Liity verkostomme!

Digitaalitekniikka

UHF-taajuuden joustava käyttö on välttämätöntä Euroopan mobiililaajakaistan ja yleisradiotoiminnan tulevaisuuden kannalta

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Anne Bouverot GSMA: n pääjohtaja Anne Bouverot (Kuvassa) antoi tänään (16. huhtikuuta) seuraavan lausunnon Lamy-raportin julkisen kuulemisen päätyttyä ja kehotti Euroopan komissiota ottamaan huomioon joustavuuden tulevaa käyttöä varten harkitessaan vastauksia UHF-taajuuskaistan tulevaisuutta koskevaan kuulemiseen.

"Mobiililaajakaista- ja lähetyspalveluiden nopea kehitys vaatii Eurooppaa pitämään kaikki vaihtoehdot UHF-taajuuskaistan käyttötarkoituksessa. Mobiilidata kasvaa nopeasti, kun yhä useammat ihmiset kuluttavat yhä enemmän sisältöä mobiililaitteissa. Pelkästään viime viikolla kaksi Euroopan johtavaa yleisradioyhtiötä1 ovat korostaneet tarvetta siirtyä "Internet ensin" ja "ensin mobiili" sisällön jakelualustalle. Eurooppa on kuitenkin jäljessä muista kehittyneistä alueista langattomassa Internet-kilpailussa, mikä vaarantaa matkaviestinnän ja yleisradiotoiminnan tulevaisuuden sekä laajemman talouden.

”UHF-taajuusalue on lupaavin yksittäinen taajuusalue, jolla voidaan laajentaa hyvän hinta-laatusuhteeltaan korkealaatuista mobiililaajakaistaa koko mantereelle kaupunkikeskuksista maaseudulle. Aasian ja Tyynenmeren alueella on joustavuutta käyttää taajuusaluetta matkaviestinpalveluihin, ja Pohjois-Amerikka pyrkii asettamaan itsensä samaan asemaan. Eurooppa voi olla ainoa kypsä matkapuhelin- ja lähetysmarkkina ilman tätä joustavuutta.

Mainos

"GSMA uskoo, että jotkut ilmaiset ilmaiset perinteiset lähetyspalvelut pysyvät välttämättöminä tulevaisuudessa ja että niitä olisi suojeltava, mutta sekä matkaviestin- että lähetystoiminnan tarjoajien edun mukaista on, että UHF-taajuuksien käytössä on enemmän joustavuutta vastaamaan kuluttajien tarpeisiin.

"GSMA haluaa työskennellä rakentavasti lähetystoimialan kanssa sellaisen ratkaisun kehittämiseksi, joka tarjoaa pitkäaikaiset takeet maanpäällisen digitaalitelevision tulevaisuudelle ja tarjoaa samalla mahdollisuuden käyttää osa alle 700 MHz: n taajuusalueesta matkaviestinpalveluihin . Tämä tarjoaa mielenrauhaa Euroopan maille, jotka luottavat maanpäällisiin lähetyspalveluihin ja takaavat vankan tulevaisuuden alueen matkaviestin- ja lähetyspalveluille.

"Erityisesti GSMA suosittelee Euroopan komission kuulemista:

Mainos

· Tukee jäsenvaltioiden pyyntöjä 700 MHz: n taajuusalueen vapauttamiseksi mieluiten vuosina 2018--2020 ja mahdollisesti aikaisemmin;

· Vältä viivyttämästä alle 700 MHz: n taajuusalueen tarkistusta vuoteen 2025, koska matkaviestin- ja lähetysmarkkinat kehittyvät liian nopeasti (sen pitäisi olla viimeistään vuonna 2020).

· Tuetaan ensisijaisen matkaviestin- ja lähetysjakoa 700 MHz: n alapuolella olevalla taajuusalueella vuoden 2015 maailman radioviestintäkonferenssissa, jotta jäsenvaltiot voivat joustavasti suunnitella, kuinka halutaan käyttää taajuusaluetta sekä matkaviestin- että lähetystoimintaan. "

Digitaalinen talous

Komissio ehdottaa tietä digitaaliseen vuosikymmeneen, jotta EU: n digitaalinen muutos saadaan aikaan vuoteen 2030 mennessä

Julkaistu

on

Komissio ehdotti 15. syyskuuta tietä digitaaliseen vuosikymmeneen, konkreettista suunnitelmaa yhteiskuntamme ja talouden digitaalisen muutoksen saavuttamiseksi vuoteen 2030 mennessä. Ehdotettu polku digitaaliseen vuosikymmeneen EU: n digitaaliset tavoitteet vuoteen 2030 konkreettiseksi toimitusmekanismiksi. Se perustaa hallintokehyksen, joka perustuu vuotuiseen yhteistyömekanismiin jäsenvaltioiden kanssa vuoteen 2030 mennessä Digitaalisen vuosikymmenen tavoitteet unionin tasolla digitaalisten taitojen, digitaalisten infrastruktuurien, yritysten digitalisoinnin ja julkisten palvelujen aloilla. Sen tavoitteena on myös tunnistaa ja toteuttaa laajamittaisia ​​digitaalisia hankkeita, joissa on mukana komissio ja jäsenvaltiot. Pandemia korosti digitaalitekniikan keskeistä roolia kestävän ja vauraan tulevaisuuden rakentamisessa. Erityisesti kriisi paljasti kuilun digitaalisesti kykenevien yritysten ja niiden, jotka eivät vielä ole omaksuneet digitaalisia ratkaisuja, välillä ja korosti kuilua hyvin yhdistettyjen kaupunki-, maaseutu- ja syrjäseutujen välillä. Digitalisaatio tarjoaa monia uusia mahdollisuuksia Euroopan markkinoilla, joilla yli 500,000 2020 avointa kyberturvallisuus- ja data -asiantuntijapaikkaa jäi täyttämättä vuonna XNUMX. Eurooppalaisten arvojen mukaisesti polun digitaaliseen vuosikymmeneen pitäisi vahvistaa digitaalista johtajuuttamme ja edistää inhimillistä ja kestävää digitaalista politiikkaa kansalaisten ja yritysten voimaannuttaminen. Lisätietoja on saatavilla tästä lehdistötiedote, Q & A että tietosivu. Presidentti von der Leyenin puhe unionin tilasta on myös saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Digitaalitekniikka

Mitä presidentti Trumpin oikeusjutulla ja uudella sovelluksella GETTR on yhteistä: Big Techin poistaminen

Julkaistu

on

Keskiviikkona presidentti Donald J Trump ilmoitti että hän vie Big Tech -monopolin. Facebook ja Twitter ovat hänen kaksi päätavoitettaan, mutta hänen laillisen taistelunsa vaikutukset tuntuvat pian koko toimialalla.

Hänen toimikautensa aikana mikään puolueettomuus ei voinut vaimentaa Trumpin läsnäolon vaikutusta maailmaan. Hän mullisti kuinka maailman johtajat käyttävät sosiaalista mediaa, keräten toimikaudellaan yli 88.9 miljoonaa seuraajaa Twitterissä. Mutta sama ääni on hiljennetty, kun Twitter keskeyttää pysyvästi hänen @realDonaldTrump -kahvansa ja monet muut sosiaalisen median jättiläiset kuorivat häntä koko elämän ajan.

Käyttäjäturvallisuuden vaatimalla alustalla, kuten Twitter ja Facebook, kohdistetaan jatkuvasti konservatiivisia ääniä. Sen sijaan monet näkevät toimintansa valvonnana. Kasvava mielipide on, että näiden sosiaalisen median imperiumit eivät ole keskittyneet oikeutettuihin kysymyksiin, kuten itsensä vahingoittamiseen ja haitalliseen identiteettipolitiikkaan, vaan investoivat miljoonia sellaisten mielipiteiden vaientamiseen, joihin ne eivät ole samaa mieltä.  

Mainos

He valitsevat vieraantumisen tavallisesta miehestä poliittisten vakaumustensa vuoksi ja maksavat samalla muutamalle valikoidulle eliitille. Tämä on luonut maailman, jossa sosiaalisen median jättiläisistä on tullut vallassa olevien eliittien "tosiasiallinen sensuurivarsi", kuten presidentti Trump sanoi puheessaan.

Ainoa aika kertoo, herättävätkö presidentti Trumpin lailliset toimet maailmanlaajuisen työn Big Techin vastuuseen laittomista teoista Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Euroopassa ja muualla. Kokonaisyhteisöjen ja poliittisten vakaumusten sensuuriin, varjojen kieltämiseen ja suoraan mustalle listalle kiinnitettävä kasvava huomio puhuu puolestaan.  

GETTRin toimitusjohtaja Jason Miller, presidentti Trumpin entinen johtaja ja vanhempi neuvonantaja, on hyödyntänyt tätä turhautumista uudella sosiaalisen median alustallaan. GETTR on luotu vastustamaan "suuren tekniikan" sensuuria. Se on puolueeton sosiaalisen median foorumi, jonka tarkoituksena on suojata sananvapautta ja vastustaa kulttuurin peruuttamista.

Mainos

Ideologiasta huolimatta GETTR-sovelluksen tavoitteena on myös olla vuoden loppuun mennessä teknisesti edistynein alustan. Alustan suunnittelun lähtökohtana on varmistaa, että toiminnallisuus ja ominaisuudet pysyvät käyttäjän ajatusten ja ideoiden tahdissa, ei päinvastoin. Alustan avulla käyttäjät voivat jakaa enemmän ja pidempään kilpailijoihinsa verrattuna: jokainen, joka liittyy esimerkiksi, saa 777 merkkiä, 3 minuutin latausrajat videoille ja huippuluokan muokkausominaisuuden.

GETTR käsittelee myös palkattujen sosiaaliansaajien sensuurin yleisiä turhautumisia, joissa Patreonin korkeimman profiilin luojien jäsenet: Sam Harris, Dave Rubin ja Jordan Peterson ovat hajonneet.

Perinteisten mallien avulla kaupallistamismahdollisuudet ja kokonaiset toimeentulot menetetään, koska pelätään siltä, ​​että mainostajat ovat epäystävällisiä. GETTR on ottanut käyttöön uuden kaatumisominaisuuden, eli käyttäjiä ei koskaan demonisoida heidän poliittisten vakaumustensa vuoksi. Miller haluaa "antaa takaisin hallinnan ihmisille" - käyttäjät voivat levätä helposti tietäen, että heidän sisällönsä ei vuori Mark Zuckerbergin ja Jack Dorseyn taskuja.

GETTR puhuu niille, jotka uskovat, että tahdonvapaus on juuri sitä, mitä olemme menettäneet nykyisen ikämme saapuessa. Ja jo miljoona käyttäjää ilmoittautui julkaisun jälkeen 1. heinäkuutath, on ilmeistä, että Miller on löytänyt yhteisen hermon: ne, jotka ovat menettäneet uskonsa järjestelmään, jossa Pohjois-Korean hallituksen virkamiehet voivat käyttää Facebook- tai Twitter-tiliä, mutta entinen demokraattisesti valittu presidentti ei.

Trump nostaa haasteen Mark Zuckerbergin, Jack Dorseyn ja heidän mediaimperiuminsa puolesta ja käy suosittua sotaa tätä sensuurijärjestelmää vastaan. Sananvapauden tukemiseen tähtäävä voittoa tavoittelematon järjestö America First Policy Institute tukee sen kannattajia presidentti Trumpin puolustavan muita vapaan ajattelijoita politiikassa, mutta kaikkia sellaisia ​​maailmanlaajuisia verkkoyrityksiä, jotka on hiljennetty luontoissuorituksina.  

Continue Reading

Tekoäly

Koulutus: Komissio perustaa asiantuntijaryhmän kehittämään eettisiä ohjeita tekoälystä ja tiedoista opettajille

Julkaistu

on

Komissio piti 8. heinäkuuta ensimmäisen kokouksensa tekoälyn (AI) ja koulutuksen tietojen asiantuntijaryhmä. Asiantuntijaryhmä on osa Digitaalisen koulutuksen toimintasuunnitelma (2021--2027), joka lisää ymmärrystä uusien teknologioiden käytöstä ja lisää tietoisuutta keinotekoisen tekoälyn ja tietojen käytön mahdollisuudesta ja riskeistä koulutuksessa. Avoimella ehdotuspyynnöllä valitun 25 asiantuntijan on valmisteltava tekoälyä ja tietoihin kohdistuvia eettisiä ohjeita erityisesti koulutusalalle. Tunnustamalla tekoälyteknologioiden ja -datan mahdollisuudet ja riskit ryhmä käsittelee syrjimättömyyteen sekä eettisiin, turvallisuus- ja yksityisyydensuojaan liittyviä haasteita.

Siinä käsitellään myös opettajien ja opiskelijoiden kiireellistä tarvetta ymmärtää tekoäly ja tietojen käyttö positiivisesti, kriittisesti ja eettisesti tämän tekniikan suhteen. Innovaatioista, tutkimuksesta, kulttuurista, koulutuksesta ja nuorisosta vastaava komissaari Mariya Gabriel sanoi: "Tekoäly ja oppimisanalytiikka ovat pelinmuutosteknologiaa. Ne mullistavat opiskelijoiden oppimistavan. Samaan aikaan monet kouluttajat, vanhemmat ja opiskelijat ovat ymmärrettävästi huolissaan siitä, kuka kerää, hallitsee ja tulkitsee heistä tuotetut tiedot. Täältä tulee uusi asiantuntijaryhmämme: heidän työnsä avulla voidaan valmistella käytännön eettisiä ohjeita opettajille käsittelemällä esimerkiksi päätöksenteon ennakkoluuloja.

"Kokous oli tärkeä askel kohti digitaalisen koulutuksen toimintasuunnitelman toteuttamista - yhdessä varmistamme, että tekoäly täyttää todelliset koulutustarpeet ja että oppijat ja kouluttajat käyttävät sitä turvallisesti ja eettisesti kaikkialla Euroopassa."

Mainos

Kokous oli ensimmäinen neljästä seuraavien 12 kuukauden aikana. Suuntaviivoihin, jotka on tarkoitus esittää syyskuussa 2022, liitetään tutkijoiden ja opiskelijoiden koulutusohjelma tekoälyn eettisistä näkökohdista, ja niihin sisältyy tavoite, jonka mukaan 45 prosenttia naisista osallistuu toimintaan. Ryhmä varmistaa myös, että suuntaviivoissa otetaan huomioon komission huhtikuu 2021 ehdotus tekoälyn oikeudelliseksi kehykseksi ja uusi koordinoitu suunnitelma jäsenvaltioiden kanssa. Tietoja asiantuntijaryhmän käynnistämisestä ja työohjelmasta on saatavilla verkossa, lisätietoja tekoälystä ja koulutuksesta on saatavilla tätä.

Mainos
Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa