De Gucht menossa virallisen vierailun Itä-Afrikassa

0457f48c-f855-11e2-aded-a5eb6a1a55d7_web_scale_0.0835189_0.0835189__On 31 lokakuuta kauppakomissaari Karl De Gucht matkustaa Keniaan tapaamaan useita korkean tason hallituksen edustajia alalla ulkoasiain ja kansainvälisen kaupan, Itä-Afrikkalainen asioihin, talous, teollistuminen ja maatalous.

Vierailu seuraa johtopäätös, kaksi viikkoa sitten, että neuvottelut talouskumppanuussopimus kanssa Itä-Afrikkalainen yhteisö, johon Kenia kuuluu. Sopimus on ratkaiseva merkitys takaamisessa pitkällä aikavälillä pääsyn Euroopan markkinoille ja parantaa kehitysnäkymiä alueen. Kokoukset on tilaisuus edistää nopeaa ratifiointia ja täytäntöönpanoa sopimuksen meidän Partners ja rauhoittaa viranomaiset Kenian että EU ryhtyy tarvittaviin toimenpiteisiin, joilla varmistetaan jatkuva tullittoman pääsyn markkinoilleen aikana tarvittavat sisäiset menettelyt toteuttaa.

Itäinen Afrikkalainen yhteisö (EAC) koostuu Burundi, Kenia, Ruanda, Tansania ja Uganda. Yhteensä kaupassa EU: n ja Itä-Afrikkalainen yhteisö oli € 5.8 miljardia 2013.

Tunnisteet: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kategoria: Etusivu, Afrikka, Talous, EU, EU, Euroopan komissio, Trade, Kauppasopimukset, Maailma