Liity verkostomme!

terveys

PEPSICO Europe laajentaa terveellisempien välipalojen ja juomien valikoimaa kaikkialla Euroopassa

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

1. heinäkuuta 2021 - PepsiCo Europe ilmoittaa tänään (1. heinäkuuta) kunnianhimoisesta uudesta suunnitelmasta lisätä valinnanvaraa elintarvike- ja juomavalikoimaansa Euroopan unionin jäsenvaltioissa. Suunnitelma sisältää joukon sitoumuksia, jotka perustuvat tiukkoihin tieteellisiin ravitsemusohjeisiin. Tämä vapaaehtoinen sitoumus toimitetaan Euroopan komissiolle osana vastuullisen liiketoiminnan ja markkinoinnin käytännesääntöjä.

Nämä sitoumukset perustuvat edistymiseen PepsiCo on jo tehnyt globaalia työtä viimeisen vuosikymmenen aikana vähentää juomien lisättyä sokeria ja elintarvikkeiden natrium- ja tyydyttynyttä rasvaa ottamalla käyttöön pienempiä annoskokoja ja luomalla vaihtoehtoja olemassa oleville tuotemerkeille, joilla on parannetut ravintoprofiilit, kuten Pepsi MAX, 7UP Free ja Lay's Oven Baked. [1]

Pepsi-Colan, Lipton Ice Tea- ja 7UP-juomasalkunsa Euroopassa, joka sisältää Pepsi-Colan, Lipton Ice Tea -tuotteen ja 25UP: n, PepsiCon uusi sitoumus vähentää lisättyjen sokerien keskimääräistä määrää koko virvoitusjuomavalikoimassa 2025% vuoteen 50 mennessä ja 2030% vuoteen XNUMX mennessä.[2]. PepsiCo on jo perustanut kaikkialle Eurooppaan vahvan sokeriton juomaportfolio, mukaan lukien Pepsi MAX ja 7UP Free. Sokerin vähentämisellä on myös myönteinen vaikutus ilmastoon. Yhtiö arvioi, että siirtyminen täyssokerista sokerittomiin formulaatioihin vähentää jopa neljänneksen juoman kasvihuonekaasupäästöistä.

Mainos

PepsiCo Europe haluaa myös jatkaa matkaa monipuolistaa välipalavalikoimaansa sisällyttämällä siihen terveellisempiä vaihtoehtoja, oppimalla menestyksestään sokerittomien juomien kasvatuksessa. Sen tarkoituksena on lisätä B-luokiteltujen tai parempien välipalojen myyntiä laajalti käytössä olevassa Nutri-Score-ravintoarvomerkintäjärjestelmässä[3] yli 10X vuoteen 2025 mennessä. Tämä tekee terveellisemmistä välipaloista sen nopeimmin kasvavan elintarvikeluokan seuraavien neljän vuoden aikana. Tavoitteena on laajentaa tämä miljardin dollarin salkkuun vuoteen 1 mennessä.   

Uudet tavoitteet saavutetaan muotoilemalla uudelleen olemassa olevia tuotteita, laajentamalla yhtiön nykyisiä tuotemerkkejä, mukaan lukien Lay's Oven Baked, uusille markkinoille ja tuomalla käyttöön uusia välipalamalleja, kuten PopWorks, sen vasta käynnistetty popped-maissijauhesarja.

PepsiCon viljavalikoima, johon kuuluu Quaker Oats, tarjoaa jo EU: n kuluttajille erilaisia ​​ravintotuotteita, joissa on 70% tuotteesta[4] luokiteltu joko Nutri-Score A- tai B.

Mainos

PepsiCo Europen toimitusjohtaja Silviu Popovici totesi: "Kuluttajat haluavat terveellisempiä ja kestävämpiä tuotemerkkejä ja tuotteita, jotka maistuvat hyvältä. Viimeisen vuosikymmenen aikana olemme muotoillut ja julkaisseet uusia tuotteita tuomaan lisää vaihtoehtoja kuluttajille. Tämän seurauksena Euroopassa lähes joka kolmas myymämme juoma on sokeritonta ja uskomme, että tämä suuntaus kasvaa ajan myötä. Tämän lupauksen avulla voimme käyttää sokeripitoisuuden vähentämiskokemustamme nopeuttaaksemme siirtymistämme terveellisempiin välipaloihin. "

PepsiCo ymmärtää, että on tärkeää markkinoida tuotteitaan vastuullisesti. Yhtiö on myös noudattanut UNESDA: n (Euroopan virvoitusjuomateollisuusyhdistys) ja Maailman mainostajien liiton (EU Pledge) sitoumuksia, jotka koskevat markkinointia tai mainostamista alle 13-vuotiaille lapsille. Vuodesta 2006 PepsiCo ei ole mainostanut virvoitusjuomiaan alle 12-vuotiaille kaikkialla maailmassa. Eurooppa ja se on soveltanut tieteeseen perustuvia ravitsemuskriteerejä määrittääkseen, mitä elintarvikkeita se voi mainostaa alle 12-vuotiaille.

Tämä uusi suunnitelma on osa PepsiCon pyrkimyksiä luoda kestävämpi ruokajärjestelmä ja tukea EU: n kunnianhimoista vihreää sopimusta. Vuoden 2020 lopussa yhtiö ilmoitti suunnitelmistaan ​​vähentää neitsytmuovien käyttöä siirtymällä 100 prosentin kierrätysmuovipulloihin Pepsi-tuotemerkille yhdeksällä EU: n markkinoilla vuoteen 2022 mennessä. PepsiCo on myös lisännyt tavoitteitaan ilmastonmuutoksen torjumiseksi sitoutumalla nettotulokseen. vuoteen 2040 mennessä ja kasvihuonekaasupäästöjen 40 prosentin vähennys vuoteen 2030 mennessä, samalla kun uusiutuvaa maataloutta laajennetaan koko maatalouden jalanjälkeen ja vähennetään kasvihuonekaasupäästöjä 3 miljoonalla tonnilla vuoteen 2030 mennessä.

Tietoja PepsiCosta

PepsiCo-tuotteet nauttivat kuluttajista yli miljardi kertaa päivässä yli 200 maassa ja alueella ympäri maailmaa. PepsiCo tuotti yli 70 miljardin dollarin nettotuoton vuonna 2020 täydentävän elintarvike- ja juomasalkun ansiosta, johon kuuluvat Frito-Lay, Gatorade, Pepsi-Cola, Quaker, Tropicana ja SodaStream. PepsiCon tuotevalikoima sisältää laajan valikoiman nautinnollisia ruokia ja juomia, mukaan lukien 23 tuotemerkkiä, jotka tuottavat yli miljardi dollaria kukin arvioidussa vuotuisessa vähittäismyynnissä. 


[1] Laskettu vähittäismyynnin arvon perusteella

[2] Verrattuna vuoden 2019 lähtötasoon

[3] Nutri-Score on ravintotarra, joka arvioi ruoan yleisen ravitsemuksellisen laadun viiden värikoodatun asteikon perusteella A: sta E: hen

[4] Laskettu Quaker-tuotteen tilavuudella.

Eurooppalaiselle liittoumalle Yksilölliset Medicine

HERA ja digitaalimarkkinalaki osoittavat tietä EU: n terveydelle

Julkaistu

on

Hyvää iltapäivää, terveydenhuollon kollegat, ja tervetuloa eurooppalaisen henkilökohtaisen lääketieteen liiton (EAPM) päivitykseen - EAPM järjesti erittäin onnistuneen syöpää käsittelevän konferenssin 18. syyskuuta viime viikolla,Muutoksen tarve: terveydenhuollon ekosysteemin määrittäminen arvon määrittämiseksi ', yli 167 edustajaa läsnä, ja raportti julkaistaan ​​ensi viikolla, kirjoittaa EAPM pääjohtaja Denis Horgan.

HERA tai SANKARI!

EU on perustanut terveysviranomaisen, joka käsittelee tulevia pandemioita kaikkialla mantereella. Uusi terveyshätävalmius- ja reagointiviranomainen (HERA) on suunniteltu estämään, havaitsemaan ja reagoimaan nopeasti terveysongelmiin. Komission mukaan: ”HERA ennakoi uhkia ja mahdollisia terveyskriisejä keräämällä tiedusteluja ja rakentamalla tarvittavat reagointivalmiudet. 

Mainos

Hätätilanteessa HERA varmistaa sellaisten lääkkeiden, rokotteiden ja muiden lääketieteellisten vastatoimien - kuten käsineiden ja naamioiden - kehittämisen, tuotannon ja jakelun, jotka puuttuivat usein koronaviruksen vastaisen toiminnan ensimmäisessä vaiheessa. ”

 Euroopan komission puheenjohtaja Ursula von der Leyen sanoi: ”HERA on toinen vahvemman terveysunionin rakennuspalikka ja merkittävä askel eteenpäin kriisivalmiutemme puolesta. HERAn avulla varmistamme, että meillä on lääketieteelliset laitteet, joita tarvitsemme suojellaksemme kansalaisiamme tulevilta terveysuhilta. 

HERA pystyy tekemään nopeita päätöksiä toimitusten turvaamiseksi. Tämän lupasin jo vuonna 2020, ja tämän me toteutamme. ” HERA-toimien budjetti on 6 miljardia euroa nykyisestä monivuotisesta rahoituskehyksestä vuosille 2022–2027, josta osa tulee NextGenerationEU-lisärahoituksesta.

Mainos

EU: n innovaatioiden pirstoutuminen

EU: n turvallisuustutkimus on yksi turvallisuusunionin rakennuspalikoista. Se mahdollistaa innovoinnin teknologioissa ja tietämyksessä, jotka ovat ratkaisevan tärkeitä kehitettäessä valmiuksia vastata nykypäivän turvallisuushaasteisiin, ennakoida huomisen uhkia ja edistää Euroopan kilpailukyvyn parantamista. 

Komissio on päättänyt aloittaa joukon toimia, jotka parantavat Euroopan turvallisuusalan kilpailukykyä ja edistävät Euroopan turvallisuuspolitiikan tavoitteiden saavuttamista. EU: n turvatekniikan turvamarkkinoiden pirstoutumisen poistamiseksi ilman EU: n turvateknologian ja teollisen perustan osallistumista, sitoutumista ja investointeja innovatiiviset ratkaisut jäävät loukkuun loputtomiin tutkimussykleihin, eikä niitä koskaan käytetä kentällä.

Siksi ensisijainen tavoite on luoda yhtenäiset EU: n turvallisuusmarkkinat, jotka lisäävät teollisuuspohjan kilpailukykyä. Tämä yhdistäminen ei ainoastaan ​​takaa strategisten teknologioiden toimitusvarmuutta vaan myös tarvittaessa turvaa EU: n strategisen itsenäisyyden sellaisten teknologioiden, palvelujen ja järjestelmien osalta, jotka ovat kriittisiä EU: n kansalaisten suojelun varmistamiseksi.

Syöpäpotilaat suojattu koronavirusrokotteilla "

Uudet tutkimukset viittaavat siihen, että COVID -rokotukset ovat yhtä tehokkaita ja turvallisia syöpää sairastaville kuin syöpäpotilaille. Syöpäpotilailla on ”asianmukainen, suojaava immuunivaste” näppylöille ilman ”sivuvaikutuksia enemmän kuin väestöllä”, kertoo European Society for Medical Oncology (ESMO). 

Tutkijat sanoivat, että tutkimukset osoittavat, että syöpäpotilaiden rokotuksia on edistettävä. Tutkimukset tehtiin, koska syöpäpotilaat suljettiin pois rokotekliinisistä tutkimuksista heikentyneen immuunijärjestelmänsä vuoksi syövänvastaisten hoitojen vuoksi. Tutkijat sanoivat, että "lukuisia tutkimuksia", joissa on samanlaisia ​​johtopäätöksiä, esitetään tänään (21. syyskuuta) ESMOn vuosittaisessa kongressissa. 

BioNTech/Pfizer-rokotteen satunnaistetussa kontrolloidussa tutkimuksessa analysoitu 3,813 osallistujaa, joilla on aiemmin ollut syöpä tai aktiivinen syöpä, osoittaa, että rokotuksen yleisimmät sivuvaikutukset olivat yhtä lieviä-ja esiintyivät samalla taajuudella-kuin koko kokeessa. yli 44,000 XNUMX asukasta.

Digitaalisten markkinoiden lain mukauttaminen digitaalikauteen 

EU: n lainsäätäjät laativat joukon tärkeitä uusia säännöksiä, jotka vaikuttavat Euroopan digitalisoituvaan talouteen tulevina vuosikymmeninä. Yksi näistä ehdotuksista on digitaalimarkkinalaki (DMA), joka odotetaan hyväksyttävän ensi kaudella. 

Ennen kesää tähän asetukseen ehdotettiin tuhansia muutoksia, joista monet ovat seurausta siitä, että Euroopan parlamentin jäsenet ovat yrittäneet ylittää toisiaan siitä, kuinka tiukkoja he voivat olla Big Techissä. Mutta ensimmäisen postauksen jälkeen kova työ alkaa nyt käytännössä toimivan lainsäädännön laatimisessa: DMA, joka tukee EU: n pyrkimyksiä olla sopivia digitaaliseen aikakauteen. Jotta Bryssel voisi asettaa tahdin teknologian sääntelylle ympäri maailmaa, se vaatii kylmää päätä ja harkittua lähestymistapaa. Jotta digitaalinen aikakausi olisi sopiva, DMA: n on oltava yhtä dynaaminen ja joustava kuin se ala, jota se sääntelee.

Parlamentti tukee suunnitelmaa lopettaa eläinkokeet asteittain

Keskiviikkona (22. syyskuuta) Euroopan parlamentti äänesti ylivoimaisesti päätöslauselman puolesta, jossa kehotetaan Euroopan komissiota laatimaan toimintasuunnitelma eläinkokeiden asteittaiseksi lopettamiseksi. Tämä on merkittävä poliittinen voitto alueella, jolla on viime aikoina tapahtunut vastoinkäymisiä eläimille laboratorioissa. 

Takaiskujen luettelon kärjessä on paljastus, jonka mukaan Euroopan kemikaalivirasto on jättänyt huomiotta kosmetiikan eläinkokeiden pitkäaikaisen kiellon vaatimalla lisätietoja eläimistä kymmenistä kosmeettisista ainesosista, mikä on jo tappanut arviolta 25,000 XNUMX eläintä. Humane Society Internationalin stop-motion-lyhytelokuva Pelasta Ralph on auttanut lisäämään tietoisuutta siitä, että yleisöä on johdettu harhaan EU: n kosmetiikkakiellosta. 

Monet muut eläimet voivat kuolla tuskallisissa myrkyllisyystesteissä, jos Euroopan komissio panee täytäntöön kemikaalistrategiansa kestävästä kehityksestä myrkyttömään ympäristöön. 

Parlamentin päätöslauselmassa korostetaan oikein, että ihmisen biologiaan perustuvat lähestymistavat, jotka eivät ole eläimiä, ovat avain kemikaaliturvallisuuden parempaan arviointiin. Tämä on yksi syy siihen, miksi Yhdysvalloissa ympäristönsuojeluvirasto on sitoutunut poistamaan eläinkokeita koskevat vaatimukset asteittain vuoteen 2035 mennessä, ja humaani kosmetiikkalaki kerää höyryä kongressissa. 

HSI/Europe ja muut eläinsuojeluryhmät, johtavat eurooppalaiset tiedemiehet ja yritykset, kannattivat päätöslauselmaa, jossa hyväksyttiin toimintasuunnitelma eläinkokeiden lopettamiseksi asteittain. Euroopan parlamentin jäsenten osoittama ylivoimainen puolueiden välinen tuki heijastaa kasvavaa tyrmistystä Euroopan kemikaaliviraston ja Euroopan komission viimeaikaisiin toimiin ja ehdotuksiin.

Iloiset uutiset loppuun: Yhdysvallat avaa täysin rokotettuja matkustajia 

Yhdysvallat on keventämässä koronaviruksen matkustusrajoituksiaan ja avannut sen matkustajille Yhdistyneestä kuningaskunnasta, EU: sta ja muista maista. Marraskuusta lähtien ulkomaiset matkustajat saavat lentää Yhdysvaltoihin, jos he ovat täysin rokotettuja, ja heidät testataan ja tunnistetaan. Yhdysvalloilla on ollut tiukat matkustusrajoitukset viime vuoden alusta lähtien. 

Muutto vastaa eurooppalaisten liittolaisten suureen kysyntään ja tarkoittaa sitä, että rajoitusten erottamat perheet ja ystävät voidaan yhdistää. "Onnellinen päivä - iso omena, täältä tulen!" Ranskalainen yrittäjä Stephane Le Breton kertoi uutistoimisto Associated Pressille odottaessaan matkaa New Yorkiin, joka oli keskeytetty rajoitusten vuoksi. 

Valkoisen talon COVID-19-koordinaattori Jeff Zients julkisti uudet säännöt maanantaina (20. syyskuuta) sanoen: "Tämä perustuu yksilöihin eikä maakohtaiseen lähestymistapaan, joten se on vahvempi järjestelmä." "Mikä tärkeintä, Yhdysvaltoihin lentävien ulkomaalaisten on oltava täysin rokotettuja", hän sanoi. Yhdysvaltojen rajoituksia asetettiin alun perin Kiinasta tuleville matkustajille vuoden 2020 alussa, ja ne ulotettiin sitten muihin maihin.

 Nykyiset säännöt estävät pääsyn useimmille Yhdysvaltojen ulkopuolisille kansalaisille, jotka ovat olleet Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja useissa muissa Euroopan maissa, Kiinassa, Intiassa, Etelä-Afrikassa, Iranissa ja Brasiliassa viimeisen 14 päivän aikana. Uusien sääntöjen mukaan ulkomaalaisten matkustajien on osoitettava rokotustodistus ennen lentoa, hankittava negatiivinen Covid-19-testitulos kolmen päivän kuluessa matkustamisesta ja annettava yhteystietonsa. Heitä ei vaadita karanteeniin. 

Se on kaikki EAPM: ltä toistaiseksi - varmista, että pysyt turvassa ja hyvin ja sinulla on erinomainen viikonloppu, nähdään ensi viikolla.

Continue Reading

koronavirusantigeenin

Koronavirus: 200. EU: n desinfiointirobotti toimitettiin eurooppalaiseen sairaalaan, vielä 100 vahvistettua

Julkaistu

on

Komissio toimitti 21. syyskuuta 200. desinfiointirobotin - Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí -sairaalaan Barcelonassa. Komission lahjoittamat robotit auttavat puhdistamaan COVID-19-potilashuoneet ja ovat osa komission toimia, joilla se toimittaa sairaaloita kaikkialla EU: ssa auttaakseen heitä selviytymään koronaviruspandemian vaikutuksista. Näiden alkuperäisten 200 robotin lisäksi julkistettiin vuonna Viime vuoden marraskuussa, komissio varmisti ostoksen lisäksi 100, jolloin kokonaislahjoitukset olivat 300.

Digitaalikaudelle sopiva Eurooppa Margrethe Vestagerin varapresidentille sanoi: ”Jäsenvaltioiden auttaminen pandemian haasteiden voittamisessa on edelleen ykkösprioriteetti ja nämä lahjoitukset - erittäin konkreettinen tuki - ovat loistava esimerkki siitä, mitä voidaan saavuttaa. Tämä on eurooppalaista solidaarisuutta toiminnassa, ja olen iloinen nähdessäni, että komissio voi tehdä ylimääräisen mailin lahjoittamalla 100 muuta desinfiointirobottia apua tarvitseville sairaaloille. ”

Kaksikymmentäviisi desinfiointirobottia on jo helmikuusta lähtien työskennellyt yötä päivää Espanjassa auttaakseen torjumaan koronaviruksen leviämistä. Lähes jokainen EU: n jäsenvaltio on nyt saanut vähintään yhden desinfiointirobotin, joka desinfioi tavanomaisen potilashuoneen alle 15 minuutissa, helpottaa sairaalan henkilökuntaa ja tarjoaa heille ja heidän potilailleen paremman suojan mahdollisia infektioita vastaan. Tämä toiminto on mahdollista Hätätuki ja laitteet toimittaa hätähankintakilpailun voittanut tanskalainen yritys UVD -robotit.

Mainos

Continue Reading

koronavirusantigeenin

Koronavirus: Komissio allekirjoittaa sopimuksen monoklonaalisen vasta -ainehoidon toimittamisesta

Julkaistu

on

Komissio on allekirjoittanut yhteishankinnan puitesopimuksen lääkeyhtiö Eli Lillyn kanssa monoklonaalisen vasta -ainehoidon toimittamisesta koronaviruspotilaille. Tämä on viimeisin kehitys tässä ensimmäinen viiden lupaavan lääkkeen valikoima, jonka komissio julkisti EU: n COVID-19-hoitostrategian puitteissa kesäkuussa 2021. Lääke on parhaillaan Euroopan lääkeviraston jatkuvan tarkastelun alla. 18 jäsenvaltiota on allekirjoittanut yhteishankinnan jopa 220,000 XNUMX hoidon ostamiseksi.

Terveys- ja elintarviketurvallisuuskomissaari Stella Kyriakides sanoi: ”Yli 73% EU: n aikuisväestöstä on nyt täysin rokotettu, ja tämä määrä kasvaa edelleen. Mutta rokotteet eivät voi olla ainoa vastauksemme COVID-19-tautiin. Ihmiset edelleen tarttuvat ja sairastuvat. Meidän on jatkettava työtä sairauksien ehkäisemiseksi rokotteilla ja samalla varmistettava, että voimme hoitaa sen lääkkeillä. Tämän päivän allekirjoituksella saatamme päätökseen kolmannen hankintamme ja täytämme EU: n terapeuttistrategian mukaisen sitoumuksemme helpottaa COVID-19-potilaiden uusimpien lääkkeiden saatavuutta. ”

Vaikka rokotus on edelleen vahvin voimavara sekä virusta että sen muunnelmia vastaan, lääkkeillä on ratkaiseva rooli COVID-19-vasteessa. Ne auttavat pelastamaan ihmishenkiä, nopeuttamaan toipumisaikaa, lyhentämään sairaalahoitoa ja lopulta helpottamaan terveydenhuoltojärjestelmien taakkaa.

Mainos

Eli Lillyn tuote on kahden monoklonaalisen vasta-aineen (bamlanivimabi ja etesevimabi) yhdistelmä koronaviruspotilaiden hoitoon, jotka eivät tarvitse happea, mutta joilla on suuri vakavan COVID-19-riskin riski. Monoklonaaliset vasta -aineet ovat laboratoriossa kehitettyjä proteiineja, jotka jäljittelevät immuunijärjestelmän kykyä torjua koronavirusta. Ne sulautuvat piikkiproteiiniin ja estävät siten viruksen kiinnittymisen ihmissoluihin.

EU: n yhteishankintasopimuksen mukaisesti Euroopan komissio on tähän mennessä tehnyt lähes 200 sopimusta erilaisista lääketieteellisistä vastatoimista, joiden yhteenlaskettu arvo on yli 12 miljardia euroa. Eli Lillyn kanssa tehdyn yhteishankinnan puitesopimuksen mukaisesti jäsenvaltiot voivat ostaa yhdistelmävalmistetta bamlanivimabia ja etesevimabia tarvittaessa ja heti, kun se on saanut joko ehdollisen myyntiluvan EU: n tasolla Euroopan lääkevirastolta tai hätätilanteen käytön luvan asianomainen jäsenvaltio.

Tausta

Mainos

Tämän päivän yhteinen hankintasopimus seuraa Rochen kanssa 2. maaliskuuta 31 allekirjoitettua sopimusta tuotteesta REGN-COV2021, joka on Casirivimabin ja Imdevimabin yhdistelmä, ja sopimush Glaxo Smith Kline 27. heinäkuuta 2021 yhteistyössä VIR-biotekniikan kanssa kehitetyn sotrovimabin (VIR-7831) toimittamisesta.

EU: n COVID-19-hoitoja koskevan strategian, joka hyväksyttiin 6. toukokuuta 2021, tavoitteena on rakentaa laaja valikoima COVID-19-lääkkeitä, ja tavoitteena on saada kolme uutta lääkettä saataville lokakuuhun 2021 mennessä ja mahdollisesti kaksi muuta hoitoa vuoden loppuun mennessä. Se kattaa lääkkeiden koko elinkaaren tutkimuksesta, kehityksestä, lupaavien ehdokkaiden valinnasta, nopeasta viranomaishyväksynnästä, valmistuksesta ja käyttöönotosta loppukäyttöön. Se myös koordinoi, laajentaa ja varmistaa, että EU toimii yhdessä taatakseen lääkkeiden saatavuuden yhteisten hankintojen kautta.

Strategia on osa vahvaa Euroopan terveysunionia, ja siinä käytetään koordinoitua EU: n lähestymistapaa kansalaisten terveyden suojelemiseksi paremmin, EU: n ja sen jäsenvaltioiden varustamiseksi tulevien pandemioiden ennaltaehkäisemisessä ja torjunnassa sekä Euroopan terveysjärjestelmien kestävyyden parantamisessa. Strategia keskittyy COVID-19-potilaiden hoitoon, ja se toimii menestyksekkään EU: n rokotestrategian rinnalla, jonka kautta EU: ssa on hyväksytty turvallisten ja tehokkaiden rokotteiden käyttö COVID-19-tautia vastaan ​​tapausten tartunnan ehkäisemiseksi ja vähentämiseksi. sairaalahoitoprosentit ja taudin aiheuttamat kuolemat.

Strategia tuotti ensimmäisen tuloksensa 29. kesäkuuta 2021 julkistetaan viisi ehdokasta terapiaa joka voisi pian olla saatavilla potilaiden hoitoon kaikkialla EU: ssa. Nämä viisi tuotetta ovat kehittyneessä vaiheessa ja niillä on suuri mahdollisuus päästä kolmen uuden COVID-19-lääkkeen joukkoon saadakseen luvan lokakuuhun 2021 mennessä, mikä on strategian tavoite, edellyttäen, että lopulliset tiedot osoittavat niiden turvallisuuden, laadun ja tehokkuuden .

Globaali yhteistyö terapeuttisten asioiden parissa on ratkaisevaa ja keskeinen osa strategiaamme. Komissio on sitoutunut työskentelemään yhdessä kansainvälisten kumppaneiden kanssa COVID-19-lääkkeiden parissa ja asettamaan ne saataville maailmanlaajuisesti. Komissio tutkii myös, miten voidaan tukea terveydenhuollon tuotteiden valmistuksen suotuisaa ympäristöä ja samalla vahvistaa tutkimuskapasiteettia kumppanimaissa ympäri maailmaa.

Lisätietoja

EU: n terapeuttinen strategia

Koronavirusvaste

Turvalliset COVID-19-rokotteet eurooppalaisille

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa