Liity verkostomme!

terveys

Virolainen terveysteknologiastartuppi määrittelee uudelleen lasten mielenterveystuen

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Toukokuu on kansainvälinen mielenterveystietoisuuden kuukausi, jonka tarkoituksena on vähentää aiheeseen liittyvää leimautumista ja kouluttaa ihmisiä. COVID-19-pandemian ja Ukrainan nykyisen sodan jälkimainingeissa psykologinen hyvinvointi on asia, jonka kanssa jokainen on kamppaillut.

Mielenterveydestämme huolehtiminen on tärkeää aloittaa jo lapsuudessa, mitä aikaisemmin - sen parempi. Lasten psyyke on hyvin herkkä ja ratkaisevin vaihe lasten kehityksessä kestää noin 14 ikään asti. Valitettavasti mielenterveysalan ammattilaisia ​​ei ole tarpeeksi auttamaan kaikkia jo apua tarvitsevia, ja pitkällä tähtäimellä on tehokkaampaa keskittyä ennaltaehkäisy.

Tästä syystä virolainen teknologia-start-up - Triumf Health on kehittänyt hauskan ja mukaansatempaavan mobiilipelin Triumf Hero, jonka avulla lapset oppivat tunnistamaan ja säätelemään tunteitaan, selviytymään arjen stressitekijöistä ja traumaattisista tapahtumista sekä ymmärtämään itseään ja muita. heidän ympärillään paremmin.

Pelatessaan Triumf Heroa lapset menevät maagiseen maailmaan, Triumflandiin, jossa he

täytyy auttaa sen asukkaita. ”Tämä kertomus on lapsille mielenkiintoinen ja voimaannuttava, koska heitä rohkaistaan ​​löytämään supervoimansa ja toteuttamaan koko potentiaalinsa. Samalla he saavat näyttöön perustuvaa mielenterveystukea, mikä on meille suurin voitto”, kertoo Triumf Healthin toimitusjohtaja ja psykologian tohtori Kadri Haljas. ”Nykyään lapset eivät käytä mitään tylsää, vaan haluavat vain olla normaaleja. He eivät halua täyttää tylsiä päiväkirjoja, joita psykologi antaa heille. Itsensä löytäminen ja oppiminen voivat olla mielenkiintoisia, ja tämän pelimme tarjoaa." - sanoo tohtori Haljas.

Vastauksena Ukrainan sotaan Triumf Health käänsi ratkaisunsa ukrainaksi aiemmin olemassa olevien kielten lisäksi: viroksi, venäjäksi, englanniksi, ruotsiksi ja suomeksi, koska vaikutus on paljon vahvempi, jos se toimitetaan äidinkielellä. Peli on saatavilla ilmaiseksi Ukrainassa, Puolassa, Liettuassa, Latviassa, Unkarissa, Moldovassa, Romaniassa, Slovakiassa, Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa ja sen voi ladata täältä: https://www.triumf.health/download-hero.

"Toimintaamme on ohjannut moraalinen tunne eli halu auttaa parhaalla mahdollisella tavalla. Olemme vakuuttuneita siitä, että teknologiaa voidaan soveltaa ihmisten hyödyksi ja olemme pystyneet luomaan näyttöön perustuvia ratkaisuja, jotka todella toimivat", - sanoi Triumf Healthin toimitusjohtaja.

Mainos

Lisäksi Triumf Health -tiimi on lanseerannut TikTok-kanavat eri kielillä, joissa he julkaisevat päivittäin hauskaa ja opettavaista sisältöä lasten mielenterveydestä.

”Se ei ole vain Triumf Hero -pelin tarjoamista lapsille, vaan meidän on puhuttava enemmän lasten mielenterveydestä yleensä. TikTok on suora tapa tavoittaa lapset eri paikoissa. Tavoitteenamme on päästä ratkaisullamme mahdollisimman monen lapsen luo, sillä siitä on hyötyä kaikille, vallitsevasta tilanteesta riippumatta”, tohtori Haljas sanoi.

Kun lasten mielenterveydestä huolehditaan, he voivat kehittää tarvittavia taitoja, rakentaa positiivisia tottumuksia tulevaisuutta varten ja kasvaa terveiksi yksilöiksi, sillä terveyttä ei ole ilman mielenterveyttä ja omasta henkisestä hyvinvoinnista huolehtimisen tulee olla normaalia. kuin hampaiden harjaus.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa