Liity verkostomme!

Pakistan

Pakistanin EU:n, Belgian ja Luxemburgin suurlähettiläs vierailee Brysselin parlamentissa

SHARE:

Julkaistu

on

Hänen ylhäisyytensä Amna Baloch, Pakistanin Euroopan unionin, Belgian ja Luxemburgin suurlähettiläs, vieraili tänään Brysselin parlamentissa. Hänen saapuessaan Brysselin parlamentin kansanedustaja Carla Dejonghe otti hänet lämpimästi vastaan. Lamia Khan, Koekelbergin neuvoston jäsen; ja Martine Raets, Brysselin parlamentin varapuheenjohtajan kabinettipäällikkö.

Suurlähettiläs Baloch tutustui vierailunsa aikana parlamenttitaloon ja sai kattavan tiedotuksen rikkaasta historiallisesta taustasta. Hän ilmaisi ihailunsa rakennuksen arkkitehtonisesta loistosta ja historiallisesta merkityksestä.

Suurlähettiläs Baloch kiitti varapuhemies Carla Dejonghea, Lamia Khania ja Martine Raetsia vieraanvaraisuudesta ja vilpittömästä ajatustenvaihdosta. Hän korosti ihmisten välisten suhteiden vahvistamisen ja keskinäisen ymmärryksen edistämisen tärkeyttä Pakistanin ja Belgian välillä.

Myös Pakistanin suurlähetystön virkailijat seurasivat suurlähettiläs Balochia hänen vierailunsa aikana.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa