Liity verkostomme!

Blogspot

Vastauksena hyökätä vastaan ​​armeijan partio Golanin kukkulat, Israel ilmavoimat tavoitteet Syyrian sotilaallinen asemissa

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Golan-Haavoittunut-APYossi Lempkowicz

Israelin armeija (IDF) vahvisti 19. maaliskuuta, että sen ilmavoimat kohdensivat useita Syyrian armeijan kantoja, "jotka auttoivat ja tukivat hyökkäystä IDF: n sotilaita vastaan ​​tiistaina (18. maaliskuuta)". 

IDF: n mukaan kohteisiin sisältyi Syyrian armeijan koulutuslaitos, armeijan päämaja ja tykistöakut. Neljä israelilaista sotilasta loukkaantui tiistaina, kun räjähdyslaite räjähti heidän partiojeepinsä alla Israelin puolella Syyrian rajaa Golanin kukkulalla lähellä Majdal Shamsia.

Mainos

Sotilaat olivat ajoneuvonsa ulkopuolella, kun räjähdys tapahtui, ja kolmella, pataljoonan apulaiskomentaja mukaan lukien, oli keveitä tai kohtalaisia ​​haavoja, ja neljännellä oli vakavia vammoja. Pian tapahtuman jälkeen IDF maksoi tykkitulella Syyrian armeijan asemia vastaan.

"Eilinen hyökkäys IDF: n joukkoja vastaan ​​on Syyrian väkivallan lisääntyminen, jota ei voida hyväksyä", IDF: n tiedottaja everstiluutnantti Peter Lerner sanoi. "Emme siedä tätä uhkaa israelilaisiin siviileihin tai joukkoihin, ja täytämme tehtävämme: estää, suojella ja puolustaa Syyrian vihamielisyyksiä."

Tiistain räjähdys oli viimeinen sarjassa samanlaisia ​​edes tsthalia on tapahtunut Israelin pohjoisella rajalla. Tämä on neljäs hyökkäys rajan yli viime kuussa. Toinen tienvarsipommi kohdisti IDF: n partion Dov-vuoren alueella perjantaina, kun taas Israelin armeija epäonnistui edellisessä yrityksessä sijoittaa räjähteitä raja-aidan lähelle kaksi viikkoa sitten. Lisäksi kaksi Syyriasta ammuttua rakettia osui alussa Israelin Hermon-vuorelle

Mainos

Israelin puolustusministeri Moshe Ya'alon sanoi: "Pidämme Assadin hallintoa vastuussa sen alueella tapahtuvista tapahtumista ja jos se jatkaa yhteistyötä terroristien kanssa, jotka pyrkivät loukkaamaan Israelia, vaadimme siitä edelleen raskasta hintaa ja saamme sen valitettavaksi Toiminnot."

Assadin joukkojen rinnalla taistelevan Hezbollahin epäillään olevan vastuussa tiistain hyökkäyksestä ja räjähdysyrityksestä useita viikkoja sitten. Jos näin on, se merkitsisi ensimmäistä kertaa, kun Hezbollah on käyttänyt Syyriaa Israelin hyökkäyksen kenttänä. Viime kuussa Hezbollah uhkasi, että se "valitsee ajan ja paikan" lyödä Israelia vastineeksi ilmoitetusta Israelin ilmaiskusta johonkin sen kannoista, jonka uskotaan estäneen hienostuneiden aseiden siirtämisen Syyriasta.

On kuitenkin myös ehdotettu, että Assadia vastaan ​​taistelevat islamistiset joukot olisivat voineet toteuttaa tiistain hyökkäyksen Israelin partiota vastaan. Mikä on Israelin kanta Syyrian sisäiseen konfliktiin? Syyrian konfliktin alusta lähtien Israel on toistuvasti ilmoittanut aikovansa pysyä poissa siitä. Puolustusministeriön virkamies sanoi äskettäin, että Israelilla on hyvin rajallinen kyky vaikuttaa Syyrian sisäisten taistelujen tuloksiin, ja se on asettanut politiikan puuttua asiaan vain silloin, kun sen kansallisen turvallisuuden edut ovat välittömästi uhattuna.

Haavoittuneita syyrialaisia ​​on hoidettu Israelin sairaaloissa, mutta Israelin viranomaiset ovat pitäneet matalaa profiilia. "Emme voi vaikuttaa siihen, mitä siellä tapahtuu, eikä meillä ole etusijaa", virkamies sanoi. Ensisijainen huolenaihe Israelille on Syyrian presidentti Assadin strategisten aseiden armeijan kohtalo, jonka Syyrian jihadistien tai Libanonin Hezbollahin valvonnassa voitaisiin sijoittaa Israelia vastaan ​​Venäjältä tulevan edistyneiden ilma-alusten ohjusten lisäksi. Golan Heightsin vakaus.

"Emme siedä yrityksiä toimittaa hienostuneita asejärjestelmiä terroristijärjestöille", puolustusviranomainen sanoi. Israelilla on rajallinen joukko poliittisia vaihtoehtoja vaikuttaa Syyrian sisäisen konfliktin lopputulokseen, jonka nähdään Jerusalemissa olevan "suuri sotku", jossa Assadin oppositio on hyvin pirstoutunut eikä riittävän vahva voittaakseen Syyrian presidentin. Laajalle levinnyt Israelin vastainen näkemys alueella on tehnyt järkevimmän askeleen Israelille pitää mahdollisimman alhainen julkinen profiili välttääkseen avointa vihamielisyyttä Assadin joukkojen kanssa tai vaikuttaen haitallisesti opposition asemaan.

Israelin julkista hiljaisuutta ei kuitenkaan pidä sekoittaa Assad-hallinnon hiljaiseen tukemiseen, joka on sekä Hizbollahin että Iranin keskeinen liittolainen ja joka vastikään isännöi Hamasin ulkoista johtoa. Samanaikaisesti jihadististen oppositioryhmien mahdollisuus sijoittautua Golanin kukkulalle, josta he voisivat uhata Israelia, on huolestuttava myös Israelille. Israel on määritellyt selkeät punaiset viivat, mukaan lukien: strategisten aseiden siirtäminen Hezbollahille tai muille jihadistiryhmille; Israelin rajan rikkominen Golanilla; ja venäläisten valmistamien S-300 pinta-ilma-ohjusten siirto Assadin hallitukselle.

Kysymyksessä siitä, aseistetaanko kapinalliset vai ei, ei ole olemassa virallista Israelin kantaa. Vaikka jotkut Israelin poliittisissa piireissä kannattavat länsimaiden pyrkimyksiä aseistuksen maltillisempien osien aseistamiseksi, Israelin pääministeri Benjamin Netanyahu kertoi äskettäin tapaamassaan Ison-Britannian pääministerin David Cameronin kanssa varovaisuutta välttääkseen aseet joutumasta vääriin käsiin. Mitkä ovat Israelin huolet Syyriassa?

Vaikka kansainvälinen yhteisö on keskittynyt Syyrian kemiallisiin asevarastoihin, Israel ei ole yhtä keskittynyt hallituksen muiden strategisten aseiden arsenaaliin - mukaan lukien kehittyneet maa-maa, maa-ilma-ja maa-meri-ohjukset, jotka Syyrian jihadistien tai Libanonin Hezbollahin valvonta voidaan panna Israelia vastaan. Hezbollah yhdessä suojelijansa Iranin kanssa on panostanut syvästi Assad-hallinnon selviytymiseen ja sitoutuu tuhansia joukkojaan taistelemaan oppositiota vastaan. Assad on yhä riippuvaisempi Hezbollahin tuesta ja yrittänyt siirtää yhä kehittyneempiä aseita libanilaisliittoille.

Kaksi kertaa Israel on tiettävästi järjestänyt iskuja Syyriassa. Yksi oli tuhota saattue, joka kuljetti Venäjällä valmistettuja kannettavia SA-17-miehen ilmatorjuntaohjuksia Hezbollahille Libanoniin, ja toinen kohdisti Damaskoksen lähellä sijaitseviin kohteisiin, joiden uskottiin varastoivan Fateh-110 tarkasti ohjattuja pinta-pinta-ohjuksia, jotka on jälleen tarkoitettu joukkueelle Hezbollah. Venäjä toimitti pitkän kantaman maa-ilma-ohjuksia. Israel on ilmoittanut vastustavansa hienostuneiden venäläisten valmistamien pitkän kantaman pinta-ilma-ohjusten S-300 toimittamista Moskovasta Damaskokseen.

Näiden ohjusten toiminta-alue on lähes 200 km ja ne edustavat 'pelinmuutosta' uhkaa Israelin omalle ilmatilalle. Toukokuun alussa Israelin pääministeri Benjamin Netanyahu tapasi Venäjän presidentin Vladimir Putinin ja kehotti häntä peruuttamaan S-300-asekaupan, ja Israelin turvallisuusviranomaiset ovat tehneet selväksi, että Israel puuttuu asiaan estääkseen ohjusjärjestelmien toiminnan. On myös huolestuttavaa, että tulevaisuudessa Assad saattaa siirtää järjestelmät turvallisempaan paikkaan ja uskollisiin käsiin, kuten Hezbollah. Israelin näkökulmasta tällainen kehitys olisi hyväksyttävää eskaloitumista.

Lontoossa toimiva British Israel Communications & Research Center (BICOM) osallistui tähän raporttiin.

 

Venäjä

EU: n on oltava valmis olemaan tunnustamatta Venäjän duuman vaaleja

Julkaistu

on

Venäjä [nid: 114228]

”Meidän on uudistettava Euroopan politiikka Venäjää kohtaan. Meidän on estettävä Venäjän uhat, pidätettävä Venäjän puuttuminen EU: hun ja sen naapurustoon ja tuettava strategisesti Venäjän demokraattisia voimia. Meidän on työskenneltävä olettamuksella, että muutos on mahdollista tässä maassa ja että "demokratia ensin" on ensimmäinen tehtävämme suhteissamme Venäjään. Venäjä voi olla demokratia ”, sanoi EPP: n Euroopan parlamentin jäsen Andrius Kubilius ennen 14. syyskuuta pidettävää täysistuntoa EU: n ja Venäjän poliittisten suhteiden tulevaisuudesta.

Parlamentin mietinnössä, jonka Kubilius on laatinut ja josta äänestetään tänään (15. syyskuuta), korostetaan, että Euroopan on osallistuttava Moskovan kanssa yhteistä etua koskeviin kysymyksiin, kuten asevalvontaan, rauhanrakentamiseen, maailmanlaajuiseen turvallisuuteen tai ilmastonmuutokseen. Tällaisen yhteistyön olisi kuitenkin ehdottomasti oltava ehdollinen Kremlin halukkuudesta kunnioittaa ihmisoikeuksia ja kansainvälisiä lakeja. ”Yhteistyö tietyillä erityisaloilla ei saisi johtaa myönnytyksiin EU: n arvoihin eikä koskaan jättää huomiotta seurauksia kumppaneillemme. Tarvitsemme lisää rohkeutta ottaa vahva kanta Kremlin hallintoa kohtaan ihmisoikeuksien puolustamiseksi. Meidän on varmistettava, että mahdolliset lisäsuhteet Kremlin kanssa riippuvat Putinin halusta lopettaa hyökkäykset, sortot ja pelottelut Venäjällä ja sen ulkopuolella ”, Kubilius korosti.

Mainos

Mietinnössä korostetaan lisäksi, että EU: n on oltava valmis olemaan tunnustamatta Venäjän duumaa ja keskeyttämään maan osallistuminen kansainvälisiin parlamentaarisiin kokouksiin, myös Euroopan neuvoston kokouksiin, jos tällä viikolla Venäjän parlamenttivaalit tunnustetaan petoksiksi. ”Venäjän ihmisillä on oltava valintaoikeus, kuten minkä tahansa muun demokraattisen maan ihmisillä. Kun tärkeimmät oppositiotoimijat ja Venäjän hallitsevan puolueen vastustajat ovat vankilassa tai kotiarestissa, vaihtoehtoja ei ole. Kremlin jatkuva tukahduttaminen kaikkiin opposition ehdokkaisiin, vapaaseen mediaan tai kansalaisjärjestöön heikentää vaalien legitiimiyttä ja oikeudenmukaisuutta. Toistamme, että oppositiojohtaja Aleksei Navalny sekä kaikki ne, jotka tukivat häntä rauhanomaisten mielenosoitusten aikana, on vapautettava ”, Kubilius totesi.

Mainos
Continue Reading

Saksa

Saksan vihreiden puoluejohtaja puolustaa liittokansleri-ehdokasta

Julkaistu

on

By

Saksan vihreiden puolueen johtajat Robert Habeck ja Annalena Baerbock, myös vihreiden liittokansleri-ehdokas, kuuntelevat NABU-yhdistyksen johtajaa Christian Unseltia, kun he kävelevät Biesenthaler-altaan luonnonsuojelualueen nummilla esiteltyään välittömän ilmastonsuojeluohjelman Biesenthal lähellä Bernaua, Koillis -Saksa 3. elokuuta 2021. Tobias Schwarz/Pool REUTERSin kautta

Saksan vihreiden johtaja sunnuntaina (8. elokuuta) puolusti puolueen liittokansleri-ehdokasta ensi kuun liittovaltiovaaleissa ja harhautti ehdotuksia, joiden mukaan hänen pitäisi korvata hänet sen jälkeen, kun hän oli tehnyt kalliita virheitä, kirjoittaa Paul Carrel, Reuters.

Ekologit nousivat lyhyesti äänestyksissä ohittaakseen liittokansleri Angela Merkelin konservatiivisen blokin sen jälkeen, kun he olivat nimenneet Annalena Baerbockin (kuvassa) liittokansleri -ehdokkaaksi huhtikuussa, mutta ovat sen jälkeen heikentyneet.

Baerbockin virheiden aiheuttama kampanja on sisällyttänyt virheitä ansioluetteloonsa ja skandaalin joulubonusmaksusta, jota hän ei ilmoittanut parlamentille. Baerbock on myös sanonut, että seksistinen valvonta pidättelee häntä. Luettu lisää.

Mainos

"Rouva Baerbock sopii liittokanslerin virkaan, ja meidän tehtävämme on varmistaa, että vihreät ovat vahvoja", puolueen johtaja Robert Habeck kertoi ZDF: lle haastattelussa.

Kysyttäessä, pitäisikö vihreiden korvata Baerbock hänen kanssaan liittokansleri -ehdokkaana, Habeck vastasi: "Ei, se ei ole keskustelu."

Vihreiden surun lisäämiseksi puolue suljetaan pois Saarlandin osavaltion vaalista 26. syyskuuta järjestettävissä kansallisissa vaaleissa, koska alueellisten ehdokkaiden valinta on epäsäännöllistä sisäisen riidan vuoksi.

Mainos

"Vihreiden kampanjassa oli muutamia ongelmia, mutta ... odotan innolla elokuuta ja syyskuuta", sanoi Habeck, joka on puolueen johtaja Baerbockin kanssa. "Kaikki on mahdollista."

Aiemmin sunnuntaina julkaistu mielipidemittaus osoitti, että vasemmistolaiset sosiaalidemokraatit (SPD) vetäytyvät vihreiden kanssa 18 prosentilla Merkelin konservatiivien jälkeen 26 prosentilla. Merkel, joka on ollut vallassa vuodesta 2005, aikoo erota vaaleista. Lue lisää.

INSA: n kysely osoitti, että hypoteettisessa suorassa äänestyksessä liittokanslerista SPD -ehdokas Olaf Scholz oli 27%: n kannalla. Konservatiivinen Armin Laschet vaipui 14 prosenttiin, yhden pisteen edellä Baerbockia, 13 prosentilla.

Vihreät esittivät tiistaina "hätätilanteen ilmastonsuojeluohjelman", jonka tarkoituksena on palauttaa kampanjansa. Lue lisää.

Continue Reading

Euroopan vihreä sopimus

Pienituloiset perheet ja keskiluokan kotiomistajat eivät saa maksaa Green Dealista, sanoo EPP

Julkaistu

on

EPP-ryhmä haluaa, että Euroopasta tulee ilmastoneutraali vuoteen 2050 mennessä. "Tämä kauaskantoinen talouksien ja yhteiskuntien muutos on tehtävä älykkäästi, koska haluamme torjua ilmastonmuutosta innovoinnilla, kilpailukyvyllä ja eurooppalaisilla työpaikoilla. Haluamme Muunna tarvittava muutos mahdollisuudeksi. Haluamme hiilidioksidipäästöjen poistamisen, ei teollistamisen! Haluamme paitsi asettaa tavoitteita myös löytää paras tapa Euroopalle saavuttaa nämä tavoitteet kiinnittäen erityistä huomiota vetyyn ja joissakin tapauksissa, kaasu siirtymäteknologiana ", sanoi EPP-ryhmän talous- ja ympäristöasioista vastaava varapuheenjohtaja Esther de Lange.

Hänen lausuntonsa tulee ennen Euroopan komission esittelyä ns. Fit for 55 -paketista, joka on mammuttipaketti energia- ja ilmastolakeista ja jonka tarkoituksena on muuttaa 55 prosentin hiilidioksidipäästöjen vähentämistavoite konkreettisiksi uusiksi säännöiksi liikenteelle, teollisuudelle, rakennuksille ja rakennuksille. muilla aloilla.

"Meidän on oltava hyvin tarkkaavaisia ​​siitä, kuka maksaa Green Deal -laskun. Suurimman laskun eivät voi maksaa pienituloiset perheet, keskiluokan kotiomistajat tai maaseutualueiden autonomistajat ilman julkista liikennettä", lisäsi de Lange, selittää, että PPE-ryhmä haluaa uskottavan sosiaalisen välineen lämmitys- ja liikkuvuusköyhyyden torjumiseksi jäsenvaltioissa ja niiden välillä.

Mainos

EPP-ryhmä haluaa edistää puhtaita autoja. "Haluamme asettaa etusijalle puhtaiden ajoneuvojen, sähköisen liikkuvuuden ja päästöttömien polttoaineiden kehittämisen. Emme halua, että keskustelu autojen hiilidioksidipäästöistä muuttuisi uudeksi ideologiseksi taisteluksi dogmeista. Euroopan autoteollisuuden on säilytettävä maailmanlaajuinen kilpailukykynsä ja sen on pysyttävä Puhtaiden autojen teknologiajohtajat ja suuntaajat Euroopalle ja muulle maailmalle. Paljon riippuu myös latausinfrastruktuurin käyttöönotosta. PPE-ryhmä vaatii siksi komission säännöllistä raportointia tässä saavutetusta edistyksestä ja sen vaikutuksista Hiilidioksidipäästöjen vähentämistavoitteet ", de Lange totesi.

Mainos
Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa