Liity verkostomme!

EU

Kazakstan: Nazarbajevin uudelleenvalinta ja sen jälkeen

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Mielenkiintoisia faktoja KazakstanistaEU on kiinnostunut Kazakstanin tulevista presidentinvaaleista 26. huhtikuuta johtuu monista syistä - kaksi osapuolta, minkä seurauksena kumppanuus tehtiin, ja Yhteistyösopimus lokakuussa 2014, on eturintamassa.

Tuloksen ennustettavuudesta huolimatta tosiasiallinen hyväksymällä nykyisen presidentin Nursultan Nazarbajevin johdon jatkuvuuden neljänneksi toimikaudeksi, tämä uudelleenvalinnan julkinen rituaali herättää keskusteluaallon Keski-Aasian rikkaimman maan yhteiskunnan poliittisen kehityksen tulevaisuudesta. Mikä odottaa Kazakstania tulevina vuosina ja tämän uudistetun Nazerbajevin mandaatin päättymisen jälkeen? Yhteiskunta on tienhaarassa ...

Suurimmalle osalle Kazakstanin kansalaisia ​​Nursultan Nazarbajevin johdon saavutukset ovat ilmeisiä, ja hänen ajatuksensa omanlaisensa "kulttuurisesti sovitetun" demokratian rakentamisesta kuulostavat houkuttelevilta. Puheenjohtajuuden vakaus ja jatkuvuus ovat taanneet talouskasvun ja huomattavan määrän investointeja Euroopasta ensimmäisissä riveissä, mikä nostaa elintasoa EU: n jäsenvaltion Bulgarian tasolle.

Mainos

Lokakuussa 2014, kumppanuus- ja yhteistyösopimus (PCA), päätti kahden vuosikymmenen ajanjakson vuorovaikutuksesta EU: n ja Kazakstanin välillä, luomalla vankan perustan molemmille osapuolille hyödyllisille vaihtoille, ja siitä tuli ensimmäinen Keski-Aasian maiden keskuudessa tehostettua yhteistyötä. operaatio EU: n kanssa.

Uusi tehostettu parnership- ja yhteistyösopimus aloitettiin tämän vuoden tammikuun lopulla lisäämään kaupan, palveluiden ja investointien virtausta. Sen odotetaan lisäävän vaihtoa 30-politiikan aloilla - talous ja rahoitus, energia, liikenne, ympäristö ja ilmastonmuutos, työllisyys- ja sosiaaliasiat, kulttuuri, koulutus ja tutkimus.

Uuden sopimuksen etuihin sisältyy monia pyrkimyksiä, jotka tarjoavat parempia mahdollisuuksia yrityksille, etenkin pienille ja mediayrityksille, ja lisää kuluttajansuojaa, luomalla uusia yrityksiä ja työpaikkoja.

Mainos

On syytä mainita, että EU seisoi tämän aloitteen takana ja ehdotti osallistumisalueiden huomattavaa laajentamista paitsi molemminpuolisten aineellisten etujen vuoksi myös edistämällä nykyaikaistamista ja uudistuksia.

Ei vain EU: n tarjoama tietotaidonsa - monikulttuurinen, monietninen, monikielinen Kazakstan käynnistää omia aloitteitaan, joista tulee uskonnollisen vuoropuhelun ja suvaitsevaisuuden kansainvälinen foorumi.

Nazarbajevin aloitteesta luoma Kazakstanin kansankokous on suunniteltu strategiseen ajatteluun ja moni-tunnustuksellisen sekulaarisen sekulaarisen yhteiskunnan ainutlaatuisen synteesin toteuttamiseen. Presidentti Nazarbajev on ollut tiukasti yhteydessä tähän progressiiviseen suuntaukseen. Tällä hetkellä Kazakstan oli ainoa entinen Neuvostoliiton tasavalta, jota etniset jännitteet eivät koskeneet.

Länsi-kannattavan Kiovan ja Venäjän-puolueen Donbassin välistä äskettäistä konfliktia Ukrainassa ei voida ennustaa Kazakstaniin, koska muodollisesti sillä ei ole mitään perustetta vaatia EU-jäsenyyttä: maantieteellisesti suljettuna Venäjän ja Kiinan välillä - sen on tarkoitus olla johtava alueellinen valta Keski-Aasiassa.

Maidanin tarina edustaa kuitenkin enemmän järkytystä kuin kunniaa Kazakstanille, sillä hänellä ei ole juurikaan myötätuntoa väkivaltaisesta tilanteesta, jossa oppositio nousee valtaan ja sen jälkimainingeista, jonka Nazarbajev on määritellyt 'veljesten tapana. Luonnollisesti taipuvaisia ​​äärettömän arojen rauhaan ja rauhaan kansalaiset haluavat säilyttää harmonisen elämäntavansa poliittisten intohimojen pyörremyrskyjen häiritsemättä.

Kazakstanille Nazarbajevin aikakausi liittyy monikokoiseen politiikkaan ilman dramaattisia omaisuuden käännöksiä: heidän presidenttiään kunnioitetaan yhtä hyvin idässä ja lännessä ja hänen henkilökohtainen maine on vakiintunut. Omistautuminen rauhaan ja leviämisen estämiseen takasi Kazakstanin olevan kansainvälisesti malli - strategia suurelta osin
liittyy Nazarbajevin johtoon.

Kaikki nykyisen presidentin mainitut edut ja saavutukset sekä kansalaisten todellinen myötätunto neljännessä uusintavalinnassa jättävät kuitenkin perimyskysymyksen vastamatta.

Aikaisemmin lupaavansa uudistaa presidentin tasavallasta parlamentaariseen tasavaltaan, Nazarbajevilla on tulevalla kaudella johtajansa suurin haaste uudistaa poliittista järjestelmää ja taata vakaus ja vauraus kansakunnan tahdon kautta vahvistamalla sen instituutioita. Paljon keskusteltu puuttuva '' perillisen '' ehdokkuus ei ehkä täyty arvostetulla persoonallisuudella, jota on runsaasti nykyisen presidentin lähimmässä ympyrässä, vaan toimielin, nimittäin parlamentti - Mazhilis, josta tulee '' perillinen '' presidentin sääntö.

Riippumatta tulevan kauden muutoksista ja uudistuksista, ne pysyvät Nazarbajevin aikakauden perintönä ja muokkaavat Kazakstanin kansan tulevaisuutta huomattavan pitkän ajan. Yhteiskunnan poliittinen uudistus muodostaa enemmän kuin kansalaisten hyvinvointia parantavien kansallisten hankkeiden pyöristämisen, ja yhteiskunnan poliittinen uudistus muodostaa Kazakstanin tasavallan ensimmäisen presidentin perimmäisen perinnön ja varmistaa, että hänen asemansa kansakunnan isänä on sukupolvien ajan. tule.

Euroopan komissio

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Slovenialle 231 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Slovenialle 231 miljoonaa euroa ennakkomaksuna, mikä vastaa 13 prosenttia maan avustuksista elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) puitteissa. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio sallii lisämaksujen suorittamisen Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 2.5 miljardia euroa, joka koostuu 1.8 miljardista eurosta avustuksia ja 705 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Komissio aikoo vuoden loppuun mennessä kerätä yhteensä 80 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa.

RRF on NextGenerationEU: n ydin, joka tarjoaa 800 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa. Slovenian suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Kypros

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun, mikä vastaa 13 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio hyväksyy lisämaksut Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 1.2 miljardia euroa, ja miljardi euroa on avustuksia ja 1 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 200 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 80 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa.

Kyproksen suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Belgia

EU: n koheesiopolitiikka: Belgia, Saksa, Espanja ja Italia saavat 373 miljoonaa euroa terveys- ja sosiaalipalvelujen, pk -yritysten ja sosiaalisen osallisuuden tukemiseen

Julkaistu

on

Komissio on myöntänyt 373 miljoonaa euroa viidelle Euroopan sosiaalirahasto (ESR) ja Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) -operatiiviset ohjelmat Belgiassa, Saksassa, Espanjassa ja Italiassa auttamaan maita, joilla on koronaviruksen hätätilanne ja korjaus REACT-EU. Belgiassa Vallonian toimenpideohjelman muutoksen myötä 64.8 miljoonaa euroa lisätään terveydenhuoltopalveluja ja innovaatioita varten tarkoitettujen lääkinnällisten laitteiden hankintaan.

Rahastolla tuetaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä (pk-yrityksiä) sähköisen kaupankäynnin, kyberturvallisuuden, verkkosivustojen ja verkkokauppojen kehittämisessä sekä alueellista vihreää taloutta energiatehokkuuden, ympäristönsuojelun, älykkäiden kaupunkien ja vähähiilisen energian avulla. julkiset infrastruktuurit. Saksassa, Hessenin osavaltiossa, 55.4 miljoonaa euroa tuetaan terveyteen liittyvää tutkimusinfrastruktuuria, diagnostiikkakapasiteettia ja innovointia yliopistoissa ja muissa tutkimuslaitoksissa sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatioinvestointeja ilmasto- ja kestävän kehityksen aloilla. Tällä muutoksella tuetaan myös pk-yrityksiä ja aloitusrahastoja sijoitusrahaston kautta.

Sachsen-Anhaltissa 75.7 miljoonaa euroa helpottaa pk-yritysten ja instituutioiden yhteistyötä tutkimuksen, kehityksen ja innovoinnin alalla, ja tarjota investointeja ja käyttöpääomaa koronaviruskriisistä kärsineille mikroyrityksille. Lisäksi varat mahdollistavat investoinnit yritysten energiatehokkuuteen, tukevat pk -yritysten digitaalista innovaatiota ja hankkivat digitaalisia laitteita kouluille ja kulttuuri -instituutioille. Italiassa kansallinen toimenpideohjelma '' Sosiaalinen osallisuus '' saa 90 miljoonaa euroa edistääkseen vakavaa aineellista puutetta, kodittomuutta tai äärimmäistä syrjäytymistä kokeneiden ihmisten sosiaalista integroitumista '' Asuminen ensin '' -palvelujen avulla, joissa yhdistyvät välittömän asumisen tarjoaminen mahdollistaviin sosiaalisiin ja työvoimapalveluihin .

Mainos

Espanjassa Castilla y Leónin ESR-toimenpideohjelmaan lisätään 87 miljoonaa euroa itsenäisten ammatinharjoittajien ja työntekijöiden tukemiseksi, joiden työsopimus keskeytettiin tai sitä lyhennettiin kriisin vuoksi. Rahat auttavat myös vakavasti kärsineitä yrityksiä välttämään lomautuksia, etenkin matkailualalla. Lopuksi varoja tarvitaan, jotta keskeiset sosiaalipalvelut voivat jatkaa turvallista toimintaa ja varmistaa koulutuksen jatkuvuus koko pandemian ajan palkkaamalla lisähenkilöstöä.

REACT-EU on osa Seuraava sukupolviEU ja tarjoaa 50.6 miljardin euron lisärahoituksen (käypinä hintoina) koheesiopolitiikan ohjelmille vuosien 2021 ja 2022 aikana. Toimenpiteissä keskitytään tukemaan työmarkkinoiden sietokykyä, työpaikkoja, pk-yrityksiä ja pienituloisia perheitä sekä luomaan tulevaisuuden kannalta perusta vihreät ja digitaaliset siirtymät ja kestävä sosioekonominen elpyminen.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa