Liity verkostomme!

Etusivu

Euroopan neuvoston kehottaa Venäjää lopettamaan kuolemanjälkeinen tapauksessa vastaan ​​Magnitskin ja Hermitage lakimiehet

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

kuvienA dlauttaresoluutio oikeus Sergei Magnitskyn murhaajien rankaisemattomuuden kieltäminen tulee Euroopan neuvoston parlamentaarinen edustajakokous äänestää ensi viikolla. Päätöslauselma kehottaa Venäjän viranomaisia ​​lopettamaan Sergein jälkikäteen syytteeseen asettamisen, lopettaa painostaa perhettään ja lopettaa muiden vainot Erakkomaja lakimiehet, mukaan lukien barrister Eduard Khairetdinov, joka edusti Hermitage-rahastoa Venäjällä puolustautuakseen Sergei Magnitskyn paljastamiin 230 miljoonan dollarin petoksiin.

Mainos

Luonnos Magnitsky-päätöslauselmaksi toteaa: "Edustajakokous kehottaa Venäjän toimivaltaisia ​​viranomaisia ​​- - päättämään Magnitskyä koskeva postuuminen oikeudenkäynti ja lopettamaan painostuksen äidilleen ja leskelleen osallistumiseksi näihin menettelyihin; lopettaa muiden lakimiesten vaino, joka toimii [Hermitage Fund] -rekisteröityjen yritysten todellisten omistajien puolesta.

Sergei Magnitsky pidätettiin pian sen jälkeen kun hän todisti Venäjän virkamiesten osallistumisesta Hermitage Fund -yhtiön varkauksiin ja heidän 230 miljoonan dollarin määrään, jonka he olivat maksaneet veroina Venäjän hallitukselle. Venäjän viranomaiset kohdistivat myös kaikki muut asianajajat, jotka puolustivat Hermitagea petosta vastaan ​​rikosasioilla, etsinnöillä ja haasteilla. Nämä Venäjän viranomaisten toimet on tuomittu an aikaisempi päätöslauselma, jonka Euroopan neuvosto antoi 30-syyskuusta 2009, puolitoista kuukautta ennen Magnitskyn tappamista pidätettynä.

Yksi vainotuista lakimiehistä on Eduard Khairetdinov, riippumaton asianajaja ja entinen tuomari, joka oli vastuussa filta ensimmäinen vetoomus Venäjän lainvalvontaviranomaisiin Hermitage-rahaston puolesta kolme viikkoa ennen 230 miljoonan dollarin varastamista talousarviosta. Valituksella pyrittiin vireille panemiseen tutkinta ja named Sisäministeriön virkamiehet Karpov ja Kuznetsov. Useita kuukausia sen jälkeen Ishayoiden opettaman valitus jätettiin, Kuznetzov pyrki avata rikosasia vastaan ​​barrister Khairetdinov itse.

Mainos

Rikosasianajaja Khairetdinovia vastaan ​​Venäjällä väittää toimineensa väärin valtakirjan nojalla, koska Venäjän tutkintavaliokunnan mukaan ainoat ihmiset, jotka olisivat voineet antaa hänelle laillisen valtakirjan, olivat ihmiset, jotka varastivat Hermitage-yrityksiä. Tapauksessa on jäädäed avata viiden vuoden ajanhuolimatta lukuisista asianajajien järjestöjen vetoomuksista ympäri maailmaa ja syytösten järjetöntä.

"Lakimiehiä, jotka toimivat petollisesti uudelleenrekisteröityjen [Hermitage Fund] -yritysten omistajien puolesta auttaakseen yrityksiä saavuttamaan määräysvallansa, syytetään nyt väärän valtakirjan käyttäytymisestä, koska he eivät olleet saaneet heidän valtuutensa yritysten vääriltä omistajilta ”, sanottiin luonnoksessa PACE-päätöslauselmaksi lakimiehistä, joiden ainoa epäonne oli edustaa” väärää ”asiakasta.

Sergei Magnitsky puhui kollegoidensa puolustajana huoltajuudesta. Viimeisessä tuomioistuimelle laaditussa kirjallisessa lausunnossaan hän sanoi: ”[Sisäministeriön] tutkija Silchenko ei halua tunnistaa muita henkilöitä, jotka tekivät tämän [230 miljoonan dollarin] petoksen mahdolliseksi [muut kuin sahan työntekijä Victor Markelov]; hän toivoo sen sijaan, että Eremitaasirahaston asianajajat, jotka pyrkivät jatkamaan tapauksen tutkintaa, pakotetaan poistumaan maasta, tai kuten minäkin, pidätetään. "

Aikaisemmin tässä kuussa asianajaja Khairetdinov jätti useita valituksia laittomasta syytteestään, etsien asiaa olla suljettu, koska se on laiton ja väärillä perusteilla. Tietoja hänen valitustensa tuloksista ei ole vielä saatavilla.

Talous

Vihreiden joukkovelkakirjojen liikkeeseenlasku vahvistaa euron kansainvälistä asemaa

Julkaistu

on

Euroryhmän ministerit keskustelivat euron kansainvälisestä roolista (15. helmikuuta) Euroopan komission 19. tammikuuta antaman tiedonannon "Euroopan talous- ja rahoitusjärjestelmä: vahvuuden ja sietokyvyn edistäminen" jälkeen.

Euroryhmän puheenjohtaja Paschal Donohoe sanoi: "Tavoitteena on vähentää riippuvuutta muista valuutoista ja vahvistaa autonomiaamme eri tilanteissa. Samalla valuuttamme lisääntynyt kansainvälinen käyttö merkitsee myös mahdollisia kompromisseja, joita jatkamme. Ministerit korostivat keskustelun aikana vihreiden joukkovelkakirjojen liikkeeseenlaskun mahdollisuutta parantaa euron käyttöä markkinoilla ja myötävaikuttaa samalla ilmastotavoitteemme saavuttamiseen.

Euroryhmä on keskustellut asiasta useita kertoja viime vuosina joulukuun 2018 eurohuippukokouksen jälkeen. Euroopan vakausmekanismin toimitusjohtaja Klaus Regling sanoi, että liiallinen riippuvuus dollarista sisälsi riskejä ja toi esimerkkeinä Latinalaisen Amerikan ja 90-luvun Aasian kriisin. Hän viittasi myös vinosti "uudempiin jaksoihin", joissa dollarin määräävä asema tarkoitti sitä, että EU: n yritykset eivät voineet jatkaa yhteistyötä Iranin kanssa Yhdysvaltain pakotteiden edessä. Regling uskoo, että kansainvälinen rahajärjestelmä on hitaasti siirtymässä kohti monipolaarista järjestelmää, jossa kolme tai neljä valuuttaa ovat tärkeitä, mukaan lukien dollari, euro ja renminbi. 

Mainos

Talouskomissaari Paolo Gentiloni oli samaa mieltä siitä, että euron roolia voitaisiin vahvistaa laskemalla liikkeeseen vihreitä joukkovelkakirjoja, mikä parantaa markkinoiden euron käyttöä ja myötävaikuttaa myös seuraavan sukupolven EU-varojen ilmastotavoitteidemme saavuttamiseen.

Ministerit olivat yhtä mieltä siitä, että euron kansainvälisen aseman turvaamiseksi tarvitaan laaja-alaisia ​​toimia euron kansainvälisen roolin tukemiseksi, mukaan lukien muun muassa talous- ja rahaliiton, pankkiunionin ja pääomamarkkinaunionin edistyminen.

Mainos

Continue Reading

EU

Euroopan ihmisoikeustuomioistuin tukee Saksaa Kunduzin iskutapauksessa

Julkaistu

on

By

Saksan komentaja määräsi Saksan tutkimuksen Afganistanin Kunduzin kaupungin lähellä vuonna 2009 tapahtuneesta tappavasta ilmaiskusta, jonka mukaan saksalainen komentaja noudatti elämään liittyviä oikeuksiaan, Euroopan ihmisoikeustuomioistuin antoi tiistaina 16. helmikuuta päätöksen. kirjoittaa .

Strasbourgissa sijaitsevan tuomioistuimen tuomio hylkää Afganistanin kansalaisen Abdul Hananin, joka menetti kaksi poikaa hyökkäyksessä, valituksen, jonka mukaan Saksa ei täyttänyt velvollisuuttaan tutkia tapausta tehokkaasti.

Syyskuussa 2009 Naton joukkojen saksalainen komentaja Kunduzissa kutsui yhdysvaltalaisen hävittäjän iskuun iskemään kaksi polttoaineautoa lähellä kaupunkia, jonka Naton mielestä Taleban-kapinalliset olivat kaapanneet.

Afganistanin hallitus ilmoitti, että silloin surmattiin 99 ihmistä, joista 30 oli siviilejä. Riippumattomien oikeuksien ryhmät tapettiin arviolta 60-70 siviiliä.

Mainos

Kuolleiden määrä järkytti saksalaisia ​​ja pakotti puolustusministerin lopulta eroamaan syytöksistä siviiliuhrien peittämisestä Saksan vuoden 2009 vaaleja edeltävänä aikana.

Saksan liittovaltion yleinen syyttäjäviranomainen oli todennut, ettei komentajalla ollut rikosoikeudellista vastuuta lähinnä siksi, että hän oli vakuuttanut ilmaiskun määräämällä, ettei siviilejä ollut paikalla.

Jotta hän olisi vastuussa kansainvälisen oikeuden nojalla, hänen olisi pitänyt todeta toimineensa tarkoituksella aiheuttaa liiallisia siviilejä.

Mainos
Euroopan ihmisoikeustuomioistuin tarkasteli Saksan tutkimuksen tehokkuutta, mukaan lukien se, perustiinko se tappavan voimankäytön. Se ei ottanut huomioon lentotapahtuman laillisuutta.

Afganistanissa olevasta 9,600 Naton joukosta Saksalla on toiseksi suurin joukko Yhdysvaltojen takana.

Talebanin ja Washingtonin välinen vuoden 2020 rauhansopimus kehottaa ulkomaisia ​​joukkoja vetäytymään 1. toukokuuta mennessä, mutta Yhdysvaltain presidentti Joe Bidenin hallinto tarkistaa sopimusta Afganistanin turvallisuustilanteen heikkenemisen jälkeen.

Saksa valmistautuu jatkamaan Afganistanin sotilasoperaationsa toimeksiantoa 31. maaliskuuta tämän vuoden loppuun asti, jolloin joukkojen taso pysyy jopa 1,300 XNUMX: ssa, Reutersin näkemän asiakirjaluonnoksen mukaan.

Continue Reading

EU

EU: n oikeusjärjestelmien digitalisointi: Komissio käynnistää julkisen kuulemisen rajat ylittävästä oikeudellisesta yhteistyöstä

Julkaistu

on

Euroopan komissio käynnisti 16. helmikuuta a julkisen kuulemisen EU: n oikeusjärjestelmien nykyaikaistamisesta. EU pyrkii tukemaan jäsenvaltioita niiden pyrkimyksissä mukauttaa oikeusjärjestelmiään digitaaliseen aikakauteen ja parantaa niitä EU: n rajat ylittävä oikeudellinen yhteistyö. Oikeusasioista vastaava komissaari Didier Reynders (Kuvassa) sanoi: "COVID-19-pandemia on edelleen korostanut digitalisaation merkitystä, myös oikeusalalla. Tuomarit ja asianajajat tarvitsevat digitaalisia työkaluja voidakseen toimia yhdessä nopeammin ja tehokkaammin.

Samalla kansalaiset ja yritykset tarvitsevat verkkotyökaluja oikeudenkäytön helpottamiseksi ja avoimemmaksi pienemmillä kustannuksilla. Komissio pyrkii edistämään tätä prosessia ja tukemaan jäsenvaltioita niiden pyrkimyksissä muun muassa helpottamaan yhteistyötään rajat ylittävissä oikeudellisissa menettelyissä digitaalisilla kanavilla. " Joulukuussa 2020 komissio hyväksyi viestintä hahmotellaan toimet ja aloitteet, joilla pyritään edistämään oikeusjärjestelmien digitalisointia kaikkialla EU: ssa.

Julkisessa kuulemisessa kerätään näkemyksiä EU: n rajat ylittävien siviili-, kauppa- ja rikosoikeudellisten menettelyjen digitalisoinnista. Julkisen kuulemisen tulokset, johon voi osallistua laaja joukko ryhmiä ja yksilöitä ja joka on käytettävissä tätä 8. toukokuuta 2021 saakka, osallistuu rajat ylittävän oikeudellisen yhteistyön digitalisointia koskevaan aloitteeseen, jonka odotetaan olevan tämän vuoden lopussa, kuten Komission työohjelma vuodelle 2021.

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa