Liity verkostomme!

Kanada

Sulautumiset: Komissio hyväksyy Abbott Laboratoriesin Mylanin hankinnan Abbott Laboratoriesin muualle kuin Yhdysvaltoihin kehittyneiden markkinoiden erikoisliiketoimintaan ja Branded Generics -liiketoimintaan.

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

mylanEuroopan komissio on hyväksynyt EU: n sulautuma-asetuksen nojalla Mylan, Inc: n ("Mylan") ehdotetun Abbott Laboratoriesin Yhdysvaltojen ulkopuolisten kehittyneiden markkinoiden erikoisliiketoiminnan ("Abbott EPD-DM") hankinnan. Abbott EPD-DM on sveitsiläinen valmistaja, joka keskittyy jakamaan merkkituotteita entisistä alkuperäisvalmistajista, joiden patentit ovat vanhentuneet ja joilla on sisäiset tuotantokapasiteetit Euroopassa, Kanadassa ja Japanissa. Mylan on yhdysvaltalainen geneeristen lääkkeiden valmistaja. Päätöksen ehtona on myydä useita Mylanin yrityksiä Saksassa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Ranskassa, Irlannissa ja Italiassa. Komissiolla oli huolta siitä, että liiketoimi, sellaisena kuin se ilmoitettiin alun perin, olisi vähentänyt kilpailua useiden lääkkeiden markkinoilla. Mylanin tarjoamat sitoumukset vastaavat näihin huolenaiheisiin.

Komissio tutki ehdotetun liiketoimen vaikutuksia kilpailuun erityisesti viidellä terapeuttisella alalla, nimittäin sydänmetabolisissa, ruoansulatuskanavan, infektioiden / hengitysteiden, keskushermoston / kivun sekä naisten ja miesten terveyden aloilla.

Komission tutkimuksessa todettiin, että suurimmalla osalla tuotteita ei ole kilpailuongelmia. Viiden tuotteen osalta tietyillä maantieteellisillä alueilla komission markkinatutkimus havaitsi kuitenkin huolenaiheita erityisesti korvaavien tuotteiden puuttumisen, osapuolten korkean yhdistetyn markkinaosuuden vuoksi kapeilla markkinoilla, harvan kilpailijan läsnäolon ja vähäisen markkinoille tulon todennäköisyyden vuoksi. Markkinat, joilla komissio havaitsi mahdollisia kilpailuongelmia, ovat mebeveriini Saksassa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa, pygeum africanum Ranskassa, betahistiini Irlannissa ja deloratsepaami Italiassa.

Mainos

Näiden huolenaiheiden ratkaisemiseksi Mylan tarjoutui myymään paikalliset yritykset kyseisillä markkinoilla, mukaan lukien asiaankuuluvat myyntiluvat, asiakastiedot ja toimitussopimukset.

Tämä sitoumuspaketti poistaa komission havaitsemat kilpailuongelmat.

Siksi komissio päätteli, että ehdotettujen sitoumusten valossa kauppa ei enää aiheuta kilpailuongelmia. Tämän päätöksen ehtona on sitoumusten täydellinen noudattaminen.

Mainos

Kaupasta ilmoitettiin komissiolle 18. marraskuuta 2014.

Yritykset ja tuotteet

Mylan on pörssinoteerattu yhdysvaltalainen yritys, joka kehittää lääketieteellistä tekniikkaa ja tarjoaa tuotteita ja palveluita, jotka hoitavat erilaisia ​​sairauksia, mukaan lukien sydän- ja verisuonisairaudet, diabetes sekä neurologiset ja tuki- ja liikuntaelinsairaudet.

Abbott EPD-DM valmistaa, lisensoi, markkinoi ja jakelee lääkevalmisteita sekä merkkituotteita. Abbott EPD-DM: n liiketoimintaan kuuluu yli 2 myyntiedustajaa 000 maassa.

Yrityskeskittymien valvontaa koskevat säännöt ja menettelyt 

Komission velvollisuutena on arvioida yrityskauppojen mukana yritykset, joiden liikevaihto ylittää tietyt raja-arvot (ks 1 of sulautuma-asetuksen) Ja estää pitoisuuksien, jotka haittaisivat merkittävästi tehokasta kilpailua Euroopan talousalueella tai sen merkittävällä osalla.

Valtaosa ilmoitetuista keskittymistä eivät aiheuta kilpailuongelmia ja tyhjennetään jälkeen rutiini tarkastelun. Siitä hetkestä kauppa on ilmoitettu, komissio on yleensä yhteensä 25 työpäivää aikaa päättää myöntää luvan (vaihe I) tai aloittaa perusteellisen tutkimuksen (vaihe II).

Lisätietoa on saatavilla kilpailu verkkosivustolla julkinen diaariin tunnuksella M.7379.

Kanada

PESCO: Kanada, Norja ja Yhdysvallat kutsutaan osallistumaan sotilaallisen liikkuvuuden projektiin

Julkaistu

on

 
Kanadan, Norjan ja Amerikan yhdysvaltojen pyyntöjen mukaan osallistua PESCO-projektiin Military Mobility, neuvosto teki myönteiset päätökset, jotka valtuuttivat tämän hankkeen koordinaattorin - Alankomaiden - kutsumaan nämä kolme maata. Kanada, Norja ja Yhdysvallat ovat ensimmäiset kolmannet valtiot, jotka kutsutaan osallistumaan PESCO-projektiin.

Ulkoasiain- ja turvallisuuspolitiikan korkea edustaja Josep Borrell totesi: "Neuvosto hyväksyi tänään Yhdysvaltojen, Kanadan ja Norjan osallistumisen sotilaallisen liikkuvuuden PESCO-hankkeeseen. Heidän asiantuntemuksensa myötävaikuttaa hankkeeseen ja sen myötä myös sotilaallisen liikkuvuuden parantamiseen. Tämä on yhteinen prioriteetti ja yhteinen etu transatlanttisissa suhteissamme. Se tekee EU: n puolustuksesta tehokkaampaa ja vahvistaa turvallisuuttamme. "

Neuvoston päätökset vahvistavat, että Kanadan, Norjan ja Amerikan yhdysvaltojen osallistuminen sotilaallisen liikkuvuuden PESCO-hankkeeseen täyttää marraskuussa 2020 tehdyssä päätöksessä (YUTP) 1639/2020 vahvistetut yleiset ehdot. Jotkin näistä ehdoista ovat poliittisia luonto; toiset keskittyvät kolmannen valtion aineelliseen panokseen PESCO-hankkeeseen tai määrittävät tiettyjä oikeudellisia vaatimuksia. PESCO-projekti Sotilaallinen liikkuvuus on strateginen foorumi, joka mahdollistaa sotilashenkilöstön ja omaisuuden nopean ja saumattoman liikkumisen koko EU: ssa, joko rautateitse, maanteitse, ilmassa tai meritse.

Tämä on tärkeää EU: n turvallisuudelle ja puolustukselle, sen valmiudelle ja sietokyvylle sekä EU: n YTPP-operaatioille. Neuvosto teki 5. marraskuuta 2020 päätöksen (YUTP) 2020/1639 yleisistä ehdoista, joiden mukaisesti kolmansia valtioita voidaan poikkeuksellisesti kutsua osallistumaan yksittäisiin PESCO-hankkeisiin.

EU: n puolustusyhteistyö: Neuvosto asettaa ehdot kolmansien maiden osallistumiselle PESCO-hankkeisiin (lehdistötiedote 5. marraskuuta 2020)
PESCO-tietolomake, EUHPESCO-sotilaallinen liikkuvuus
Tietoa henkilöstä PESCO
Käy sivuilla

Continue Reading

Kanada

Ilmastodiplomatia: EU, Kiina ja Kanada kutsuvat koolle viidennen ilmastotoimien ministerikokouksen (MoCA)

Julkaistu

on

Tänään (23. maaliskuuta) varatoimitusjohtaja Frans Timmermans, Kiinan ekologia- ja ympäristöministeri Huang Runqiu sekä Kanadan ympäristö- ja ilmastoministeri Jonathan Wilkinson kutsuvat koolle viides ilmastoministeriö (MoCA). vuosittainen kokous, jonka isännöi tänä vuonna Kiina, pidetään käytännössä toisen kerran COVID-19-pandemian vuoksi. MoCA on vuoden ensimmäinen merkittävä kansainvälisiä ilmastotoimia käsittelevä ministerikokous, ja se on tärkeä askel kohti COP26: ta marraskuussa. Keskusteluissa keskitytään siihen, miten globaalia päästövähennystavoitetta voidaan lisätä, samalla kun tuetaan osapuolten välistä yhteistyötä ja solidaarisuutta. Se on myös tärkeä foorumi maakohtaisten haasteiden ja mahdollisuuksien ymmärtämiseen vähähiilisen, joustavan ja kestävän politiikan ja toimenpiteiden toteuttamisessa vihreässä elpymismaailmassa. Osallistujiin kuuluu ministereitä G20-maista ja muita keskeisiä osapuolia YK: n ilmastoneuvotteluissa. EU kehottaa kansainvälisiä kumppaneitaan noudattamaan sitoutumistaan ​​nollapäästöihin vuosisadan puoliväliin mennessä ja toteuttamaan merkittäviä päästövähennyksiä vuoteen 2030 mennessä saadakseen maansa tielle noudattamaan Pariisin sopimuksen sitoumuksia.

Mainos

Continue Reading

Kanada

Lukitaanko he vai päästetäänkö he ulos? #Coronavirus kehottaa vankien vapauttamista

Julkaistu

on

Koronaviruksen nopea leviäminen paineistaa rikosoikeusjärjestelmiä maailmanlaajuisesti ja on johtanut vankien vapauttamisen tulvaan Yhdysvaltojen, Kanadan ja Saksan liittyessä Iraniin tuhansien pidätettyjen vapauttamiseksi, kirjoittaa Luke Baker.

Saksan väkirikkain osavaltio, Nordrhein-Westfalen, ilmoitti keskiviikkona vapauttavansa 1,000 vankeutta, jotka ovat lähellä rangaistuksen loppuaan, ja seksuaalirikolliset ja väkivaltaiset vangit jätetään luettelosta.

Tavoitteena on vapauttaa solut niin, että taudin leviäville vangeille voidaan perustaa karanteeniin sijoitetut alueet. Monien odotetaan tekevän niin, kun otetaan huomioon tiukat vangitilat missä tahansa vankilassa ja viruksen leviämisen helppous.

Kanadassa 1,000 Ontarion osavaltiossa vankia vapautettiin viime viikolla, ja lakimiehet työskentelevät syyttäjien kanssa vapauttaakseen paljon enemmän maakuntien vankiloista nopeuttamalla muun muassa takuita koskevia oikeudenkäyntejä.

"Huolenaihe on, että vankilatuomiosta saattaa tulla kuolemantuomio niille, jotka ovat olemassa", sanoi Toronton lakimies Daniel Brown.

Yhdysvaltain New Jerseyn osavaltio aikoo vapauttaa väliaikaisesti noin 1,000 2,000 vähäriskistä vankia, ja New Yorkin riippumaton valvontaelin New York Cityn korjauslautakunta on kehottanut pormestaria vapauttamaan noin XNUMX XNUMX.

Vastaavia toimia on ryhdytty Britanniassa, Puolassa ja Italiassa, ja viranomaisten on tarkoitus seurata tiiviisti vapautettuja, jotta varmistetaan, että se ei johda rikollisuuden lisääntymiseen tai lisää sosiaalisia levottomuuksia kansallisen levottomuuden aikana.

Mutta vaikka tällaiset toimenpiteet ovat mahdollisia monissa kehittyneissä maissa ja ne voivat auttaa estämään taudin leviämistä, joka on saastuttanut yli 420,000 19,000 ihmistä ja tappanut lähes XNUMX XNUMX, ne aiheuttavat vakavia haasteita muualla maailmassa.

Iranissa, jossa noin 190,000 25,000 ihmistä on vangittu ja koronavirus on saastuttanut 85,000 10,000 ihmistä, hallitus on ilmoittanut vapauttavansa väliaikaisesti XNUMX XNUMX vankia, joista XNUMX XNUMX: lle annetaan armahdus.

Riippuen siitä, kuinka kauan kriisi kestää - ja Iran puhuu jo toisesta infektiotaallosta - rikosoikeuden asiantuntijoiden mukaan voi olla vaikeaa hallita suurta määrää vapautettuja vankeja tai vangita heidät uudelleen.

"Mitä pidempään tämä jatkuu ja mitä epätoivoisemmaksi tilanne muuttuu, se voi johtaa rohkeampiin päätöksiin, jotka johtavat väkivaltaisempien tai vaarallisempien rikollisten vapauttamiseen", kertoi Keith Ditcham, Britannian kuninkaallisen järjestäytyneen rikollisuuden ja poliisien tutkimuksen vanhempi tutkija. United Services Institute.

"Mitä teet, kun asiat palaavat normaaliksi? Sinulla on useita ei-toivottuja maassasi tai matkustat maailmanlaajuisesti ... Se asettaa koko lainvalvontaviranomaisen toiminnan takaisin merkittävällä marginaalilla. "

Sisällä tai ulkopuolella?

Joissakin maissa pelkää, että vankeja ei vapauteta. Venezuelassa ihmisoikeusryhmät ovat huolestuneita COVID-19: n leviämisestä 110,000 XNUMX vankien keskuudessa olosuhteissa, jotka ovat jo hyvin epäanitaarisia.

Kolumbiassa, Bogotassa, koronaviruksen yli käydyssä vankila-mellakassa oli 23 vankia kuollut ja loukkaantunut, ja vastaavat levottomuudet ovat kärsineet pidätyskeskuksista Italiasta Sri Lankaan.

Sudan ilmoitti vapauttavansa yli 4,000 vankia varotoimenpiteinä taudin torjumiseksi.

Brasiliassa noin 1,400 vankia pakeni neljästä tilasta viime viikolla ennen koronaviruksen sulkemista, ja vain noin 600 on vangittu toistaiseksi, viranomaiset kertoivat.

Jopa ne, jotka vaativat vankien vapauttamista siinä toivossa, että ne estävät kuolemat, ovat joutuneet ongelmiin. Egyptissä neljä naista pidätettiin viikko sitten mielenosoitusten jälkeen vapauttamista varten. Heidät itse vapautettiin kuulustelun jälkeen.

"Se mitä näemme on melko seisminen muutos siinä, miten lainvalvonta menee liiketoimintaansa tulevina kuukausina", kertoi RUSI: n Ditcham. "Kahdesta pahuudesta pienempi saattaa vapauttaa kaikki paitsi väkivaltaisimmat ja vaaralliset rikolliset."

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa