Liity verkostomme!

EU

Viikko parlamentin jäsenen elämässä: Roger Helmer

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

 

 

UKIP: n vuotuinen kevätkonferenssi 2014Strasbourgin päiväkirja 12-15 tammikuu

Mainos

Maanantai.

"Lähden talosta noin klo 11 saadakseni 30-tunnin lennon Birminghamista Frankfurtiin. Se viivästyy. Olen yrittänyt vaihtaa lentokonetta Pariisissa, Brysselissä tai Amsterdamissa, mutta sinulla on tapana menettää matkatavarasi. Joten nyt on tunti ja yksi - puoli Frankfurtiin, sitten kaksi ja puoli tuntia bussilla Strasbourgiin, sen on oltava Euroopan vähiten saavutettavissa oleva parlamentti.

"Meillä on erittäin kevyt ohjelma tällä Strasbourgin viikolla. Siihen mennessä, kun saavun parlamenttiin noin kello 20, virallinen liiketoiminta on päättynyt. Ja keskiviikkona ei tule äänestää lainkaan. Miksi olemme täällä? 750 parlamentin jäsentä ja Strasbourgiin kaksitoista kertaa vuodessa menevä valikoima henkilöstöä, joka maksaa noin 200 miljoonaa euroa.

Mainos

"Se on metafora koko eurooppalaiselle hankkeelle. Aktiivisuus ja näkyvä tuhlaaminen, jota kukaan ei voi selittää, kukaan ei voi perustella, mutta kukaan ei voi muuttua. Se sisältyy perussopimuksiin. Perustamissopimuksen muutos edellyttää yksimielisyyttä, ja ranskalaiset eivät ole samaa mieltä. Mutta kaikella rahalla ja vaivalla on yksi hyödyllinen tarkoitus: se pitää gallialaiset kollegamme tyytyväisinä.

"Minua tervehditään bussissa kiiltävällä esitteellä, jossa ilmoitetaan, että Strasbourg on" Istuin. L'Eurométropole. Euroopan henki "(ei vähempää!). Kaupungin isät haluavat epätoivoisesti pitää parlamenttia tulossa, pitää matkustavat edelleen Sirkusmatkailu: Jotta rahat virtaavat heidän hotelleihinsa ja ravintoloihinsa.

tiistai

"Pöydälläni kello 7 sen jälkeen, kun hotellilta oli kulunut neljäkymmentä minuuttia. Reitti kulki vanhan kaupungin läpi, valaistun katedraalin ohi. 30 tuntia puolipyörässä: Auschwitzin vapautuksen 9. vuosipäivän muistopäivä. 70 tunnin äänestyskokous : Kuinka meidän pitäisi äänestää muuntogeenisistä ehdotuksista? Ei selvää. Tämä oli toinen käsittely, joten voisimme äänestää vain tarkistuksista, ei koko paketista. Ja tarkistukset olivat kokonaisuutena. Yksi näytti palauttavan päätöksiä jäsenvaltioille, mutta useat muut vahvistivat Brysselin toimivallan lisääntymisen, mutta meidän oli valitettavasti pidättäydyttävä äänestämästä.

"12h30 ääntä. 14h, valtuuskuntien kokous (UKIP: n parlamentin jäsenet). 15h, tapaaminen Euroopan alumiiniteollisuuden kanssa päästökauppajärjestelmän markkinoiden vakausvarannosta (älä kysy!). Klo 17:30 puheenjohtajana olen ryhmän" Bureau "(ohjauskomitea). kuusi koko ryhmäkokousta, jonka Viiden tähden liikkeen Beppe Grillo on puhunut. Klo 19:30 Euroopan energiafoorumin illallinen-keskustelu MSR: stä. Poistu rakennuksesta noin klo 20

Keskiviikko

"Sade. Taksi toimistoon. Tämä on ensimmäinen kerta viidentoista vuoden aikana (niin pitkälle kuin muistan), että Strasbourgin keskiviikkona ei ole äänestetty - ohjelma on niin kevyt. Kahvin ja croissantin jälkeen tapaan Yhdistyneen kuningaskunnan terästeollisuuden edustaja, jolla on paljon samoja huolenaiheita kuin alumiiniteollisuudella ETS: stä ja MSR: stä. Suuri aamu vietettiin kuukausittaisen uutiskirjeeni viimeistelyyn. Ja työskentelin puheeni puolesta kevään konferenssissamme helmikuussa.

"Osallistuin sitten lounaiskeskusteluun jäsensalongeissa seurattuna henkilökunnalleni Rachaelille, joka on poissa tällä viikolla. Tapahtuman järjestää Kenguru-ryhmä. Minulla on harvinainen tilaisuus ottaa esiin paikallisten vaalipiirien aihe. Puhuja on Mr. Tor Eigel Hodne, norjalaisen Stattnett-sähköntoimitusyhtiön toimitusjohtaja.

"Olen työskennellyt asukkaiden ryhmän kanssa Bicker Fenissä Lincolnshiressä, joka on kärsinyt vuosien murroksesta suuresta tuulipuistosta ja osa-asemasta ja on nyt uhattuna yhdysjohdon pään Yhdistyneessä kuningaskunnassa, jotta voin lisätä kerran koskemattoman Lincolnshire-fenin teollinen luonne.

"Mutta hyvä uutinen (ainakin tavalla, jonka herra Hodne kertoo) on, että rantautumispaikka on siirretty pohjoiseen Blythiin Northumberlandiin. Toivottavasti se on niin.

"Iltapäivä, joka käytettiin kirjeenvaihtoon, puheluihin ja konferenssin puheen kiillottamiseen ennen vastaanottoa Latvian arkkitehtuurinäyttelyn avaamiseen (olen käynyt Riiassa useita kertoja ja käynyt art deco -korttelissa). Sitten - ilta pois.

torstai

"Osallistuin eläinten hyvinvointia käsittelevän työryhmän kokoukseen, jossa käsiteltiin" Vaihtoehtoja porsaiden kirurgiselle kastraatiolle ". Pidän häpeää myöntää, että löysin otsikosta jotain melko koomista. Mutta kun olen nähnyt lyhyen videon kyseisestä menettelystä, voi vakuuttaa, ettei siinä ole mitään hauskaa.

"Kerää sitten voileipä jäsenten baarista lounaalle bussissa. Äänestyskokous klo 11; äänestykset keskipäivällä. Pari hyvää tarkoittavaa päätöslauselmaa kansainvälisistä asioista: ei aineellista lainsäädäntöä. Bussi Frankfurtiin klo 30.

"Se oli se viikko."

Kypros

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun, mikä vastaa 13 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio hyväksyy lisämaksut Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 1.2 miljardia euroa, ja miljardi euroa on avustuksia ja 1 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 200 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 80 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa.

Kyproksen suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Belgia

EU: n koheesiopolitiikka: Belgia, Saksa, Espanja ja Italia saavat 373 miljoonaa euroa terveys- ja sosiaalipalvelujen, pk -yritysten ja sosiaalisen osallisuuden tukemiseen

Julkaistu

on

Komissio on myöntänyt 373 miljoonaa euroa viidelle Euroopan sosiaalirahasto (ESR) ja Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) -operatiiviset ohjelmat Belgiassa, Saksassa, Espanjassa ja Italiassa auttamaan maita, joilla on koronaviruksen hätätilanne ja korjaus REACT-EU. Belgiassa Vallonian toimenpideohjelman muutoksen myötä 64.8 miljoonaa euroa lisätään terveydenhuoltopalveluja ja innovaatioita varten tarkoitettujen lääkinnällisten laitteiden hankintaan.

Rahastolla tuetaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä (pk-yrityksiä) sähköisen kaupankäynnin, kyberturvallisuuden, verkkosivustojen ja verkkokauppojen kehittämisessä sekä alueellista vihreää taloutta energiatehokkuuden, ympäristönsuojelun, älykkäiden kaupunkien ja vähähiilisen energian avulla. julkiset infrastruktuurit. Saksassa, Hessenin osavaltiossa, 55.4 miljoonaa euroa tuetaan terveyteen liittyvää tutkimusinfrastruktuuria, diagnostiikkakapasiteettia ja innovointia yliopistoissa ja muissa tutkimuslaitoksissa sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatioinvestointeja ilmasto- ja kestävän kehityksen aloilla. Tällä muutoksella tuetaan myös pk-yrityksiä ja aloitusrahastoja sijoitusrahaston kautta.

Sachsen-Anhaltissa 75.7 miljoonaa euroa helpottaa pk-yritysten ja instituutioiden yhteistyötä tutkimuksen, kehityksen ja innovoinnin alalla, ja tarjota investointeja ja käyttöpääomaa koronaviruskriisistä kärsineille mikroyrityksille. Lisäksi varat mahdollistavat investoinnit yritysten energiatehokkuuteen, tukevat pk -yritysten digitaalista innovaatiota ja hankkivat digitaalisia laitteita kouluille ja kulttuuri -instituutioille. Italiassa kansallinen toimenpideohjelma '' Sosiaalinen osallisuus '' saa 90 miljoonaa euroa edistääkseen vakavaa aineellista puutetta, kodittomuutta tai äärimmäistä syrjäytymistä kokeneiden ihmisten sosiaalista integroitumista '' Asuminen ensin '' -palvelujen avulla, joissa yhdistyvät välittömän asumisen tarjoaminen mahdollistaviin sosiaalisiin ja työvoimapalveluihin .

Mainos

Espanjassa Castilla y Leónin ESR-toimenpideohjelmaan lisätään 87 miljoonaa euroa itsenäisten ammatinharjoittajien ja työntekijöiden tukemiseksi, joiden työsopimus keskeytettiin tai sitä lyhennettiin kriisin vuoksi. Rahat auttavat myös vakavasti kärsineitä yrityksiä välttämään lomautuksia, etenkin matkailualalla. Lopuksi varoja tarvitaan, jotta keskeiset sosiaalipalvelut voivat jatkaa turvallista toimintaa ja varmistaa koulutuksen jatkuvuus koko pandemian ajan palkkaamalla lisähenkilöstöä.

REACT-EU on osa Seuraava sukupolviEU ja tarjoaa 50.6 miljardin euron lisärahoituksen (käypinä hintoina) koheesiopolitiikan ohjelmille vuosien 2021 ja 2022 aikana. Toimenpiteissä keskitytään tukemaan työmarkkinoiden sietokykyä, työpaikkoja, pk-yrityksiä ja pienituloisia perheitä sekä luomaan tulevaisuuden kannalta perusta vihreät ja digitaaliset siirtymät ja kestävä sosioekonominen elpyminen.

Mainos

Continue Reading

Euroopan komissio

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Saksalle 2.25 miljardin euron ennakkomaksut

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Saksalle 2.25 miljardia euroa ennakkomaksuna, mikä vastaa 9 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Tämä vastaa Saksan elvytys- ja selviytymissuunnitelmassaan pyytämää ennakkomaksua. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Saksan elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden toteuttamisen. Komissio hyväksyy lisämaksut Saksan elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten toteuttamisen perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 25.6 miljardia euroa, joka koostuu kokonaan avustuksista. Maksaminen seuraa NextGenerationEU: n ensimmäisten lainaustoimien viimeaikaista onnistunutta toteuttamista. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 80 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 723.8 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa. Saksan suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä ja vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. Koko lehdistötiedote on saatavilla tätä.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa