Liity verkostomme!

EU

EU menestyksekkäästi käynnistää kaksi Galileo-satelliittia

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

SatelliittiGalileo, EU: n satelliittinavigointiohjelma, on juuri asettanut kiertoradalle vielä kaksi satelliittia. Nousu tapahtui 27. maaliskuuta klo 22.46 Keski-Euroopan aikaa Euroopan avaruusportista Kouroun lähellä Ranskan Guayanassa. Olemme saaneet signaaleja, jotka osoittavat, että ne on sijoitettu odotetulla tavalla.

Sisämarkkinoista, teollisuudesta, yrittäjyydestä ja pk-yrityksistä vastaava komission jäsen Elżbieta Bieńkowska kommentoi: "Kahden Galileo-satelliitin onnistunut laukaisu vie meidät askeleen lähemmäksi globaalia eurooppalaista satelliittinavigointijärjestelmää. Tänään osoitimme jälleen, että Euroopalla on nykyaikainen tilanne. - taitotietoa, huipputeknologiaa sekä visio ja päättäväisyys saavuttaa suuria asioita. Haluatko hyötyä seuraavan sukupolven auton satelliittinavigaatiosta - tai voit luottaa siihen, että rannikkovartiosto voi tietää etsinnän ja pelastuksen - Galileo tarjoaa sinulle pian suuria mahdollisuuksia. "

Seuraava Galileo-satelliittien laukaisu on suunniteltu syyskuuhun 2015. Komissio pyrkii varmistamaan alkuperäisten Galileo-palvelujen tarjoamisen vuoteen 2016 mennessä ja täyden palvelun tarjoamisen vuoteen 2020 mennessä.

Mainos

Kun uusia laukaisuja on suunniteltu, Galileo-signaalien saatavuuden ja kattavuuden on tarkoitus parantaa ja hyödyttää yhä enemmän kansalaisia.

Tausta

Satelliittinavigointipalveluista on tullut välttämättömiä jokapäiväisessä elämässämme.

Mainos

Galileo on Euroopan unionin ohjelma maailmanlaajuisen satelliittinavigointijärjestelmän kehittämiseksi Euroopan siviilihallinnossa. Galileo-signaalien avulla käyttäjät voivat tietää tarkan sijaintinsa erinomaisella tarkkuudella.

Galileo on yhteensopiva nykyisten vastaavien järjestelmien kanssa ja joissakin sen palveluissa yhteentoimiva, mutta on itsenäinen.

Galileon toimittamilla parannetuilla paikannus- ja ajoitustiedoilla on myönteisiä vaikutuksia monille palveluille ja käyttäjille Euroopassa. Tuotteet, kuten auton navigointilaitteet ja matkapuhelimet, hyötyvät Galileon tarjoamasta ylimääräisestä tarkkuudesta. Galileon satelliittinavigointitiedot hyödyttävät myös kriittisiä palveluja, esimerkiksi ne tekevät tieliikenteen ja rautatieliikenteen järjestelmistä turvallisempia ja parantavat vastaustamme hätätilanteisiin.

Se sisältää ominaisuuksia, kuten maailmanlaajuisen etsintä- ja pelastustoiminnon, joka integroi ensimmäisenä maailmassa melkein reaaliaikaisen hätäkutsujen paikannuksen. Tämä auttaa pelastamaan ihmishenkiä ja vähentää pelastusmiehistön altistumista riskille.

Etuja on jo saatu Euroopan geostationaarisesta navigointipalvelusta (EGNOS), eurooppalaisesta järjestelmästä, joka auttaa parantamaan maailmanlaajuisten satelliittinavigointijärjestelmien suorituskykyä.

Rakentamalla ja operoimalla Galileota Euroopan unioni investoi Euroopan taloudelle erittäin tärkeälle alalle. Galileo toimii katalysaattorina korkean teknologian yritysten tutkimus- ja kehitysrahoitukselle ja tukee korkeasti koulutettujen työpaikkojen luomista. Nykyään yli 50 000 korkeasti koulutettua työpaikkaa Euroopassa liittyy satelliittinavigointiteollisuuteen, ja yli 300 eurooppalaista yritystä on mukana kehittämässä satelliittinavigointisovelluksia liikenteessä, tarkkuustutkimuksissa, sijaintiin perustuvissa palveluissa, maataloudessa tai hätäpalveluissa.

Galileon tarjoamat palvelut hyödyttävät yhä enemmän ihmisiä, kun uusia satelliitteja käynnistetään. 30 satelliitin ja niitä tukevien maa-asemien koko Galileo-verkko valmistuu vuoteen 2020 mennessä.

Euroopan komissio

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Slovenialle 231 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Slovenialle 231 miljoonaa euroa ennakkomaksuna, mikä vastaa 13 prosenttia maan avustuksista elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) puitteissa. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio sallii lisämaksujen suorittamisen Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 2.5 miljardia euroa, joka koostuu 1.8 miljardista eurosta avustuksia ja 705 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Komissio aikoo vuoden loppuun mennessä kerätä yhteensä 80 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa.

RRF on NextGenerationEU: n ydin, joka tarjoaa 800 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa. Slovenian suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Kypros

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun, mikä vastaa 13 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio hyväksyy lisämaksut Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 1.2 miljardia euroa, ja miljardi euroa on avustuksia ja 1 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 200 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 80 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa.

Kyproksen suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Belgia

EU: n koheesiopolitiikka: Belgia, Saksa, Espanja ja Italia saavat 373 miljoonaa euroa terveys- ja sosiaalipalvelujen, pk -yritysten ja sosiaalisen osallisuuden tukemiseen

Julkaistu

on

Komissio on myöntänyt 373 miljoonaa euroa viidelle Euroopan sosiaalirahasto (ESR) ja Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) -operatiiviset ohjelmat Belgiassa, Saksassa, Espanjassa ja Italiassa auttamaan maita, joilla on koronaviruksen hätätilanne ja korjaus REACT-EU. Belgiassa Vallonian toimenpideohjelman muutoksen myötä 64.8 miljoonaa euroa lisätään terveydenhuoltopalveluja ja innovaatioita varten tarkoitettujen lääkinnällisten laitteiden hankintaan.

Rahastolla tuetaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä (pk-yrityksiä) sähköisen kaupankäynnin, kyberturvallisuuden, verkkosivustojen ja verkkokauppojen kehittämisessä sekä alueellista vihreää taloutta energiatehokkuuden, ympäristönsuojelun, älykkäiden kaupunkien ja vähähiilisen energian avulla. julkiset infrastruktuurit. Saksassa, Hessenin osavaltiossa, 55.4 miljoonaa euroa tuetaan terveyteen liittyvää tutkimusinfrastruktuuria, diagnostiikkakapasiteettia ja innovointia yliopistoissa ja muissa tutkimuslaitoksissa sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatioinvestointeja ilmasto- ja kestävän kehityksen aloilla. Tällä muutoksella tuetaan myös pk-yrityksiä ja aloitusrahastoja sijoitusrahaston kautta.

Sachsen-Anhaltissa 75.7 miljoonaa euroa helpottaa pk-yritysten ja instituutioiden yhteistyötä tutkimuksen, kehityksen ja innovoinnin alalla, ja tarjota investointeja ja käyttöpääomaa koronaviruskriisistä kärsineille mikroyrityksille. Lisäksi varat mahdollistavat investoinnit yritysten energiatehokkuuteen, tukevat pk -yritysten digitaalista innovaatiota ja hankkivat digitaalisia laitteita kouluille ja kulttuuri -instituutioille. Italiassa kansallinen toimenpideohjelma '' Sosiaalinen osallisuus '' saa 90 miljoonaa euroa edistääkseen vakavaa aineellista puutetta, kodittomuutta tai äärimmäistä syrjäytymistä kokeneiden ihmisten sosiaalista integroitumista '' Asuminen ensin '' -palvelujen avulla, joissa yhdistyvät välittömän asumisen tarjoaminen mahdollistaviin sosiaalisiin ja työvoimapalveluihin .

Mainos

Espanjassa Castilla y Leónin ESR-toimenpideohjelmaan lisätään 87 miljoonaa euroa itsenäisten ammatinharjoittajien ja työntekijöiden tukemiseksi, joiden työsopimus keskeytettiin tai sitä lyhennettiin kriisin vuoksi. Rahat auttavat myös vakavasti kärsineitä yrityksiä välttämään lomautuksia, etenkin matkailualalla. Lopuksi varoja tarvitaan, jotta keskeiset sosiaalipalvelut voivat jatkaa turvallista toimintaa ja varmistaa koulutuksen jatkuvuus koko pandemian ajan palkkaamalla lisähenkilöstöä.

REACT-EU on osa Seuraava sukupolviEU ja tarjoaa 50.6 miljardin euron lisärahoituksen (käypinä hintoina) koheesiopolitiikan ohjelmille vuosien 2021 ja 2022 aikana. Toimenpiteissä keskitytään tukemaan työmarkkinoiden sietokykyä, työpaikkoja, pk-yrityksiä ja pienituloisia perheitä sekä luomaan tulevaisuuden kannalta perusta vihreät ja digitaaliset siirtymät ja kestävä sosioekonominen elpyminen.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa