Liity verkostomme!

Etusivu

Hillitsemään snoops

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

NSA- Obaman hallinto tekee kaikkensa, lyhyt päätti lähettää joukkueellinen puistonvartijoiden barricade hallitusneuvos pysäköintipaikkaa, estää Korkein oikeus valvomasta sitä National Security AgencyKotimaan vakoilusta yritys. hallintoAsianajajat vaativat, että alemmat tuomioistuimet voivat käsitellä vakooja ohjelma, koska kysymys on liian uusi vaivata korkein oikeus sen kanssa. Tämä on argumentti liian fiksu puoleen, koska hallinto esittää myös, että alemman tuomioistuimet eivät ole toimivaltaisia ​​ensiksi.

Kyse on hallituksen yhteistoiminnasta puhelinyhtiöiden kanssa kerätessään metatietoja jokaisesta Yhdysvalloissa soitetusta puhelusta. Nämä tiedot ovat paljastavia, koska ne kertovat hallitukselle, kuka soitti ja milloin, kuinka kauan puhui ja missä oli soittaessaan soittajan GPS-sijaintikoordinaattien perusteella. Tiedot on tallennettu valtavaan tietokantaan, johon pääsevät tiedustelupalvelun edustajat, jotka voisivat tutkia tietokantaa nähdäksesi, kuka väärä vaimo tai kiusallinen poikaystävä on puhunut. (Tekisikö hallituksen harhautus niin?)

Electronic Privacy Information Center on valittanut suoraan korkeimman oikeuden helpotus, koska ainoastaan ​​sillä on valtuudet valvoa Foreign Intelligence Surveillance Court tilaukset luvan tietojen keräämistä amerikkalaisia. Yksityisyyttä keskus toteaa, että mikään muu tuomioistuin on valta päättää siitä perustuslainmukaisuudesta salaisen tuomioistuimen määräyksiä, jotka Department of Justice tulee vahvistaa eikä kieltää.

Mainos

Vakoojaohjelma perustuu Patriot-lain 215 §: ään, jonka mukaan varjoisa Ulkomaisen tiedustelun valvontatuomioistuin antaa luvan optiotodistuksiin melkein mihin tahansa tietueeseen, mukaan lukien puhelinluettelot, kunhan tiedot ovat "merkityksellisiä" luvallisessa tutkimuksessa. Vakoojat päättävät asiasta, koska tämän tuomioistuimen tuomarit hyväksyvät melkein kaikki hakemukset. Sähköisen tietosuojatietokeskuksen mukaan korkeimmalle tuomioistuimelle esitetyssä vetoomuksessa väitetään, että ei ole mahdollista, että jokaista Yhdysvalloissa tehtyä puhelutietuetta voidaan pitää tutkimuksen kannalta merkityksellisenä. Kun kaksi Peorian teini-ikäistä puhuu puhelimitse siitä, kuka vie kenet tanssiaiseen, on hyvä veto, että heidän keskustelunsa ei valaise al-Qaidan järjestelmää räjäyttää jotain Chicagossa.

Oikeusministeriö, toisaalta, vaatii lyhyessä jätti viime viikolla, että vakoilu ohjelma juuri kongressin tarkoituksena, kun se sääti ja uudelleenvaltuutettu Patriot Act. Se esittää, että paino ennakkotapaus tukee kokoontuminen "suuria määriä tietoa" niin kauan kuin siellä on jotain tulva sähköposteja tai puheluita kerätyt että "voisi kantaa suoraan asiasta."

Ei niin, sanoo Rep. F. James Sensenbrenner Jr. Wisconsinin, joka ymmärtää kongressin aikomus paras, koska hän oli ensisijainen tekijä Patriot Act. Kongressiedustaja, republikaanien, on niin vihainen liittohallituksen vääristymistä teko, että hän on laatinut lainsäädäntöä, jossa hän sanoo laittaa National Security Agency: n metadata ohjelma "lopettaa toimintansa." Hän kutsuu lainsäädäntö Uniting ja vahvistaminen Amerikan Fullling oikeudet ja lopettaminen Salakuuntelu, nuotta Collection, ja Online Monitoring Act, tai onneksi lyhentää jokapäiväiseen käyttöön, USA Freedom Act.

Mainos

Continue Reading
Mainos

Talous

Vihreiden joukkovelkakirjojen liikkeeseenlasku vahvistaa euron kansainvälistä asemaa

Julkaistu

on

Euroryhmän ministerit keskustelivat euron kansainvälisestä roolista (15. helmikuuta) Euroopan komission 19. tammikuuta antaman tiedonannon "Euroopan talous- ja rahoitusjärjestelmä: vahvuuden ja sietokyvyn edistäminen" jälkeen.

Euroryhmän puheenjohtaja Paschal Donohoe sanoi: "Tavoitteena on vähentää riippuvuutta muista valuutoista ja vahvistaa autonomiaamme eri tilanteissa. Samalla valuuttamme lisääntynyt kansainvälinen käyttö merkitsee myös mahdollisia kompromisseja, joita jatkamme. Ministerit korostivat keskustelun aikana vihreiden joukkovelkakirjojen liikkeeseenlaskun mahdollisuutta parantaa euron käyttöä markkinoilla ja myötävaikuttaa samalla ilmastotavoitteemme saavuttamiseen.

Euroryhmä on keskustellut asiasta useita kertoja viime vuosina joulukuun 2018 eurohuippukokouksen jälkeen. Euroopan vakausmekanismin toimitusjohtaja Klaus Regling sanoi, että liiallinen riippuvuus dollarista sisälsi riskejä ja toi esimerkkeinä Latinalaisen Amerikan ja 90-luvun Aasian kriisin. Hän viittasi myös vinosti "uudempiin jaksoihin", joissa dollarin määräävä asema tarkoitti sitä, että EU: n yritykset eivät voineet jatkaa yhteistyötä Iranin kanssa Yhdysvaltain pakotteiden edessä. Regling uskoo, että kansainvälinen rahajärjestelmä on hitaasti siirtymässä kohti monipolaarista järjestelmää, jossa kolme tai neljä valuuttaa ovat tärkeitä, mukaan lukien dollari, euro ja renminbi. 

Mainos

Talouskomissaari Paolo Gentiloni oli samaa mieltä siitä, että euron roolia voitaisiin vahvistaa laskemalla liikkeeseen vihreitä joukkovelkakirjoja, mikä parantaa markkinoiden euron käyttöä ja myötävaikuttaa myös seuraavan sukupolven EU-varojen ilmastotavoitteidemme saavuttamiseen.

Ministerit olivat yhtä mieltä siitä, että euron kansainvälisen aseman turvaamiseksi tarvitaan laaja-alaisia ​​toimia euron kansainvälisen roolin tukemiseksi, mukaan lukien muun muassa talous- ja rahaliiton, pankkiunionin ja pääomamarkkinaunionin edistyminen.

Mainos

Continue Reading

EU

Euroopan ihmisoikeustuomioistuin tukee Saksaa Kunduzin iskutapauksessa

Julkaistu

on

By

Saksan komentaja määräsi Saksan tutkimuksen Afganistanin Kunduzin kaupungin lähellä vuonna 2009 tapahtuneesta tappavasta ilmaiskusta, jonka mukaan saksalainen komentaja noudatti elämään liittyviä oikeuksiaan, Euroopan ihmisoikeustuomioistuin antoi tiistaina 16. helmikuuta päätöksen. kirjoittaa .

Strasbourgissa sijaitsevan tuomioistuimen tuomio hylkää Afganistanin kansalaisen Abdul Hananin, joka menetti kaksi poikaa hyökkäyksessä, valituksen, jonka mukaan Saksa ei täyttänyt velvollisuuttaan tutkia tapausta tehokkaasti.

Syyskuussa 2009 Naton joukkojen saksalainen komentaja Kunduzissa kutsui yhdysvaltalaisen hävittäjän iskuun iskemään kaksi polttoaineautoa lähellä kaupunkia, jonka Naton mielestä Taleban-kapinalliset olivat kaapanneet.

Afganistanin hallitus ilmoitti, että silloin surmattiin 99 ihmistä, joista 30 oli siviilejä. Riippumattomien oikeuksien ryhmät tapettiin arviolta 60-70 siviiliä.

Mainos

Kuolleiden määrä järkytti saksalaisia ​​ja pakotti puolustusministerin lopulta eroamaan syytöksistä siviiliuhrien peittämisestä Saksan vuoden 2009 vaaleja edeltävänä aikana.

Saksan liittovaltion yleinen syyttäjäviranomainen oli todennut, ettei komentajalla ollut rikosoikeudellista vastuuta lähinnä siksi, että hän oli vakuuttanut ilmaiskun määräämällä, ettei siviilejä ollut paikalla.

Jotta hän olisi vastuussa kansainvälisen oikeuden nojalla, hänen olisi pitänyt todeta toimineensa tarkoituksella aiheuttaa liiallisia siviilejä.

Mainos
Euroopan ihmisoikeustuomioistuin tarkasteli Saksan tutkimuksen tehokkuutta, mukaan lukien se, perustiinko se tappavan voimankäytön. Se ei ottanut huomioon lentotapahtuman laillisuutta.

Afganistanissa olevasta 9,600 Naton joukosta Saksalla on toiseksi suurin joukko Yhdysvaltojen takana.

Talebanin ja Washingtonin välinen vuoden 2020 rauhansopimus kehottaa ulkomaisia ​​joukkoja vetäytymään 1. toukokuuta mennessä, mutta Yhdysvaltain presidentti Joe Bidenin hallinto tarkistaa sopimusta Afganistanin turvallisuustilanteen heikkenemisen jälkeen.

Saksa valmistautuu jatkamaan Afganistanin sotilasoperaationsa toimeksiantoa 31. maaliskuuta tämän vuoden loppuun asti, jolloin joukkojen taso pysyy jopa 1,300 XNUMX: ssa, Reutersin näkemän asiakirjaluonnoksen mukaan.

Continue Reading

EU

EU: n oikeusjärjestelmien digitalisointi: Komissio käynnistää julkisen kuulemisen rajat ylittävästä oikeudellisesta yhteistyöstä

Julkaistu

on

Euroopan komissio käynnisti 16. helmikuuta a julkisen kuulemisen EU: n oikeusjärjestelmien nykyaikaistamisesta. EU pyrkii tukemaan jäsenvaltioita niiden pyrkimyksissä mukauttaa oikeusjärjestelmiään digitaaliseen aikakauteen ja parantaa niitä EU: n rajat ylittävä oikeudellinen yhteistyö. Oikeusasioista vastaava komissaari Didier Reynders (Kuvassa) sanoi: "COVID-19-pandemia on edelleen korostanut digitalisaation merkitystä, myös oikeusalalla. Tuomarit ja asianajajat tarvitsevat digitaalisia työkaluja voidakseen toimia yhdessä nopeammin ja tehokkaammin.

Samalla kansalaiset ja yritykset tarvitsevat verkkotyökaluja oikeudenkäytön helpottamiseksi ja avoimemmaksi pienemmillä kustannuksilla. Komissio pyrkii edistämään tätä prosessia ja tukemaan jäsenvaltioita niiden pyrkimyksissä muun muassa helpottamaan yhteistyötään rajat ylittävissä oikeudellisissa menettelyissä digitaalisilla kanavilla. " Joulukuussa 2020 komissio hyväksyi viestintä hahmotellaan toimet ja aloitteet, joilla pyritään edistämään oikeusjärjestelmien digitalisointia kaikkialla EU: ssa.

Julkisessa kuulemisessa kerätään näkemyksiä EU: n rajat ylittävien siviili-, kauppa- ja rikosoikeudellisten menettelyjen digitalisoinnista. Julkisen kuulemisen tulokset, johon voi osallistua laaja joukko ryhmiä ja yksilöitä ja joka on käytettävissä tätä 8. toukokuuta 2021 saakka, osallistuu rajat ylittävän oikeudellisen yhteistyön digitalisointia koskevaan aloitteeseen, jonka odotetaan olevan tämän vuoden lopussa, kuten Komission työohjelma vuodelle 2021.

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa