Liity verkostomme!

Talous

Investment Plan: Vihreä valo pk-yritysten rahoitukseen ennen kesää

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Katainenpäätös Euroopan investointipankin (EIP) hallintoneuvoston tänään (17 helmikuu) pk-yrityksille (pk-yrityksille) kaikkialla Euroopassa pitäisi olla mahdollisuus hyötyä ensimmäisestä rahastosta uudesta Euroopan strategisten sijoitusten rahastosta (ESIR). ennen kesää.

EIP: n hallintoneuvoston tänään tekemä merkittävä päätös mahdollistaa investointien suunnitelmaan liittyvien pk-yritysten hankkeiden ennakkomaksut ennen kesää.

Työllisyydestä, kasvusta, investoinneista ja kilpailukyvystä vastaava ja investointisuunnitelman täytäntöönpanoa ohjaava Euroopan komission varapuheenjohtaja Jyrki Katainen (kuvassa) osallistui EIP: n hallintoneuvoston kokoukseen ja oli tyytyväinen päätökseen: "Tämä on hieno päivä Euroopan Pienet yritykset. Nämä EIP: n uutiset tarkoittavat, että kesään mennessä käteisnälkäiset pk-yritykset ja innovatiiviset keskisuuret yritykset voivat hyötyä kipeästi tarvittavan pääoman injektoinnista kaikkialla Euroopassa. ja tänään teemme juuri niin. "

Mainos

Rahan voi asettaa pk-yritysten saataville EIP-ryhmään kuuluva Euroopan investointirahasto (EIR), joka kattaa riskin, joka koskee transaktioita sellaisten välittäjien kanssa, jotka tarjoavat lisärahoitusta pk-yrityksille ja pienille keskisuurille yrityksille, kunnes pää ESIR on perustettu. . ESIR-rahaston - investointisuunnitelman ytimessä - pitäisi olla toiminnassa viimeistään syyskuuhun 2015 mennessä. Infrastruktuurihankkeet voivat hyötyä myös vastaavista ennakkomaksujärjestelyistä ennen ESIR-rahaston perustamista kokonaan, mutta myöhemmin kuin pk-yritykset.

Seuraavat vaiheet:

Investointisuunnitelman toteuttamisen keskeiset toimenpiteet ovat seuraavat:

Mainos
  • Kaikkien EU: n toimielinten vahvalla poliittisella tahdolla pyritään hyväksymään luonnos ESIR-asetukseksi viimeistään heinäkuuhun 2015 mennessä, jotta ESIR-rahasto voidaan perustaa viimeistään syyskuussa 2015 ja että varat voivat alkaa virrata esimerkiksi infrastruktuuri-investointeihin liikenteessä, digitaalisessa tietoliikenteessä, sairaaloissa ja kouluissa syksyyn mennessä.
  • Muita investointisuunnitelman osia, muun muassa eurooppalaisten investointimahdollisuuksien läpinäkyvää hankekokonaisuutta ja eurooppalaista investointikeskusta (EIAH), kehitetään parhaillaan sen varmistamiseksi, että ne ovat valmiita siihen mennessä, kun ESIR on aktiivinen .
  • Komission vuoden 2015 työohjelmassa on asetettu kunnianhimoinen toimintaohjelma investointien sääntelyesteiden poistamiseksi ja sisämarkkinoiden vahvistamiseksi. Ensimmäisenä tärkeänä askeleena esteiden poistamisessa ja erityisesti pk-yritysten rahoituksen saatavuuden parantamisessa komissio aikoo hyväksyä pian vihreän kirjan pääomamarkkinaunionista käynnistämällä julkisen kuulemisen kaikista sidosryhmistä.

Tausta

EIP: n hallintoneuvosto koostuu kunkin 28-jäsenmaan nimittämistä ministereistä, yleensä valtiovarainministeristä.

Talous- ja finanssikriisin vuoksi investointien määrä EU: ssa on laskenut noin 15%: lla 2007in huippunsa jälkeen. Yrityssektorilla on taloudellista likviditeettiä. Epävarmuus taloudellisista näkymistä sekä korkeasta julkisesta ja yksityisestä velasta EU: n alueilla estää kuitenkin investointeja.

Siksi presidentti Juncker asetti Euroopan investointisuunnitelmansa ensisijaiseksi tavoitteeksi esittäen sen hieman yli kolmen viikon toimiston jälkeen 26. marraskuuta 2014. Suunnitelma mobilisoi vähintään 315 miljardia euroa yksityisiä ja julkisia investointeja kaikkialla Euroopan unionissa. Tämä tukee erityisesti strategisia investointeja, kuten laajakaistayhteyksiä ja energiaverkkoja, sekä pienempiä yrityksiä, joissa on alle 3000 työntekijää.

Lisätietoja EU: n sijoitussuunnitelmasta:

Verkkosivu

EFSI: n lehdistötiedote

LinkedIn

Twitter

Maatalous

Ehdotettu poistaminen USA: n lampaan kiellosta on tervetullut uutinen teollisuudelle

Julkaistu

on

FUW tapasi USDA: n vuonna 2016 keskustelemaan karitsan vientimahdollisuuksista. Vasemmalta Yhdysvaltain maatalousasiantuntija Steve Knight, Yhdysvaltain maatalousasioiden neuvonantaja Stan Phillips, FUW: n vanhempi poliitikko tohtori Hazel Wright ja FUW: n presidentti Glyn Roberts

Walesin maanviljelijöiden liitto on tyytyväinen uutiseen, että pitkäaikainen kielto tuoda Walesin lammasta Yhdysvaltoihin poistetaan pian. Britannian pääministeri Boris Johnson tiedotti asiasta keskiviikkona 22. syyskuuta. 

FUW on pitkään keskustellut USDA: n kanssa perusteettoman kiellon poistamisesta useissa kokouksissa viime vuosikymmenen aikana. Hybu Cig Cymru - Meat Promotion Wales on korostanut, että suojatun maamerkin Welsh Lamb mahdolliset markkinat Yhdysvalloissa arvioidaan olevan jopa 20 miljoonaa puntaa vuodessa viiden vuoden kuluessa vientirajoitusten poistamisesta.

Mainos

FUW: n varapresidentti Ian Rickman sanoi Carmarthenshire -lammastilaltaan: ”Nyt meidän on enemmän kuin koskaan tutkittava muita vientimarkkinoita ja samalla suojeltava vakiintuneita markkinoitamme Euroopassa. USA: n markkinat ovat sellaisia, joiden kanssa haluamme kehittää paljon vahvempia suhteita, ja uutinen siitä, että tämä kielto voidaan pian poistaa, on lampaateollisuudelle erittäin tervetullut uutinen. ”

Mainos
Continue Reading

Talous

Kestävä kaupunkiliikenne on Euroopan liikkuvuusviikon keskipiste

Julkaistu

on

Tänä vuonna osallistuu noin 3,000 kaupunkia ympäri Eurooppaa Eurooppalainen liikkujan viikko, joka alkoi eilen ja kestää keskiviikkoon 22. syyskuuta. Vuoden 2021 kampanja on käynnistetty teemalla 'Turvallinen ja terve ja kestävä liikkuvuus', ja se edistää julkisen liikenteen käyttöä turvallisena, tehokkaana, kohtuuhintaisena ja vähäpäästöisenä liikkumisvaihtoehtona kaikille. Vuosi 2021 on myös 20-vuotispäivä autottomasta päivästä, josta Euroopan liikkuvuusviikko on kasvanut.

”Puhdas, älykäs ja joustava liikennejärjestelmä on talouksiemme ydin ja ihmisten elämässä. Tästä syystä olen Euroopan liikkuvuusviikon 20. vuosipäivänä ylpeä 3,000 kaupungista ympäri Eurooppaa ja sen ulkopuolella, koska he ovat osoittaneet, kuinka turvalliset ja kestävät liikennevaihtoehdot auttavat yhteisöjämme pysymään yhteydessä näinä haastavina aikoina ”, liikenneasioista vastaava komissaari Adina Vălean sanoi. .

Euroopan komissio on luonut tälle merkittävälle vuodelle virtuaalimuseon, joka esittelee viikon historian, sen vaikutuksen, henkilökohtaiset tarinat ja sen yhteyden EU: n laajemmiin kestävän kehityksen painopisteisiin. Muualla ympäri Eurooppaa on pyöräilyfestivaaleja, sähköajoneuvojen näyttelyitä ja työpajoja. Tämän vuoden tapahtuma liittyy myös a julkisen kuulemisen komission ajatuksista uudesta kaupunkiliikenteen kehyksestä ja Euroopan rautatievuosi sen Eurooppa Express -junan yhdistäminen.

Mainos

Continue Reading

koronavirusantigeenin

Komissio hyväksyy 500,000 XNUMX euron Portugalin järjestelmän Azorien matkustajaliikenteen tukemiseksi koronavirusepidemian yhteydessä

Julkaistu

on

Euroopan komissio on hyväksynyt 500,000 XNUMX euron Portugalin järjestelmän Azorien alueen matkustajaliikenteen tukemiseksi koronavirusepidemian yhteydessä. Toimenpide hyväksyttiin valtiontuella Väliaikainen kehys. Tästä seuraa toinen Portugalin järjestelmä Azorien henkilöliikenteen tukemiseksi, jonka komissio hyväksyi 4 kesäkuu 2021 (SA.63010). Uudessa järjestelmässä tuki myönnetään suorina avustuksina. Toimenpide on avoin kaikenkokoisille kollektiivisille henkilöliikenneyrityksille, jotka toimivat Azoreilla. Toimenpiteen tarkoituksena on lieventää äkillisiä likviditeettivajeita, joita näillä yrityksillä on, ja käsitellä tappioita, jotka ovat aiheutuneet vuoden 2021 aikana koronavirusepidemian ja hallituksen toteuttamien rajoittavien toimenpiteiden vuoksi viruksen leviämisen rajoittamiseksi.

Komissio katsoi, että Portugalin järjestelmä on tilapäisten puitteiden ehtojen mukainen. Erityisesti tuki i) saa olla enintään 1.8 miljoonaa euroa yritystä kohden; ja ii) myönnetään viimeistään 31. joulukuuta 2021. Komissio päätteli, että toimenpide on tarpeellinen, asianmukainen ja oikeasuhteinen jäsenvaltion talouden vakavan häiriön poistamiseksi 107 artiklan 3 kohdan b alakohdan mukaisesti SEUT -sopimuksen ja tilapäisten puitteiden ehdot. Tämän perusteella komissio hyväksyi toimenpiteen EU: n valtiontukisääntöjen mukaisesti. Lisätietoja tilapäisistä puitteista ja muista komission toimista koronaviruspandemian taloudellisten vaikutusten käsittelemiseksi löytyy tätä. Päätöksen ei-luottamuksellinen versio julkaistaan ​​asiakirjassa SA.64599 numerolla valtiontukea rekisteriin komissiossa kilpailun verkkosivuilla Kun luottamuksellisuusongelmat on ratkaistu.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa