Liity verkostomme!

Etusivu

JFK: Muista

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

z335Katsaus: James Drew

Viisikymmentä vuotta sitten tänään (22. marraskuuta) klo 19:30 Keski-Euroopan aikaa 35th Amerikan yhdysvaltojen presidentti John Fitzgerald Kennedyn surmasivat Dallasissa salamurhaajat, jotka ovat tuntemattomia tähän päivään saakka. Ole hyvä, unohda vain yksinäinen aseistaja, Texas School Book Despository, taikuus-hölynpöly, johon Warrenin komissio olisi uskonut meidän uskovan.

Mustemeriä on vuotanut analysoimalla JFK: n murhan ketä ja miten (merkittäviin tileihin sisältyy Kiviperintö (1970) Star Spangled -sopimus (1976, kaunokirjallisuus, mutta perustuu JFK: n murhaan) ja myydyin, Salamurhaajien polulla (1988), kaikki kirjoittanut Jim Garrisson), mutta Matkustava salamurhaaja: Dealey Plaza kirjoittaja, toimittaja ja käsikirjoittaja Paul Morris, Vaikka se on myös yksi erikoisimmista kirjoista, joita olet todennäköisesti lukenut pitkään, kysyy paljon tärkeämmän kysymyksen - miksi?

Mainos

Meihin tutustutaan nopeasti SimRarg, vielä määrittelemättömän alkuperän "matkustaja", joka löytää itsensä ”Ruumis ... joka ei ollut puoliksi huono, uros, keskipitkä, noin kaksikymmentäviisi, tarpeeksi komea, tarpeeksi sopiva; hän tekisi ”. "Engineers" lähetti Texasiin, ja hänelle on annettu tehtävä, jota hän ei edes ymmärrä, joka muuttaa maailmaa ikuisesti. 22. marraskuuta 1963, Dallas, klo 12.30.

Joka tapauksessa hänen on hankittava yksi Pa Sää ensin hänen puolellaan, ja hänen tyttärensä sluttinen sireeni, ja myös hänen kanansa. . . "Voit nukkua navetassa, mutta jos panet sormen tyttärelleni tai kanilleni, väänän niskaasi." Ja siellä on vain yksi pieni ongelma; SimRarg on musta. Totisesti, muukalainen vieraassa maassa.

Kesti jonkin aikaa määritellä tarkalleen, mitä kulttuurinappeja Morrisin lanka työnsi, ja tajusin, vaikka olen aina ollut hyvin kiinnostunut JFK: n salaliittoteorioista, se on (tahattomasti?) Vanha ATV-scifi-sarja Safiiri ja teräs, pääosassa Joanna Lumley että David McCallum, että tämä näyttää ottavan vihjeensä useimmilta, nimellisillä "aikadetektiivillä" toisesta ulottuvuudesta, jotka eivät ole aivan vieraita, mutta paljon enemmän kuin ihmisiä, lähetetään aikarakenteen turvaamiseksi.

Mainos

SimRarg ei koskaan näytä olevan varma siitä, mitä hän voi suojata tai ei, mutta yksi asia on varma, tilaukset ovat tilauksia.

Tämä on niittaavaa tavaraa; Stephen King julkaisi otteensa Kennedyn murhasta, 22.11.63, myöhemmin samana vuonna (2011), kun tämä ilmestyi ensimmäisen kerran, mutta Morris pääsi sinne ensin, ja kun on kyse luun kuivasta, uskottavasta vuoropuhelusta, kiehtovista luonnehdinnoista ja kolisevasta hyvästä langasta, King ei onnistunut ylittämään sitä. Lisäksi maailman myydyin kirjailija (joka on itse asiassa tämän arvostelijan suosikkikirjoittaja, anna tai ota) päätti hyväksyä käsityksen, että Lee Harvey Oswald toimi yksin, mikä on suoraan sanottuna hieman tyhmä, mutta sitten taas , King ei pidä Kubrickin versiosta romaanistaan Shining, niin mene kuva.

Onneksi Morrisin hieno saavutus ensimmäisen romaaninsa kanssa on se helppous, jolla hän sekoittaa saumattomasti hämmästyttävää scifiä räikeisiin sosiaalisiin kommentteihin, kun hän heittää kylmän silmän 1960-luvun alun Amerikan rasismiin ja korruptioon. Ja mitä romaanin käsitys itse salaliitosta menee, kysy itseltäsi, kuinka paljon uskomattomampaa täällä tapahtuu, kuin mitä tuolloin Yhdysvaltojen yleisöltä pyydettiin uskomaan tapahtuneen? "Herra. Presidentti, et voi sanoa, että Dallas ei rakasta sinua ... "

Tämän arvostelijan lähellä olevat lähteet paljastavat lisäksi, että jatko-osa on käynnissä ja oikeastaan ​​se ei voi olla muuta tapaa - odota vain, kunnes saat selville, mihin miehemme on menossa seuraavaksi ja kuka on seuraava kohde. Ja miksi? No, se olisi kerrottavaa ...

Ehkä on toisinaan aavistustakaan siitä, että Morris on rakastunut käärimään lukijan arvoituksiin, ja hänen rakkautensa metaforaan kulkee ehkä hieman liian syvälle, mutta tämä on kuitenkin hämmästyttävä debyytti kirjailijalta, jota voimme odottaa paljon enemmän . Tuo se, sano minä.

1453385_10152026874624267_522984928_n

Voit ostaa Matkustava salamurhaaja päällä Kindle tätä, ja vaikka se on nyt julkistettu, siellä on myös erityispainos 50 kappaletta, joihin on leimattu kauhea vuosipäivä: 22/11/13. Tiedät että haluat.

Lisätietoja John Fitzgerald Kennedyn elämästä ja presidenttikunnasta, Klikkaa tästä.

Katso materiaalia JFK: n murha täällä.

Talous

Vihreiden joukkovelkakirjojen liikkeeseenlasku vahvistaa euron kansainvälistä asemaa

Julkaistu

on

Euroryhmän ministerit keskustelivat euron kansainvälisestä roolista (15. helmikuuta) Euroopan komission 19. tammikuuta antaman tiedonannon "Euroopan talous- ja rahoitusjärjestelmä: vahvuuden ja sietokyvyn edistäminen" jälkeen.

Euroryhmän puheenjohtaja Paschal Donohoe sanoi: "Tavoitteena on vähentää riippuvuutta muista valuutoista ja vahvistaa autonomiaamme eri tilanteissa. Samalla valuuttamme lisääntynyt kansainvälinen käyttö merkitsee myös mahdollisia kompromisseja, joita jatkamme. Ministerit korostivat keskustelun aikana vihreiden joukkovelkakirjojen liikkeeseenlaskun mahdollisuutta parantaa euron käyttöä markkinoilla ja myötävaikuttaa samalla ilmastotavoitteemme saavuttamiseen.

Euroryhmä on keskustellut asiasta useita kertoja viime vuosina joulukuun 2018 eurohuippukokouksen jälkeen. Euroopan vakausmekanismin toimitusjohtaja Klaus Regling sanoi, että liiallinen riippuvuus dollarista sisälsi riskejä ja toi esimerkkeinä Latinalaisen Amerikan ja 90-luvun Aasian kriisin. Hän viittasi myös vinosti "uudempiin jaksoihin", joissa dollarin määräävä asema tarkoitti sitä, että EU: n yritykset eivät voineet jatkaa yhteistyötä Iranin kanssa Yhdysvaltain pakotteiden edessä. Regling uskoo, että kansainvälinen rahajärjestelmä on hitaasti siirtymässä kohti monipolaarista järjestelmää, jossa kolme tai neljä valuuttaa ovat tärkeitä, mukaan lukien dollari, euro ja renminbi. 

Mainos

Talouskomissaari Paolo Gentiloni oli samaa mieltä siitä, että euron roolia voitaisiin vahvistaa laskemalla liikkeeseen vihreitä joukkovelkakirjoja, mikä parantaa markkinoiden euron käyttöä ja myötävaikuttaa myös seuraavan sukupolven EU-varojen ilmastotavoitteidemme saavuttamiseen.

Ministerit olivat yhtä mieltä siitä, että euron kansainvälisen aseman turvaamiseksi tarvitaan laaja-alaisia ​​toimia euron kansainvälisen roolin tukemiseksi, mukaan lukien muun muassa talous- ja rahaliiton, pankkiunionin ja pääomamarkkinaunionin edistyminen.

Mainos

Continue Reading

EU

Euroopan ihmisoikeustuomioistuin tukee Saksaa Kunduzin iskutapauksessa

Julkaistu

on

By

Saksan komentaja määräsi Saksan tutkimuksen Afganistanin Kunduzin kaupungin lähellä vuonna 2009 tapahtuneesta tappavasta ilmaiskusta, jonka mukaan saksalainen komentaja noudatti elämään liittyviä oikeuksiaan, Euroopan ihmisoikeustuomioistuin antoi tiistaina 16. helmikuuta päätöksen. kirjoittaa .

Strasbourgissa sijaitsevan tuomioistuimen tuomio hylkää Afganistanin kansalaisen Abdul Hananin, joka menetti kaksi poikaa hyökkäyksessä, valituksen, jonka mukaan Saksa ei täyttänyt velvollisuuttaan tutkia tapausta tehokkaasti.

Syyskuussa 2009 Naton joukkojen saksalainen komentaja Kunduzissa kutsui yhdysvaltalaisen hävittäjän iskuun iskemään kaksi polttoaineautoa lähellä kaupunkia, jonka Naton mielestä Taleban-kapinalliset olivat kaapanneet.

Afganistanin hallitus ilmoitti, että silloin surmattiin 99 ihmistä, joista 30 oli siviilejä. Riippumattomien oikeuksien ryhmät tapettiin arviolta 60-70 siviiliä.

Mainos

Kuolleiden määrä järkytti saksalaisia ​​ja pakotti puolustusministerin lopulta eroamaan syytöksistä siviiliuhrien peittämisestä Saksan vuoden 2009 vaaleja edeltävänä aikana.

Saksan liittovaltion yleinen syyttäjäviranomainen oli todennut, ettei komentajalla ollut rikosoikeudellista vastuuta lähinnä siksi, että hän oli vakuuttanut ilmaiskun määräämällä, ettei siviilejä ollut paikalla.

Jotta hän olisi vastuussa kansainvälisen oikeuden nojalla, hänen olisi pitänyt todeta toimineensa tarkoituksella aiheuttaa liiallisia siviilejä.

Mainos
Euroopan ihmisoikeustuomioistuin tarkasteli Saksan tutkimuksen tehokkuutta, mukaan lukien se, perustiinko se tappavan voimankäytön. Se ei ottanut huomioon lentotapahtuman laillisuutta.

Afganistanissa olevasta 9,600 Naton joukosta Saksalla on toiseksi suurin joukko Yhdysvaltojen takana.

Talebanin ja Washingtonin välinen vuoden 2020 rauhansopimus kehottaa ulkomaisia ​​joukkoja vetäytymään 1. toukokuuta mennessä, mutta Yhdysvaltain presidentti Joe Bidenin hallinto tarkistaa sopimusta Afganistanin turvallisuustilanteen heikkenemisen jälkeen.

Saksa valmistautuu jatkamaan Afganistanin sotilasoperaationsa toimeksiantoa 31. maaliskuuta tämän vuoden loppuun asti, jolloin joukkojen taso pysyy jopa 1,300 XNUMX: ssa, Reutersin näkemän asiakirjaluonnoksen mukaan.

Continue Reading

EU

EU: n oikeusjärjestelmien digitalisointi: Komissio käynnistää julkisen kuulemisen rajat ylittävästä oikeudellisesta yhteistyöstä

Julkaistu

on

Euroopan komissio käynnisti 16. helmikuuta a julkisen kuulemisen EU: n oikeusjärjestelmien nykyaikaistamisesta. EU pyrkii tukemaan jäsenvaltioita niiden pyrkimyksissä mukauttaa oikeusjärjestelmiään digitaaliseen aikakauteen ja parantaa niitä EU: n rajat ylittävä oikeudellinen yhteistyö. Oikeusasioista vastaava komissaari Didier Reynders (Kuvassa) sanoi: "COVID-19-pandemia on edelleen korostanut digitalisaation merkitystä, myös oikeusalalla. Tuomarit ja asianajajat tarvitsevat digitaalisia työkaluja voidakseen toimia yhdessä nopeammin ja tehokkaammin.

Samalla kansalaiset ja yritykset tarvitsevat verkkotyökaluja oikeudenkäytön helpottamiseksi ja avoimemmaksi pienemmillä kustannuksilla. Komissio pyrkii edistämään tätä prosessia ja tukemaan jäsenvaltioita niiden pyrkimyksissä muun muassa helpottamaan yhteistyötään rajat ylittävissä oikeudellisissa menettelyissä digitaalisilla kanavilla. " Joulukuussa 2020 komissio hyväksyi viestintä hahmotellaan toimet ja aloitteet, joilla pyritään edistämään oikeusjärjestelmien digitalisointia kaikkialla EU: ssa.

Julkisessa kuulemisessa kerätään näkemyksiä EU: n rajat ylittävien siviili-, kauppa- ja rikosoikeudellisten menettelyjen digitalisoinnista. Julkisen kuulemisen tulokset, johon voi osallistua laaja joukko ryhmiä ja yksilöitä ja joka on käytettävissä tätä 8. toukokuuta 2021 saakka, osallistuu rajat ylittävän oikeudellisen yhteistyön digitalisointia koskevaan aloitteeseen, jonka odotetaan olevan tämän vuoden lopussa, kuten Komission työohjelma vuodelle 2021.

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa