Liity verkostomme!

liiketoiminta

Nuori viljelijä kertoo FUW johtajat hänen globetrotting traktori työ

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Will Etiopia 1

Mainos

Hollywood-näyttelijän Angelina Jolien jalanjälkiä seurattuaan sodan tuhoamia pakolaisia ​​leirissä lähellä Turkin Syyrian rajaa on vain yksi joukko ikimuistoisia viimeaikaisia ​​kokemuksia Meirionnyddin maanviljelijän pojalle Will Ellisille.

 Will, Walesin maanviljelijöiden liiton Hefin ja Sue Ellis, 25-vuotias poika, Hafod Olausta, Islaw'r Dref, lähellä Dolgellaua, työskenteli Turkissa globetrotting-roolissaan kansainvälisenä tuoteteknikkona CNH: ssä, maailman johtava maatalous- ja rakennuslaiteliiketoiminta.

 Harvinaisella vierailullaan kotitilalla hän muisteli, että Turkissa äskettäin tekemä työ oli uskomattoman mielenkiintoista. "Asuin lähellä Syyrian rajaa, jossa oli suuri pakolaisleiri, ja YK: n erityislähettiläs Angelina Jolie oli ollut siellä vain edellisen viikon", hän lisäsi. 

Mainos

 Vaikka Will sijaitsee CNH UK Ltd: n pääkonttorissa Basildonissa, Essexissä, Will matkustaa ympäri maailmaa vierailemalla jälleenmyyjissä, yrityksissä ja yksittäisissä viljelijöissä, jotka antavat neuvoja ja valvontaa sekä korjaavat traktoreita.

 Tänä vuonna hän on vieraillut Turkin lisäksi jo Italiassa, Japanissa, Sierra Leonessa, Uzbekistanissa, Turkmenistanissa, Norsunluurannikolla ja Ranskassa. Vuonna 2012 hän vieraili Etiopiassa, Itävallassa, Jordaniassa, Kambodžassa, Thaimaassa, Myanmarissa, Mauritiusilla, Etelä-Koreassa, Japanissa, Egypti ja Ranska. 

 Opiskellessaan Ysgol y Gaderissa, Dolgellaussa, Will opiskeli Reaseheath Collegessa Nantwichissa. Traktori- ja maatalouskoneiden jälleenmyyjien työskentelyjaksot seurasivat, ennen kuin hän vietti 18 kuukautta John Deere -jälleenmyyjässä Australiassa.

 Palattuaan elokuvasta Down Under vuonna 2008 hän työskenteli neljä vuotta Case-jälleenmyyjällä Shrewsburyssa ja näki työpaikan ilmoituksen Farmers Weekly -lehdessä CNH: lle Basildonissa. "Sain tuon työn - terveellä onnen sirottelulla!" hän sanoi.

 Vuoden kuluttua teknikkona hänet ylennettiin nykyiseen tehtäväänsä yrityksessä, joka työllistää 33,800 11,500 ihmistä maailmanlaajuisesti ja jolla on noin 170 37 jälleenmyyjän verkosto noin XNUMX maassa. Sen XNUMX tuotantolaitosta sijaitsee kaikkialla Euroopassa, Pohjois-Amerikassa, Latinalaisessa Amerikassa ja Aasiassa.

 Lennolla kotivierailullaan aiemmin tässä kuussa Will tapasi FUW: n presidentin Emyr Jonesin, Meirionnyddin lääninjohtaja Huw Jonesin ja lääninjohtaja Owain Thomasin.

 Jälkeenpäin Huw Jones sanoi: "Willillä on epäilemättä kunnianhimo ja halu ja hän on uskomattoman kykenevä henkilö suorittamaan niin taitava tehtävä.

 "Häntä pyydetään usein lähtemään lentoihin näihin maihin hyvin lyhyellä varoitusajalla ja tarjoamaan erikoisneuvontaa ja sähköistä diagnoositapahtumaa ihmisille, joilla on hyvin alkeellinen elämäntapa. Lisäksi hänen on työskenneltävä ihmisten kanssa, joilla on hyvin vähän tietoa Englanti ja työskentele tulkin kautta.

 "Hän on usein edessään uskomattoman pitkiä matkoja päästäkseen maanviljelijöihin ja jälleenmyyjiin, ja hänen on tehtävä tärkeät päätökset omalla vastuullaan ilman normaalia varmuuskopiota ja matkapuhelinsignaalia, jonka hän saisi Isossa-Britanniassa. 

 "Epäilemättä hänen kokemuksestaan ​​Australian Outbackista on ollut hänelle suurta hyötyä. Hänellä on erikoisosaamista Case Maxxum- ja Puma-traktoreista sekä New Holland T6- ja T7-traktoreista.

 "Kokemuksesta, jonka hän saa tämän työn kautta, on hänelle valtava hyöty tulevaisuudessa, ja hän arvostaa suuresti kokemusta tavata erilaisia ​​ihmisiä vaikeissa ja joskus vihamielisissä ympäristöissä." 

 Emyr Jones sanoi: "Oli suuri etuoikeus tavata Willia ja keskustella hänen saavutuksistaan. Hän korosti kuinka paljon hän odottaa pääsevänsä kotiin tapaamaan perhettään.

"Häntä on varmasti kiitettävä lämpimästi hänen erinomaisesta saavutuksestaan, uskomattomasta uran etenemisestään ja toivotamme hänelle hyvää tulevaisuuteen."

 

Continue Reading
Mainos

Euroopan investointipankki

EIP vahvistaa globaalia kehitysyhteistyötä ja tukee 4.8 miljardin euron uutta rahoitusta energiaan, liikenteeseen, COVID -rokotteisiin ja yritysten investointeihin

Julkaistu

on

Euroopan investointipankin (EIP) hallitus on hyväksynyt suunnitelmat maailmanlaajuisen kehitysyhteistyönsä vahvistamiseksi. Se hyväksyi myös 4.8 miljardin euron uuden rahoituksen 24 hankkeelle, joilla tuetaan ilmastotoimia, COVID -rokotteita ja taloudellista selviytymiskykyä, kestävää liikennettä ja koulutusta.

”Ministerineuvosto pyysi kesäkuussa EU -pankkia tehostamaan panostaan ​​unionin kehitystyöhön käyttämällä erityisiä strategioita, vahvempaa läsnäoloa maailmanlaajuisesti ja parempaa koordinointia kumppaneiden kanssa aidossa Team Europe -lähestymistavassa. Vastasimme tänään neuvoston kehotukseen ehdottamalla kehitysrahoitukseen keskittyvän EIP: n sivuliikkeen perustamista, ja johtokunta hyväksyi tämän ehdotuksen. Tämän seurauksena EU: n pankki pystyy vaikuttamaan voimakkaammin Euroopan strategisen itsenäisyyden vahvistamiseen asettamalla enemmän asiantuntijoita paikalle ja olemaan tehokkaampi kumppani muille monenvälisille ja kansallisille kehityspankeille. Ja meillä on paremmat mahdollisuudet jatkaa maailmanlaajuisia tavoitteitamme ilmastonmuutoksen torjunnassa ”, EIP: n puheenjohtaja Werner Hoyer sanoi.

EIP: n kehitysvaikutusten vahvistaminen

Mainos

EIP: n hallitus hyväksyi pankin ehdotuksen perustaa kehitysosasto sen toiminnan vaikutuksen lisäämiseksi Euroopan unionin ulkopuolella. Se tukee EIP: n vastausta 2021. kesäkuuta 14 hyväksytyissä "Neuvoston päätelmissä kehittyneestä eurooppalaisesta kehitysrahoitusarkkitehtuurista (2021)" ilmaistuihin toimintapyyntöihin. lisätä läsnäoloaan kentällä kehittämällä kohdennetumpia strategioita ja palveluita tiiviissä yhteistyössä kumppaneiden kanssa.

Pankki vahvistaa edustustojaan EU: n ulkopuolella ja luo useita alueellisia keskuksia tehostamalla täydentävyyttä ja yhteistyötä monenvälisten kehityspankkien, kansallisten kehitysrahoituslaitosten ja paikallisten kumppanien kanssa Team Europe -lähestymistavassa. Keskukset keskittyvät aihealueisiin, tuoteosaamiseen ja palveluihin, jotka vastaavat sen alueen tarpeita, jolla ne sijaitsevat. Ensimmäinen alueellinen keskus, joka vahvistaa EIP: n työtä Itä -Afrikassa, sijoittuu Nairobiin.

Uusi neuvoa -antava ryhmä neuvoo EIP: tä sen toiminnassa Euroopan unionin ulkopuolella. Se sisältää

Mainos

Jäsenvaltioiden, Euroopan komission ja Euroopan ulkosuhdehallinnon nimeämät EU: n kehityspoliittiset päättäjät.

2.2 miljardia euroa ilmastotoimiin, puhtaaseen energiaan ja energiatehokkaisiin koteihin

EIP sopi uudesta rahoituksesta tuuli- ja aurinkoenergian tuotannon lisäämiseksi Espanjassa ja Portugalissa, kansallisten energiaverkkojen päivittämiseen Puolassa ja energiatehokkuuden parantamiseen sekä lämmityslaskujen leikkaamiseen Unkarissa ja Suomessa.

Hyväksyttiin myös kohdennettuja rahoitusjärjestelmiä investointien nopeuttamiseksi pienimuotoisiin uusiutuvan energian ja ilmastotoimiin Itävallassa ja Puolassa sekä Latinalaisessa Amerikassa ja Afrikassa.

647 miljoonaa euroa COVID -rokotteen käyttöönottoon, terveyteen ja koulutukseen

Euroopan investointipankin tuki COVID-rokotteiden kehittämiselle ja uusien ohjelmien käyttöönotto COVID-19-rokotteiden rahoittamiseksi jakeluun Argentiinassa ja koko Etelä-Aasiassa, mukaan lukien Bangladesh, Bhutan, Nepal, Sri Lanka ja Malediivit, vahvistettiin.

Hallitus päätti tukea vammaisten potilaiden pitkäaikaishoidon laajentamista Alankomaissa, digitaalisen oppimistekniikan käyttöönottoa perus- ja lukioissa sekä tieteellisen tutkimuksen parantamista Kroatiassa.

752 miljoonaa euroa kestävään kaupunki-, alue-, lento- ja meriliikenteeseen

Raitiovaunumatkustajat Slovakian Košicen kaupungissa ja työmatkalaiset Puolan Gdanskin, Gdynian ja Sopotin kaupungeissa sekä kaikkialla Moldovassa hyötyvät uusista EIP: n tukemista investoinneista liikenneyhteyksien nykyaikaistamiseen ja parantamiseen.

Italian Genovan ja Savonan satamat saavat EIP: n rahoitusta parantaakseen rautatieyhteyksiä ja suojatakseen satamia paremmin tulvilta ja äärimmäisiltä sääolosuhteilta rakentamalla uuden aallonmurtajan.

EIP suostui myös rahoittamaan lennonjohto- ja navigointilaitteiden korvaamisen ja parantamisen, jotta Unkarin ilmatilassa säilytettäisiin turvallisuusstandardit.

500 miljoonaa euroa yksityisen sektorin investointeihin ja COVID-19-talouden kestävyyteen

EIP: n hallitus hyväksyi myös uudet rahoitusohjelmat, joita hallinnoivat paikalliset pankki- ja investointikumppanit, joilla tuetaan yritysten investointeja Espanjassa, Puolassa ja Kaakkois-Aasiassa, jotka kohtaavat COVID-19-haasteet.

Taustatieto

- Euroopan investointipankki (EIP) on sen jäsenvaltioiden omistama Euroopan unionin pitkäaikainen lainanantolaitos. Se tarjoaa pitkäaikaisen rahoituksen järkeville investoinneille, jotta voidaan edistää EU: n poliittisten tavoitteiden saavuttamista.

Yleiskatsaus hyväksytyistä hankkeista EIP: n johtokunta.

Continue Reading

liiketoiminta

EU -toimittaja hyökkäyksen kohteena

Julkaistu

on

Viime viikolla artikkeli julkaisussa Poliittinen Eurooppa väitti, että EU Reporter oli osallistunut ”journalismiin pukeutuneeseen EU -lobbaukseen”, koska markkinointikirjallisuutemme sanoo: ”Käytä EU Reporteria vaikuttaaksesi”.

EU Reporter torjuu täysin tämän syytöksen salaisesta lobbauksesta, joka oli hyökkäys Poliittinen Eurooppa pienemmästä mutta menestyvästä kilpailevasta julkaisusta ja sen kustantajasta.

Meillä oli vain muutama tunti aikaa vastata näihin perusteettomiin syytöksiin, jotka perustuivat useimmiten trooliin viimeisten kymmenen vuoden aikana julkaisemiemme tarinoiden kautta, puolustaaksemme ansaittua hyvää nimeämme.

Mainos

Yleisömme rauhoittamiseksi olemme pyytäneet riippumatonta uutisten seurantajärjestöä NewsGuard, seurataksemme tuotostamme tästä lähtien ja asettaaksemme sen tulokset julkisesti saataville.

EU Reporter uskoo Politico EUHyökkäys meitä vastaan ​​on kyyninen yritys saavuttaa markkina -asema, ja se kutsuu lukijamme katsomaan tämän päivän Politico Brussels Playbookia, joka tarjoaa:

”POLITICO Media Solutions tarjoaa brändeille ratkaisuja voimapelaajien luomiseen, kokoamiseen ja yhteydenpitoon. Luomme mahdollisuuksia brändeille olla yhteydessä vaikutusvaltaiseen yleisöömme ”

Mainos

Ehkä tapaus, jossa ihmiset lasitaloissa heittävät kiviä?

Continue Reading

Kalastus

Välimerellä ja Mustallamerellä: Komissio ehdottaa kalastusmahdollisuuksia vuodeksi 2022

Julkaistu

on

Komissio on antanut a ehdotus kalastusmahdollisuuksista vuodeksi 2022 Välimerellä ja Mustalla merellä. Ehdotuksella edistetään Välimeren ja Mustanmeren kalakantojen kestävää hoitoa ja toteutetaan alueella tehtyjä poliittisia sitoumuksia MedFish4Ever että Sofian julistukset. Se kuvastaa komission tavoitetta saavuttaa kestävä kalastus näillä kahdella merialueella äskettäin hyväksytyn mukaisesti Välimeren yleisen kalastuskomission (GFCM) strategia 2030.

Ympäristö-, valtameri- ja kalastuskomissaari Virginijus Sinkevičius sanoi: ”Kestävä kalastuksenhoito kaikilla EU: n merialueilla on sitoutumisemme ja vastuumme. Vaikka olemme nähneet jonkin verran parannusta viime vuosina Välimeren ja Mustanmeren alueella, olemme vielä kaukana kestävän tason saavuttamisesta, ja tämän tavoitteen saavuttamiseksi tarvitaan enemmän ponnisteluja. Siksi teemme tänään ehdotuksemme kalansaaliista molemmilla merialueilla täysin tieteellisten lausuntojen perusteella. ”

Adrianmerellä komission ehdotuksella pannaan täytäntöön GFCM: n Välimeren pohjakalakantojen monivuotinen hoitosuunnitelma ja sen tavoite saavuttaa näiden kantojen kestävyys vuoteen 2026 mennessä vähentämällä pyyntiponnistusta. Tämänpäiväisessä ehdotuksessa pannaan täytäntöön myös pohjakalakantojen Länsi -Välimeren monivuotinen hoitosuunnitelma, jonka tarkoituksena on vähentää kalastusta edelleen tieteellisten lausuntojen mukaisesti. Mustalla merellä ehdotus sisältää piikkikampelan ja kilohailin saalisrajoitukset ja kiintiöt. Ehdotus valmistuu myöhemmin GFCM: n vuositilaisuuden (2. – 6. Marraskuuta 2021) tulosten ja tieteellisten lausuntojen saatavuuden perusteella. Lisätietoja on kohdassa lehdistötiedote.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa