Liity verkostomme!

Blogspot

Lausunto: EU byrokraattien aikovat suojella savuke ja huumemarkkinoita kun tappaminen tupakoitsijoita

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

E-savukeGilbert Ross, MD  ACSH.org, New York, USA joulukuu 2013

Kun Euroopan parlamentti (EP) pilkasi Euroopan komission (EY) ehdottamaa tupakkatuotedirektiiviä vetoamalla lääkkeitä koskevaa asetusta sähköisen savukkeiden (e-CIGS) viime lokakuussa amerikkalaiset kansanterveysasiantuntijat (minä mukaan lukien) huokaisimme puolihelpotuksen. Tällainen sääntely olisi itse asiassa kieltänyt e-cigit, tehnyt kaikista tehokkaista laitteista laittomia EU: ssa ja muuttanut miljoonia "höyryjä" uusiutuneiksi tupakoitsijoiksi tai rikollisiksi. Edunsaajat? Iso tupakka ja iso lääke.

Mutta ei! EP veti linjan tällaiseen tuhoisaan sääntelyn ylitykseen rajoittamalla sääntelyn enimmäkseen tavanomaisiin saneluihin huomattavalla marginaalilla. Nyt minä ja amerikkalaiset kollegani ajattelimme, että voimme palata huolehtimaan siitä, mitä omat harkitsemattomat, ristiriitaiset elintarvike- ja lääkeviranomaiset (FDA) julistavat käynnissä olevassa tehtävässään sabotoida vähäriskisiä laitteita. Samassa kuussa johtuvia e-cig-asetuksiamme on viivästyttänyt koko tuo "hallituksen sulkemisen" juttu, joten me jenkit pysymme torkkuilla odottamassa paljastusta OIRA-valvontavirastolta.

Mainos

Etkö tiedä sitä? Selkänsä kääntyessä turmeltuneet EY: n jäsenet (jotka edustavat kenen tarkalleen?) Päättivät olla antamatta EP: n miellettyjä iskuja vastauksetta ja päättivät kokeilla demokraattisesti valitun lainsäätäjän taitavaa ohitusta jatkamalla heidän hyökkäystään. e-cigit. Ehkä tietäen, että tämä tuo mukanaan kuljettajan, he yrittivät viisaasti toteuttaa tämän toimenpiteen salaa ... mutta eivät niin viisaasti antaneet sen vuotaa lehdistölle, ennen kuin se sai paljon vauhtia savun täyttämissä takahuoneissa, kuten komissaarit olivat toivoneet.

Niille, jotka eivät välitä tupakkaan liittyvistä asioista, e-cigit tulevat eri tavoin, mutta heillä on tämä yhteistä: he toistavat tupakointia käsin suuhun ja uloshengitettyjä "savuisia" rituaaleja, ja suurin osa heistä tuottaa voimakkaan osuman valitsemastaan ​​riippuvaisista tupakoitsijoista, nikotiinista. Jotkut - "cigalikes" - ovat laajalti saatavilla lähikaupoissa ja apteekeissa, ja ne muistuttavat usein tupakkasavukkeita. Joillakin on punaiset hehkuvat kärjet LED-signaalin avulla, joillakin on sininen hehku; jotkut ovat valkoisia kuin tavalliset savut, jotkut ovat mustia. Ne erittävät propyleeniglykolia (PG) ja aromeja vesihöyrystyneellä nikotiinillaan erilaisina pitoisuuksina. Kaikki tunnetut komponentit tunnustetaan yleisesti turvallisiksi Yhdysvalloissa, vaikkakaan niitä ei ole tutkittu inhalaation kautta pitkän käyttöjakson aikana (hyvin, PG: tä on käytetty joissakin lääketieteellisissä inhalaattoreissa ilman terveydellisiä signaaleja). Toinen keskeinen tosiasia: miljoonat ihmiset, useimmat Euroopasta ja Yhdysvalloista, ovat ostaneet e-sikareita: heidän markkinansa ovat kaksinkertaistuneet vuosittain vuodesta 2010 lähtien, ja nyt niiden lukumäärä on melkein 3 miljoonaa "höyryä" (kuten heitä kutsutaan, ei tupakoitsijoita, jamais! ) Amerikassa ja vielä suurempi määrä Euroopassa. (Tarkkoja lukuja on vaikea saada, koska hallitukset näyttävät yrittävän jättää huomiotta tämän ilmiön, kun taas yritykset pitävät tällaisia ​​lukuja omaisuutena ja voivat hyvin liioitella tai vähätellä, kuten niiden edut sanovat).

Miksi ne ovat niin suosittuja? Ja miksi niin monet hallitusten ja sääntelyviranomaisten haluavat leimata ne pois, tekevät niistä voimaton tai verottaa ne poissa? Ensinnäkin meidän on kohdattava tosiasia, että ne, jotka vihaavat ja pelkäävät e-CIGS koskaan käsitellä: tupakointi on yleisin, tappava ja ehkäistävissä kansanterveydellinen kysymys maailmassa. WHO arvioi, että jos nykyinen suuntaus jatkuu entiseen tapaan, yksi miljardi kuolee tupakointiin liittyviin sairauksiin maailmanlaajuisesti tällä vuosisadalla. EU: n vuosimaksu on nyt lähes 800,000 450,000, ja Yhdysvalloissa noin 45 5 10 miljoonasta tupakoitsijastamme - savukkeiden riippuvuuden on osoitettu lopulta tappavan yli puolet heidän käyttäjistään. Ja vaikka useimmat tupakoitsijat haluavat lopettaa, ja yli puolet yrittää joka vuosi, "menestys" pysyy XNUMX%: n alueella kylmässä kalkkunassa - ilman apua. Valitettavasti hallituksen hyväksymät menetelmät tupakoinnin lopettamisen helpottamiseksi vain parantavat tätä tasoa kahdesta kolmeen kertaan, mikä tarkoittaa, että he onnistuvat vain hieman useammin kuin yksi kymmenestä lopettajayrityksestä: tupakointi on pirullisen vaikea riippuvuus murtamaan, ainakin par kokaiinin tai heroiinin kanssa.

Mainos

Miksi EY yrittää nyt pakottaa lääketieteen sääntelyn e-cigeille "takaoven" kautta? Ottaen huomioon tupakoinnin kansanterveydellisen katastrofin - ja EU: ssa on suurin tupakoitsijoiden osuus kaikista samanlaisista maantieteellisistä alueista - ja todennäköisyyden saada merkittäviä hyötyjä (ellei ihmeitä) e-cigien laajamittaisesta käytöstä, mitä ei pidä? Ainoastaan ​​arvattavissa olevista syistä hobgoblinit ja hypoteettiset huolenaiheet on pelastettu roskakorista, johon ne oli lähetetty EP: n äänestyksen jälkeen. Mitä höyryille tapahtuu 5, 10, 20 vuoden kuluttua? Entä lapset: eikö heistä tule nikotiiniriippuvaisia, jos he kokeilevat e-sikareita, kuten lapset ovat tapana tehdä? Ja nuo makut! Ja nuo seksikkäät TV-mainokset! Muista iso tupakka! Se on kaikki BAT-PMI-RJR: n hurja juoni palata peliin, houkutella nuoria uusiin viileisiin höyryihin ja seuraavaksi tiedät, oma tupakoitsija! Ja nuo syöpää aiheuttavat aineet, jotka FDA onnistui havaitsemaan vuonna 2009? Entä "käytetty höyry"?

Jos nämä "huolenaiheet" kuulostavat väärennetyiltä (sanoen vääriltä), niin ne ovatkin. Mikään näistä hypoteettisista e-cigien "riskeistä" ei ole osoittautunut realistiseksi huolenaiheeksi, ja jopa väitteillä, joilla niillä voi olla jonkin verran etuja, tasapainottamalla niitä tupakansavun toistuvan sisäänhengityksen tunnetun riippuvuusvoiman ja tappavien terveysvaikutusten kanssa. tee väite lyhyeksi. Silti tässä olemme: kiirehdimme tahattomasti tiukkaa sääntely-ympäristöä kohti, joka tappaa tehokkaasti tämän lupaavan tekniikan yhdessä satojen (tuhansien?) Pienten yritysten kanssa ja korvaa valitsemattomien, vastuuvelvollisten byrokraattien asialistan tai jopa salakavalammat edut. miljoonat epätoivoiset entiset tupakoitsijat ja valitut edustajat EP: ssä. Mikä on kiire?

Vielä yksi osa tätä surkeaa tarinaa: EU: n puheenjohtajavaltio on liettualainen, joka on kiihkeä e-cigien vastustaja; hänen toimikautensa päättyy vuoden lopussa, ja seuraavat EP-vaalit ovat toukokuussa. Joukot, jotka yrittävät pitää e-cigit poissa markkinoilta, kieltää pääsy tälle yksinkertaiselle, tehokkaalle ja suhteellisen edulliselle tupakankorvikkeelle, eivät halua odottaa, kuka uusi presidentti tulee olemaan, kun tämä on niin sympaattinen.

Emme tiedä, mutta epäilemme vahvasti, että e-cigit ovat tehokas lopettamisapu huolimatta todisteiden puutteesta, joka yleensä tulee kontrolloiduista kliinisistä tutkimuksista. Päätelemme tehokkuuden näiden kiistattomien tosiseikkojen perusteella: yhä useammat tupakoitsijat ovat siirtyneet höyrystämiseen, kun taas todellisten savukkeiden myynti on laskenut historiallisesti ennennäkemättömällä tavalla.

Mitä nyt? EP, EY ja Eurooppa-neuvosto (kansallisia hallituksia edustavat ministerit) käyvät jo nyt "kolmikantaneuvotteluja" yhdistääkseen eroavat kantansa uuteen direktiiviin, josta kaikki osapuolet voivat sopia. Vaikka tämä olisi tavallisesti toivottava tavoite, vapistan mahdollisista tuloksista, jotka saattavat jättää höyryt kylmään. He toivoivat toiveensa selvästi esille mielenosoituksissa EU: n eri toimistoissa ja niiden ympäristössä viime kevään ja kesän aikana toivoen voivansa vaikuttaa EP: n äänestykseen - ja se toimi! Nyt he, kuten me tieteelliseen kansanterveyteen kuuluvat, tuntevat olevansa petettyjä, vaikka heitä ei ole vielä (vielä) hylätty: vankat parlamentaarikot pitävät linjaa tiukan sääntelyn kannattajia EY: tä vastaan ​​ja toivottavasti onnistuvat. Mutta on vältettävä kompromisseja, jotka tehtiin vuonna 1994, kun Ruotsi liittyi EU: hun hinnalla, jolla vähäriskinen nuuska pidetään EU: n markkinoilla - järjetön ja vasta-arvoinen asema silloin ja nyt - on vältettävä: vauvaa ei pitäisi enää hävittää kylpyveden kanssa.

Sähköisten cigien moitteeton, kohtuullinen, tieteeseen perustuva sääntely on välttämätöntä, kaikki hyvässä uskossa samaa mieltä. EP: n äskettäin hyväksymä tarkistus 170 sisälsi seuraavat: hyvät valmistusstandardit, ikärajoitukset myynnille ja markkinoinnille / mainonnalle, tarkat ainesosien merkinnät, lapsiturvalliset astiat mehulle (nikotiiniliuos sikareita halveksiville) eikä terveysväitteitä sallittu . Nämä ovat samanlaisia ​​vaatimuksia kuin Yhdysvalloissa "ravintolisien" suhteen, eikä maailmassa ole mitään syytä, miksi niitä ei sovellettaisi myös turvallisiin, tehokkaisiin, ehkä ihmeellisiin e-savukkeisiin. Muuten tuulen kylväjien tulisi valmistautua saamaan pyörremyrsky: valtavat vihaiset mustat markkinat syntyvät täyttämään niukka tarve, jota varmasti noudatetaan, jos EY: n harkitsemattomia, korruptoituneita toimenpiteitä toteutetaan.

Gilbert Ross MD
Lääketieteen ja toiminnanjohtaja,
Yhdysvaltain tiede- ja terveysneuvosto
1995 Broadway NYC NY 10023
[sähköposti suojattu]

T. 212-362-7044 x242
Faksi 212-362-4919
GSM. 516-581-8400
Verkkosivu | Facebook Twitter 

Venäjä

EU: n on oltava valmis olemaan tunnustamatta Venäjän duuman vaaleja

Julkaistu

on

Venäjä [nid: 114228]

”Meidän on uudistettava Euroopan politiikka Venäjää kohtaan. Meidän on estettävä Venäjän uhat, pidätettävä Venäjän puuttuminen EU: hun ja sen naapurustoon ja tuettava strategisesti Venäjän demokraattisia voimia. Meidän on työskenneltävä olettamuksella, että muutos on mahdollista tässä maassa ja että "demokratia ensin" on ensimmäinen tehtävämme suhteissamme Venäjään. Venäjä voi olla demokratia ”, sanoi EPP: n Euroopan parlamentin jäsen Andrius Kubilius ennen 14. syyskuuta pidettävää täysistuntoa EU: n ja Venäjän poliittisten suhteiden tulevaisuudesta.

Parlamentin mietinnössä, jonka Kubilius on laatinut ja josta äänestetään tänään (15. syyskuuta), korostetaan, että Euroopan on osallistuttava Moskovan kanssa yhteistä etua koskeviin kysymyksiin, kuten asevalvontaan, rauhanrakentamiseen, maailmanlaajuiseen turvallisuuteen tai ilmastonmuutokseen. Tällaisen yhteistyön olisi kuitenkin ehdottomasti oltava ehdollinen Kremlin halukkuudesta kunnioittaa ihmisoikeuksia ja kansainvälisiä lakeja. ”Yhteistyö tietyillä erityisaloilla ei saisi johtaa myönnytyksiin EU: n arvoihin eikä koskaan jättää huomiotta seurauksia kumppaneillemme. Tarvitsemme lisää rohkeutta ottaa vahva kanta Kremlin hallintoa kohtaan ihmisoikeuksien puolustamiseksi. Meidän on varmistettava, että mahdolliset lisäsuhteet Kremlin kanssa riippuvat Putinin halusta lopettaa hyökkäykset, sortot ja pelottelut Venäjällä ja sen ulkopuolella ”, Kubilius korosti.

Mainos

Mietinnössä korostetaan lisäksi, että EU: n on oltava valmis olemaan tunnustamatta Venäjän duumaa ja keskeyttämään maan osallistuminen kansainvälisiin parlamentaarisiin kokouksiin, myös Euroopan neuvoston kokouksiin, jos tällä viikolla Venäjän parlamenttivaalit tunnustetaan petoksiksi. ”Venäjän ihmisillä on oltava valintaoikeus, kuten minkä tahansa muun demokraattisen maan ihmisillä. Kun tärkeimmät oppositiotoimijat ja Venäjän hallitsevan puolueen vastustajat ovat vankilassa tai kotiarestissa, vaihtoehtoja ei ole. Kremlin jatkuva tukahduttaminen kaikkiin opposition ehdokkaisiin, vapaaseen mediaan tai kansalaisjärjestöön heikentää vaalien legitiimiyttä ja oikeudenmukaisuutta. Toistamme, että oppositiojohtaja Aleksei Navalny sekä kaikki ne, jotka tukivat häntä rauhanomaisten mielenosoitusten aikana, on vapautettava ”, Kubilius totesi.

Mainos
Continue Reading

Saksa

Saksan vihreiden puoluejohtaja puolustaa liittokansleri-ehdokasta

Julkaistu

on

By

Saksan vihreiden puolueen johtajat Robert Habeck ja Annalena Baerbock, myös vihreiden liittokansleri-ehdokas, kuuntelevat NABU-yhdistyksen johtajaa Christian Unseltia, kun he kävelevät Biesenthaler-altaan luonnonsuojelualueen nummilla esiteltyään välittömän ilmastonsuojeluohjelman Biesenthal lähellä Bernaua, Koillis -Saksa 3. elokuuta 2021. Tobias Schwarz/Pool REUTERSin kautta

Saksan vihreiden johtaja sunnuntaina (8. elokuuta) puolusti puolueen liittokansleri-ehdokasta ensi kuun liittovaltiovaaleissa ja harhautti ehdotuksia, joiden mukaan hänen pitäisi korvata hänet sen jälkeen, kun hän oli tehnyt kalliita virheitä, kirjoittaa Paul Carrel, Reuters.

Ekologit nousivat lyhyesti äänestyksissä ohittaakseen liittokansleri Angela Merkelin konservatiivisen blokin sen jälkeen, kun he olivat nimenneet Annalena Baerbockin (kuvassa) liittokansleri -ehdokkaaksi huhtikuussa, mutta ovat sen jälkeen heikentyneet.

Baerbockin virheiden aiheuttama kampanja on sisällyttänyt virheitä ansioluetteloonsa ja skandaalin joulubonusmaksusta, jota hän ei ilmoittanut parlamentille. Baerbock on myös sanonut, että seksistinen valvonta pidättelee häntä. Luettu lisää.

Mainos

"Rouva Baerbock sopii liittokanslerin virkaan, ja meidän tehtävämme on varmistaa, että vihreät ovat vahvoja", puolueen johtaja Robert Habeck kertoi ZDF: lle haastattelussa.

Kysyttäessä, pitäisikö vihreiden korvata Baerbock hänen kanssaan liittokansleri -ehdokkaana, Habeck vastasi: "Ei, se ei ole keskustelu."

Vihreiden surun lisäämiseksi puolue suljetaan pois Saarlandin osavaltion vaalista 26. syyskuuta järjestettävissä kansallisissa vaaleissa, koska alueellisten ehdokkaiden valinta on epäsäännöllistä sisäisen riidan vuoksi.

Mainos

"Vihreiden kampanjassa oli muutamia ongelmia, mutta ... odotan innolla elokuuta ja syyskuuta", sanoi Habeck, joka on puolueen johtaja Baerbockin kanssa. "Kaikki on mahdollista."

Aiemmin sunnuntaina julkaistu mielipidemittaus osoitti, että vasemmistolaiset sosiaalidemokraatit (SPD) vetäytyvät vihreiden kanssa 18 prosentilla Merkelin konservatiivien jälkeen 26 prosentilla. Merkel, joka on ollut vallassa vuodesta 2005, aikoo erota vaaleista. Lue lisää.

INSA: n kysely osoitti, että hypoteettisessa suorassa äänestyksessä liittokanslerista SPD -ehdokas Olaf Scholz oli 27%: n kannalla. Konservatiivinen Armin Laschet vaipui 14 prosenttiin, yhden pisteen edellä Baerbockia, 13 prosentilla.

Vihreät esittivät tiistaina "hätätilanteen ilmastonsuojeluohjelman", jonka tarkoituksena on palauttaa kampanjansa. Lue lisää.

Continue Reading

Euroopan vihreä sopimus

Pienituloiset perheet ja keskiluokan kotiomistajat eivät saa maksaa Green Dealista, sanoo EPP

Julkaistu

on

EPP-ryhmä haluaa, että Euroopasta tulee ilmastoneutraali vuoteen 2050 mennessä. "Tämä kauaskantoinen talouksien ja yhteiskuntien muutos on tehtävä älykkäästi, koska haluamme torjua ilmastonmuutosta innovoinnilla, kilpailukyvyllä ja eurooppalaisilla työpaikoilla. Haluamme Muunna tarvittava muutos mahdollisuudeksi. Haluamme hiilidioksidipäästöjen poistamisen, ei teollistamisen! Haluamme paitsi asettaa tavoitteita myös löytää paras tapa Euroopalle saavuttaa nämä tavoitteet kiinnittäen erityistä huomiota vetyyn ja joissakin tapauksissa, kaasu siirtymäteknologiana ", sanoi EPP-ryhmän talous- ja ympäristöasioista vastaava varapuheenjohtaja Esther de Lange.

Hänen lausuntonsa tulee ennen Euroopan komission esittelyä ns. Fit for 55 -paketista, joka on mammuttipaketti energia- ja ilmastolakeista ja jonka tarkoituksena on muuttaa 55 prosentin hiilidioksidipäästöjen vähentämistavoite konkreettisiksi uusiksi säännöiksi liikenteelle, teollisuudelle, rakennuksille ja rakennuksille. muilla aloilla.

"Meidän on oltava hyvin tarkkaavaisia ​​siitä, kuka maksaa Green Deal -laskun. Suurimman laskun eivät voi maksaa pienituloiset perheet, keskiluokan kotiomistajat tai maaseutualueiden autonomistajat ilman julkista liikennettä", lisäsi de Lange, selittää, että PPE-ryhmä haluaa uskottavan sosiaalisen välineen lämmitys- ja liikkuvuusköyhyyden torjumiseksi jäsenvaltioissa ja niiden välillä.

Mainos

EPP-ryhmä haluaa edistää puhtaita autoja. "Haluamme asettaa etusijalle puhtaiden ajoneuvojen, sähköisen liikkuvuuden ja päästöttömien polttoaineiden kehittämisen. Emme halua, että keskustelu autojen hiilidioksidipäästöistä muuttuisi uudeksi ideologiseksi taisteluksi dogmeista. Euroopan autoteollisuuden on säilytettävä maailmanlaajuinen kilpailukykynsä ja sen on pysyttävä Puhtaiden autojen teknologiajohtajat ja suuntaajat Euroopalle ja muulle maailmalle. Paljon riippuu myös latausinfrastruktuurin käyttöönotosta. PPE-ryhmä vaatii siksi komission säännöllistä raportointia tässä saavutetusta edistyksestä ja sen vaikutuksista Hiilidioksidipäästöjen vähentämistavoitteet ", de Lange totesi.

Mainos
Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa