi. todistettu vastustaa muuttuvaa vähittäisympäristöä - maksaa velat. Aktivistisijoittajien suunnitelmaa vastustavat monet kolmannet osapuolet, kuten Proxinvest että Lasi Lewis, jälkimmäisen kutsumalla sitä "liian riskialttiiksi gambitiksi". Ottaen huomioon, että luottoluokituslaitoksella Moody'silla on ennusti 18 kuukauden vuokratulojen lasku, joka todennäköisesti kärsii kauppakeskuksista - ja on jopa edennyt varoittamaan, että RESET-aloitteen pääomankorotuksen toteuttamatta jättäminen voi johtaa URW-luokituksen heikentymiseen - näyttää todennäköiseltä, että Niel ja Bressler tavoitteet torjutaan 10. marraskuutath osakkeenomistajien kokouksessa samalla tavalla kuin PrimeStone on ollut.

Pitkän aikavälin kasvu lyhyellä aikavälillä

Muualla näyttää olevan myös Twitterin toimitusjohtaja Jack Dorsey voittaa korkean profiilin aktivistisijoittajan Elliott Managementin yritys syrjäyttää hänet roolistaan. Vaikka äskettäinen valiokunnan kokous suostui joihinkin Elliottin vaatimuksiin, kuten hallituksen toimikausien lyhentäminen kolmesta vuodesta yhteen, se päätti julistaa uskollisuutensa toimitusjohtajalle, joka oli valvonut osakkeenomistajien kokonaistuottoja. 19% ennen Elliottin osallistumista sosiaalisen median behemothiin aiemmin tänä vuonna.

Voisiko olla, että aktivistisijoittajat menettävät painoarvonsa muualla markkinoilla toteutettujen epätyypillisten innoittamattomien kampanjoiden ja koko sektorin taantumisen rinnalla? Jo pitkään he ovat kiinnittäneet huomiota hankkeisiinsa räikeiden kiusausten ja rohkeiden ennusteiden avulla, mutta näyttää siltä, ​​että niin yritykset kuin osakkeenomistajatkin ovat saamassa kiinni siitä, että heidän lähestymistapansa takana on usein kohtalokkaita puutteita. Nimittäin keskittyminen osakekurssin lyhytaikaiseen inflaatioon pitkäaikaisen vakauden vahingoksi paljastuu, kun se on vastuutonta uhkapeliä - ja epävakaassa Covid-jälkeisessä taloudessa kohtuullinen varovaisuus on todennäköisesti arvostettu välittömän yläpuolelle. voittoa kasvavan säännöllisyyden myötä.

Continue Reading

Kiina

Voisiko digitaalinen Renminbi korjata Kiinan haavoittuvuuden globaalille rahoitusjärjestelmälle?

Julkaistu

on

Kansainvälistä rahoitusjärjestelmää hallitsee Yhdysvallat. Washington on usein käyttänyt vaikutusvaltaansa kansainvälisessä rahoitusjärjestelmässä edistääkseen taloudellisia ja geopoliittisia etujaan taloudellisten pakotteiden avulla. Kun Yhdysvaltojen ja Kiinan välinen vastakkainasettelu siirtyy kaupan ja tekniikan ulkopuolelle, se, kuinka USA: n ja Kiinan välinen kilpailu esiintyy kansainvälisen rahoituksen uudessa vaiheessa, on maailman huolestuttava asia.

Kiina on työskennellyt keskuspankin digitaalisen valuutan (CBDC) parissa vuodesta 2014 lähtien ja tehostanut pyrkimyksiään kansainvälistää Renminbi.

Pinnalta näyttää siltä, ​​että CBDC on kotikäyttöön, mutta CBDC yksinkertaistaa rajat ylittäviä liiketoimia. Maa on pitkään ollut tyytymätön Yhdysvaltain dollarin (USD) jatkuvaan asemaan globaalina varantovaluuttana ja on sitoutunut laajentamaan valuuttansa ulottuvuutta.

Mainos

Sillä on jopa aloite nimetä kansainvälisen kaupan luottot renminbissä (RMB) dollareiden sijaan. Belt and Road Initiative on nähnyt Kiinan myöntävän yli biljoonaa dollaria ulkomaisia ​​lainoja.

Pangoal Institution China ja Center for New Inclusive Asia Malaysian äskettäin järjestämässä globaalissa online-seminaarissa asiantuntijat Kiinasta, Venäjältä, Euroopasta ja Yhdysvalloista keskustelivat asiasta ja keskustelivat siitä.

Yksi keskeisistä puhujista oli Ali Amirliravi, toimitusjohtaja ja perustaja LGR Global  ja sen luoja Silk Road -kolikko digitaalinen valuutta.

Mainos
LG A Globalin toimitusjohtaja ja perustaja Ali Amirliravi

LG A Globalin toimitusjohtaja ja perustaja Ali Amirliravi

Hän käsitteli Kiinan haavoittuvuutta globaalille rahoitusjärjestelmälle ja sanoi:

”Tämä on erittäin mielenkiintoinen kysymys, koska on otettava huomioon monia tekijöitä. Aluksi mielestäni voi olla hyödyllistä määritellä erityisesti Kiinan haavoittuvuudet. Puhumme täällä kansainvälisestä rahoituksesta (se on hyvin monimutkainen ja poliittisesti varautunut järjestelmä), ja toisen maailmansodan jälkeen avaruutta ovat hallinneet enemmän tai vähemmän Yhdysvaltojen edut. Näemme tämän maailmanlaajuisessa määräävässä asemassa, jota Yhdysvaltain dollari on pitänyt viimeisten 70 vuoden aikana. Näemme, että Washington on toteuttanut askeleet varmistaakseen, että dollari toimii maailmanlaajuisena varantovaluuttana - erityisesti sellaisilla teollisuudenaloilla kuin maailmanlaajuinen öljekauppa. Viime aikoihin asti oli luultavasti vaikea edes kuvitella globaalia rahoitusjärjestelmää, jota Yhdysvaltojen dollari ei tukenut suoraan.

Tämän maailmanlaajuisen riippuvuuden ansiosta Yhdysvaltain poliittiselle koneelle annettiin merkittävä valta käyttää kansainvälistä rahoitusta. Paras todiste siitä löytyy todennäköisesti niiden taloudellisten pakotteiden historiasta, jotka Yhdysvallat on säätänyt tiettyjä valtioita vastaan ​​- joiden vaikutukset voivat olla tuhoisia. Lyhyesti sanottuna se on epäsymmetrinen voimadynamiikka, jossa Yhdysvallat on rakentanut merkittävän neuvotteluedun muihin maihin nähden.

Sano näin: kun maailmanlaajuinen talousjärjestelmä rakennetaan vastaamaan tietyn valtion kotivaluuttaa, on helppo nähdä, kuinka kyseinen valtio kykenisi räätälöimään tiettyjä politiikkoja ja edistämään käyttäytymistä, joka edistäisi heidän omia geopoliittisia etujaan - tämä on ollut Amerikan todellisuus viime vuosikymmeninä.

Mutta asiat muuttuvat. Teknologian kehitys, poliittiset suhteet kehittyvät, ja kansainvälinen kauppa ja rahavirrat kasvavat ja kasvavat edelleen - mukaan lukien enemmän ihmisiä, maita ja yrityksiä kuin koskaan ennen. Kaikki nämä tekijät (taloudelliset, poliittiset, teknologiset, yhteiskunnalliset) muokkaavat kansainvälisen järjestyksen todellisuutta, ja olemme nyt paikassa, jossa vakava keskustelu Yhdysvaltain dollarin korvaamisesta on perusteltua - siksi olen innoissani ole täällä puhumassa tästä asiasta tänään, on todella aika keskustella.

Joten nyt, kun olemme asettaneet kohtauksen, käsittelemme kysymystä: voisiko digitaalisen Renminbi-järjestelmän luominen korjata haavoittuvuutta ja epäsymmetriaa, jota Kiina käsittelee kansainvälisessä rahoituksessa? En todellakaan usko, että tämä on yksinkertainen kyllä ​​tai ei vastaus, itse asiassa mielestäni on arvokasta tarkastella kysymystä, jolla on laaja kehitysnäkymä lähivuosina.

 

LYHYTAIKAINEN

Lyhyestä aikavälistä lähtien asetetaan kysymys näin: Onko digitaalisella renminbillä merkittävä vaikutus kansainvälisesti heti julkaisun jälkeen. Vastaus on mielestäni ei, ja siihen on muutama syy. Tarkastellaan ensinnäkin liikkeeseenlaskijan, Kiinan keskuspankin, aikomusta. Raportit osoittavat, että DRMB-hankkeen ensisijainen painopiste on kotimainen, Kiinan hallitus haluaa haastaa yksityisen sektorin digitaaliset maksutavat, kuten AliPay jne., Ja saada laajempi väestö tottumaan ajatukseen, että keskuspankin liikkeeseen laskemat digitaaliset valuutat käyttävät suurinta osaa taloudelliset liiketoimet maassa. Yksinkertaisesti sanottuna DRMB: n käynnistämisen ensimmäisen vaiheen laajuus on liian pieni ja kotimaassa keskittynyt vaikuttamaan suoraan kansainväliseen järjestelmään - DRMB: tä ei vain ole tarpeeksi liikkeessä maailmanlaajuisesti.

Lyhyellä aikavälillä on otettava huomioon toinen asia: vapaaehtoinen hyväksyminen. Vaikka DRMB-projektin ensimmäinen vaihe olisikin keskittynyt kansainvälisesti ja olisi sitoutunut lyödä valtavia määriä digitaalista valuuttaa, kansainvälinen vaikutus vaatii kansainvälistä käyttöä - mikä tarkoittaa, että muiden maiden on vapaaehtoisesti hyväksyttävä ja tuettava hanketta alkuvaiheessa. Kuinka todennäköistä tämä tapahtuu? No, se on vähän sekalaukku, olemme nähneet Kiinan ja joidenkin Keski-Aasian maiden sekä Etelä-Korean ja Venäjän välillä alkavan ilmestyä muutamia sopimuksia, joissa hahmotellaan tulevaisuuden puitteet DRMB: n hyväksymiselle ja kaupalle, mutta niitä ei ole ei ole vielä liikaa paikoillaan. Ja se on vain se: ennen kuin DRMB: llä voi olla kansainvälisiä vaikutuksia, kansainvälisen pääsyn ja hyväksynnän on oltava laajaa, enkä näe sitä lyhyellä aikavälillä.

 

KESKIAIKAINEN

Siirrytään väliarviointiin. Joten kuvittele, että DRMB: n vaihe 1 on valmis ja meillä on Kiinassa yksityishenkilöitä ja yrityksiä hyväksymässä, kauppaa ja kauppaa sillä. Miltä vaihe 2 näyttää? Luulen, että alamme nähdä Kiinan laajentavan DRMB-hanketta ja sisällyttävän sen kansainvälisiin kehitys- ja infrastruktuurihankkeisiinsa. Jos tarkastelemme Belt and Road Initiativen soveltamisalaa ja Kiinan sitoumuksia ja keskitymme kehitykseen ja investointeihin Keski-Aasiassa, Euroopassa ja osissa Afrikkaa, on selvää, että DRMB: n käyttöä voidaan edistää ja kannustaa kansainvälisesti.

Hieno esimerkki on Silkkitien alueen muodostama ryhmä maita (noin 70 maata). Kiina osallistuu täällä oleviin infrastruktuurihankkeisiin, mutta se edistää myös alueen kaupan lisääntymistä - ja se tarkoittaa paljon rahaa, joka kulkee yli rajojen. Tämä on itse asiassa alue, johon yritykseni LGR Crypto Bank keskittyy - tavoitteemme on tehdä rajatylittävät maksut ja kaupan rahoitus avoimeksi, nopeasti ja turvallisesti - ja alueella, jolla on yli 70 eri valuuttaa ja uskomattoman erilaiset vaatimustenmukaisuusvaatimukset, tämä on ei aina helppo tehtävä.

Juuri tässä mielestäni DRMB voisi lisätä paljon arvoa - selvittääkseen rajat ylittävän rahaliikenteen ja monimutkaisten kaupan rahoitustoimien aiheuttaman sekaannuksen ja peittävyyden. Uskon, että yksi tapa, jolla DRMB: tä markkinoidaan Kiinan kauppa- ja kehityskumppaneille, on tapa lisätä avoimuutta ja nopeutta monimutkaisissa liiketoimissa ja kansainvälisissä siirroissa. Nämä ovat todellisia ongelmia etenkin monen hyödykekaupan alalla, ja ne voivat aiheuttaa vakavia viivästyksiä ja liiketoiminnan keskeytyksiä - Jos Kiinan hallitus pystyy osoittamaan, että DRMB: n hyväksyminen käsittelee näitä asioita, luulen, että näemme todellista innokkuutta markkinoida.

At LGR Global, tutkimme, mallinnamme ja suunnittelemme jo omia rahaliikenne- ja kaupan rahoitusalustojamme toimimaan sopusoinnussa digitaalisten valuuttojen kanssa, etenkin oman Silk Road Coin ja Digital Renminbi -sovelluksen kanssa - olemme valmiita tarjoamaan asiakkaillemme luokan parhaita rahoitusvaihtoehtoja heti koska ne ovat saatavilla.

Kansainvälisen näyttämön osalta luulen, että Kiina käyttää BRI: tä todistusaineistona DRMB: lle todellisessa kaupassa. Tällöin he alkavat kehittää DRMB-hyväksyntäverkostoa Silk Road -maiden yli ja voivat osoittaa onnistuneita infrastruktuurihankkeita todisteena Digital Renminbi -yrityksen menestyksestä. Jos tämä vaihe suoritetaan kunnolla, luulen, että se luo erittäin hyvän perustan DRMB-hyväksynnälle, johon voidaan rakentaa ja laajentaa maailmanlaajuisesti. Seuraava askel olisi todennäköisesti Eurooppa - tämä on jotain luonnollista jatkoa Silkkitien alueelle, ja se liittyy myös EU: n ja Kiinan välisen lisääntyneen kaupan todellisuuteen. On tärkeää huomata, että jos tarkastelemme kaikkia euroalueen muodostavia kotimaisia ​​talouksia yhdessä, se on maailman suurin tuoja / viejä - se olisi uskomaton mahdollisuus Kiinalle tuoda kansainvälistä huomiota DRMB: hen ja todistaa sen valmiuksia lännessä.

 

Pitkän aikavälin

Pitkällä aikavälillä uskon, että DRMB: llä on mahdollista saavuttaa korkea kansainvälinen vetovoima ja saavuttaa jonkinlainen maailmanlaajuinen hyväksyntä. Jälleen, se kaikki riippuu Kiinan hallituksen onnistumisesta tehdä adoptiotapa aikaisemmissa vaiheissa. Keskuspankin digitaalisten valuuttojen arvoehdotukset ovat hyvin selkeät (lisääntynyt liikenopeus, parempi läpinäkyvyys, vähemmän välittäjiä, vähemmän viivästyksiä jne.), Ja Kiina ei todellakaan ole ainoa, joka kehittää tällaista omaisuutta. Tällä hetkellä Kiina on kuitenkin johtava johtaja, ja jos ne pystyvät toteuttamaan laajennussuunnitelman ilman liian monta asiaa matkan varrella, tämä etumatka voi vaikeuttaa muiden valtion tarjousten kiinni saamista. Ehkä ei kuitenkaan.

Voi olla, että pitkällä aikavälillä kaikilla valtioilla on suvereeni digitaalinen valuutta - ja tämä herättää kysymyksen: Onko digitaalisten valuuttojen aikakaudella edelleen tarvetta globaalille varantovaluutalle? En ole varma. Mikä olisi varantovaluutan lisäarvo, kun keskuspankin digitaalisilla valuutoilla voitaisiin käydä vaivattomasti välitöntä toimitusaikaa? Ehkä varantovaluutoista tulee yksinkertaisesti vanhentuneen rahoitusjärjestelmän jäänne.

Pitkällä aikavälillä voidaan kuvitella kaksi skenaariota, joissa DRMB voisi lievittää Kiinan haavoittuvuutta kansainvälisessä rahoitusjärjestelmässä:

  • DRMB: stä tulee uusi maailman varantovaluutta
  • Maailman varantovaluutan käsite vanhentuu ja uusi talousjärjestys toimii valtion tukemilla digitaalisilla valuutoilla, jotka toimivat ilman hierarkiaa.

Mitä tapahtuu, uskon, että olemme globaalin rahoituksen suuren muutoksen kärjessä. Ei ole epäilystäkään siitä, että digitaalisilla valuutoilla, erityisesti keskuspankin digitaalisilla valuutoilla, on valtava rooli uuden taloudellisen paradigman määrittelyssä. Uskon, että Kiina tekee suuria liikkeitä johtaessaan pakkausta tässä asiassa, ja tiedän sen LGR Global Odotamme innolla DRMB: n käyttöönottoa, jossa voimme optimoida ja nopeuttaa edelleen asiakkaillemme tarjoamiamme rahaliikenteen ja kaupan rahoituksen ratkaisuja.

 

 

Continue Reading

varustellun

CAS-päätös herättää epäilyksiä Rodchenkovin todistajista

Julkaistu

on

Sportin välitystuomioistuin (CAS) pääsi otsikoihin urheilumaailmassa vuoden XNUMX jälkeen kaatuminen Elinikäiset kiellot, jotka asetettiin kolmelle venäläiselle ampumahiihtäjälle väitetyistä väärinkäytöksistä vuoden 2014 talviolympialaisissa Sotšissa, Venäjällä. Vaikka kaksi urheilijaa - Yana Romanova ja Olga Vilukhina - vapautettiin kaikista syytteistä riittämättömien todisteiden perusteella, Olga Zaitseva menetetty hänen henkilökohtainen vetoomuksensa dopingista, mutta hänen elinikäinen kielto kumottiin.

Tuomio on merkittävä paitsi niille kolmelle nimetylle urheilijalle ja niille, joille mitalit palautetaan, mutta myös merkittävälle ilmiantajalle, jonka todistuksesta heidät ensin syytettiin. Grigory Rodchenkov oli aikoinaan Venäjän antidopingtoimiston ja väitetyn päämiehen johtaja heidän järjestelmän pelaamisessaan, mutta on sittemmin kääntänyt ilmiantajan paljastamaan maan dopingohjelman. Venäjällä viljelty ja Yhdysvalloissa kunnioitettu, on nyt epäselvää, missä todellinen Rodchenkov seisoo näiden polaarisesti vastakkaisten käsitysten välillä.

Vihkiminen vihdoin

Mainos

Joukkuetoverinsa Jekaterina Shumilovan rinnalla urheilijoiden trio väitti hopeamitalin Sotšin kisojen hiihtotapahtumassa vain siksi, että Rodchenkov kyseenalaisti saavutuksensa. Venyttyään Venäjältä ja muuttanut Yhdysvaltoihin Rodchenkov paljasti, että hän oli ollut päähenkilö valtakunnallisen dopingohjelman takana, jonka kautta Moskova toivoi palauttavansa ylpeyden maahan sen jälkeen, kun Vancouverissa oli ollut pettymys neljä vuotta aikaisemmin.

Kirjallisessa todistuksessaan Rodchenkov väitti, että Sotšin virkamiehet olivat tehneet yhteistyötä FSB: n edustajien kanssa poistaakseen virtsanäytteet testilaboratoriosta ja korvaamalla ne puhtailla vaihtoehdoilla. Romanov, Vilukhina ja Zaitseva olivat kaikki sekaantuneita nimensä mukaan, kun heidän oletettiin ottaneen veren tehostavan EPO: n ja erityisen muotoillun seoksen suorituskykyä parantavista lääkkeistä, jotka tunnetaan nimellä "Duchess Cocktail", minkä Rodchenkov itse väittää keksineensä.

Kaiken kaikkiaan Kansainvälinen olympiakomitea (KOK) pakotti 43 urheilijaa Rodchenkovin todistuksen perusteella, joista 28 kumottiin myöhemmin. Viimeisimmän CAS-päätöksen - ja lopullisen vireillä olevan näistä peleistä - luku on paisunut 31: een eli 72 prosenttiin niistä, jotka alunperin syytettiin väärinkäytöksistä. CAS ei selvästikään usko, että Rodchenkov olisi nyt otettava hänen sanaansa tai että esitetyt todisteet ovat riittävän vahvoja syylliseksi tuomion antamiseksi.

Mainos

Perustelematon ja epäjohdonmukainen

Päätössään CAS-välimiespaneeli päätyi siihen, että mikään ampumahiihtäjiä vastaan ​​esitetyistä syytöksistä ei voitu vahvistaa "mukavaksi tyydyttäväksi" ja kumosi siten kiellot. Erityisesti he havaitsivat, että Rodchenkovin väite, jonka mukaan korkea suolapitoisuus urheilijoiden virtsanäytteissä osoitti peukaloinnin, ei ollut perusteltua.

Vaikka Zaitseva todettiin syylliseksi rikkomukseen, hän säilyttää edelleen viattomuutensa ja viittaa ruokavaliossaan runsaasti natriumia sisältävien ruokien, kuten punaisen kaviaarin ja savulohen (molempia oli myynnissä Sotšin ruokalassa), ruokavalioon. hänen näytteensä ylimääräisistä suolapitoisuuksista. Samaan aikaan Zaitsevalta otettu yksittäinen verinäyte - josta ei ole ehdotettu chicaneryä - palautti negatiiviset tulokset EPO: lle ja muille niin sanotuille herttuatar-cocktail-ainesosille, mikä tukee edelleen hänen kantaansa.

On olemassa jopa epäilyt Rodchenkovin osallistumisesta omaan todistukseensa. Käsinkirjoituksen asiantuntijat havaitsivat, että hänen allekirjoituksensa kopioitiin digitaalisesti kahdessa hänen tiiminsä toimittamasta kahdeksasta vakuutuksesta, kun taas kuuden muun uskotaan todennäköisesti kirjoittaneen joku muu. Kun hänen asianajajansa Jim Walden kyseenalaistettiin tämän löydöksen yhteydessä, hän tuotti heti uuden asiakirjan, jossa vahvistettiin kaikki edelliset ja jossa oli uusi versio Rodchenkovin allekirjoituksesta - mutta myös tämän allekirjoituksen kyseenalaistivat johtavat käsinkirjoituksen asiantuntijat Isosta-Britanniasta. Saksa.

Enemmän kuin mitä silmä näkee?

Kaiken tämän hämmennyksen keskellä näyttää olevan muutama varmuus: Venäjä järjesti kauaskantoisen urheilijan dopingikampanjan, että Rodchenkov oli avainasemassa sen toteuttamisessa ja hämärtämisessä ja että kun hänen arvonsa Venäjän federaatiolle loppui, hän löysi mainetta Yhdysvaltojen antidopingjulistepoikana. Mutta merkitseekö tämä sitä, että hänen sanaansa pitäisi nyt luottaa ehdoitta kaikissa olosuhteissa?

Tapauksessa, jolle on niin ominaista ristiriita ja epäjohdonmukaisuus, on järkevää ottaa askel taaksepäin ja arvioida tilanne uudelleen, kuten CAS on tehnyt täällä - varsinkin kun kyseessä ovat urat ja maine, joista ammattilaisurheilijat ovat niin kovasti taistelleet. Zaitseva puolestaan ​​on ilmoitti aikomuksestaan ei koskaan lopeta taistelua nimensä tyhjentämiseksi, kun taas hän ja hänen kaksi oikeaksi todistettua joukkuetoveriaan ovat myös nostaneet 30 miljoonan dollarin oikeudenkäynnin Rodchenkovia vastaan ​​heidän mielestään muutakin kuin todistamatonta panettelua. Onko kyse tapauksesta positiivinen johtopäätös urheilijoille, ei ole vielä nähtävissä, mutta pyrkimykset kasataan Netflix-dokumentin tähtiin Icarus viittaavat siihen, että viheltäjällä itsellään saattaa olla myös siipensä laulamassa juuri siitä kiistasta, joka on tehnyt hänestä kuuluisan.

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa