Liity verkostomme!

Talous

Sidosryhmät käynnisti uuden EU: n laajuisen koulutuksen järjestelmä auttaa nuorten työllistymisen parantamiseksi

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

ESPEurooppalaisilta nuorilta puuttuu usein tarvittavat ammattitaidot ja yrittäjyysosaaminen, mikä osaltaan edistää jatkuvasti korkeaa nuorten työttömyysastetta. Tämän ongelman ratkaisemiseksi joukko poliittisia ja teollisuuden sidosryhmiä kokoontui tänään käynnistämään yrittäjyyden ammattikortin (Entrepreneurial Skills Pass, ESP), joka on nuorten eurooppalainen tutkinto yrittäjyydestä.

On toivottavaa, että tämä pass auttaa nuoria parantaa heidän mahdollisuuksiaan löytää työpaikka tai käynnistää oman yrityksen. Aloite kehitettiin JA-YE Europe, Itävallan liittovaltion kauppakamari (WKO), CSR Europe ja Tanskan pohja yrittäjyyteen-Young Enterprise (FFE-YE) ja osarahoittaa Euroopan komissio lisätukea määrä yksityisiä yrityksiä.

Euroopan parlamentin jäsenten Petra Kammerevertin (S&D, Saksa) ja Jutta Steinruckin (S&D, Saksa) isännöimässä pyöreän pöydän keskustelussa korostettiin yrittäjyyskasvatuksen ja taloudellisen lukutaidon ohjelmien merkitystä nuorten työllistettävyyden lisäämisessä.

Mainos

Meppi Petra Kammerevert aloitti keskustelun korostamalla yrittäjyyskoulutusta kaivatuksi pitkäaikaiseksi investoinniksi: ”Kutistuvat ja yhä kilpailukykyisemmät työmarkkinat ovat vakava haaste päättäjille. Meidän on varmistettava, että eurooppalaisilla nuorilla on kaikki tarvittavat työnantajien houkuttelevat taidot tai että heillä on yrittäjyyden perustaidot, jotka voivat auttaa heitä tulemaan itsenäisiksi ammatinharjoittajiksi. Loppujen lopuksi pätevän nuoren työvoiman saaminen on ratkaisevan tärkeää koko EU: n talouden kilpailukyvyn säilyttämiseksi. "

Kokouksessa keskusteltiin myös nykyinen puute perusrahoituspalveluiden lukutaidon joukossa nuoruutta osoitettiin tuoreessa tutkimuksessa Pisa (PISA) tekemän Taloudellisen yhteistyön ja kehityksen järjestön (OECD). Adele Atkinson, politiikan analyytikko OECD, korosti integroida taloudellisen lukutaidon osaksi keskiasteen koulujen opetussuunnitelmissa.

Tätä tuki myös Visa Europe, joka teki äskettäin oman tutkimuksensa eurooppalaisten yrittäjyyteen liittyvistä pyrkimyksistä. ”Yli 50% 18–24-vuotiaista nuorista sanoi olevansa hyvä liikeidea. Kuitenkin jopa 20% myönsi, että he pelkäsivät yrityksen perustamista, koska he eivät ymmärtäneet yrityksen toiminnan taloudellisia vaikutuksia. Siksi hyvä finanssikoulutus on välttämätöntä, jotta useammat nuoret eurooppalaiset voisivat menestyä itsenäisinä ammatinharjoittajina ja luoda uusia työpaikkoja ikäisilleen pitkällä aikavälillä ", sanoi Visa Europen yritysvastuun ja digitaalisen viestinnän johtaja Nick Jones.

Mainos

Lisäksi pääteltiin, että taloudellisen lukutaidon parantamiseksi on kehitettävä vahvaa kumppanuutta yritysten ja kouluttajien välillä. Trudy Norris-Gray, Keski- ja Itä-Euroopan toimitusjohtaja, julkinen sektori Microsoft vaati ESP: n ylimääräistä hyväksyntää:

"Koska korkea nuorisotyöttömyys Euroopassa, on tärkeää, että me antaa nuorille taitoja he tarvitsevat menestyäkseen työmarkkinoilla. Yhä tämä tarkoittaa sillan koulutus työelämään aukko. Microsoft innoissaan Kannatan JA-YE Europe lanseeraamalla niiden Yrittäjyyden kehittäminen Pass. Kehotamme sekä julkisen ja yksityisen sektorin omaksua ESP tapa saattamisesta digitaalisen yrittäjyyden taitoja ytimessä Euroopan koulutusjärjestelmien, ja varmistaa, että yrittäjyys tulee olennainen osaamista nykypäivän työpaikoilla. "

Caroline Jenner, toimitusjohtaja JA-YE Europe julkaistiin uudelleen tämän Call to Action muistuttamalla: "Se ei ole vain nuorille, jotka hyötyvät Entrepreneurial Skills Pass. Työnantajat saavat myös pääsyn vasta pätevä ja lahjakas allas nuorten - rikastuttavaa työvoimaansa ja tankkaus taloutta. Siksi vaadimme kasvoi tukea johtajia ja yrityksille. Liity meihin kannattamalla ESP tänään."

Maatalous

Ehdotettu poistaminen USA: n lampaan kiellosta on tervetullut uutinen teollisuudelle

Julkaistu

on

FUW tapasi USDA: n vuonna 2016 keskustelemaan karitsan vientimahdollisuuksista. Vasemmalta Yhdysvaltain maatalousasiantuntija Steve Knight, Yhdysvaltain maatalousasioiden neuvonantaja Stan Phillips, FUW: n vanhempi poliitikko tohtori Hazel Wright ja FUW: n presidentti Glyn Roberts

Walesin maanviljelijöiden liitto on tyytyväinen uutiseen, että pitkäaikainen kielto tuoda Walesin lammasta Yhdysvaltoihin poistetaan pian. Britannian pääministeri Boris Johnson tiedotti asiasta keskiviikkona 22. syyskuuta. 

FUW on pitkään keskustellut USDA: n kanssa perusteettoman kiellon poistamisesta useissa kokouksissa viime vuosikymmenen aikana. Hybu Cig Cymru - Meat Promotion Wales on korostanut, että suojatun maamerkin Welsh Lamb mahdolliset markkinat Yhdysvalloissa arvioidaan olevan jopa 20 miljoonaa puntaa vuodessa viiden vuoden kuluessa vientirajoitusten poistamisesta.

Mainos

FUW: n varapresidentti Ian Rickman sanoi Carmarthenshire -lammastilaltaan: ”Nyt meidän on enemmän kuin koskaan tutkittava muita vientimarkkinoita ja samalla suojeltava vakiintuneita markkinoitamme Euroopassa. USA: n markkinat ovat sellaisia, joiden kanssa haluamme kehittää paljon vahvempia suhteita, ja uutinen siitä, että tämä kielto voidaan pian poistaa, on lampaateollisuudelle erittäin tervetullut uutinen. ”

Mainos
Continue Reading

Talous

Kestävä kaupunkiliikenne on Euroopan liikkuvuusviikon keskipiste

Julkaistu

on

Tänä vuonna osallistuu noin 3,000 kaupunkia ympäri Eurooppaa Eurooppalainen liikkujan viikko, joka alkoi eilen ja kestää keskiviikkoon 22. syyskuuta. Vuoden 2021 kampanja on käynnistetty teemalla 'Turvallinen ja terve ja kestävä liikkuvuus', ja se edistää julkisen liikenteen käyttöä turvallisena, tehokkaana, kohtuuhintaisena ja vähäpäästöisenä liikkumisvaihtoehtona kaikille. Vuosi 2021 on myös 20-vuotispäivä autottomasta päivästä, josta Euroopan liikkuvuusviikko on kasvanut.

”Puhdas, älykäs ja joustava liikennejärjestelmä on talouksiemme ydin ja ihmisten elämässä. Tästä syystä olen Euroopan liikkuvuusviikon 20. vuosipäivänä ylpeä 3,000 kaupungista ympäri Eurooppaa ja sen ulkopuolella, koska he ovat osoittaneet, kuinka turvalliset ja kestävät liikennevaihtoehdot auttavat yhteisöjämme pysymään yhteydessä näinä haastavina aikoina ”, liikenneasioista vastaava komissaari Adina Vălean sanoi. .

Euroopan komissio on luonut tälle merkittävälle vuodelle virtuaalimuseon, joka esittelee viikon historian, sen vaikutuksen, henkilökohtaiset tarinat ja sen yhteyden EU: n laajemmiin kestävän kehityksen painopisteisiin. Muualla ympäri Eurooppaa on pyöräilyfestivaaleja, sähköajoneuvojen näyttelyitä ja työpajoja. Tämän vuoden tapahtuma liittyy myös a julkisen kuulemisen komission ajatuksista uudesta kaupunkiliikenteen kehyksestä ja Euroopan rautatievuosi sen Eurooppa Express -junan yhdistäminen.

Mainos

Continue Reading

koronavirusantigeenin

Komissio hyväksyy 500,000 XNUMX euron Portugalin järjestelmän Azorien matkustajaliikenteen tukemiseksi koronavirusepidemian yhteydessä

Julkaistu

on

Euroopan komissio on hyväksynyt 500,000 XNUMX euron Portugalin järjestelmän Azorien alueen matkustajaliikenteen tukemiseksi koronavirusepidemian yhteydessä. Toimenpide hyväksyttiin valtiontuella Väliaikainen kehys. Tästä seuraa toinen Portugalin järjestelmä Azorien henkilöliikenteen tukemiseksi, jonka komissio hyväksyi 4 kesäkuu 2021 (SA.63010). Uudessa järjestelmässä tuki myönnetään suorina avustuksina. Toimenpide on avoin kaikenkokoisille kollektiivisille henkilöliikenneyrityksille, jotka toimivat Azoreilla. Toimenpiteen tarkoituksena on lieventää äkillisiä likviditeettivajeita, joita näillä yrityksillä on, ja käsitellä tappioita, jotka ovat aiheutuneet vuoden 2021 aikana koronavirusepidemian ja hallituksen toteuttamien rajoittavien toimenpiteiden vuoksi viruksen leviämisen rajoittamiseksi.

Komissio katsoi, että Portugalin järjestelmä on tilapäisten puitteiden ehtojen mukainen. Erityisesti tuki i) saa olla enintään 1.8 miljoonaa euroa yritystä kohden; ja ii) myönnetään viimeistään 31. joulukuuta 2021. Komissio päätteli, että toimenpide on tarpeellinen, asianmukainen ja oikeasuhteinen jäsenvaltion talouden vakavan häiriön poistamiseksi 107 artiklan 3 kohdan b alakohdan mukaisesti SEUT -sopimuksen ja tilapäisten puitteiden ehdot. Tämän perusteella komissio hyväksyi toimenpiteen EU: n valtiontukisääntöjen mukaisesti. Lisätietoja tilapäisistä puitteista ja muista komission toimista koronaviruspandemian taloudellisten vaikutusten käsittelemiseksi löytyy tätä. Päätöksen ei-luottamuksellinen versio julkaistaan ​​asiakirjassa SA.64599 numerolla valtiontukea rekisteriin komissiossa kilpailun verkkosivuilla Kun luottamuksellisuusongelmat on ratkaistu.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa